Nieuws
Investeerdersnieuwsbrief maart 2017 verschenen
20-03-2018
Vandaag ontvangen investeerders de Geldvoorelkaar.nl nieuwsbrief in de mail. Heeft u hem niet ontv...
lees verder
Crowdfunding en franchise: ijzersterke combinatie
01-03-2018
Crowdfunding en Franchise: ijzersterke combinatie   Enkele beeldmerken van door Geld...
lees verder
Enthousiast over sportprestaties
26-02-2018
De Oranje Olympische sporters worden de komende dagen veelvuldig gehuldigd. Na het behalen van hun...
lees verder
Jaaropgave 2017 is beschikbaar
26-02-2018
De jaaropgave van Geldvoorelkaar.nl heeft u nodig voor uw aangifte Inkomstenbelasting 2017. Deze o...
lees verder
Overall statistieken bijgewerkt
22-02-2018
De overall statistiek-tab van Geldvoorelkaar.nl is bijgewerkt tot 1 januari. Bekijk de statistie...
lees verder
Voorfinanciering voorraden
APOC Aviation Project J
Project:
17151 Zakelijk
Leendoel:
Voorfinanciering voorraden
Classificatie:
n.v.t.
G-PD percentage:
0,29
Creditsafe score:
32
Zekerheden:
PRNO
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 1.200.000
Geinvesteerd:
€ 1.200.000
Product:
Aflossingsvrij
Rente per jaar:
8,0%
Looptijd:
24 maanden
100%
Over mij
Branche: Luchtvaartindustrie
Producten en/of diensten: Verkoop van vliegtuigonderdelen
Aantal medewerkers: 18
Oprichtingsdatum: 14-08-2014 (APOC Project J:19-10-2017)
Leeftijd: 37
Gezinssituatie: Gehuwd, 2 kinderen
Opleiding: Small business HEAO
Hobby's: Sportvliegen, kitesurfen
Social media: LinkedIn  Twitter  LinkedIn
Aanvullende informatie: Download Adobe Reader  Creditsafe APOC Project J B.V..pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
APOC Aviation heeft reeds twee crowdfundingcampagnes succesvol via Geldvoorelkaar.nl gefinancierd. De eerste crowdfundingcampagne onder leningnummer 15675 is vervroegd afgelost binnen 4 maanden na totstandkoming van de lening. Het gerealiseerde effectieve rendement op jaarbasis overschreed daardoor ruimschoots het geplande rendement.

Aflossing van de tweede crowfundingcampagne met publicatiedatum 9 mei 2017 (leningnummer 16459) wordt verwacht uiterlijk 31 mei 2018. Inmiddels is 70% van de geplande omzet in project F gerealiseerd. De komende maanden zullen de resterende onderdelen verkocht worden, waardoor vervroegde aflossing wederom mogelijk zal zijn. Afhankelijk van het exacte omzetverloop zal het leenbedrag inclusief rente naar verwachting binnen 4-7 maanden vanaf heden uitbetaald worden aan investeerders. 

Met deze derde crowdfundingcampagne (project J) willen we de aankoop van een Airbus A320 direct via de crowd mogelijk maken. 

Kunt u een beschrijving geven van uw onderneming en uw onderscheidende kenmerken? 
APOC Aviation (besloten vennootschap) houdt zich bezig met de wereldwijde levering van reserve-onderdelen voor commerciële lijnvliegtuigen uit demontage van door vliegtuigmaatschappijen of leasemaatschappijen uit de vaart genomen vliegtuigen. Wij kopen de vliegtuigen, laten deze demonteren, laten de componenten zo nodig reviseren en verkopen vervolgens de onderdelen. Wij opereren hiermee in de internationale aviation part-out markt.

Profiel_17151_2_223436.jpg

Er is met name in Azië (China en India) een groeiende vraag naar vluchten. Zowel Airbus als Boeing hebben een grote orderportefeuille voor de komende twintig jaar. Door zowel de opkomst van low cost airlines, die voor veel concurrentie zorgen, als de crisis die luchtvaartmaatschappijen bewust heeft gemaakt van het belang van kostenreductie, is de tweedehands onderdelenmarkt sterk groeiend. Het prijsverschil tussen een nieuw en een gebruikt onderdeel is fors. Nagenoeg alle luchtvaartmaatschappijen gebruiken inmiddels gebruikte onderdelen bij reparatie of onderhoud aan hun vloot. Ons bedrijf profiteert sterk van deze trend en wij verwachten dan ook de komende jaren een forse groei te realiseren.

APOC Aviation is medio 2014 door Max Lutje Wooldrik opgericht. Max Lutje Wooldrik (algemeen directeur) is een ondernemer in hart en nieren met een groot commercieel talent. Hij startte zijn eerste onderneming toen hij nog studeerde. Daarna heeft hij diverse IT-bedrijven opgericht, waaronder een consultancy bedrijf op het gebied van telecom, dat aan een concurrent is verkocht. Tijdens een freelance opdracht bij een ander Nederlands aircraft part-out bedrijf zag Max in dat er met behulp van de juiste IT-tools grote kansen in deze markt liggen, waarna hij APOC Aviation heeft opgericht. Hij heeft al jaren veel affiniteit met de luchtvaartwereld en is zelf een ervaren piloot. In september 2017 is Max genomineerd voor de OndernemersPrijs Haaglanden.

Uitleg businessmodel
Om tot een aankoopprijs van een uit de vaart genomen vliegtuig te komen, dient eerst een potentiële opbrengst bepaald te worden. Wij gebruiken hiervoor zelf ontwikkelde geavanceerde softwaretools die de prijs conservatief benaderen. Hierbij wordt onder andere via verschillende online databases rekening gehouden met historisch betaalde prijzen voor vliegtuigonderdelen. Belangrijke factoren hierbij zijn onder meer vliegtuigspecificaties zoals het type vliegtuig, de leeftijd van het vliegtuig en de staat van het vliegtuig (in verband met kwaliteit van de onderdelen). 

Na aanschaf van het vliegtuig volgt demontage. Dit onderdeel besteden wij uit aan tear-down bedrijven. Zij zijn gespecialiseerd in het demonteren van vliegtuigen en gevestigd op diverse Europese vliegvelden. De periode om een vliegtuig te demonteren bedraagt ongeveer drie tot zes weken. De onderdelen worden vervolgens naar ons magazijn in Delft verzonden.

Onze afnemers zijn onder meer MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) bedrijven, tussenhandelaren en luchtvaartmaatschappijen met in-house onderhoud. Naast directe verkoop vanuit de vraag van onze klanten verkopen wij ook onderdelen via ons eigen online webportal en via publieke, internationale online databases als ILS en AeroXchange. 

Profiel_17151_2_223518.jpg

Onderscheidende kenmerken
  • Wij zijn in onze sector koploper op het gebied van kwaliteit en documentatie. Door gebruik te maken van geavanceerde softwaretools creëren we marktvoordeel. Spelers in de part-out markt hebben traditioneel een zeer lage graad van automatisering. 
  • Wij hanteren een flexibel businessmodel, waarbij makkelijk geschakeld kan worden qua capaciteit. Door het uitbesteden van de tear-down werkzaamheden besparen wij veel tijd en blijft er flexibiliteit wat betreft personeel.
  • Met de toetreding van investeringsmaatschappij Antea Participaties als aandeelhouder in oktober 2016, hebben wij ons verzekerd van een kapitaalkrachtige partner. Antea Participaties ondersteunt ons met financiële kennis en ervaring.
  • APOC Aviation optimaliseert haar bedrijfsprocessen om klaar te staan voor de volgende fase in haar ontwikkeling en groei. De ontwikkelde IT-tools worden continu bijgewerkt en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Het team is uitgebreid met enkele specialisten die een lange staat van dienst hebben in de luchtvaartsector, waaronder een gecertificeerde ISTAT vliegtuig taxateur die ons in staat stelt om nog scherper de calculaties voor aanschaf van vliegtuigen op te zetten. Inmiddels heeft APOC tevens een Raad van Commissarissen ingesteld met leden die onder meer een luchtvaart achtergrond hebben. 
Waarom APOC project J?
Na Project F (Airbus A319) via Geldvoorelkaar.nl hebben wij Project G (Airbus A321), Project H (Airbus A319) en Project I (Airbus A310) gerealiseerd. De aankoop van deze vliegtuigen is ondersteund door een kleine groep informal investors. De keuze voor deze financieringswijze is met name gebaseerd op de snelheid waarmee de beslissingen tot aankoop genomen moest worden. Daarnaast had Project I een sterk afwijkend risicoprofiel (aankoop inclusief motoren), zodat hier is gekozen voor een financiering via informal investors in plaats van crowdfunding.

Tenslotte willen wij vanuit APOC Aviation pas projecten aanbieden aan de crowd wanneer een belangrijk deel van de geplande verkoopopbrengst is gerealiseerd in het voorgaande project dat door de crowd gefinancierd is en dus een realistische (vervroegde) aflossingstermijn gecommuniceerd kan worden. 

Waar wordt de financiering voor aangewend?
De financiering zal worden aangewend voor een specifiek nieuw part-out project. Een part-out project betreft de aanschaf van een uit de vaart genomen vliegtuig, de demontage ervan, revisie van een deel van de onderdelen door een gecertificeerd revisiebedrijf en de verkoop van de onderdelen. Doorgaans duurt een dergelijk project 24 tot 36 maanden, waarbij het break-even punt doorgaans na circa 12 maanden wordt bereikt. Aan het einde van een part-out project worden de resterende onverkochte onderdelen ofwel in bulk onderhands verkocht, ofwel geveild. 
 
Het te financieren part-out project is een Airbus A320, genoemd Project J. Het serienummer van de betreffende A320 is bekend bij Geldvoorelkaar.nl, alsmede de specifieke projectcalculatie. Het betreft wederom een part-out project zonder vliegtuigmotoren. Het vliegtuig is tot voor kort gebruikt geweest door een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij uit Azië met een uitstekende reputatie wat betreft onderhoud van haar vloot. 

Profiel_17151_2_101816.jpg

Airbus A320 - Project J

De A320-familie is samen met de Boeing 737-familie wereldwijd gezien een van de meest ingezette vliegtuigen. Vanwege dit grote volume is de vraag naar gebruikte A320 onderdelen zeer constant. Het aan te kopen vliegtuig is het 8e toestel wat wij uit de A320-familie gaan aanschaffen. Alle voorgaande Airbus projecten draaien op of boven prognose. 

Het vliegtuig zal op 14 november officieel eigendom van APOC worden, waarna de demontage zo spoedig mogelijk wordt opgestart. De verkoop van onderdelen start in december 2017. De doorloopsnelheid zal naar verwachting vergelijkbaar zijn met eerdere A320 projecten. Wij verwachten dat ook voor dit project het break-even-point snel bereikt wordt. 

Specificatie kredietbehoefte
De te plaatsen lening voor APOC Project J B.V. zal worden gebruikt om het vliegtuig (Airbus A320) aan te kopen. 

APOC Project J B.V. is een volledige dochtermaatschappij van APOC Aviation, die is opgericht om de part-out van bovengenoemde Airbus A320 te faciliteren. 

Specificatie lening
De te plaatsen lening bedraagt minimaal € 900.000,-. Indien er additionele interesse vanuit de crowd bestaat, kan het op te halen bedrag per tranche van € 100.000,- worden verhoogd tot een maximaal bedrag van € 1.200.000,-. Indien aanvullende financiering noodzakelijk is zal dit plaatsvinden via informal investors. APOC Aviation verstrekt zelf ook deelfinanciering voor APOC Project J B.V.. Hieronder valt onder andere het dekken van significante kosten met betrekking tot de demontage en revisie en verkoop van de onderdelen. De deelname door Antea Participaties en overige aandeelhouders in APOC Aviation maakt het mogelijk dat APOC Aviation deze benodigde eigen middelen in de diverse op te zetten project-BV’s inbrengt.

Op de lening wordt een jaarlijkse rente van 8% vergoed. De rente wordt per kwartaal uitbetaald. De lening heeft een maximale looptijd van 24 maanden. Aangezien het bij voorgaande projecten is gebleken dat er vaak al binnen een jaar genoeg geld beschikbaar is om de lening af te lossen, is er voor APOC Project J B.V. de mogelijkheid om het volledige bedrag eerder af te lossen. Ondanks dat APOC Project J B.V. kan besluiten eerder af te lossen, zullen de investeerders echter altijd minimaal rente over 6 maanden ontvangen, ook indien APOC Project J B.V. besluit de lening na bijvoorbeeld 4 maanden af te lossen. 
Indien APOC Project J B.V. besluit na 14 maanden de lening af te lossen, ontvangt de leninggever rente over 14 maanden plus de aflossing van de betreffende lening. Indien er eerder afgelost wordt mag APOC Project J B.V. uitsluitend de totale lening aflossen en niet slechts een gedeelte van de lening. APOC Aviation draagt het risico van wanbetaling door afnemers via een garantie op debiteurenrisico tegenover APOC Project J B.V. 

Profiel_17151_2_101948.jpg

Indicatieve tijdslijn APOC PROJECT J B.V.
 
Waarom vraagt u de lening aan via Geldvoorelkaar.nl?
Dankzij de crowd van Geldvoorelkaar.nl hebben wij reeds twee crowdfundingcampagnes (project 15675 en project 16459) succesvol gefinancierd. De succesvolle samenwerking is versterkt door de meest recente campagne, waarbij het bedrag van 1,3 miljoen euro binnen 4,5 uur was opgehaald. Ook ten aanzien van dit project wordt vervroegde aflossing verwacht. 

Het herhaaldelijke vertrouwen van de crowd via Geldvoorelkaar.nl heeft ons nu doen besluiten om de crowd te betrekken bij de directe aankoop van een Airbus A320 vanuit APOC Project J. Het betreft een unieke samenwerking waarbij we samen met de crowd optrekken om de gewenste schaalvergroting van APOC Aviation te realiseren. 

Profiel_17151_2_224438.jpg

Wat zijn de korte termijn vooruitzichten van de onderneming?
In de eerste twee jaar van ons bestaan hebben wij met het opstarten van drie Airbus A320/319 part-out projecten een positie op de markt verworven. In deze beginfase is de cruciale bedrijfssoftware ontwikkeld en is de infrastructuur en een team neergezet, waarmee op korte termijn 5 á 6 part-out projecten per jaar kunnen worden uitgevoerd. De business case van APOC Aviation is in deze beginfase onomstotelijk bewezen. De projectresultaten van de vijf voorgaande part-out projecten overtreffen de verwachtingen, zowel qua brutomarge als qua doorlooptijd. Al in het derde halfjaar van ons bestaan was APOC Aviation winstgevend.

Een belangrijke trend in de markt, als gevolg van de crisisjaren 2008 en 2009, is de zeer sterke groei van tweedehands reserve-onderdelen in de vliegtuigindustrie. Door het gebruik van goedkopere tweedehands onderdelen wordt al snel meer dan 30% bespaard op onderhoud. Ook voor toonaangevende luchtvaartmaatschappijen is het in de afgelopen jaren gebruikelijk geworden om reserve-onderdelen uit de part-out markt te betrekken. De markt voor tweedehands reserve-onderdelen voor vliegtuigen werd in 2015 door zowel ICFI als Honeywell ingeschat op een marktvolume van ongeveer US$ 3,5 miljard. De algemene verwachting is dat de markt de komende jaren gemiddeld met bijna 6% per jaar zal groeien. Als bedrijf verwachten wij de komende jaren sterk te kunnen profiteren van deze positieve trend. Wij verwachten in 2017 vier tot vijf part-out projecten te hebben opgestart. Het is ons voornemen om het aantal part-out projecten jaarlijks gestaag te laten groeien. Door de deelname van Antea Participaties in de continuïteit van ons bedrijf in ieder geval voor de korte termijn gewaarborgd.

Wat is de organisatorische structuur van de onderneming?
Moedermaatschappij APOC Aviation opereert vanuit de entiteit Aircraft Part-Out Company Europe B.V. Aandeelhouders van deze entiteit zijn de algemeen directeur (51%), Antea Participaties (30%) en een groep bestaande uit informele investeerders (19%). In vergelijking met de eerdere crowdfundingcampagnes is er inmiddels een Raad van Commissarissen geïnstalleerd bestaande uit ervaren leden met onder andere ervaring in de luchtvaartbranche en snelgroeiende bedrijven. 

Profiel_17151_2_111456.jpg

Aparte project BVs voor part-out projecten
Na project E is voor elk part-out project een nieuwe project-BV opgericht, in dit geval APOC Project J B.V., als 100% dochter van APOC Aviation. APOC Aviation is voornemens om ook voor opvolgende part-out projecten een dergelijke project-BV op te zetten. Deze project-BV’s gaan leningen aan met bijvoorbeeld de crowd of (informele) investeerders, waarbij de leningen gesecureerd zijn met een pandrecht op activa (waaronder debiteuren) van de desbetreffende project-BV. APOC Aviation voert vervolgens de demontage, revisie en verkoop van onderdelen ten behoeve van de project-BV’s uit. Deze structuur is zeer gangbaar binnen de part-out markt en geeft de leninggevers de zekerheden voor dit specifieke project.

Wat is globaal het omzetniveau van de onderneming? 

Profiel_17151_2_102124.jpg

APOC Aviation omzetontwikkeling
 
Oprichting van APOC Aviation vond medio 2014 plaats. Er werd dat jaar nog geen vliegtuig gekocht en zodoende nog geen omzet behaald. Ten tijde van de vorige campagne bij Geldvoorelkaar.nl ging APOC Aviation uit dat de omzet voor 2017 € 5.100.000,- zou bedragen. De verwachte omzet in 2017 ligt nu tussen € 5.000.000,- en € 6.000.000,-. Afhankelijk van de start van enkele nieuwe projecten kan de omzet bijgesteld worden. De omzet tot en met september 2017 bedraagt € 3.368.000,-.

De verwachte omzetstijgingen voor de jaren 2018 en 2019 zijn gebaseerd op een conservatieve groei in het aantal part-out projecten dat APOC Aviation jaarlijks zal opstarten.

Wat is uw eigen vermogen ten opzichte van uw balanstotaal?
Het eigen vermogen in APOC Project J B.V. bedraagt nagenoeg nihil. APOC Aviation financiert de kosten van de demontage, en revisie en verkoop van de onderdelen ten behoeve van APOC Project J B.V.

Op welke manier kunt u voldoen aan de aflosverplichting aan het einde van de looptijd?
Na de aankoop voeren wij de demontage, revisie en verkoop van onderdelen ten behoeve van APOC Project J B.V. uit, en ontvangen hiervoor een management fee ter grootte van 10% van de gerealiseerde omzet. Daarnaast wordt een deel van de verkoopopbrengst ingehouden voor de door de moedermaatschappij gemaakte kosten voor demontage en revisering van onderdelen. Vervolgens wordt de verkoopopbrengst van dit project doorgestort op de bankrekening van APOC Project J B.V. Deze gelden kunnen alleen worden aangewend voor de aflossing van de te plaatsen lening en de eventueel resterende overbruggingsfinanciering. 

Aangezien normaliter op part-out projecten een brutomarge van 30% of meer gerealiseerd wordt, is er ook na aftrek van de management fee en overige genoemde kosten ruim voldoende capaciteit om de aflossing en verschuldigde rente (vaak al na 1 jaar) terug te betalen. Er is vastgelegd dat pas nadat de projectfinanciering geheel met rente is afgelost, de resterende opbrengst van het project uitgekeerd kan worden aan moederbedrijf APOC Aviation.

Welke specifieke zekerheden kunt u inbrengen?
APOC Aviation draagt het risico van wanbetaling door afnemers middels een garantie op debiteurenrisico tegenover APOC Project J B.V. Daarnaast biedt APOC Project J B.V. investeerders ter zekerheid een pandrecht op de banktegoeden, debiteuren en handelsvoorraden. De pandrechten kunnen uiteraard pas worden uitgewonnen indien APOC Project J B.V. in gebreke blijft van haar rente- en aflossingsverplichtingen. 

Ook zal in een non-onttrekkingsverklaring worden vastgelegd dat er op geen enkele wijze gelden aan APOC Project J B.V. kunnen worden onttrokken door dividenden of terugstorting van kapitaal eerst voordat de projectlening geheel is afgelost. Op deze wijze wordt bewerkstelligd dat alle opbrengsten van de part-out projecten (behoudens de managementvergoeding en overige eerdergenoemde kosten van APOC Aviation), beschikbaar zullen zijn ter betaling van rente en aflossing van de projectlening.

Profiel_17151_2_224804.jpg

Zijn er naast deze lening externe partijen die participeren in het verkrijgen van de benodigde middelen?
Ja. Zoals eerder genoemd draagt APOC Aviation financieel bij aan de uitvoering van dit project. APOC Aviation voorziet in deelfinanciering voor het project via het dekken van significante kosten met betrekking tot de demontage, en revisie en verkoop van de onderdelen. Historisch gezien draagt APOC Aviation gemiddeld zo’n 25% bij aan totale projectkosten, inclusief de aanbetaling van de aankoopprijs vliegtuig. Tevens draagt APOC Aviation ook het risico van wanbetaling door afnemers middels een garantie op debiteurenrisico. 

Incentive
Wij stijgen graag met de crowd naar grote hoogte. Onder de investeerders wordt daarom een rondvlucht verloot, verzorgd door ondernemer Max Lutje Wooldrik (ervaren piloot). De rondvlucht zal circa 1,5 uur in beslag nemen en plaatsvinden in de regio Rotterdam.

Noot van Geldvoorelkaar.nl
De in de aanhef vermelde G-PD% en de Creditsafe score zijn van de geldnemer APOC Project J B.V. Er is bij deze lening geen sprake van hoofdelijke aansprakelijkheid in privé.

Dit is een aflossingsvrije lening. Gedurende de looptijd van de lening vindt er derhalve geen aflossing plaats. De eerste rentebetaling vindt plaats 3 maanden na ingang van de lening en vervolgens per kwartaal tot einde looptijd. Het is geldnemer toegestaan vervroegd af te lossen. Hierbij wordt aan de investeerders ten minste 6 maanden rente vergoed (bv. bij aflossing na 4 maanden is de rentevergoeding 6 maanden, vindt de aflossing na 14 maanden plaats dan is de rentevergoeding ook 14 maanden).

Indien het doelkapitaal van € 900.000,- binnen de beschikbare periode van 60 dagen wordt gerealiseerd, heeft APOC Project J BV de mogelijkheid de aanvraag in stappen van € 100.000,- te verhogen tot maximaal € 1.200.000,-.

Zoals in de pitch is opgenomen, is er sprake van pandrecht op banktegoeden, debiteuren en handelsvoorraden. Deze zekerheden worden vastgelegd in een pandakte met als pandhouder namens de investeerders de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl. Uitboeking van de lening zal pas geschieden als de genoemde zekerheden ten behoeve van de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl zijn gevestigd.

Tevens wordt er een non-onttrekkingsverklaring getekend, inhoudende dat er geen dividenden worden uitgekeerd of terugstorting van kapitaal zal plaatsvinden voordat de projectlening geheel is afgelost.


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragInvesteerderDatum
€ 1.000022335dinsdag 31 oktober 2017
€ 100013176dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000014624dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000026184dinsdag 31 oktober 2017
€ 500010966dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000010468dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023582dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000021348dinsdag 31 oktober 2017
€ 500012728dinsdag 31 oktober 2017
€ 200022667dinsdag 31 oktober 2017
€ 400021888dinsdag 31 oktober 2017
€ 300022371dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000024328dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000018490dinsdag 31 oktober 2017
€ 500012251dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012006dinsdag 31 oktober 2017
€ 500003523dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000019180dinsdag 31 oktober 2017
€ 100025775dinsdag 31 oktober 2017
€ 300011119dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000026336dinsdag 31 oktober 2017
€ 200021546dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000025422dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000007924dinsdag 31 oktober 2017
€ 100026502dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000006508dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000018562dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500024172dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000008193dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000026626dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000015595dinsdag 31 oktober 2017
€ 500025321dinsdag 31 oktober 2017
€ 500017926dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000010677dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000020131dinsdag 31 oktober 2017
€ 200019141dinsdag 31 oktober 2017
€ 300009551dinsdag 31 oktober 2017
€ 500018485dinsdag 31 oktober 2017
€ 20.000024561dinsdag 31 oktober 2017
€ 12.500017607dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000008542dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000009069dinsdag 31 oktober 2017
€ 700014452dinsdag 31 oktober 2017
€ 400018641dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000011571dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000014500dinsdag 31 oktober 2017
€ 300025776dinsdag 31 oktober 2017
€ 200024201dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000024755dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000026524dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000015017dinsdag 31 oktober 2017
€ 500027982dinsdag 31 oktober 2017
€ 100003447dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000010505dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000013374dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000006704dinsdag 31 oktober 2017
€ 500026179dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000024153dinsdag 31 oktober 2017
€ 500026820dinsdag 31 oktober 2017
€ 200026717dinsdag 31 oktober 2017
€ 500014422dinsdag 31 oktober 2017
€ 300023552dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023599dinsdag 31 oktober 2017
€ 300019020dinsdag 31 oktober 2017
€ 400022059dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000023474dinsdag 31 oktober 2017
€ 15.000025427dinsdag 31 oktober 2017
€ 500006472dinsdag 31 oktober 2017
€ 200011854dinsdag 31 oktober 2017
€ 700002666dinsdag 31 oktober 2017
€ 500026563dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000020482dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025192dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027502dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500019163dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000008331dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.500024363dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000018902dinsdag 31 oktober 2017
€ 400024533dinsdag 31 oktober 2017
€ 100010226dinsdag 31 oktober 2017
€ 100009176dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025283dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000025373dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000015603dinsdag 31 oktober 2017
€ 500018911dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000005721dinsdag 31 oktober 2017
€ 100019392dinsdag 31 oktober 2017
€ 200024224dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000010905dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500021750dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027003dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000005289dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000005378dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023697dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000025037dinsdag 31 oktober 2017
€ 400019253dinsdag 31 oktober 2017
€ 800015288dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000017118dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500013849dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000003963dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000010283dinsdag 31 oktober 2017
€ 200021591dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000025416dinsdag 31 oktober 2017
€ 400013597dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025118dinsdag 31 oktober 2017
€ 100009969dinsdag 31 oktober 2017
€ 500016221dinsdag 31 oktober 2017
€ 400019959dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500020830dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000017810dinsdag 31 oktober 2017
€ 300017978dinsdag 31 oktober 2017
€ 500005622dinsdag 31 oktober 2017
€ 200006587dinsdag 31 oktober 2017
€ 400008517dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500015371dinsdag 31 oktober 2017
€ 200017101dinsdag 31 oktober 2017
€ 500016312dinsdag 31 oktober 2017
€ 40.000023497dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000009194dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000026918dinsdag 31 oktober 2017
€ 800013461dinsdag 31 oktober 2017
€ 500004875dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027881dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000021395dinsdag 31 oktober 2017
€ 200015925dinsdag 31 oktober 2017
€ 500025423dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000004424dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000009273dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000026887dinsdag 31 oktober 2017
€ 7.000026904dinsdag 31 oktober 2017
€ 500023713dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000024168dinsdag 31 oktober 2017
€ 200012203dinsdag 31 oktober 2017
€ 4.500026755dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000011723dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500014620dinsdag 31 oktober 2017
€ 100025559dinsdag 31 oktober 2017
€ 300022127dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000027582dinsdag 31 oktober 2017
€ 500012037dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000015769dinsdag 31 oktober 2017
€ 200023768dinsdag 31 oktober 2017
€ 400002340dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000018124dinsdag 31 oktober 2017
€ 300022007dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500015873dinsdag 31 oktober 2017
€ 100012684dinsdag 31 oktober 2017
€ 500003502dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000014837dinsdag 31 oktober 2017
€ 300024751dinsdag 31 oktober 2017
€ 100019318dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000019087dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000023723dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000021599dinsdag 31 oktober 2017
€ 200011914dinsdag 31 oktober 2017
€ 400020719dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000002730dinsdag 31 oktober 2017
€ 100025698dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000002465dinsdag 31 oktober 2017
€ 500011472dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500028041dinsdag 31 oktober 2017
€ 7.500004349dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000013138dinsdag 31 oktober 2017
€ 100004835dinsdag 31 oktober 2017
€ 500006679dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000017606dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000002961dinsdag 31 oktober 2017
€ 500014496dinsdag 31 oktober 2017
€ 300014303dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025600dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000001819dinsdag 31 oktober 2017
€ 100023549dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000024006dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000016729dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000024868dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000019543dinsdag 31 oktober 2017
€ 500006030dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025158dinsdag 31 oktober 2017
€ 20.000023221dinsdag 31 oktober 2017
€ 300011956dinsdag 31 oktober 2017
€ 4.900020933dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000003114dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000008171dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000024753dinsdag 31 oktober 2017
€ 300027265dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023699dinsdag 31 oktober 2017
€ 200014942dinsdag 31 oktober 2017
€ 200010995dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000024259dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000025530dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000023509dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000004812dinsdag 31 oktober 2017
€ 200025280dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000001918dinsdag 31 oktober 2017
€ 500026066dinsdag 31 oktober 2017
€ 300003525dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000013172dinsdag 31 oktober 2017
€ 600025289dinsdag 31 oktober 2017
€ 200023675dinsdag 31 oktober 2017
€ 7.500025075dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000009421dinsdag 31 oktober 2017
€ 500009350dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000016135dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000026770dinsdag 31 oktober 2017
€ 200021421dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000025371dinsdag 31 oktober 2017
€ 500021386dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000026326dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000014823dinsdag 31 oktober 2017
€ 500001617dinsdag 31 oktober 2017
€ 100021121dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000025572dinsdag 31 oktober 2017
€ 500011011dinsdag 31 oktober 2017
€ 300005818dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000015440dinsdag 31 oktober 2017
€ 200023536dinsdag 31 oktober 2017
€ 18.000015920dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000025131dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000017236dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027913dinsdag 31 oktober 2017
€ 500004759dinsdag 31 oktober 2017
€ 500016740dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000002908dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000023917dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000022474dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500010849dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000014951dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025299dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500024406dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000018452dinsdag 31 oktober 2017
€ 300023650dinsdag 31 oktober 2017
€ 100009693dinsdag 31 oktober 2017
€ 200000625dinsdag 31 oktober 2017
€ 4.000013821dinsdag 31 oktober 2017
€ 500016209dinsdag 31 oktober 2017
€ 500012355dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023581dinsdag 31 oktober 2017
€ 200025911dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000011993dinsdag 31 oktober 2017
€ 700018145dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000023829dinsdag 31 oktober 2017
€ 200016561dinsdag 31 oktober 2017
€ 700026660dinsdag 31 oktober 2017
€ 20.000028083dinsdag 31 oktober 2017
€ 7.000003163dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000004350dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.800014876dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000018030dinsdag 31 oktober 2017
€ 300006024dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000025297dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000021460dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000028082dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000020377dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000019931dinsdag 31 oktober 2017
€ 200008508dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025160dinsdag 31 oktober 2017
€ 100002708dinsdag 31 oktober 2017
€ 100012686dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000013881dinsdag 31 oktober 2017
€ 300026269dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000008738dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500023504dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012839dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000015028dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012819dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000019007dinsdag 31 oktober 2017
€ 200023804dinsdag 31 oktober 2017
€ 100.000025349dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000018869dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000022060dinsdag 31 oktober 2017
€ 100012583dinsdag 31 oktober 2017
€ 100007428dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000009943dinsdag 31 oktober 2017
€ 100022107dinsdag 31 oktober 2017
€ 800025324dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000024491dinsdag 31 oktober 2017
€ 300019048dinsdag 31 oktober 2017
€ 300006294dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025726dinsdag 31 oktober 2017
€ 100005479dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500006073dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000001927dinsdag 31 oktober 2017
€ 200005086dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000006904dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000021882dinsdag 31 oktober 2017
€ 300025331dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000004366dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000024289dinsdag 31 oktober 2017
€ 200010915dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000016730dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000027693dinsdag 31 oktober 2017
€ 500009905dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000001869dinsdag 31 oktober 2017
€ 100007831dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000010952dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000006523dinsdag 31 oktober 2017
€ 500014131dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000016581dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000003169dinsdag 31 oktober 2017
€ 500023534dinsdag 31 oktober 2017
€ 500014287dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000028084dinsdag 31 oktober 2017
€ 500009952dinsdag 31 oktober 2017
€ 200015148dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000028085dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000010820dinsdag 31 oktober 2017
€ 800012753dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000021266dinsdag 31 oktober 2017
€ 500021900dinsdag 31 oktober 2017
€ 100023394dinsdag 31 oktober 2017
€ 400011519dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000009783dinsdag 31 oktober 2017
€ 500019361dinsdag 31 oktober 2017
€ 600007302dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000026116dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500016568dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000003873dinsdag 31 oktober 2017
€ 300008587dinsdag 31 oktober 2017
€ 500023790dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.700005077dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000019797dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000000248dinsdag 31 oktober 2017
€ 500007404dinsdag 31 oktober 2017
€ 500009488dinsdag 31 oktober 2017
€ 500025436dinsdag 31 oktober 2017
€ 500006286dinsdag 31 oktober 2017
€ 200017241dinsdag 31 oktober 2017
€ 200025746dinsdag 31 oktober 2017
€ 500020495dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000008696dinsdag 31 oktober 2017
€ 500021735dinsdag 31 oktober 2017
€ 500025685dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012232dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012675dinsdag 31 oktober 2017
€ 500006969dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000018878dinsdag 31 oktober 2017
€ 800017704dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000009690dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027980dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012544dinsdag 31 oktober 2017
€ 100025447dinsdag 31 oktober 2017
€ 500003064dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500024968dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500023767dinsdag 31 oktober 2017
€ 500004393dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000005025dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023719dinsdag 31 oktober 2017
€ 15.000019313dinsdag 31 oktober 2017
€ 500009081dinsdag 31 oktober 2017
€ 500011765dinsdag 31 oktober 2017
€ 25.000013681dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000007342dinsdag 31 oktober 2017
€ 200015722dinsdag 31 oktober 2017
€ 500005522dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000004206dinsdag 31 oktober 2017
€ 300009844dinsdag 31 oktober 2017
€ 600022316dinsdag 31 oktober 2017
€ 300027174dinsdag 31 oktober 2017
€ 100025344dinsdag 31 oktober 2017
€ 500024087dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000011737dinsdag 31 oktober 2017
€ 300027922dinsdag 31 oktober 2017
€ 500016884dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000025285dinsdag 31 oktober 2017
€ 500026079dinsdag 31 oktober 2017
€ 100019015dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000012187dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000026271dinsdag 31 oktober 2017
€ 700016422dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000002728dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000018150dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000004186dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000019267dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000025763dinsdag 31 oktober 2017
€ 100002483dinsdag 31 oktober 2017
€ 500026903dinsdag 31 oktober 2017
€ 200013254dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000024778dinsdag 31 oktober 2017
€ 300021708dinsdag 31 oktober 2017
€ 500017243dinsdag 31 oktober 2017
€ 700005059dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012519dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500004519dinsdag 31 oktober 2017
€ 100025305dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000002026dinsdag 31 oktober 2017
€ 25.000028086dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000001803dinsdag 31 oktober 2017
€ 200011369dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000009875dinsdag 31 oktober 2017
€ 200027788dinsdag 31 oktober 2017
€ 100020146dinsdag 31 oktober 2017
€ 200009477dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000011385dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000005881dinsdag 31 oktober 2017
€ 800010036dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000008824dinsdag 31 oktober 2017
€ 200018333dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025879dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000025594dinsdag 31 oktober 2017
€ 500023180dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500027474dinsdag 31 oktober 2017
€ 500027794dinsdag 31 oktober 2017
€ 400025320dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000012900dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500005771dinsdag 31 oktober 2017
€ 300021679dinsdag 31 oktober 2017
€ 500004704dinsdag 31 oktober 2017
€ 500003497dinsdag 31 oktober 2017
€ 400011557dinsdag 31 oktober 2017
€ 500023395dinsdag 31 oktober 2017
€ 500025135dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023576dinsdag 31 oktober 2017
€ 200003453dinsdag 31 oktober 2017
€ 500013403dinsdag 31 oktober 2017
€ 100022226dinsdag 31 oktober 2017
€ 100012564dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000021751dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000006855dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000012932dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000018228dinsdag 31 oktober 2017
€ 200025715dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000007450dinsdag 31 oktober 2017
€ 300004914dinsdag 31 oktober 2017
€ 500004869dinsdag 31 oktober 2017
€ 500008140dinsdag 31 oktober 2017
€ 600004991dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.100028087dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000004683dinsdag 31 oktober 2017
€ 300009033dinsdag 31 oktober 2017
€ 500014087dinsdag 31 oktober 2017
€ 15.000028089dinsdag 31 oktober 2017
€ 500007148dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000011481dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000028088dinsdag 31 oktober 2017
€ 400022514dinsdag 31 oktober 2017
€ 500003878dinsdag 31 oktober 2017
€ 500022318dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000008211dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000022496dinsdag 31 oktober 2017
€ 300027434dinsdag 31 oktober 2017
€ 400011643dinsdag 31 oktober 2017
€ 500027126dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000008100dinsdag 31 oktober 2017
€ 500019930dinsdag 31 oktober 2017
€ 500028090dinsdag 31 oktober 2017
€ 200013759dinsdag 31 oktober 2017
€ 400015719dinsdag 31 oktober 2017
€ 500011863dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000026857dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.700000541dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000005029dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500024111dinsdag 31 oktober 2017
€ 500024277dinsdag 31 oktober 2017
€ 300004487dinsdag 31 oktober 2017
€ 500007507dinsdag 31 oktober 2017
€ 500012101dinsdag 31 oktober 2017
€ 200005189dinsdag 31 oktober 2017
€ 500020274dinsdag 31 oktober 2017
€ 500008546dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000009082dinsdag 31 oktober 2017
€ 200026618dinsdag 31 oktober 2017
€ 200026617dinsdag 31 oktober 2017
€ 500008014dinsdag 31 oktober 2017
€ 500024394dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027710dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000027978dinsdag 31 oktober 2017
€ 300001983dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000018681dinsdag 31 oktober 2017
€ 200026056dinsdag 31 oktober 2017
€ 25.000025313dinsdag 31 oktober 2017
€ 4.500025955dinsdag 31 oktober 2017
€ 200026701dinsdag 31 oktober 2017
€ 200006740dinsdag 31 oktober 2017
€ 200025301dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000006297dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000028091dinsdag 31 oktober 2017
€ 200021242dinsdag 31 oktober 2017
€ 600004264dinsdag 31 oktober 2017
€ 300006979dinsdag 31 oktober 2017
€ 100005320dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000027263dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500023738dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000025760dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500006588dinsdag 31 oktober 2017
€ 500013156dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000014098dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000015685dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027473dinsdag 31 oktober 2017
€ 200026674dinsdag 31 oktober 2017
€ 500001403dinsdag 31 oktober 2017
€ 100027542dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000018759dinsdag 31 oktober 2017
€ 500004333dinsdag 31 oktober 2017
€ 200026838dinsdag 31 oktober 2017
€ 500014415dinsdag 31 oktober 2017
€ 500002580dinsdag 31 oktober 2017
€ 200021666dinsdag 31 oktober 2017
€ 6.500007634dinsdag 31 oktober 2017
€ 100019565dinsdag 31 oktober 2017
€ 500019533dinsdag 31 oktober 2017
€ 500020963dinsdag 31 oktober 2017
€ 4.000013738dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500006916dinsdag 31 oktober 2017
€ 500011225dinsdag 31 oktober 2017
€ 7.500025438dinsdag 31 oktober 2017
€ 6.000026106dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000015425dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500010236dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000013494dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000007442dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500014792dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000015268dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000021870dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000024759dinsdag 31 oktober 2017
€ 300023436dinsdag 31 oktober 2017
€ 400025120dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500012241dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000026552dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000004517dinsdag 31 oktober 2017
€ 500014528dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000028092dinsdag 31 oktober 2017
€ 200013905dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000001799dinsdag 31 oktober 2017
€ 300012085dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000012208dinsdag 31 oktober 2017
€ 500019102dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.500007836dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000027016dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000006264dinsdag 31 oktober 2017
€ 500001964dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000022145dinsdag 31 oktober 2017
€ 500024960dinsdag 31 oktober 2017
€ 3.000018136dinsdag 31 oktober 2017
€ 500015864dinsdag 31 oktober 2017
€ 300026139dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000013992dinsdag 31 oktober 2017
€ 200008433dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.200026599dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000004928dinsdag 31 oktober 2017
€ 300014088dinsdag 31 oktober 2017
€ 6.000026909dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000026469dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.000004021dinsdag 31 oktober 2017
€ 200022023dinsdag 31 oktober 2017
€ 100021714dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000026727dinsdag 31 oktober 2017
€ 6.000008273dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000017463dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023806dinsdag 31 oktober 2017
€ 100017984dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500019954dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000004384dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.500026420dinsdag 31 oktober 2017
€ 10.000027151dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000005185dinsdag 31 oktober 2017
€ 300019803dinsdag 31 oktober 2017
€ 1.000023215dinsdag 31 oktober 2017
€ 200014631dinsdag 31 oktober 2017
€ 2.000013091dinsdag 31 oktober 2017
€ 700009815dinsdag 31 oktober 2017
€ 100020931dinsdag 31 oktober 2017
€ 200012541dinsdag 31 oktober 2017
€ 5.700003891woensdag 22 november 2017