Nieuws
15-02-2019
'Handel is mijn passie' De propositie van Pawn De Luxe is nu open voor investering. Lees meer ove...
lees verder
12-02-2019
De investeerdersnieuwsbrief van februari is verstuurd! Lees hem hier. In de nieuwsbrief staat ond...
lees verder
05-02-2019
Wat zoeken investeerders in een crowdfundingpitch? Wat willen ze bereiken met hun investeringen? I...
lees verder
01-02-2019
In de uitzending van  Andere Tijden Sport  van zondag 27 januari jl. was oud-boxer Rudi ...
lees verder
31-01-2019
De jaaropgaaf van 2018 van Geldvoorelkaar.nl is beschikbaar. In Mijn geldvoorelkaar vindt u o...
lees verder
Overname
Samsung Business Center
Project:
18700 Zakelijk
Leendoel:
Overname
Classificatie:
5
G-PD percentage:
2,53
Creditsafe score:
51
Zekerheden:
PRDRHA
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 200.000
Geinvesteerd:
€ 200.000
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
8,0%
Looptijd:
60 maanden
100%
Algemeen
Branche:ICT / Retail
Producten en/of diensten:Samsung en HP producten voor de zakelijke markt
Social media:Facebook  LinkedIn  Twitter
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 18700.pdf
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
De Onderneming
Samsung Business Center (SBC) Midden Nederland levert ICT-communicatieoplossingen in de breedste zin van het woord. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om klanten te voorzien van ’s werelds beste technologie op het gebied van Document Management (multifunctionele afdrukapparatuur) en Audiovisuele Communicatie. Wij zijn een B2B reseller van Samsung en HP (de printingdivisie van Samsung is recentelijk overgenomen door HP) en combineren met deze twee Tech-giganten het beste uit twee werelden. 

Profiel_18700_2_132505.jpg
Profiel_18700_2_132532.jpg

Wij onderscheiden ons door de beste service, expertise per doelgroep (horeca, detailhandel, kantoren, onderwijs, zorg, financiële sector) en een breed assortiment. Zo kunnen wij de beste oplossing vinden voor een klant met een eenvoudige printbehoefte, maar bijvoorbeeld ook voor een grote hotelketen, die met onze scanoplossing veel kosten kan besparen. Omdat wij werken met de nieuwste technologieën van Samsung, kunnen wij vaak de goedkoopste aanbieder zijn; eenvoudigweg omdat deze nieuwe technologieën zo weinig onderdelen hebben, dat de afdrukprijzen fors lager liggen en de marge voor ons juist hoger is. 

Verdienmodel
Wij hanteren verschillende verdienmodellen, waarbij wij zoeken naar modellen waarin we onze klanten periodiek kunnen factureren voor diensten:
 • Initiële marge op het product
 • Financieringskickback: winst uit leasecontracten (90% van alle contracten)
 • Leverancierskickback: bonus bij het behalen van onze inkooptarget
 • Refurbishing: gebruikte machines worden door ons opgeknapt en opnieuw verkocht/verleased.
 • Installatie en technische ondersteuning
 • Onderhoudsclick: een verplichte afname (onderdeel van de onderhoudsovereenkomst) van inkt/toner, onderdelen en garantieafhandelingen. Daarnaast kan de klant bij ons papier en software support afnemen. 
 • Software Maintenance en Hosting: wij leveren software voor diverse toepassingen, met maandelijkse of jaarlijkse facturatie. 
Een aanzienlijk deel van de omzet komt uit langlopende onderhoudscontracten. Voor 2019 t/m 2021 zijn we hierdoor reeds verzekerd van € 1,2 mln omzet per jaar. 

Profiel_18700_2_132913.jpg

Markt en strategie
SBC Midden Nederland focust zich alleen op de Randstad en kan hierdoor snelle en adequate service geven op de door ons aangeboden totaaloplossingen. Wij hebben een door Samsung en HP ondersteunde interne servicedienst, die verantwoordelijk is voor het hele proces van de installatie tot en met het onderhoud gedurende de contractperiode met de klant. 

SBC Midden Nederland richt zich vooral op klanten uit het MKB en kleinere corporates. Nagenoeg ieder bedrijf maakt gebruik van printers en displays. De marketing van de producten wordt door de fabrikanten verzorgd; wij zorgen voor aanvullende telemarketing. Naast inbound telefonische aquisitie kopen wij via diverse bureaus leads in van bedrijven, die aan hebben gegeven in de markt te zijn voor audiovisuele oplossingen of printers. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we nagenoeg alleen maar concrete afspraken maken en alleen offertes uitbrengen met een hoge slagingskans.

Onze kracht ligt onder andere in het feit dat wij een relatief jonge organisatie zijn, gestart in een periode waarin Managed Print Services en CRM veel meer ontwikkeld is dan een aantal jaren geleden. Wij hebben alles vanaf de start efficiënt kunnen inrichten met de nieuwste technologie en kunnen wij 100% Managed Print Services leveren.

Jaarcijfers en prognoses 

Geconsolideerde cijfers van SBC Midden Nederland B.V., Professional Services B.V. en Geltech B.V.

Boekjaar
Omzet
Resultaat na belasting
Vrij beschikbare cashflow
Betaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
2017
€ 2.257.000,-
€   35.000,-
€   50.000,-
96%
2018 t/m 31-8
€ 2.176.000,-
€   77.000,-
€   92.000,-

Prognoses
    
2018
€ 4.300.000,-
€   61.000,-
€ 112.000,-
43%
2019
€ 5.590.000,-
€ 154.000,-
€ 205.000,-
23%

De historische cijfers betreffen alleen SBC Midden Nederland B.V. De prognoses zijn de geconsolideerde cijfers van SBC Midden Nederland B.V., Professional Services B.V. en Geltech B.V. (situatie na overname). De prognoses zijn opgesteld door Heemskerk accountants.

Het resultaat na belasting 2018 wordt beïnvloed door de overnamekosten van Geltech B.V. Deze kosten zijn nog niet verwerkt in de cijfers t/m augustus 2018. Meer financiële informatie over ons bedrijf leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 18700’.

Profiel_18700_2_132744.jpg

De Lening
SBC Midden Nederland wil groeien, en met deze financiering willen wij Geltech B.V. (dat is SBC Haaglanden) overnemen. Het management van SBC Midden Nederland (Marco Vlaanderen en Martijn de Roos) kent de business van SBC Haaglanden al zeer goed, want wij zijn in 2016 een joint venture begonnen en ondersteunen Geltech al ruim een jaar op strategisch en financieel gebied.

Met de financiering via Geldvoorelkaar.nl wordt een krediet dat Geltech B.V. bij de Rabobank heeft afgelost , de overnamesom betaald en een stuk werkkapitaal gefinancierd. De eigen inbreng van SBC Midden Nederland B.V. is € 72.000,-. Vanuit concurrentieoogpunt willen wij niet alle details openbaar maken.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Werkkapitaal, aflossing krediet Geltech B.V., depotregeling, financierings- en overnamekosten
€ 272.000,-
Af: Eigen middelen
€   72.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 200.000,-

Na overname van SBC Haaglanden zal de organisatie er als volgt uitzien: 

Profiel_18700_2_130234.jpg

De huidige eigenaar van Geltech B.V. ('Aandeelhouder 5') zal na de overname een minderheidsaandeel van 4,9% behouden. 

Wij kiezen voor crowdfunding omdat wij niet geïnteresseerd zijn in een kostbaar (doorlopend) krediet bij een bank. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers en klanten, waardoor een doorlopend krediet voor ons overbodig is. Daarnaast bankieren SBC Midden Nederland en SBC Haaglanden ieder bij een andere bank. De kosten voor de overstap naar één bank (voorwaarde voor bancaire financiering) wegen niet op tegen de kosten van crowdfunding, waarbij wij de twee gescheiden kunnen blijven houden. We hebben in 2013 ook al eens gebruik gemaakt van Geldvoorelkaar.nl en willen nu graag weer een beroep doen op oude en nieuwe investeerders.

Profiel_18700_2_133056.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire lening met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 8,0% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Geldnemer is SBC Midden Nederland B.V. (externe creditratings: Graydon 2,53% PD / Creditsafe 51). 

Medegeldnemers:
 • Geltech B.V. (Graydon 1,0% PD / Creditsafe 54) - na overname wordt deze entiteit door middel van een addendum toegevoegd als medegeldnemer
 • Vlaanderen Invest B.V. (Graydon 0,3% PD / Creditsafe geen score ivm ontbrekende jaarverslagen) 
 • MDR Management B.V. (Graydon 0,2% PD / Creditsafe 82)
 • Professional Services B.V. (Graydon 3,0% PD / Creditsafe 48)*
 • M. Vlaanderen (BKR score E - gemiddeld risico)
 • H.M. de Roos (BKR score B - laag risico)
* Professional Services B.V. is nu nog een zusteronderneming van SBC Midden Nederland B.V. met als aandeelhouders Vlaanderen Invest B.V., MDR Management B.V. en de verkoper van Geltech B.V. Na financiering door Geldvoorelkaar.nl zal deze entiteit opgeheven worden, omdat de activiteiten voortgezet worden in SBC Midden Nederland B.V.

De classificatie van dit project is berekend op de gerealiseerde cijfers van 2017. De betaalverplichting is op basis van deze resultaten 96% van de vrij beschikbare cashflow. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze.

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
M. Vlaanderen (op dit moment van morele waarde)
 
M.H. de Roos (op dit moment van morele waarde)
Depotregeling
2 maandtermijnen
Pandrecht (1e rang) op
Debiteuren* van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.
 
Bankrekeningen van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.
 
Bedrijfsinventaris van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.
 
Voorraad van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.

* De totale waarde van de debiteuren is ultimo 2018 begroot op ruim € 500.000,-.

Geldnemer heeft in 2013 een eerdere lening aangevraagd via Geldvoorelkaar.nl (leningnummer 3539). Deze lening is volledig volgens afspraak binnen 36 maanden afgehandeld. 

#ShareYourAmbition
Wij willen in 2020 een top 5-speler zijn in onze branche! Om dit te realiseren hebben wij een prachtig team, dat iedere dag met erg veel plezier en motivatie onze klanten bedient. Wij willen het leukste bedrijf zijn om voor te werken, en wat zich niet alleen uitbetaald in goede salarissen. Iedereen bij ons werkt mee aan het grote plaatje en is trots als ze iets hebben gepresteerd dat bijdraagt aan een tevreden klant of een stap naar groter succes.

Zolang wij complexe IT-vraagstukken eenvoudig maken, de beste hardware en software leveren, ervoor zorgen dat onze mensen optimale kennis en kunde hebben en ervoor zorgen dat iedereen met plezier naar kantoor komt, dan kan niets ons in de weg staan om die top 5-speler te zijn in 2020!

Profiel_18700_2_132638.jpg

Incentive
Omdat we u graag willen bedanken voor uw investering en dus vertrouwen in ons bedrijf, willen we u iets geven waar u echt iets mee kunt! Dit kan voor iedereen anders zijn, daarom is ons voorstel als volgt:

Op maat advies en open calculatie-offerte!
Iedereen die € 1.000,- of meer investeert, heeft de mogelijkheid om een op maat advies van ons te ontvangen. Wij zullen met u een open calculatie-offerte doornemen en tegen een zeer gereduceerd tarief onze diensten aanbieden. Het initiële gesprek kunt u gewoon aangaan met één van onze accountmanagers. De accountmanager zal contact opnemen met één van de ondernemers, die de offerte zelf zal bespreken met u.

HP Sprocket 
Investeer minimaal € 5.000,- en ontvang van ons een Sprocket. Met de Sprocket kun je, net als met de vroegere polaroid camera, direct een foto printen op een zakformaat printerje. U zult verbaasd staan van de geweldige kwaliteit!

Profiel_18700_2_131056.jpgTerug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 300zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 300zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 2.500zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 700zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 2.500zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 300zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 800zondag 14 oktober 2018
€ 300zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 2.000zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 400zondag 14 oktober 2018
€ 300zondag 14 oktober 2018
€ 400zondag 14 oktober 2018
€ 300zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 1.500zondag 14 oktober 2018
€ 1.000zondag 14 oktober 2018
€ 200zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 100zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 500zondag 14 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 1.500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 2.000maandag 15 oktober 2018
€ 300maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 1.500maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 2.000maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 300maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 300maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 700maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 300maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 300maandag 15 oktober 2018
€ 300maandag 15 oktober 2018
€ 10.000maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 200maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 400maandag 15 oktober 2018
€ 1.000maandag 15 oktober 2018
€ 100maandag 15 oktober 2018
€ 500maandag 15 oktober 2018
€ 1.500maandag 15 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 5.000dinsdag 16 oktober 2018
€ 200dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 300dinsdag 16 oktober 2018
€ 2.000dinsdag 16 oktober 2018
€ 400dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.500dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 100dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 500dinsdag 16 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 300woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 3.000woensdag 17 oktober 2018
€ 500woensdag 17 oktober 2018
€ 200woensdag 17 oktober 2018
€ 2.000woensdag 17 oktober 2018
€ 1.000woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 200woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 300woensdag 17 oktober 2018
€ 300woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 1.500woensdag 17 oktober 2018
€ 100woensdag 17 oktober 2018
€ 1.000donderdag 18 oktober 2018
€ 300donderdag 18 oktober 2018
€ 1.000donderdag 18 oktober 2018
€ 200donderdag 18 oktober 2018
€ 600donderdag 18 oktober 2018
€ 500donderdag 18 oktober 2018
€ 200donderdag 18 oktober 2018
€ 100donderdag 18 oktober 2018
€ 2.000donderdag 18 oktober 2018
€ 2.500donderdag 18 oktober 2018
€ 500donderdag 18 oktober 2018
€ 100donderdag 18 oktober 2018
€ 500donderdag 18 oktober 2018
€ 1.000vrijdag 19 oktober 2018
€ 500vrijdag 19 oktober 2018
€ 200vrijdag 19 oktober 2018
€ 100vrijdag 19 oktober 2018
€ 300vrijdag 19 oktober 2018
€ 300vrijdag 19 oktober 2018
€ 100vrijdag 19 oktober 2018
€ 300vrijdag 19 oktober 2018
€ 300vrijdag 19 oktober 2018
€ 300vrijdag 19 oktober 2018
€ 300vrijdag 19 oktober 2018
€ 500zaterdag 20 oktober 2018
€ 200zaterdag 20 oktober 2018
€ 200zaterdag 20 oktober 2018
€ 300zaterdag 20 oktober 2018
€ 100zaterdag 20 oktober 2018
€ 200zaterdag 20 oktober 2018
€ 500zaterdag 20 oktober 2018
€ 500zaterdag 20 oktober 2018
€ 5.000zaterdag 20 oktober 2018
€ 100zaterdag 20 oktober 2018
€ 500zondag 21 oktober 2018
€ 500zondag 21 oktober 2018
€ 500zondag 21 oktober 2018
€ 200zondag 21 oktober 2018
€ 500zondag 21 oktober 2018
€ 1.700zondag 21 oktober 2018
€ 400zondag 21 oktober 2018
€ 200zondag 21 oktober 2018
€ 1.000zondag 21 oktober 2018
€ 500zondag 21 oktober 2018
€ 100maandag 22 oktober 2018
€ 500maandag 22 oktober 2018
€ 1.000maandag 22 oktober 2018
€ 500maandag 22 oktober 2018
€ 100maandag 22 oktober 2018
€ 200maandag 22 oktober 2018
€ 500maandag 22 oktober 2018
€ 800maandag 22 oktober 2018
€ 100maandag 22 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 23 oktober 2018
€ 100dinsdag 23 oktober 2018
€ 200dinsdag 23 oktober 2018
€ 200woensdag 24 oktober 2018
€ 1.000woensdag 24 oktober 2018
€ 500woensdag 24 oktober 2018
€ 300woensdag 24 oktober 2018
€ 8.000woensdag 24 oktober 2018
€ 500woensdag 24 oktober 2018
€ 200woensdag 24 oktober 2018
€ 300woensdag 24 oktober 2018
€ 400woensdag 24 oktober 2018
€ 200donderdag 25 oktober 2018
€ 500donderdag 25 oktober 2018
€ 200donderdag 25 oktober 2018
€ 200donderdag 25 oktober 2018
€ 200donderdag 25 oktober 2018
€ 400vrijdag 26 oktober 2018
€ 100vrijdag 26 oktober 2018
€ 100vrijdag 26 oktober 2018
€ 300vrijdag 26 oktober 2018
€ 500vrijdag 26 oktober 2018
€ 1.000vrijdag 26 oktober 2018
€ 200vrijdag 26 oktober 2018
€ 300vrijdag 26 oktober 2018
€ 100vrijdag 26 oktober 2018
€ 100vrijdag 26 oktober 2018
€ 200vrijdag 26 oktober 2018
€ 200zaterdag 27 oktober 2018
€ 100zaterdag 27 oktober 2018
€ 100zaterdag 27 oktober 2018
€ 500zaterdag 27 oktober 2018
€ 1.000zaterdag 27 oktober 2018
€ 200zaterdag 27 oktober 2018
€ 500zondag 28 oktober 2018
€ 500zondag 28 oktober 2018
€ 200zondag 28 oktober 2018
€ 100zondag 28 oktober 2018
€ 300maandag 29 oktober 2018
€ 100maandag 29 oktober 2018
€ 2.000maandag 29 oktober 2018
€ 500maandag 29 oktober 2018
€ 500maandag 29 oktober 2018
€ 500maandag 29 oktober 2018
€ 200maandag 29 oktober 2018
€ 200maandag 29 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 30 oktober 2018
€ 400dinsdag 30 oktober 2018
€ 100dinsdag 30 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 30 oktober 2018
€ 2.000dinsdag 30 oktober 2018
€ 2.000dinsdag 30 oktober 2018
€ 300dinsdag 30 oktober 2018
€ 600dinsdag 30 oktober 2018
€ 100dinsdag 30 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 30 oktober 2018
€ 300dinsdag 30 oktober 2018
€ 200woensdag 31 oktober 2018
€ 100woensdag 31 oktober 2018
€ 1.000woensdag 31 oktober 2018
€ 200woensdag 31 oktober 2018
€ 100woensdag 31 oktober 2018
€ 6.000woensdag 31 oktober 2018
€ 1.000woensdag 31 oktober 2018
€ 200woensdag 31 oktober 2018
€ 100woensdag 31 oktober 2018
€ 1.000woensdag 31 oktober 2018
€ 500woensdag 31 oktober 2018
€ 500woensdag 31 oktober 2018
€ 300woensdag 31 oktober 2018
€ 500woensdag 31 oktober 2018
€ 200donderdag 1 november 2018
€ 2.500donderdag 1 november 2018
€ 1.500donderdag 1 november 2018
€ 100donderdag 1 november 2018
€ 300donderdag 1 november 2018
€ 1.000donderdag 1 november 2018
€ 200donderdag 1 november 2018
€ 500donderdag 1 november 2018
€ 100donderdag 1 november 2018
€ 100donderdag 1 november 2018
€ 500donderdag 1 november 2018
€ 1.000vrijdag 2 november 2018
€ 1.000vrijdag 2 november 2018
€ 1.000vrijdag 2 november 2018
€ 800vrijdag 2 november 2018
€ 200vrijdag 2 november 2018
€ 300vrijdag 2 november 2018
€ 100vrijdag 2 november 2018
€ 1.000vrijdag 2 november 2018
€ 300vrijdag 2 november 2018
€ 500donderdag 8 november 2018
€ 600donderdag 8 november 2018