Nieuws
18-12-2018
De tweede investeerdersnieuwsbrief van december is verstuurd! U kunt hem hier lezen. In...
lees verder
12-12-2018
De dagen tussen kerst en oud & nieuw zijn we geopend op onze reguliere openingstijden....
lees verder
10-12-2018
De economie zit weer in de lift; goed voor ondernemend Nederland. Alleen kampen snelgroeiende MK...
lees verder
04-12-2018
Podcast: Edwin Adams over mijlpaal €150 miljoen Geldvoorelkaar.nl tikte op 3 december 2018 d...
lees verder
29-11-2018
De franchiser Fit20 biedt High-Intensity fitnesstraining aan in steeds meer landen. Oprichter en...
lees verder
Overname
Samsung Business Center
Project:
18700 Zakelijk
Leendoel:
Overname
Classificatie:
5
G-PD percentage:
2,53
Creditsafe score:
51
Zekerheden:
PRDRHA
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 200.000
Geinvesteerd:
€ 200.000
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
8,0%
Looptijd:
60 maanden
100%
Algemeen
Branche:ICT / Retail
Producten en/of diensten:Samsung en HP producten voor de zakelijke markt
Social media:Facebook  LinkedIn  Twitter
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 18700.pdf
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
De Onderneming
Samsung Business Center (SBC) Midden Nederland levert ICT-communicatieoplossingen in de breedste zin van het woord. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om klanten te voorzien van ’s werelds beste technologie op het gebied van Document Management (multifunctionele afdrukapparatuur) en Audiovisuele Communicatie. Wij zijn een B2B reseller van Samsung en HP (de printingdivisie van Samsung is recentelijk overgenomen door HP) en combineren met deze twee Tech-giganten het beste uit twee werelden. 

Profiel_18700_2_132505.jpg
Profiel_18700_2_132532.jpg

Wij onderscheiden ons door de beste service, expertise per doelgroep (horeca, detailhandel, kantoren, onderwijs, zorg, financiële sector) en een breed assortiment. Zo kunnen wij de beste oplossing vinden voor een klant met een eenvoudige printbehoefte, maar bijvoorbeeld ook voor een grote hotelketen, die met onze scanoplossing veel kosten kan besparen. Omdat wij werken met de nieuwste technologieën van Samsung, kunnen wij vaak de goedkoopste aanbieder zijn; eenvoudigweg omdat deze nieuwe technologieën zo weinig onderdelen hebben, dat de afdrukprijzen fors lager liggen en de marge voor ons juist hoger is. 

Verdienmodel
Wij hanteren verschillende verdienmodellen, waarbij wij zoeken naar modellen waarin we onze klanten periodiek kunnen factureren voor diensten:
 • Initiële marge op het product
 • Financieringskickback: winst uit leasecontracten (90% van alle contracten)
 • Leverancierskickback: bonus bij het behalen van onze inkooptarget
 • Refurbishing: gebruikte machines worden door ons opgeknapt en opnieuw verkocht/verleased.
 • Installatie en technische ondersteuning
 • Onderhoudsclick: een verplichte afname (onderdeel van de onderhoudsovereenkomst) van inkt/toner, onderdelen en garantieafhandelingen. Daarnaast kan de klant bij ons papier en software support afnemen. 
 • Software Maintenance en Hosting: wij leveren software voor diverse toepassingen, met maandelijkse of jaarlijkse facturatie. 
Een aanzienlijk deel van de omzet komt uit langlopende onderhoudscontracten. Voor 2019 t/m 2021 zijn we hierdoor reeds verzekerd van € 1,2 mln omzet per jaar. 

Profiel_18700_2_132913.jpg

Markt en strategie
SBC Midden Nederland focust zich alleen op de Randstad en kan hierdoor snelle en adequate service geven op de door ons aangeboden totaaloplossingen. Wij hebben een door Samsung en HP ondersteunde interne servicedienst, die verantwoordelijk is voor het hele proces van de installatie tot en met het onderhoud gedurende de contractperiode met de klant. 

SBC Midden Nederland richt zich vooral op klanten uit het MKB en kleinere corporates. Nagenoeg ieder bedrijf maakt gebruik van printers en displays. De marketing van de producten wordt door de fabrikanten verzorgd; wij zorgen voor aanvullende telemarketing. Naast inbound telefonische aquisitie kopen wij via diverse bureaus leads in van bedrijven, die aan hebben gegeven in de markt te zijn voor audiovisuele oplossingen of printers. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we nagenoeg alleen maar concrete afspraken maken en alleen offertes uitbrengen met een hoge slagingskans.

Onze kracht ligt onder andere in het feit dat wij een relatief jonge organisatie zijn, gestart in een periode waarin Managed Print Services en CRM veel meer ontwikkeld is dan een aantal jaren geleden. Wij hebben alles vanaf de start efficiënt kunnen inrichten met de nieuwste technologie en kunnen wij 100% Managed Print Services leveren.

Jaarcijfers en prognoses 

Geconsolideerde cijfers van SBC Midden Nederland B.V., Professional Services B.V. en Geltech B.V.

Boekjaar
Omzet
Resultaat na belasting
Vrij beschikbare cashflow
Betaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
2017
€ 2.257.000,-
€   35.000,-
€   50.000,-
96%
2018 t/m 31-8
€ 2.176.000,-
€   77.000,-
€   92.000,-

Prognoses
    
2018
€ 4.300.000,-
€   61.000,-
€ 112.000,-
43%
2019
€ 5.590.000,-
€ 154.000,-
€ 205.000,-
23%

De historische cijfers betreffen alleen SBC Midden Nederland B.V. De prognoses zijn de geconsolideerde cijfers van SBC Midden Nederland B.V., Professional Services B.V. en Geltech B.V. (situatie na overname). De prognoses zijn opgesteld door Heemskerk accountants.

Het resultaat na belasting 2018 wordt beïnvloed door de overnamekosten van Geltech B.V. Deze kosten zijn nog niet verwerkt in de cijfers t/m augustus 2018. Meer financiële informatie over ons bedrijf leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 18700’.

Profiel_18700_2_132744.jpg

De Lening
SBC Midden Nederland wil groeien, en met deze financiering willen wij Geltech B.V. (dat is SBC Haaglanden) overnemen. Het management van SBC Midden Nederland (Marco Vlaanderen en Martijn de Roos) kent de business van SBC Haaglanden al zeer goed, want wij zijn in 2016 een joint venture begonnen en ondersteunen Geltech al ruim een jaar op strategisch en financieel gebied.

Met de financiering via Geldvoorelkaar.nl wordt een krediet dat Geltech B.V. bij de Rabobank heeft afgelost , de overnamesom betaald en een stuk werkkapitaal gefinancierd. De eigen inbreng van SBC Midden Nederland B.V. is € 72.000,-. Vanuit concurrentieoogpunt willen wij niet alle details openbaar maken.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Werkkapitaal, aflossing krediet Geltech B.V., depotregeling, financierings- en overnamekosten
€ 272.000,-
Af: Eigen middelen
€   72.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 200.000,-

Na overname van SBC Haaglanden zal de organisatie er als volgt uitzien: 

Profiel_18700_2_130234.jpg

De huidige eigenaar van Geltech B.V. ('Aandeelhouder 5') zal na de overname een minderheidsaandeel van 4,9% behouden. 

Wij kiezen voor crowdfunding omdat wij niet geïnteresseerd zijn in een kostbaar (doorlopend) krediet bij een bank. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers en klanten, waardoor een doorlopend krediet voor ons overbodig is. Daarnaast bankieren SBC Midden Nederland en SBC Haaglanden ieder bij een andere bank. De kosten voor de overstap naar één bank (voorwaarde voor bancaire financiering) wegen niet op tegen de kosten van crowdfunding, waarbij wij de twee gescheiden kunnen blijven houden. We hebben in 2013 ook al eens gebruik gemaakt van Geldvoorelkaar.nl en willen nu graag weer een beroep doen op oude en nieuwe investeerders.

Profiel_18700_2_133056.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire lening met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 8,0% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Geldnemer is SBC Midden Nederland B.V. (externe creditratings: Graydon 2,53% PD / Creditsafe 51). 

Medegeldnemers:
 • Geltech B.V. (Graydon 1,0% PD / Creditsafe 54) - na overname wordt deze entiteit door middel van een addendum toegevoegd als medegeldnemer
 • Vlaanderen Invest B.V. (Graydon 0,3% PD / Creditsafe geen score ivm ontbrekende jaarverslagen) 
 • MDR Management B.V. (Graydon 0,2% PD / Creditsafe 82)
 • Professional Services B.V. (Graydon 3,0% PD / Creditsafe 48)*
 • M. Vlaanderen (BKR score E - gemiddeld risico)
 • H.M. de Roos (BKR score B - laag risico)
* Professional Services B.V. is nu nog een zusteronderneming van SBC Midden Nederland B.V. met als aandeelhouders Vlaanderen Invest B.V., MDR Management B.V. en de verkoper van Geltech B.V. Na financiering door Geldvoorelkaar.nl zal deze entiteit opgeheven worden, omdat de activiteiten voortgezet worden in SBC Midden Nederland B.V.

De classificatie van dit project is berekend op de gerealiseerde cijfers van 2017. De betaalverplichting is op basis van deze resultaten 96% van de vrij beschikbare cashflow. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze.

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
M. Vlaanderen (op dit moment van morele waarde)
 
M.H. de Roos (op dit moment van morele waarde)
Depotregeling
2 maandtermijnen
Pandrecht (1e rang) op
Debiteuren* van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.
 
Bankrekeningen van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.
 
Bedrijfsinventaris van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.
 
Voorraad van SBC Midden Nederland B.V. en Geltech B.V.

* De totale waarde van de debiteuren is ultimo 2018 begroot op ruim € 500.000,-.

Geldnemer heeft in 2013 een eerdere lening aangevraagd via Geldvoorelkaar.nl (leningnummer 3539). Deze lening is volledig volgens afspraak binnen 36 maanden afgehandeld. 

#ShareYourAmbition
Wij willen in 2020 een top 5-speler zijn in onze branche! Om dit te realiseren hebben wij een prachtig team, dat iedere dag met erg veel plezier en motivatie onze klanten bedient. Wij willen het leukste bedrijf zijn om voor te werken, en wat zich niet alleen uitbetaald in goede salarissen. Iedereen bij ons werkt mee aan het grote plaatje en is trots als ze iets hebben gepresteerd dat bijdraagt aan een tevreden klant of een stap naar groter succes.

Zolang wij complexe IT-vraagstukken eenvoudig maken, de beste hardware en software leveren, ervoor zorgen dat onze mensen optimale kennis en kunde hebben en ervoor zorgen dat iedereen met plezier naar kantoor komt, dan kan niets ons in de weg staan om die top 5-speler te zijn in 2020!

Profiel_18700_2_132638.jpg

Incentive
Omdat we u graag willen bedanken voor uw investering en dus vertrouwen in ons bedrijf, willen we u iets geven waar u echt iets mee kunt! Dit kan voor iedereen anders zijn, daarom is ons voorstel als volgt:

Op maat advies en open calculatie-offerte!
Iedereen die € 1.000,- of meer investeert, heeft de mogelijkheid om een op maat advies van ons te ontvangen. Wij zullen met u een open calculatie-offerte doornemen en tegen een zeer gereduceerd tarief onze diensten aanbieden. Het initiële gesprek kunt u gewoon aangaan met één van onze accountmanagers. De accountmanager zal contact opnemen met één van de ondernemers, die de offerte zelf zal bespreken met u.

HP Sprocket 
Investeer minimaal € 5.000,- en ontvang van ons een Sprocket. Met de Sprocket kun je, net als met de vroegere polaroid camera, direct een foto printen op een zakformaat printerje. U zult verbaasd staan van de geweldige kwaliteit!

Profiel_18700_2_131056.jpgTerug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragInvesteerderDatum
€ 300003497zondag 14 oktober 2018
€ 100028707zondag 14 oktober 2018
€ 1.000016836zondag 14 oktober 2018
€ 500008771zondag 14 oktober 2018
€ 300001403zondag 14 oktober 2018
€ 500015197zondag 14 oktober 2018
€ 200018641zondag 14 oktober 2018
€ 100003447zondag 14 oktober 2018
€ 2.500007862zondag 14 oktober 2018
€ 100029353zondag 14 oktober 2018
€ 100026179zondag 14 oktober 2018
€ 200012941zondag 14 oktober 2018
€ 1.000029012zondag 14 oktober 2018
€ 100030786zondag 14 oktober 2018
€ 200016253zondag 14 oktober 2018
€ 500013177zondag 14 oktober 2018
€ 500026880zondag 14 oktober 2018
€ 100026072zondag 14 oktober 2018
€ 200024006zondag 14 oktober 2018
€ 700008378zondag 14 oktober 2018
€ 200024476zondag 14 oktober 2018
€ 2.500024183zondag 14 oktober 2018
€ 200019959zondag 14 oktober 2018
€ 1.000015279zondag 14 oktober 2018
€ 500024695zondag 14 oktober 2018
€ 300016851zondag 14 oktober 2018
€ 200001939zondag 14 oktober 2018
€ 500012209zondag 14 oktober 2018
€ 200021599zondag 14 oktober 2018
€ 1.000030713zondag 14 oktober 2018
€ 800021622zondag 14 oktober 2018
€ 300015866zondag 14 oktober 2018
€ 100028127zondag 14 oktober 2018
€ 2.000030686zondag 14 oktober 2018
€ 1.000007496zondag 14 oktober 2018
€ 200006969zondag 14 oktober 2018
€ 200016278zondag 14 oktober 2018
€ 100021679zondag 14 oktober 2018
€ 200026831zondag 14 oktober 2018
€ 100028125zondag 14 oktober 2018
€ 1.000025100zondag 14 oktober 2018
€ 400020667zondag 14 oktober 2018
€ 300026660zondag 14 oktober 2018
€ 400017253zondag 14 oktober 2018
€ 300004978zondag 14 oktober 2018
€ 200010915zondag 14 oktober 2018
€ 200030839zondag 14 oktober 2018
€ 100027151zondag 14 oktober 2018
€ 100030846zondag 14 oktober 2018
€ 200017078zondag 14 oktober 2018
€ 200015480zondag 14 oktober 2018
€ 100015815zondag 14 oktober 2018
€ 100006679zondag 14 oktober 2018
€ 200028555zondag 14 oktober 2018
€ 1.000027037zondag 14 oktober 2018
€ 500027195zondag 14 oktober 2018
€ 100022275zondag 14 oktober 2018
€ 1.000023720zondag 14 oktober 2018
€ 500020484zondag 14 oktober 2018
€ 200026561zondag 14 oktober 2018
€ 200026336zondag 14 oktober 2018
€ 100028408zondag 14 oktober 2018
€ 500020495zondag 14 oktober 2018
€ 500027783zondag 14 oktober 2018
€ 100003319zondag 14 oktober 2018
€ 1.500018136zondag 14 oktober 2018
€ 1.000012907zondag 14 oktober 2018
€ 200008950zondag 14 oktober 2018
€ 100026798zondag 14 oktober 2018
€ 100029132zondag 14 oktober 2018
€ 500010042zondag 14 oktober 2018
€ 500004491zondag 14 oktober 2018
€ 500030248maandag 15 oktober 2018
€ 1.500005319maandag 15 oktober 2018
€ 100021767maandag 15 oktober 2018
€ 500024142maandag 15 oktober 2018
€ 100021421maandag 15 oktober 2018
€ 100001389maandag 15 oktober 2018
€ 200030889maandag 15 oktober 2018
€ 100007100maandag 15 oktober 2018
€ 100020146maandag 15 oktober 2018
€ 200011016maandag 15 oktober 2018
€ 100030890maandag 15 oktober 2018
€ 500013121maandag 15 oktober 2018
€ 500006704maandag 15 oktober 2018
€ 100030191maandag 15 oktober 2018
€ 200004680maandag 15 oktober 2018
€ 200013981maandag 15 oktober 2018
€ 100022667maandag 15 oktober 2018
€ 500018537maandag 15 oktober 2018
€ 200009069maandag 15 oktober 2018
€ 100016312maandag 15 oktober 2018
€ 500010676maandag 15 oktober 2018
€ 1.000008416maandag 15 oktober 2018
€ 200014481maandag 15 oktober 2018
€ 100023718maandag 15 oktober 2018
€ 1.000028429maandag 15 oktober 2018
€ 2.000003646maandag 15 oktober 2018
€ 300017241maandag 15 oktober 2018
€ 100009551maandag 15 oktober 2018
€ 100019020maandag 15 oktober 2018
€ 1.000030861maandag 15 oktober 2018
€ 100017851maandag 15 oktober 2018
€ 1.500020257maandag 15 oktober 2018
€ 200012666maandag 15 oktober 2018
€ 500012101maandag 15 oktober 2018
€ 100003898maandag 15 oktober 2018
€ 500021847maandag 15 oktober 2018
€ 100005995maandag 15 oktober 2018
€ 1.000029207maandag 15 oktober 2018
€ 100029245maandag 15 oktober 2018
€ 2.000030551maandag 15 oktober 2018
€ 500028079maandag 15 oktober 2018
€ 300014419maandag 15 oktober 2018
€ 200005267maandag 15 oktober 2018
€ 500026966maandag 15 oktober 2018
€ 1.000004807maandag 15 oktober 2018
€ 200015377maandag 15 oktober 2018
€ 100023469maandag 15 oktober 2018
€ 500004872maandag 15 oktober 2018
€ 200027279maandag 15 oktober 2018
€ 200015873maandag 15 oktober 2018
€ 200014442maandag 15 oktober 2018
€ 300008605maandag 15 oktober 2018
€ 200027660maandag 15 oktober 2018
€ 1.000030882maandag 15 oktober 2018
€ 200030790maandag 15 oktober 2018
€ 1.000001386maandag 15 oktober 2018
€ 100024565maandag 15 oktober 2018
€ 1.000025284maandag 15 oktober 2018
€ 500016908maandag 15 oktober 2018
€ 100028984maandag 15 oktober 2018
€ 500025391maandag 15 oktober 2018
€ 100020552maandag 15 oktober 2018
€ 100015767maandag 15 oktober 2018
€ 200016565maandag 15 oktober 2018
€ 100030209maandag 15 oktober 2018
€ 700021448maandag 15 oktober 2018
€ 100021106maandag 15 oktober 2018
€ 1.000028872maandag 15 oktober 2018
€ 100030054maandag 15 oktober 2018
€ 200026700maandag 15 oktober 2018
€ 300022961maandag 15 oktober 2018
€ 500030778maandag 15 oktober 2018
€ 200009134maandag 15 oktober 2018
€ 500014360maandag 15 oktober 2018
€ 300024649maandag 15 oktober 2018
€ 300008193maandag 15 oktober 2018
€ 10.000028180maandag 15 oktober 2018
€ 1.000025075maandag 15 oktober 2018
€ 200025883maandag 15 oktober 2018
€ 100030322maandag 15 oktober 2018
€ 1.000025291maandag 15 oktober 2018
€ 100023885maandag 15 oktober 2018
€ 200012541maandag 15 oktober 2018
€ 100017983maandag 15 oktober 2018
€ 200028359maandag 15 oktober 2018
€ 500023719maandag 15 oktober 2018
€ 100013403maandag 15 oktober 2018
€ 100022304maandag 15 oktober 2018
€ 200029831maandag 15 oktober 2018
€ 100021485maandag 15 oktober 2018
€ 400011723maandag 15 oktober 2018
€ 1.000030891maandag 15 oktober 2018
€ 100030570maandag 15 oktober 2018
€ 500020774maandag 15 oktober 2018
€ 1.500030467maandag 15 oktober 2018
€ 100030881dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.000029521dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.000019537dinsdag 16 oktober 2018
€ 100012500dinsdag 16 oktober 2018
€ 100027980dinsdag 16 oktober 2018
€ 100028938dinsdag 16 oktober 2018
€ 500023910dinsdag 16 oktober 2018
€ 5.000012980dinsdag 16 oktober 2018
€ 200014985dinsdag 16 oktober 2018
€ 500030116dinsdag 16 oktober 2018
€ 300030035dinsdag 16 oktober 2018
€ 2.000012128dinsdag 16 oktober 2018
€ 400013208dinsdag 16 oktober 2018
€ 100016306dinsdag 16 oktober 2018
€ 500030298dinsdag 16 oktober 2018
€ 500008667dinsdag 16 oktober 2018
€ 100014784dinsdag 16 oktober 2018
€ 100028843dinsdag 16 oktober 2018
€ 100003116dinsdag 16 oktober 2018
€ 500030878dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.500014840dinsdag 16 oktober 2018
€ 1.000028636dinsdag 16 oktober 2018
€ 500024328dinsdag 16 oktober 2018
€ 100025120dinsdag 16 oktober 2018
€ 500012148dinsdag 16 oktober 2018
€ 500007622dinsdag 16 oktober 2018
€ 100030902woensdag 17 oktober 2018
€ 300027404woensdag 17 oktober 2018
€ 100010226woensdag 17 oktober 2018
€ 3.000015885woensdag 17 oktober 2018
€ 500029644woensdag 17 oktober 2018
€ 200018345woensdag 17 oktober 2018
€ 2.000025571woensdag 17 oktober 2018
€ 1.000020087woensdag 17 oktober 2018
€ 100020030woensdag 17 oktober 2018
€ 100010006woensdag 17 oktober 2018
€ 200002922woensdag 17 oktober 2018
€ 100025321woensdag 17 oktober 2018
€ 300013742woensdag 17 oktober 2018
€ 300017758woensdag 17 oktober 2018
€ 100019361woensdag 17 oktober 2018
€ 100019048woensdag 17 oktober 2018
€ 100012076woensdag 17 oktober 2018
€ 100027837woensdag 17 oktober 2018
€ 100022399woensdag 17 oktober 2018
€ 1.500010018woensdag 17 oktober 2018
€ 100010011woensdag 17 oktober 2018
€ 1.000025034donderdag 18 oktober 2018
€ 300030910donderdag 18 oktober 2018
€ 1.000028183donderdag 18 oktober 2018
€ 200015541donderdag 18 oktober 2018
€ 600005381donderdag 18 oktober 2018
€ 500013721donderdag 18 oktober 2018
€ 200019396donderdag 18 oktober 2018
€ 100030619donderdag 18 oktober 2018
€ 2.000018205donderdag 18 oktober 2018
€ 2.500015093donderdag 18 oktober 2018
€ 500017146donderdag 18 oktober 2018
€ 100023559donderdag 18 oktober 2018
€ 500025711donderdag 18 oktober 2018
€ 1.000023741vrijdag 19 oktober 2018
€ 500015288vrijdag 19 oktober 2018
€ 200001802vrijdag 19 oktober 2018
€ 100028500vrijdag 19 oktober 2018
€ 300021387vrijdag 19 oktober 2018
€ 300023581vrijdag 19 oktober 2018
€ 100012564vrijdag 19 oktober 2018
€ 300029113vrijdag 19 oktober 2018
€ 300018878vrijdag 19 oktober 2018
€ 300023740vrijdag 19 oktober 2018
€ 300019191vrijdag 19 oktober 2018
€ 500029743zaterdag 20 oktober 2018
€ 200004991zaterdag 20 oktober 2018
€ 200011781zaterdag 20 oktober 2018
€ 300022293zaterdag 20 oktober 2018
€ 100028353zaterdag 20 oktober 2018
€ 200028325zaterdag 20 oktober 2018
€ 500005684zaterdag 20 oktober 2018
€ 500003963zaterdag 20 oktober 2018
€ 5.000015814zaterdag 20 oktober 2018
€ 100008546zaterdag 20 oktober 2018
€ 500030934zondag 21 oktober 2018
€ 500009082zondag 21 oktober 2018
€ 500030447zondag 21 oktober 2018
€ 200026435zondag 21 oktober 2018
€ 500003288zondag 21 oktober 2018
€ 1.700027578zondag 21 oktober 2018
€ 400016700zondag 21 oktober 2018
€ 200013901zondag 21 oktober 2018
€ 1.000028060zondag 21 oktober 2018
€ 500016135zondag 21 oktober 2018
€ 100015028maandag 22 oktober 2018
€ 500025496maandag 22 oktober 2018
€ 1.000024491maandag 22 oktober 2018
€ 500011441maandag 22 oktober 2018
€ 100028637maandag 22 oktober 2018
€ 200012912maandag 22 oktober 2018
€ 500027263maandag 22 oktober 2018
€ 800025568maandag 22 oktober 2018
€ 100009817maandag 22 oktober 2018
€ 1.000010748dinsdag 23 oktober 2018
€ 100010785dinsdag 23 oktober 2018
€ 200007292dinsdag 23 oktober 2018
€ 200017915woensdag 24 oktober 2018
€ 1.000026540woensdag 24 oktober 2018
€ 500030957woensdag 24 oktober 2018
€ 300009655woensdag 24 oktober 2018
€ 8.000009530woensdag 24 oktober 2018
€ 500003483woensdag 24 oktober 2018
€ 200013553woensdag 24 oktober 2018
€ 300000300woensdag 24 oktober 2018
€ 400017070woensdag 24 oktober 2018
€ 200024755donderdag 25 oktober 2018
€ 500011724donderdag 25 oktober 2018
€ 200011688donderdag 25 oktober 2018
€ 200030862donderdag 25 oktober 2018
€ 200028272donderdag 25 oktober 2018
€ 400001739vrijdag 26 oktober 2018
€ 100030691vrijdag 26 oktober 2018
€ 100004245vrijdag 26 oktober 2018
€ 300030892vrijdag 26 oktober 2018
€ 500010844vrijdag 26 oktober 2018
€ 1.000028215vrijdag 26 oktober 2018
€ 200012449vrijdag 26 oktober 2018
€ 300008915vrijdag 26 oktober 2018
€ 100014422vrijdag 26 oktober 2018
€ 100028678vrijdag 26 oktober 2018
€ 200029768vrijdag 26 oktober 2018
€ 200026877zaterdag 27 oktober 2018
€ 100016919zaterdag 27 oktober 2018
€ 100011546zaterdag 27 oktober 2018
€ 500025483zaterdag 27 oktober 2018
€ 1.000005944zaterdag 27 oktober 2018
€ 200015872zaterdag 27 oktober 2018
€ 500017665zondag 28 oktober 2018
€ 500014808zondag 28 oktober 2018
€ 200028365zondag 28 oktober 2018
€ 100028158zondag 28 oktober 2018
€ 300030885maandag 29 oktober 2018
€ 100024193maandag 29 oktober 2018
€ 2.000030995maandag 29 oktober 2018
€ 500016441maandag 29 oktober 2018
€ 500026783maandag 29 oktober 2018
€ 500025281maandag 29 oktober 2018
€ 200013597maandag 29 oktober 2018
€ 200026340maandag 29 oktober 2018
€ 1.000016206dinsdag 30 oktober 2018
€ 400009678dinsdag 30 oktober 2018
€ 100001212dinsdag 30 oktober 2018
€ 1.000023968dinsdag 30 oktober 2018
€ 2.000027027dinsdag 30 oktober 2018
€ 2.000031005dinsdag 30 oktober 2018
€ 300023093dinsdag 30 oktober 2018
€ 600030996dinsdag 30 oktober 2018
€ 100023583dinsdag 30 oktober 2018
€ 1.000028403dinsdag 30 oktober 2018
€ 300007945dinsdag 30 oktober 2018
€ 200015916woensdag 31 oktober 2018
€ 100015785woensdag 31 oktober 2018
€ 1.000023406woensdag 31 oktober 2018
€ 200026947woensdag 31 oktober 2018
€ 100025817woensdag 31 oktober 2018
€ 6.000028167woensdag 31 oktober 2018
€ 1.000024470woensdag 31 oktober 2018
€ 200026483woensdag 31 oktober 2018
€ 100026782woensdag 31 oktober 2018
€ 1.000017930woensdag 31 oktober 2018
€ 500008830woensdag 31 oktober 2018
€ 500016475woensdag 31 oktober 2018
€ 300030959woensdag 31 oktober 2018
€ 500015470woensdag 31 oktober 2018
€ 200031017donderdag 1 november 2018
€ 2.500030973donderdag 1 november 2018
€ 1.500028204donderdag 1 november 2018
€ 100017970donderdag 1 november 2018
€ 300005970donderdag 1 november 2018
€ 1.000018316donderdag 1 november 2018
€ 200021194donderdag 1 november 2018
€ 500010981donderdag 1 november 2018
€ 100031027donderdag 1 november 2018
€ 100018160donderdag 1 november 2018
€ 500031029donderdag 1 november 2018
€ 1.000025586vrijdag 2 november 2018
€ 1.000005201vrijdag 2 november 2018
€ 1.000007442vrijdag 2 november 2018
€ 800015495vrijdag 2 november 2018
€ 200021580vrijdag 2 november 2018
€ 300018699vrijdag 2 november 2018
€ 100011413vrijdag 2 november 2018
€ 1.000026053vrijdag 2 november 2018
€ 300030888vrijdag 2 november 2018
€ 500031079donderdag 8 november 2018
€ 600025654donderdag 8 november 2018