Nieuws
02-12-2019
Gisteren ging Annie de musical in première! Een aantal van onze collega's was aanwezig bij deze fe...
lees verder
02-12-2019
Snelle beoordeling, minder zekerheden, maar ook meer rente voor investeerders. Crowdfundingplatfor...
lees verder
29-11-2019
De nieuwsbrief van november is uit! U vindt hem via deze link. ...
lees verder
27-11-2019
Geslaagde investeerderssessie bij Flanderijn Op vrijdag 1 november organiseerde Geldvoorelkaar.n...
lees verder
11-11-2019
Vastgoedbeheer op kleine schaal: 'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders' Interview met Marijn e...
lees verder
Voorfinanciering voorraden
APOC Aviation Project L
Project:
17368 Zakelijk
Leendoel:
Voorfinanciering voorraden
Classificatie:
n.v.t.
Zekerheden:
PRNO
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 1.650.000
Geinvesteerd:
€ 1.650.000
Product:
Aflossingsvrij
Rente per jaar:
8,0%
Looptijd:
24 maanden
100%
Algemeen
Branche: Luchtvaartindustrie
Producten en/of diensten: Verkoop van vliegtuigonderdelen
Aantal medewerkers: 18
Oprichtingsdatum: 14-08-2014 (APOC Project L 11-12-2017)
Leeftijd: 37
Gezinssituatie: Gehuwd, 2 kinderen
Opleiding: Small business HEAO
Hobby's: Sportvliegen, kitesurfen
Social media: LinkedIn  Twitter  LinkedIn
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Deze publicatie gaat tijdens het weekend open voor investeringen. U ontvangt hiervan geen Whatsapp notificatie.

Track record APOC Aviation
APOC Aviation heeft reeds drie crowdfundingcampagnes succesvol via Geldvoorelkaar.nl gefinancierd. De eerste crowdfundingcampagne (leningnummer 15675, publicatiedatum 11 november 2016) is vervroegd afgelost binnen 4 maanden na totstandkoming van de lening. Het gerealiseerde effectieve rendement op jaarbasis overschreed daardoor ruimschoots het geplande rendement.

Vervroegde aflossing van de tweede crowdfundingcampagne (leningnummer 16459, publicatiedatum 9 mei 2017) zal plaatsvinden uiterlijk 28 februari 2018. Er is inmiddels een dusdanige omzet in project F gerealiseerd dat aflossing in februari 2018 mogelijk zal zijn. 

De derde crowdfundingcampagne (leningnummer 17151, publicatiedatum 31 oktober 2017) heeft dankzij de crowd geresulteerd in de aankoop van een Airbus A320. De demontage van het vliegtuig is gestart. Een groot aantal componenten zijn in de voorfase reeds verkocht en het team maakt zich gereed voor de start van de verdere verkoop. 

Met deze vierde crowdfundingcampagne willen wij wederom de aankoop van een Airbus A320 (project L) direct via de crowd mogelijk maken. 
 
In totaal zal APOC Aviation in 2017 vijf vliegtuigen hebben aangekocht. Project L zal het eerste part-out project zijn dat in 2018 wordt uitgevoerd. De realistische doelstelling is om in 2018 zes tot acht nieuwe projecten op te starten. 
___________________________________________________________________________________________________

Kunt u een beschrijving geven van uw onderneming en uw onderscheidende kenmerken? 
APOC Aviation (Besloten Vennootschap) houdt zich bezig met de wereldwijde levering van reserve-onderdelen voor commerciële lijnvliegtuigen uit demontage van door vliegtuigmaatschappijen of leasemaatschappijen uit de vaart genomen vliegtuigen. Wij kopen de vliegtuigen, laten deze demonteren, laten de componenten zo nodig reviseren en verkopen vervolgens de onderdelen. Wij opereren hiermee in de internationale aviation part-out markt.

Profiel_17368_2_215126.jpg

Er is met name in Azië (China en India) een groeiende vraag naar vluchten. Zowel Airbus als Boeing hebben een grote orderportefeuille voor de komende twintig jaar. Door zowel de opkomst van low cost airlines, die voor veel concurrentie zorgen, als de crisis die luchtvaartmaatschappijen bewust heeft gemaakt van het belang van kostenreductie, is de tweedehands onderdelenmarkt sterk groeiend. Het prijsverschil tussen een nieuw en een gebruikt onderdeel is fors. Nagenoeg alle luchtvaartmaatschappijen gebruiken inmiddels gebruikte onderdelen bij reparatie of onderhoud aan hun vloot. Ons bedrijf profiteert sterk van deze trend en wij verwachten dan ook de komende jaren een forse groei te realiseren.

APOC Aviation is medio 2014 door Max Lutje Wooldrik opgericht. Max Lutje Wooldrik (algemeen directeur) is een ondernemer in hart en nieren met een groot commercieel talent. Hij startte zijn eerste onderneming toen hij nog studeerde. Daarna heeft hij diverse ICT-bedrijven opgericht, waaronder een consultancy bedrijf op het gebied van telecommunicatie, welke aan een concurrent is verkocht. Tijdens een freelance-opdracht bij een ander Nederlands part-out bedrijf zag Max in dat er met behulp van de juiste IT-tools grote kansen in deze markt liggen, waarna hij APOC Aviation heeft opgericht. Hij heeft al jaren veel affiniteit met de luchtvaartwereld en is zelf een ervaren piloot. In september 2017 is Max genomineerd voor de OndernemersPrijs Haaglanden.

Businessmodel
Om tot een aankoopprijs van een uit de vaart genomen vliegtuig te komen, dient eerst een potentiële opbrengst bepaald te worden. Wij gebruiken hiervoor zelf ontwikkelde geavanceerde softwaretools die de prijs conservatief benaderen. Hierbij wordt onder andere via verschillende online databases rekening gehouden met historisch betaalde prijzen voor vliegtuigonderdelen. Belangrijke factoren hierbij zijn onder meer vliegtuigspecificaties zoals het type vliegtuig, de leeftijd van het vliegtuig en de staat van het vliegtuig (in verband met kwaliteit van de onderdelen). 

Na aanschaf van het vliegtuig volgt demontage. Dit onderdeel besteden wij uit aan tear-down bedrijven. Zij zijn gespecialiseerd in het demonteren van vliegtuigen en gevestigd op diverse Europese vliegvelden. De periode om een vliegtuig te demonteren bedraagt ongeveer drie tot zes weken. De onderdelen worden vervolgens naar ons magazijn in Delft verzonden.

Onze afnemers zijn onder meer MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) bedrijven, tussenhandelaren en luchtvaartmaatschappijen met in-house onderhoud. Naast directe verkoop vanuit de vraag van onze klanten verkopen wij ook onderdelen via ons eigen online webportal en via publieke, internationale online databases als ILS en AeroXchange. 

Profiel_17368_2_220001.jpg

Onderscheidende kenmerken
  • Wij zijn in onze sector koploper op het gebied van kwaliteit en documentatie. Door gebruik te maken van geavanceerde softwaretools creëren we marktvoordeel. Spelers in de part-out markt hebben traditioneel een zeer lage graad van automatisering. 
  • Wij hanteren een flexibel businessmodel, waarbij makkelijk geschakeld kan worden qua capaciteit. Door het uitbesteden van de deassemblage werkzaamheden besparen wij veel tijd en blijft er flexibiliteit wat betreft personeel.
  • Met de toetreding van investeringsmaatschappij Antea Participaties als aandeelhouder in oktober 2016, hebben wij ons verzekerd van een kapitaalkrachtige partner. Antea Participaties ondersteunt ons met financiële kennis en ervaring.
  • APOC Aviation optimaliseert haar bedrijfsprocessen om klaar te staan voor de volgende fase in haar ontwikkeling en groei. De ontwikkelde IT-tools worden continu bijgewerkt en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Het team is uitgebreid met enkele specialisten die een lange staat van dienst hebben in de luchtvaartsector, waaronder een gecertificeerde ISTAT vliegtuig taxateur die ons in staat stelt om nog scherper de calculaties voor aanschaf van vliegtuigen op te zetten. Inmiddels heeft APOC tevens een Raad van Commissarissen ingesteld met leden die onder meer een luchtvaart achtergrond hebben. 

APOC project L
Na de aanschaf van Project F (Airbus A319) hebben wij in 2017 Project G (Airbus A321), Project H (Airbus A319), Project J (Airbus A320) en Project K (Boeing 747) aangekocht. Ten aanzien van Project I BV is, na inspectie van het vliegtuig, besloten om de betreffende Airbus A310 niet definitief af te nemen. In plaats daarvan zal in Project I BV de aankoop van een Airbus A320 geschieden. De onderhandelingen voor aankoop van het vliegtuig bevinden zich in de eindfase. APOC Aviation koopt in alle gevallen vliegtuigen aan onder voorbehoud van inspectie. De financiering van het vliegtuig zal geschieden door informal investors. 

De aankoop van de vliegtuigen behorende bij projecten G, H en K is ondersteund door een kleine groep informal investors. De keuze voor deze financieringswijze is met name gebaseerd op de snelheid waarmee de beslissing tot aankoop genomen moest worden. Daarnaast heeft Project K een sterk afwijkend risicoprofiel (aankoop gehele vliegtuig inclusief motoren), zodat ook voor dit project is gekozen voor een financiering via informal investors. Bij Project K is direct na aankoop overgegaan tot doorverkoop van o.a. de motoren hetgeen tot een aanzienlijke omzetstijging in 2017 heeft geleid. Project J is met de derde crowdfundingcampagne via Geldvoorelkaar.nl aangekocht. De aankoop van Project L past binnen de groeistrategie van APOC Aviation. 

Onderstaande tabel geeft een duidelijk totaaloverzicht van de gerealiseerde projecten door Apoc Aviation en de wijze van financiering. Ten tijde van het realiseren van Project A t/m D werd nog geen gebruik gemaakt van separate Project BV's. Projecten A t/m D zijn gefinancierd door informal investors. 

Profiel_17368_2_103808.jpg


Tenslotte willen wij vanuit APOC Aviation pas projecten aanbieden aan de crowd wanneer een belangrijk deel van de geplande verkoopopbrengst is gerealiseerd in de voorgaande projecten, of zoals nu bij Project J het geval is, in de voorverkoop al een substantieel aantal verkooporders is gerealiseerd. 

Bekijk hier de aankomst van de Boeing 747 (Project K) op Twente Airport en bijbehorend nieuwsbericht. 

Profiel_17368_2_220617.jpg

Aankomst van de Boeing 747 (project K) op Twente Airport met drie reeën op de voorgrond. 

Waar wordt de financiering voor aangewend?
De financiering zal worden aangewend voor een specifiek nieuw part-out project. Een part-out project betreft de aanschaf van een uit de vaart genomen vliegtuig, de demontage ervan, revisie van een deel van de onderdelen door een gecertificeerd revisiebedrijf en de verkoop van de onderdelen. Doorgaans duurt een dergelijk project 24 tot 36 maanden, waarbij het break-even punt doorgaans na circa 12 maanden wordt bereikt. Aan het einde van een part-out project worden de resterende onverkochte onderdelen ofwel in bulk onderhands verkocht, ofwel geveild. 
 
Het te financieren part-out project is een Airbus A320, genoemd Project L. Het serienummer van de betreffende A320, alsmede de specifieke projectcalculatie is bekend bij Geldvoorelkaar.nl. Het betreft wederom een part-out project zonder vliegtuigmotoren. Het vliegtuig is tot voor kort gebruikt geweest door een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij uit Azië met een uitstekende reputatie voor wat betreft onderhoud van haar vloot. 

Profiel_17368_2_105641.jpg

Airbus A320 - Project L

De A320 familie is samen met de Boeing 737-familie wereldwijd een van de meest ingezette vliegtuigen. Vanwege dit grote volume is de vraag naar gebruikte A320 onderdelen altijd zeer constant. Het aan te kopen vliegtuig is het negende toestel dat wij uit de A320-familie gaan aanschaffen. Alle voorgaande Airbus projecten draaien op of boven prognose. 

Het vliegtuig zal op 14 januari 2018 officieel eigendom van APOC worden, waarna de demontage zo spoedig mogelijk wordt opgestart. De verkoop van onderdelen start in maart 2018. De doorloopsnelheid zal naar verwachting vergelijkbaar zijn met eerdere A320 projecten. Wij verwachten dat ook voor dit project het break-even-point snel bereikt wordt. 

Specificatie lening
De te plaatsen lening voor APOC PROJECT L B.V. zal worden gebruikt om het vliegtuig (Airbus A320) aan te kopen. APOC PROJECT L B.V. is een volledige dochtermaatschappij van APOC Aviation en is opgericht om de part-out van bovengenoemde Airbus A320 te faciliteren. 

De te plaatsen lening bedraagt minimaal € 1.200.000,- . Indien er additionele interesse vanuit de crowd bestaat, kan het op te halen bedrag worden verhoogd tot een maximaal bedrag van € 1.650.000,-. Indien aanvullende financiering noodzakelijk is zal dit plaatsvinden via informal investors. APOC Aviation verstrekt zelf ook deelfinanciering voor APOC PROJECT L B.V. Hieronder valt onder andere het dekken van significante kosten met betrekking tot de demontage en revisie/reparatie, alsook verkoop van de onderdelen. De deelname door Antea Participaties en overige aandeelhouders in APOC Aviation maakt het mogelijk dat APOC Aviation deze benodigde eigen middelen in de diverse op te zetten project-BV’s inbrengt.

Op de lening wordt een jaarlijkse rente van 8% vergoed. De rente wordt per kwartaal uitbetaald. De lening heeft een maximale looptijd van 24 maanden. Aangezien het bij voorgaande projecten is gebleken dat er vaak al binnen een jaar genoeg geld beschikbaar is om de lening af te lossen, is er voor APOC PROJECT L B.V. de mogelijkheid om het volledige bedrag eerder af te lossen. Ondanks dat APOC PROJECT L B.V. kan besluiten eerder af te lossen, zal de investeerder echter altijd minimaal rente over 6 maanden ontvangen, ook indien APOC PROJECT L B.V. besluit de lening na bijvoorbeeld 4 maanden af te lossen. Indien APOC PROJECT L B.V. besluit na 14 maanden de lening af te lossen ontvangt de investeerder rente over 14 maanden plus de aflossing van de betreffende lening. Indien er eerder afgelost wordt mag APOC PROJECT L B.V. uitsluitend de totale lening aflossen en niet slechts een gedeelte van de lening. APOC Aviation draagt het risico van wanbetaling door afnemers via een garantie op debiteurenrisico tegenover APOC PROJECT L B.V. 

Profiel_17368_2_145844.jpg

Indicatieve tijdslijn APOC PROJECT L B.V.
 
Waarom vraagt u de lening aan via Geldvoorelkaar.nl?
Dankzij de crowd van Geldvoorelkaar.nl hebben wij reeds drie crowdfundingcampagnes (15675, 16459 en 17151) succesvol gefinancierd. De succesvolle samenwerking is versterkt door de meest recente campagne, waarbij het bedrag van 1,2 miljoen euro binnen iets meer dan een uur was opgehaald. Ook ten aanzien van dit project wordt vervroegde aflossing verwacht. Het herhaaldelijke vertrouwen van de crowd via Geldvoorelkaar.nl heeft ons nu wederom doen besluiten om de crowd te betrekken bij de directe aankoop van een Airbus A320 vanuit Apoc project L. Het betreft een unieke samenwerking waarbij we samen met de crowd optrekken om de gewenste schaalvergroting van APOC Aviation te realiseren. 

Profiel_17368_2_222158.jpg

Wat zijn de korte termijn vooruitzichten van de onderneming?
In de eerste twee jaar van ons bestaan hebben wij met het opstarten van drie Airbus A320/319 part-out projecten een positie op de markt verworven. In deze beginfase is de cruciale bedrijfssoftware ontwikkeld en is de infrastructuur en een team neergezet waarmee op korte termijn 5 á 6 part-out projecten per jaar kunnen worden uitgevoerd. De business case van APOC Aviation is in deze beginfase onomstotelijk bewezen. De projectresultaten van de voorgaande part-out projecten overtreffen de verwachtingen, zowel qua brutomarge als qua doorlooptijd. Al in het derde halfjaar van ons bestaan was APOC Aviation winstgevend.

Een belangrijke trend in de markt, als gevolg van de crisisjaren 2008 en 2009, is de zeer sterke groei van tweedehands reserve-onderdelen in de vliegtuigindustrie. Door het gebruik van goedkopere tweedehands onderdelen wordt al snel meer dan 30% bespaard op onderhoud. Ook voor toonaangevende luchtvaartmaatschappijen is het in de afgelopen jaren gebruikelijk geworden om reserve-onderdelen uit de part-out markt te betrekken. De markt voor tweedehands reserve-onderdelen voor vliegtuigen werd in 2015 door zowel ICFI als Honeywell ingeschat op een marktvolume van ongeveer US$ 3,5 miljard. De algemene verwachting is dat de markt de komende jaren gemiddeld met bijna 6% per jaar zal groeien. Als bedrijf verwachten wij de komende jaren sterk te kunnen profiteren van deze positieve trend. Het is ons voornemen om het aantal part-out projecten jaarlijks gestaag te laten groeien. Door de deelname van Antea Participaties is de continuïteit van ons bedrijf in ieder geval voor de korte termijn gewaarborgd.

Wat is de organisatorische structuur van de onderneming?
Moedermaatschappij APOC Aviation opereert vanuit de entiteit Aircraft Part-Out Company Europe B.V. Aandeelhouders van deze entiteit zijn de algemeen directeur (51%), Antea Participaties (30%) en een groep informele investeerders (19%). In vergelijking met de eerdere crowdfundingcampagnes is een inmiddels een Raad van Commissarissen geïnstalleerd bestaande uit ervaren leden met onder andere ervaring in de luchtvaartbranche en snelgroeiende bedrijven. 

Profiel_17368_2_222348.jpg

Aparte project BVs voor part-out projecten
Na project E is voor elk part-out project een nieuwe project-BV opgericht, in dit geval is dat APOC PROJECT L B.V., als 100% dochter van APOC Aviation. APOC Aviation is voornemens om ook voor opvolgende part-out projecten een dergelijke project-BV op te zetten. Deze project-BV’s gaan leningen aan met bijvoorbeeld de crowd of (informele) investeerders, waarbij de leningen gesecureerd zijn met een pandrecht op activa (waaronder debiteuren) van de desbetreffende project-BV. APOC Aviation voert vervolgens de demontage, revisie en verkoop van onderdelen ten behoeve van de project-BV’s uit. Deze structuur is zeer gangbaar binnen de part-out markt en geeft de investeerders de zekerheden voor dit specifieke project.

Wat is globaal het omzetniveau van de onderneming? 

Profiel_17368_2_150011.jpg

APOC Aviation omzetontwikkeling

Oprichting van APOC Aviation vond medio 2014 plaats. Er werd dat jaar nog geen vliegtuig gekocht en zodoende nog geen omzet behaald. Ten tijde van de vorige campagne op Geldvoorelkaar.nl ging APOC Aviation uit van een omzet voor 2017 tussen de € 5.000.000,- en € 6.000.000. De verwachte omzet in 2017 is bijgesteld en ligt naar verwachting tussen € 9.000.000,-  en € 10.000.000,-, mede als gevolg van de directe doorverkoop van o.a. motoren in Project K. De omzet tot en met november 2017 bedraagt circa € 4.200.000,-. De verwachte omzetstijgingen voor de jaren 2018 en 2019 zijn gebaseerd op een conservatieve groei in het aantal part-out projecten dat APOC Aviation jaarlijks zal opstarten.

Wat is uw eigen vermogen ten opzichte van uw balanstotaal?
Het eigen vermogen in APOC PROJECT L B.V. bedraagt nagenoeg nihil. APOC Aviation financiert de kosten van de demontage, revisie en verkoop van de onderdelen ten behoeve van APOC PROJECT L B.V.

Op welke manier kunt u voldoen aan de aflosverplichting aan het einde van de looptijd?
Na de aankoop voeren wij de demontage, revisie en verkoop van onderdelen ten behoeve van APOC PROJECT L B.V. uit, en ontvangen hiervoor een management fee ter grootte van 10% van de gerealiseerde omzet. Daarnaast wordt een deel van de verkoopopbrengst ingehouden voor de door de moedermaatschappij gemaakte kosten voor demontage en revisering van onderdelen. Vervolgens wordt de verkoopopbrengst van dit project doorgestort op de bankrekening van APOC PROJECT L B.V. Deze gelden kunnen alleen worden aangewend voor de aflossing van deze te plaatsen lening en de eventueel resterende overbruggingsfinanciering. 

Aangezien normaliter op part-out projecten een brutomarge van 30% of meer gerealiseerd wordt, is er ook na aftrek van de management fee en overige genoemde kosten ruim voldoende capaciteit om de aflossing en verschuldigde rente (vaak al na 1 jaar) terug te betalen. Er is vastgelegd dat pas nadat de projectfinanciering geheel met rente is afgelost, de resterende opbrengst van het project uitgekeerd kan worden aan moederbedrijf APOC Aviation.

Welke specifieke zekerheden kunt u inbrengen?
APOC Aviation draagt het risico van wanbetaling door afnemers middels een garantie op debiteurenrisico van APOC PROJECT L B.V. Daarnaast biedt APOC PROJECT L B.V. investeerders ter zekerheid een pandrecht op de volgende activa van APOC PROJECT L B.V.: banktegoeden, debiteuren en handelsvoorraden. De pandrechten kunnen uiteraard pas worden uitgewonnen indien APOC PROJECT L B.V. in gebreke blijft van haar rente- en aflossingsverplichtingen. 

Daarnaast zal worden vastgelegd dat er op geen enkele wijze gelden aan APOC PROJECT L B.V. kunnen worden onttrokken door dividenden of terugstorting van kapitaal eerst voordat de projectlening geheel is afgelost. Op deze wijze wordt bewerkstelligd dat alle opbrengsten van de part-out projecten (behoudens de managementvergoeding en overige eerdergenoemde kosten van APOC Aviation), beschikbaar zullen zijn ter betaling van rente en aflossing van deze projectlening.

Profiel_17368_2_222634.jpg

Zijn er naast deze lening externe partijen die participeren in het verkrijgen van de benodigde middelen?
Ja. Zoals eerder genoemd draagt APOC Aviation financieel bij aan de uitvoering van dit project. APOC Aviation voorziet in deelfinanciering voor het project via het dekken van significante kosten met betrekking tot de demontage, revisie en verkoop van de onderdelen. Historisch gezien draagt APOC Aviation gemiddeld zo’n 25% bij aan totale projectkosten, inclusief de aanbetaling van de aankoopprijs vliegtuig. Tevens draagt APOC Aviation ook het risico van wanbetaling door afnemers middels een garantie op debiteurenrisico. 

Noot van Geldvoorelkaar.nl
Geldnemer is APOC Project L B.V. Gezien de recente oprichtingsdatum is van deze vennootschap geen Creditsafe score en G-PD% bekend. Er is bij deze lening geen sprake van hoofdelijke aansprakelijkheid in privé.

Dit is een aflossingsvrije lening. Gedurende de looptijd van de lening vindt er derhalve geen aflossing plaats. De eerste rentebetaling vindt plaats 3 maanden na ingang van de lening en vervolgens per kwartaal tot einde looptijd. Het is geldnemer toegestaan vervroegd af te lossen. Hierbij wordt aan de investeerders ten minste 6 maanden rente vergoed (bv. bij aflossing na 4 maanden is de rentevergoeding 6 maanden, vindt de aflossing na 14 maanden plaats dan is de rentevergoeding 14 maanden).

Indien het doelkapitaal van € 1.200.000,- binnen de beschikbare periode van 60 dagen wordt gerealiseerd, heeft APOC Project L BV de mogelijkheid de aanvraag in stappen van maximaal € 100.000,- te verhogen tot maximaal € 1.650.000,-.

Zoals in de pitch is opgenomen, is er sprake van pandrecht op banktegoeden, debiteuren en handelsvoorraden. Deze zekerheden worden vastgelegd in een pandakte met als pandhouder namens de investeerders de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl. Uitboeking van de lening zal pas geschieden als de genoemde zekerheden ten behoeve van de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl zijn gevestigd.

Tevens wordt er een non-onttrekkingsverklaring getekend, inhoudende dat er geen dividenden worden uitgekeerd of terugstorting van kapitaal zal plaatsvinden voordat de projectlening geheel is afgelost.


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.200zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.200zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 600zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 15.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 7.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 100.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.300zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.600zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 25.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.200zaterdag 23 december 2017
€ 700zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 50.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 6.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 12.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 600zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 15.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 40.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 7.500zaterdag 23 december 2017
€ 8.300zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.600zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 700zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 700zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 30.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.700zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 700zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 900zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 700zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 8.000zaterdag 23 december 2017
€ 600zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 7.000zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 700zaterdag 23 december 2017
€ 600zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.600zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 15.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.600zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 700zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.800zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 900zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.700zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 7.500zaterdag 23 december 2017
€ 5.200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 9.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 18.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.100zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 16.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 10.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 800zaterdag 23 december 2017
€ 6.000zaterdag 23 december 2017
€ 20.000zaterdag 23 december 2017
€ 8.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 15.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.500zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 100zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 7.500zaterdag 23 december 2017
€ 4.000zaterdag 23 december 2017
€ 3.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 15.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 200zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 300zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.100zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 5.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 1.000zaterdag 23 december 2017
€ 2.000zaterdag 23 december 2017
€ 400zaterdag 23 december 2017
€ 3.500zaterdag 23 december 2017
€ 1.200zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 500zaterdag 23 december 2017
€ 5.000vrijdag 29 december 2017
€ 2.000donderdag 4 januari 2018