Nieuws
18-10-2018
Wij zijn recent door Creditsafe geïnformeerd dat zij haar scoremodellen heeft vervangen. Alle bedr...
lees verder
12-10-2018
De gemiddelde leeftijd van de Geldvoorelkaar.nl-investeerders is 46 jaar. Twintig procent van de i...
lees verder
02-10-2018
 Vanaf 2 oktober is het ook mogelijk om via Geldvoorelkaar.nl te investeren in Flexleningen. ...
lees verder
01-10-2018
De investeerdersnieuwsbrief van oktober is verschenen. Met veel projecten en een paar vooruitblikk...
lees verder
28-09-2018
Opvallend verschil tussen de leningnemers  en  investeerders  bij Geldvoorelkaar.n...
lees verder
Overige bedrijfsmiddelen
YAYA Kombucha
Project:
17878 Zakelijk
Leendoel:
Overige bedrijfsmiddelen
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
1,78
Creditsafe score:
39
Zekerheden:
PRDRHAAVPNNO
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 179.600
Geinvesteerd:
€ 179.600
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
8,5%
Looptijd:
60 maanden
100%
Algemeen
Branche: Voedingsmiddelenindustrie
Producten en/of diensten: Productie van kombucha
Aantal medewerkers: 2
Oprichtingsdatum: 20-12-2016
Leeftijd: 36 | 36
Gezinssituatie: Samenwonend
Woonsituatie: Huurwoning (en koopwoning voor verhuur)
Opleiding: WO
BKR score: Laag risico (B)
BKR score: Laag risico (B)
Social media: LinkedIn  LinkedIn
Aanvullende informatie: Download Adobe Reader  Creditsafe C&T Products B.V..pdf
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Kunt u een beschrijving geven van uw onderneming?
YAYA Kombucha produceert als een van de eerste brouwers in Nederland (ongepasteuriseerde) biologische kombucha. Kombucha is een gefermenteerde frisdrank die van thee wordt gemaakt, en gedronken wordt als alternatief voor reguliere frisdrank en alcohol. Kombucha behoort tot het hogere segment alternatieve frisdranken en is vergelijkbaar met craft beer, verse smoothies en vers kokoswater. 

In de VS is kombucha inmiddels volledig ingeburgerd en zijn er honderden kleine en grote brouwerijen actief. Het is daar het snelst groeiende product binnen het alternatieve frisdranksegment, met een omzetgroei van zo’n 26% per jaar. Ook de vraag in Europa stijgt heel snel. Er zijn in Nederland naast YAYA Kombucha eigenlijk geen producenten die in staat zijn om kombucha op grotere schaal en met een constante kwaliteit te produceren. Net als bij de groeiende markt van kleinschalig gebrouwen speciaalbieren worden wij als lokale ondernemers, die met een eerlijk, duurzaam en/of gezonder alternatief komen, positief ontvangen. Op 14 februari 2018 waren wij te zien in de uitzending van Binnenste Buiten op KRO/ NCRV.

Profiel_17878_2_120829.jpg  Profiel_17878_2_120921.jpg 
 Profiel_17878_2_121105.jpg

Profiel_17878_2_120905.jpg 

Vier smaken YAYA Kombucha: Citra Hop, Ginger, Original en Blueberry Peppermint

Begin 2017 hebben wij de huidige productie-installatie en opstartkosten volledig uit eigen middelen gefinancierd (€ 56.000,-). De verkoop van 4 smaken is in mei 2017 gestart aan 15 klanten, en de formule is al snel succesvol gebleken. In september 2017 had ons bedrijf zonder grote sales- of marketinginspanningen al 30 afnemers (horeca, bedrijfskantines en uitgaansgelegenheden in de Randstad). Die zomer hebben wij een klantenstop doorgevoerd vanwege een productietekort. In deze tijd heeft er een opschaling plaatsgevonden, waardoor er meer kombucha geproduceerd kon worden. Naar aanleiding hiervan hebben wij voorzichtig weer meer klanten toegelaten. Begin 2018 zijn er ruim 70 vaste klanten en is het tekort aan productiecapaciteit alleen nog maar toegenomen. 

Kerndoelgroep voor YAYA Kombucha zijn jonge, internationaal georiënteerde mannen en vrouwen, die hun gezondheid belangrijk vinden en avontuurlijk ingesteld zijn. De doorgaans goed verdienende doelgroep is gewend om aan gezonde voeding meer geld uit te geven. De branding (productpresentatie) is gericht op deze doelgroep en de verpakking van YAYA Kombucha valt goed op in het koelschap.

Er zijn verschillende distributeurs en enkele grote winkelketens die ons product landelijk in hun assortiment willen opnemen, maar de huidige capaciteit is volstrekt onvoldoende om aan deze vraag te kunnen voldoen. Om aan deze partijen te kunnen leveren moet YAYA Kombucha nieuwe apparatuur aanschaffen en het beschikbare werkkapitaal uitbreiden. 

Waar wordt de financiering voor aangewend?
Door middel van een opschaling van de productiecapaciteit wil YAYA Kombucha aan de sterke vraag kunnen voldoen. Met nieuwe machines en werkkapitaal willen wij de productie in eerste instantie naar zo’n 8.600 liter (ruim 26.000 flesjes) per maand brengen. Naar verwachting is deze productiecapaciteit nog onvoldoende om in de volledige vraag voorzien, maar wij kunnen desgewenst de productie op dezelfde locatie nog verder opschalen.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Brouwtanks en vulinstallatie
€ 185.000,-
Werkkapitaal
€   60.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   20.000,-
Onvoorziene kosten
€   10.000,-
Totaal
€ 275.000,-
Af: Lease* 
€   85.000,-
Af: Achtergestelde lening*
€   10.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 180.000,-

*Greening Lease financiert met een leaseconstructie een bedrag van € 85.000,-. Daarnaast brengt Greening Lease een aanvullend bedrag in van € 10.000,- via een achtergestelde lening.

Wat is uw professionele achtergrond?
Wij, Tom Vollebregt en Charlotte Krijger, hebben ruime werkervaring in marketing, social media en management. Charlotte heeft ervaring met het opzetten van een bedrijfseenheid, business development en people management bij een groot internationaal mediabureau. Tom heeft onder meer ervaring opgedaan bij het internationale hoofdkantoor van Adidas, waarbij hij verantwoordelijk was voor social media en online merkontwikkeling. 

Wij delen een passie voor eetcultuur en alles wat er speelt op gebied van eten en drinken. Hieruit is in 2013 wherethefoodis.nl ontstaan, een online magazine over food en cultuur in binnen- en buitenland. Door verslag te doen van talloze food startups, hebben wij succesvolle foodformules steeds beter en sneller leren herkennen. Wij voelen goed aan wat er speelt of gaat spelen op het gebied van eten en drinken en zijn ook in staat een goed idee om te zetten naar een product en merk. 

Profiel_17878_2_122432.jpg

Waarom kiest u voor crowdfunding?
Crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl biedt een ‘win-win’-situatie. Als ondernemers heb wij een financieringsbehoefte en u als investeerder krijgt de mogelijkheid een mooi rendement te behalen. Daarnaast zien wij in crowdfunding een mogelijkheid om iedereen de optie te bieden om op een gemakkelijke manier te participeren in onze onderneming en ons product nóg meer bekendheid te geven. 

Hoe zal de organisatorische structuur van de onderneming worden ingericht? 
YAYA Kombucha wordt geëxploiteerd vanuit de besloten vennootschap C&T Products B.V. De aandeelhouders en bestuurders van C&T Products B.V. zijn Tom Vollebregt en Charlotte Krijger.

Wat is het verwachte omzetniveau en resultaat van de onderneming?
Uit concurrentie-overwegingen hebben wij Geldvoorelkaar.nl verzocht geen prognosecijfers en namen van onze klanten en distributeurs ten publiceren in de pitch. Voor investeerders in ons project is deze informatie wel vertrouwelijk op te vragen bij Geldvoorelkaar.nl. De prognoses zijn door onszelf opgesteld en getoetst door Amstellanden.

In het algemeen kunnen wij stellen dat de winstmarge op ons product erg aantrekkelijk is, en de winstgevendheid daardoor snel toeneemt bij de verwachtte groei van de afzet. Zonder grote extra investeringen in equipment, mensen en marketing kan de omzet fors stijgen. 

Wat zijn de korte- en lange termijn vooruitzichten van de onderneming?
YAYA Kombucha heeft recentelijk het distributiecontract met de huidige distributeur verlengd tot januari 2020. Deze samenwerking zorgt ervoor dat YAYA Kombucha geleverd zal worden bij hotspots in Nederland. Ook is er een overeenkomst met de grootste biologische groothandel en supermarkt in Nederland. Hiermee zal de naast de focus op horeca ook ingezet worden op retail.

Via een aantal partners wordt de samenwerking uitgebreid en wordt YAYA Kombucha beschikbaar bij meer locaties. Inmiddels verkoopt YAYA Kombucha aan de kantoren van o.a. Booking.com (6 locaties), Netflix en WTC Amsterdam, en aan de Universiteit van Amsterdam en Erasmus Universiteit. 

Alhoewel het natuurlijk moeilijk is om in de toekomst te kijken, kunnen wij onze groeiverwachtingen baseren op de vraag van onze bestaande klanten en de verwachtingen van de distributeurs en winkelketens die ons product in hun assortiment willen opnemen. Daarnaast verwachten wij in 2019 en 2020 ook in de landen om ons heen te kunnen gaan leveren, waar de vraag naar kwaliteitskombucha ook toeneemt. 

Profiel_17878_2_121252.jpg
Profiel_17878_2_121231.jpg

Focus op zowel horeca als retail 

Heeft u uw bedrijfspand in eigendom of huurt u dit?
Zeer recent (1 april 2018) zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie van 150m2 op het bedrijventerrein Amsterdam Sloterdijk. Wij hebben een flexibel huurcontract voor 12 maanden en kunnen desgewenst binnen het gebouw uitbreiden naar een grotere productie- en kantoorruimte.

Welke specifieke zekerheden kunt u inbrengen?
Naast het tekenen voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé krijgen de investeerders het pandrecht op de debiteuren, de voorraad en de bedrijfsinventaris (met uitzondering van de geleasde inventaris). De lening van Greening Lease van € 10.000,- wordt achtergesteld aan die van Geldvoorelkaar.nl. Daarnaast wordt er een positieve/negatieve hypotheekverklaring afgegeven op de eigen woning van Tom, met een WOZ-waarde van € 235.000,- (peildatum 1-1-2017) en een restschuld van € 180.000,-. Deze woning wordt momenteel verhuurd. Tevens is de depotregeling van toepassing voor het geval wij tijdelijk niet aan de betaalverplichting van een maandtermijn kunnen voldoen.

Incentive
  • Bij een investering vanaf € 1.000,- ontvangt u 1 doos (12 flesjes) YAYA Kombucha
  • Bij een investering vanaf € 2.500,- ontvangt u 2 dozen (24 flesjes) YAYA Kombucha of een workshop kombucha brouwen 
  • Bij een investering vanaf € 10.000,- of meer ontvangt u 2 dozen (24 flesjes) YAYA Kombucha, een workshop kombucha brouwen en een rondleiding + proeverij in onze nieuwe brouwerij 
Profiel_17878_2_121916.jpg
Fotografie: Iljeenja Marina

Noot van Geldvoorelkaar.nl 
De in de aanhef weergegeven G-PD% en Creditsafe score zijn van geldnemer C&T Products B.V.

Medegeldnemers zijn:
  • Dhr. T.L. Vollebregt, die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. Deze is op dit moment van morele waarde.
  • Mw. C. Krijger, die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. Deze is op dit moment van morele waarde.
Er wordt er een positieve-negatieve hypotheekverklaring afgegeven op de privéwoning van dhr. Vollebregt te Amsterdam met een WOZ-waarde van € 235.000,- (peildatum 1-1-2017). De eerste hypothecaire inschrijving door ING bedraagt € 225.000,- met een pro resto schuld van € 180.000,-. In deze verklaring wordt vastgelegd dat er geen additionele hypotheek verstrekt wordt naast de huidige 1e hypothecaire inschrijving en dat binnen de huidige 1e hypothecaire inschrijving niet aanvullend geleend zal worden. Daarnaast verbindt de geldnemer zich om op eerste verzoek van Geldvoorelkaar.nl mee te werken aan het vestigen van een 2e hypothecaire inschrijving op dit pand.

De verpanding van de debiteuren, de voorraad en de bedrijfsinventaris (met uitzondering van de geleasede inventaris) zal worden vastgelegd in een pandakte met als pandhouder namens de investeerders de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl. Uitboeking van de lening zal pas geschieden als de genoemde zekerheden ten behoeve van de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl zijn gevestigd.

Op deze lening is de Depotregeling van toepassing (twee maandtermijnen). De Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl houdt dit bedrag in depot voor het geval de geldnemer kortstondig niet aan de betaalverplichting van een maandtermijn kan voldoen. Bij de geldnemer rust de verplichting het depot onmiddellijk aan te zuiveren.

De lening van Greening Lease ten bedrage van € 10.000,- wordt achtergesteld ten opzichte van de lening van Geldvoorelkaar.nl. Hier mag pas op worden afgelost wanneer de volledige lening van Geldvoorelkaar.nl is terugbetaald.

De aandeelhouders van C&T Products B.V. tekenen een non-onttrekkingsverklaring, waarin wordt vastgelegd dat er pas dividend mag worden uitgekeerd of terugstorting van kapitaal zal plaatsvinden, wanneer een minimaal buffervermogen (eigen vermogen + achtergestelde leningen) van 30% gehandhaafd blijft, vast te stellen op basis van definitieve jaarcijfers.


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragInvesteerderDatum
€ 100018353donderdag 12 april 2018
€ 300028497donderdag 12 april 2018
€ 2.500028939donderdag 12 april 2018
€ 400014951donderdag 12 april 2018
€ 400012753donderdag 12 april 2018
€ 1.000029012donderdag 12 april 2018
€ 1.000029331donderdag 12 april 2018
€ 100020146donderdag 12 april 2018
€ 300003497donderdag 12 april 2018
€ 300006451donderdag 12 april 2018
€ 1.000025055donderdag 12 april 2018
€ 500006704donderdag 12 april 2018
€ 500025099donderdag 12 april 2018
€ 200018869donderdag 12 april 2018
€ 500023819donderdag 12 april 2018
€ 400015685donderdag 12 april 2018
€ 100028080donderdag 12 april 2018
€ 1.000010505donderdag 12 april 2018
€ 100027633donderdag 12 april 2018
€ 1.000026949donderdag 12 april 2018
€ 100023821donderdag 12 april 2018
€ 100009551donderdag 12 april 2018
€ 100029518donderdag 12 april 2018
€ 100028547donderdag 12 april 2018
€ 200018736donderdag 12 april 2018
€ 100001212donderdag 12 april 2018
€ 100016223donderdag 12 april 2018
€ 100005850donderdag 12 april 2018
€ 500016721donderdag 12 april 2018
€ 500027340donderdag 12 april 2018
€ 500027783donderdag 12 april 2018
€ 200024006donderdag 12 april 2018
€ 1.000028711donderdag 12 april 2018
€ 100016312donderdag 12 april 2018
€ 100019020donderdag 12 april 2018
€ 2.500011688donderdag 12 april 2018
€ 100028582donderdag 12 april 2018
€ 500025827donderdag 12 april 2018
€ 1.000025496donderdag 12 april 2018
€ 200027473donderdag 12 april 2018
€ 500010494donderdag 12 april 2018
€ 500025711donderdag 12 april 2018
€ 600008019donderdag 12 april 2018
€ 1.000016836donderdag 12 april 2018
€ 500025846donderdag 12 april 2018
€ 200011665donderdag 12 april 2018
€ 100017851donderdag 12 april 2018
€ 300015595donderdag 12 april 2018
€ 1.000004264donderdag 12 april 2018
€ 200010630donderdag 12 april 2018
€ 200013785donderdag 12 april 2018
€ 200029283donderdag 12 april 2018
€ 200020251donderdag 12 april 2018
€ 200018187donderdag 12 april 2018
€ 300025158donderdag 12 april 2018
€ 100028347donderdag 12 april 2018
€ 200019959donderdag 12 april 2018
€ 400026660donderdag 12 april 2018
€ 100025559donderdag 12 april 2018
€ 100023484donderdag 12 april 2018
€ 100028125donderdag 12 april 2018
€ 2.500020349donderdag 12 april 2018
€ 100003319donderdag 12 april 2018
€ 200015377donderdag 12 april 2018
€ 2.500018695donderdag 12 april 2018
€ 100013905donderdag 12 april 2018
€ 100025698donderdag 12 april 2018
€ 2.000014164donderdag 12 april 2018
€ 300023738donderdag 12 april 2018
€ 100012360donderdag 12 april 2018
€ 1.000026518donderdag 12 april 2018
€ 100027128donderdag 12 april 2018
€ 100021599donderdag 12 april 2018
€ 1.000007442donderdag 12 april 2018
€ 2.000018316donderdag 12 april 2018
€ 100025436donderdag 12 april 2018
€ 1.000000541donderdag 12 april 2018
€ 200014531donderdag 12 april 2018
€ 100014784donderdag 12 april 2018
€ 1.000018861donderdag 12 april 2018
€ 100027542donderdag 12 april 2018
€ 1.000028183donderdag 12 april 2018
€ 1.000014478donderdag 12 april 2018
€ 100004749donderdag 12 april 2018
€ 100019533donderdag 12 april 2018
€ 200012420donderdag 12 april 2018
€ 500029066donderdag 12 april 2018
€ 500016703donderdag 12 april 2018
€ 3.000011937donderdag 12 april 2018
€ 200003878donderdag 12 april 2018
€ 500007622donderdag 12 april 2018
€ 100019392donderdag 12 april 2018
€ 1.000021117donderdag 12 april 2018
€ 1.000004186donderdag 12 april 2018
€ 1.000028401donderdag 12 april 2018
€ 100028408donderdag 12 april 2018
€ 100021767donderdag 12 april 2018
€ 1.000011954donderdag 12 april 2018
€ 1.500028977donderdag 12 april 2018
€ 200027980donderdag 12 april 2018
€ 100016013donderdag 12 april 2018
€ 100008301donderdag 12 april 2018
€ 1.000018636donderdag 12 april 2018
€ 500029249donderdag 12 april 2018
€ 100005233donderdag 12 april 2018
€ 200025547donderdag 12 april 2018
€ 100027780donderdag 12 april 2018
€ 200015965donderdag 12 april 2018
€ 1.000017607donderdag 12 april 2018
€ 500029168donderdag 12 april 2018
€ 100017241donderdag 12 april 2018
€ 100013981donderdag 12 april 2018
€ 1.000015470donderdag 12 april 2018
€ 500023509donderdag 12 april 2018
€ 300022495donderdag 12 april 2018
€ 1.000011413donderdag 12 april 2018
€ 500020484donderdag 12 april 2018
€ 500016475donderdag 12 april 2018
€ 200021679donderdag 12 april 2018
€ 200016428donderdag 12 april 2018
€ 2.000006001donderdag 12 april 2018
€ 2.500027578donderdag 12 april 2018
€ 1.000001799donderdag 12 april 2018
€ 200028694donderdag 12 april 2018
€ 300021266donderdag 12 april 2018
€ 500026399donderdag 12 april 2018
€ 200029092donderdag 12 april 2018
€ 1.000029327donderdag 12 april 2018
€ 200000506donderdag 12 april 2018
€ 100023859donderdag 12 april 2018
€ 500012649donderdag 12 april 2018
€ 500028841donderdag 12 april 2018
€ 200026561donderdag 12 april 2018
€ 1.000021847donderdag 12 april 2018
€ 200028555donderdag 12 april 2018
€ 2.500025313donderdag 12 april 2018
€ 1.000015052donderdag 12 april 2018
€ 2.500012819donderdag 12 april 2018
€ 100025321donderdag 12 april 2018
€ 100023718donderdag 12 april 2018
€ 500005059donderdag 12 april 2018
€ 3.000013921donderdag 12 april 2018
€ 1.000028500donderdag 12 april 2018
€ 200018641donderdag 12 april 2018
€ 1.000004384donderdag 12 april 2018
€ 1.000028205donderdag 12 april 2018
€ 500023473donderdag 12 april 2018
€ 100021106donderdag 12 april 2018
€ 100028119donderdag 12 april 2018
€ 200018150donderdag 12 april 2018
€ 1.000027151donderdag 12 april 2018
€ 200015446donderdag 12 april 2018
€ 500025648donderdag 12 april 2018
€ 1.000007472donderdag 12 april 2018
€ 1.000007865vrijdag 13 april 2018
€ 500005684vrijdag 13 april 2018
€ 100026072vrijdag 13 april 2018
€ 300018563vrijdag 13 april 2018
€ 200015028vrijdag 13 april 2018
€ 300016535vrijdag 13 april 2018
€ 500011406vrijdag 13 april 2018
€ 2.000021254vrijdag 13 april 2018
€ 200010667vrijdag 13 april 2018
€ 1.000001819vrijdag 13 april 2018
€ 500006509vrijdag 13 april 2018
€ 100005479vrijdag 13 april 2018
€ 500027263vrijdag 13 april 2018
€ 1.000028644vrijdag 13 april 2018
€ 500019486vrijdag 13 april 2018
€ 200016568vrijdag 13 april 2018
€ 1.000029094vrijdag 13 april 2018
€ 100024616vrijdag 13 april 2018
€ 200028074vrijdag 13 april 2018
€ 200026701vrijdag 13 april 2018
€ 100028296vrijdag 13 april 2018
€ 1.000001386vrijdag 13 april 2018
€ 2.000024288vrijdag 13 april 2018
€ 200005880vrijdag 13 april 2018
€ 500004190vrijdag 13 april 2018
€ 200028323vrijdag 13 april 2018
€ 200017811vrijdag 13 april 2018
€ 100029457vrijdag 13 april 2018
€ 100005320vrijdag 13 april 2018
€ 300002418vrijdag 13 april 2018
€ 200023263vrijdag 13 april 2018
€ 100021900vrijdag 13 april 2018
€ 300028076vrijdag 13 april 2018
€ 100024631vrijdag 13 april 2018
€ 100029520vrijdag 13 april 2018
€ 200028843vrijdag 13 april 2018
€ 100023650vrijdag 13 april 2018
€ 600016071vrijdag 13 april 2018
€ 500013177vrijdag 13 april 2018
€ 100028629vrijdag 13 april 2018
€ 1.000010047vrijdag 13 april 2018
€ 1.000004333vrijdag 13 april 2018
€ 100001592vrijdag 13 april 2018
€ 1.000025955vrijdag 13 april 2018
€ 5.000029554vrijdag 13 april 2018
€ 200002922vrijdag 13 april 2018
€ 100015721vrijdag 13 april 2018
€ 1.000003667vrijdag 13 april 2018
€ 2.500026926vrijdag 13 april 2018
€ 1.500014840vrijdag 13 april 2018
€ 500025483vrijdag 13 april 2018
€ 500001967vrijdag 13 april 2018
€ 2.000028222vrijdag 13 april 2018
€ 500028669vrijdag 13 april 2018
€ 1.000025291vrijdag 13 april 2018
€ 100029551vrijdag 13 april 2018
€ 1.000024019vrijdag 13 april 2018
€ 1.000023406vrijdag 13 april 2018
€ 200025120vrijdag 13 april 2018
€ 100029388vrijdag 13 april 2018
€ 700026810vrijdag 13 april 2018
€ 1.000025724zaterdag 14 april 2018
€ 200004245zaterdag 14 april 2018
€ 200029472zaterdag 14 april 2018
€ 500028567zaterdag 14 april 2018
€ 300023841zaterdag 14 april 2018
€ 400014415zaterdag 14 april 2018
€ 1.000029183zaterdag 14 april 2018
€ 300014528zaterdag 14 april 2018
€ 200028325zaterdag 14 april 2018
€ 300027901zaterdag 14 april 2018
€ 600029558zaterdag 14 april 2018
€ 100024337zaterdag 14 april 2018
€ 500028559zaterdag 14 april 2018
€ 1.500005319zaterdag 14 april 2018
€ 200027789zaterdag 14 april 2018
€ 1.000027037zondag 15 april 2018
€ 500014043zondag 15 april 2018
€ 100028681zondag 15 april 2018
€ 100022667zondag 15 april 2018
€ 2.500028982zondag 15 april 2018
€ 300026809zondag 15 april 2018
€ 300029565zondag 15 april 2018
€ 100006381zondag 15 april 2018
€ 1.000022645zondag 15 april 2018
€ 1.000007188zondag 15 april 2018
€ 200015148zondag 15 april 2018
€ 500025631zondag 15 april 2018
€ 300018458zondag 15 april 2018
€ 200023958zondag 15 april 2018
€ 5.000029415zondag 15 april 2018
€ 5.000027138zondag 15 april 2018
€ 1.000003447zondag 15 april 2018
€ 200026355zondag 15 april 2018
€ 2.000025770zondag 15 april 2018
€ 200014442zondag 15 april 2018
€ 100027584maandag 16 april 2018
€ 300027174maandag 16 april 2018
€ 300028212maandag 16 april 2018
€ 200017243maandag 16 april 2018
€ 1.200003794maandag 16 april 2018
€ 500026842maandag 16 april 2018
€ 5.000004422maandag 16 april 2018
€ 1.000028716maandag 16 april 2018
€ 500017704maandag 16 april 2018
€ 1.000012896maandag 16 april 2018
€ 5.000012372maandag 16 april 2018
€ 1.000026007maandag 16 april 2018
€ 500015706maandag 16 april 2018
€ 100021597maandag 16 april 2018
€ 500015916maandag 16 april 2018
€ 300009678maandag 16 april 2018
€ 100009160maandag 16 april 2018
€ 1.000010905maandag 16 april 2018
€ 1.600029543maandag 16 april 2018
€ 2.600007634maandag 16 april 2018