Nieuws
15-10-2019
Vorige week was Geldvoorelkaar.nl te zien op RTL Z, met een korte bedrijfsreportage. Een leuk item...
lees verder
11-10-2019
Cowdfunding voor duurzame ondernemingen Van 2016 tot en met 2018 is via crowdfunding 220 miljoen...
lees verder
09-10-2019
In de zoektocht naar financiering voor startende franchisenemers vond franchiseketen OAMKB een g...
lees verder
03-10-2019
Een vastgoedportefeuille uitbreiden, zonder te beleggen in fysiek vastgoed of in een beleggingsfon...
lees verder
Herfinanciering
Cruise Travel Nederland
Project:
19047 Zakelijk
Leendoel:
Herfinanciering
Classificatie:
5
G-PD percentage:
0,15
Creditsafe score:
53
Zekerheden:
HYPRDRBSAVNO
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 1.500.000
Geinvesteerd:
€ 1.500.000
Product:
Flexlening
Rente per jaar:
10,0%
Looptijd:
60 maanden
100%
Algemeen
Branche:Toerisme
Producten en/of diensten:Cruisevakanties
Social media:Facebook  LinkedIn  Twitter
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19047.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Memo 10-1-2019.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Bijlage 1 bij memo.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Bijlage 2 bij memo.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Updates
10-1-2019
Op basis van vragen van investeerders heeft Credion & Valor Corporate Finance samen met het management van Cruise Travel Nederland B.V. een aanvullend informatiepakket opgesteld, dat meer inzicht geeft in:
 • de aard van de financieringsaanvraag;
 • de financiële situatie van CTN;
 • de zekerheidspositie voor de investeerders van Geldvoorelkaar.nl. Deze bleek onvoldoende duidelijk en komt neer op een bedrag van € 1.750k.
Fleur en Chris zullen de investeerders van de aflossingsvrije lening 18368 zo snel mogelijk aflossen, inclusief een boeterente van 10 maanden. Hiermee willen zij de investeerders van harte uitnodigen en in de gelegenheid stellen deze middelen wederom te investeren in hun nieuwe propositie. 

Zie voor verdere uitgebreide informatie memo en bijbehorende bijlagen die als PDF zijn bijgevoegd aan deze pitch. 

Cruise Travel staat met een 100 m2 grote stand op de Vakantiebeurs in Utrecht (10 t/m 13 januari). Behalve cruises zijn alle denkbare vakantiesoorten vertegenwoordigd. Fleur en Chris zijn hier op donderdag en zondag aanwezig en nodigen u graag uit om kennis te maken. 

Vooraf
In juli 2018 zijn twee projecten van Cruise Travel succesvol tot stand gekomen, om de overname van het oorspronkelijke familiebedrijf te financieren en om het eigen vermogen van Cruise Travel Nederland te versterken ten behoeve van de SGR certificering. Ondernemers Fleur Broer en Chris Mulder gaan nu graag weer de samenwerking met de investeerders van Geldvoorelkaar.nl aan. 

Dit nieuwe project betreft de herfinanciering van de twee lopende projecten (18263 en 18368). Met de totstandkoming van dit project zullen de genoemde projecten volledig afgelost worden (inclusief boeterente). De reden voor deze herfinanciering wordt nader toegelicht onder ‘De Lening’.

De Onderneming
Cruise Travel is een vooraanstaand bedrijf in de cruisebranche. Door passie, innovatie en ondernemerschap heeft het bedrijf een flinke ontwikkeling doorgemaakt tot het in 2011 werd verkocht aan de ANWB. In juli 2018 is Cruise Travel door de ANWB verkocht aan voormalig eigenaar Fleur Broer en managementlid Chris Mulder.

Cruise Travel heeft de afgelopen 32 jaar al ruim 400.000 passagiers een zorgeloze en onvergetelijke cruisevakantie bezorgd. Als grootste onafhankelijke cruisespecialist bieden wij meer dan 13.000 verschillende cruisevakanties aan. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruisevakantie is en gebruiken daarom de slogan: ‘Vertel ons wie u bent en wij hebben de juiste cruise voor u’. Wij leveren maatwerk; in overleg met de klant bepalen we wat de juiste cruise is, welke vliegreis het beste past en of er hotels, transfers, verzekeringen of andere diensten zijn gewenst. En dat heeft ons gemaakt tot een van de grootste cruiseaanbieders van Nederland.

Profiel_19047_2_150739.jpg

De ruim 13.000 cruises verzorgen wij in samenwerking met ruim 20 rederijen. Iedere rederij heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Bij de een zijn kinderen niet welkom, bij de ander zijn ze juist zeer welkom. De ene rederij biedt de meest idyllische havens, de ander heeft op zijn schepen veel vermaak en brengt daarom meer tijd door op zee in plaats van aan wal. Galakleding is meestal niet meer verplicht, maar behoort zeker nog tot de mogelijkheden. Zoveel mensen, zoveel wensen - maar voor iedere cruise geldt: het is de meest comfortabele wijze van rondreizen! Je pakt slechts één keer je koffer in en uit en ontdekt toch de wereld omdat je hotel met je meereist. Overdag ben je op ontdekkingstocht om vervolgens weer ‘thuis’ te komen. ’s Avonds ga je culinair genieten, naar het theater, casino, lounge, discotheek of je geniet van een goed glas wijn op je eigen balkon met uitzicht over zee.

Wat ons bijzonder maakt
Het onderscheidend vermogen van Cruise Travel zit niet in de diverse rederijen, want die werken ook samen met onze concurrenten. Nee, het onderscheidend vermogen begint bij onze cruisespecialisten. Zij weten precies waar ze naar moeten vragen en koppelen iedere klant moeiteloos aan de juiste rederij. Dit kan omdat wij onafhankelijk zijn. Ons enige doel is de klant blij maken met goed advies, goede service en daaruit vloeit een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. Onze cruise-adviseurs werken veelal al jaren bij Cruise Travel en hebben die tijd vele cruises zelf ervaren.

Één op de drie Nederlanders geeft aan wel eens een cruisevakantie te willen maken, maar toch zien wij dat zij hier niet snel toe beslissen. Zo’n twee jaar geleden heeft Chris Mulder daarom het productlabel Cruise&More in het leven geroepen. Zoals de naam al zegt, bieden wij onder dit label cruises aan die meer omvatten. Momenteel doen we dat vooral op verre bestemmingen. Er zijn fantastische cruises rondom Alaska, maar daarmee ziet de klant het land niet volledig. Wij stellen daarom met lokale aanbieders een landarrangement samen en combineren dit met een cruisevakantie. Te land, ter zee en in de lucht! Wij zien dat onder dit label veel klanten voor het eerst een cruisevakantie maken. Het gaat namelijk niet meer om de cruise, maar om het optimaal zien en beleven van het (ei)land van bestemming. Dat een cruisevakantie daar ‘toevallig’ onderdeel van uitmaakt, is van ondergeschikt belang. Met dit label zijn we onderscheidend en dat kunnen we nog veel meer uitbreiden. Behalve op verre bestemmingen willen we dit label graag uitbreiden met bestemmingen in Europa. Cruises kunnen namelijk fantastisch gecombineerd worden met een city trip, een strandvakantie of een verblijf op de camping.

Profiel_19047_2_150947.jpg

De eerste stappen naar een nieuwe toekomst
In onze vorige pitch hebben we onze plannen beschreven op een moment dat we op het punt stonden eigenaar te worden. In deze pitch kunnen we onze bevindingen tijdens de eerste vijf maanden delen en kijken we uiteraard naar de toekomst. 

In de afgelopen maanden hebben we al veel bereikt:
 • Ondanks de afgelopen jaren van krimp hebben leveranciers nog altijd vertrouwen in Cruise Travel, wat zich uit in het prolongeren van contractafspraken. Hierdoor zal de bruto marge in 2019 gehandhaafd kunnen blijven. Tevens zijn er bonusafspraken gemaakt die bij de begrote groei tot € 200.000,- aan netto bonussen voor Cruise Travel kunnen opleveren. Deze bonussen zijn niet volledig begroot maar naar redelijkheid voor een klein deel meegenomen en komen zodanig ten gunste van de opbrengsten.
 • Retailorganisaties zijn blij dat Cruise Travel hen blijft bedienen en zijn bereid hun business bij Cruise Travel onder te brengen. Om deze doelstelling kracht bij te zetten is Ton Hendriksen bij Cruise Travel in dienst gekomen als commercieel manager. Ton heeft zijn sporen in de reisbranche verdiend als directeur Retail bij o.a. OAD en D-Reizen. Sinds hij in oktober is begonnen, is er voor zo’n € 1.500.000,- omzet toegezegd door diverse partijen. Momenteel lopen er veel contractonderhandelingen en is de verwachting dat medio januari meer klanten gecontracteerd zullen worden.
 • Wij hebben door wijzigingen op het vlak van IT en leverancierscontracten veel kosten kunnen verlagen.  
 • Door natuurlijk verloop binnen het team hebben wij nu minder personeelskosten dan begroot in 2018. 
 • De nieuwe website is conform planning in oktober live gegaan. Het realtime boeken van een cruisevakantie zal vóór de kerst mogelijk zijn.
De komende periode willen wij ons vooral richten op:
 • Het omvormen van Cruise Travel naar MKB-onderneming i.p.v. de ontstane corporate onderneming. Dat betekent een platte organisatie met dito kosten, waar beslissingen snel genomen kunnen worden. In alles komt de klant centraal te staan en zal de ondernemersgeest er vanaf spatten. De expertise die het personeel heeft, zal verder worden uitgebouwd en de marketing zal actief worden benut. Hiermee krijgt Cruise Travel meer een eigen gezicht en een eigen identiteit. Dit willen wij bereiken door als directie rechtstreeks betrokken te zijn bij alle afdelingen en collega’s.
 • De marketing wordt datagericht met de focus op online kanalen, waarmee het doelgerichter en efficiënter wordt. Het personeel zal ondersteund worden met innovatieve en geautomatiseerde systemen. Naast efficiency zorgt dit voor een meer klantgerichte werkwijze.
 • 2019 staat in het teken van het optimaliseren van de nieuwe website, zowel qua marketing als online conversie. In 2019 zal een groei van +/- 20% gerealiseerd moeten worden. De boekingen die reeds gemaakt zijn voor 2019 zijn in lijn met deze groeidoelstelling.  
De markt is sinds 2017 weer aan het groeien tot zo'n 110.000 cruisereizigers per jaar ten opzichte van de 100.000 reizigers in de jaren daarvoor. Wij hebben hoge verwachtingen voor de komende jaren, mede omdat er een toename is van aantrekkelijke vaarschema's vanuit Nederland. 

Organisatorische structuur 

Profiel_19047_2_150039.jpg

BMB Beheer B.V. heeft 100% van de aandelen van Cruise Travel Nederland B.V. en heeft van de ANWB hiervoor een Vendor Loan ter hoogte van € 1.000.000,- gekregen. Travel-IT B.V. is - in tegenstelling tot wat er in de vorige pitch stond - uiteindelijk niet ingebracht in Cruise Travel Nederland B.V. Toelichting hierop leest u in de alinea 'Stichting Garantie Reisgelden' hieronder. 

Verdienmodel
Onze verdiensten bestaan uit een vooraf afgesproken commissiepercentage per cruise. Door meer cruises te combineren met vliegreizen en andere diensten, kunnen wij zelf een totaalpakket samenstellen, inclusief bijbehorende marge. Met name op aanvullende diensten als hotels, transfers, excursies en verzekeringen is de marge goed.

Onze cruises verkopen wij via twee kanalen. Wij hebben onze eigen specialisten, die de klant telefonisch, via e-mail of fysiek bij ons reisbureau in Ermelo adviseren. Daarnaast werken wij samen met de grote gerenommeerde reisbureaus in Nederland. Denk hierbij aan D-Reizen, VakantieXperts en The Travel Club. Zij brengen hun cruisevakantieboekingen veelal bij Cruise Travel onder en krijgen hiervoor een vooraf afgesproken commissie.

Profiel_19047_2_151100.jpg

Prognoses Cruise Travel Nederland B.V. 

Boekjaar
Omzet
EBITDA
Vermogensmutatie
2018
€ 19.505.000,-
- € 351.000,-
€ 173.000,-
2019
€ 22.781.000,-
  € 492.000,-
€ 316.000,-
2020
€ 23.920.000,-
  € 582.000,-
€ 383.000,-
2021
€ 25.116.000,-
  € 656.000,-
€ 439.000,-

De prognoses zijn opgesteld door Credion en Valor Corporate Finance. Voor wat betreft de prognose 2018 heeft BDO nader onderzoek gedaan en daarover gerapporteerd ten behoeve van het gevraagde commitment van SGR. Tevens heeft BDO bijgedragen aan de totstandkoming van de prognose 2019. 

De Lening
In de zomer van 2017 werd bekendgemaakt dat de ANWB Cruise Travel wilde verkopen. Wij, Fleur Broer en Chris Mulder, zijn toen begonnen met de terugkoop van dit bedrijf, dat in 1986 opgericht is door de vader van Fleur. Wij zijn erg trots dat Cruise Travel sinds de zomer van 2018 weer in vertrouwde handen is en mogen ons inmiddels vijf maanden eigenaar van dit prachtige bedrijf noemen. Dit is gelukt dankzij een succesvol crowdfundproject via Geldvoorelkaar.nl.

Profiel_19047_2_110718.jpg

In juni van dit jaar presenteerden wij daarom in onze pitch dat wij het geld dat wij gingen ophalen via Geldvoorelkaar.nl (€ 1.050.000,-) zouden gaan besteden aan de koop van Cruise Travel en versterking van het eigen vermogen van Cruise Travel. De versterking van het eigen vermogen zou plaatsvinden door een agiostorting van € 750.000,- en de resterende € 300.000,- was benodigd voor de aankoop van de aandelen van Cruise Travel, waarbij de ANWB ons een achtergestelde lening heeft verstrekt van € 1.000.000,- en wij zelf € 200.000,- hebben ingebracht. De storting van de € 750.000,- was benodigd voor het verhogen van het eigen vermogen van Cruise Travel.

Profiel_19047_2_095412.jpg
Stichting Garantiefonds Reisgelden
Cruise Travel is aangesloten bij SGR, een non-profit organisatie die reizigers beschermt tegen de gevolgen van faillissementen van reisorganisaties. Aangesloten zijn bij het SGR is voor een Nederlandse reisorganisatie van groot belang. Zowel consumenten halen hier een hoop vertrouwen uit. Bij retailpartijen is het zelfs een must! Of, zoals het SGR zelf zegt: Vakantie geboekt? Dan wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. SGR staat garant. Komt jouw reisorganisatie in financiële problemen? Geen zorg. Zelfs als ze failliet gaan wordt je reis gewoon terugbetaald. En het mooie is, dat kost je niets. Boek dus altijd bij een aangesloten reisorganisatie. 

SGR stelt bepaalde eisen aan de solvabiliteit van een reisorganisatie. Een toelichting op deze gewenste vermogensnormen kunt u lezen in de bijlage “Aanvullende informatie bij pitch 19047”.

Wij hebben deze hierboven beschreven structuur tijdens de onderhandelingen met de ANWB inzake de overname van Cruise Travel besproken met onze accountant, die daarvoor ook de accountant van Cruise Travel was. De structuur is in die periode door onze accountant en onszelf met SGR besproken en wij hadden naar onze mening een positieve grondhouding van SGR. Het probleem in dit proces was, dat wij pas een officiële aanvraag en gesprekken met SGR konden voeren, wanneer wij daadwerkelijk eigenaar van het bedrijf waren. 

Nadat wij per 1 juli 2018 eigenaar zijn geworden, konden wij officieel met SGR in gesprek gaan om de aanpassing van de bankgarantie te realiseren. SGR heeft ons toen echter te verstaan gegeven niet akkoord te gaan met verlaging van de bankgarantie naar de berekende € 650.000,-, omdat Cruise Travel Nederland zich verbonden had aan de financiering via Geldvoorelkaar.nl. De zekerheden die Cruise Travel daarbij heeft afgegeven, zoals verpanding van activa en een bankgarantie van € 650.000,-, zorgen voor een grote onderlinge verbintenis tussen BMB Beheer B.V. en Cruise Travel Nederland B.V. en doet daarmee de waarde van de storting van het eigen vermogen in feite teniet. 

Ook de voorgenomen inbreng van Travel-IT B.V. in Cruise Travel Nederland B.V., waarmee een vermogenspositie boven 20% zou ontstaan, werd afgewezen. Beide voorstellen zullen namelijk niet leiden tot meer totaalvermogen, omdat deze wijzigingen negatief worden gecorrigeerd in het eigen vermogen. Travel-IT is medegeldnemer van de lopende leningen en de omzet van dit bedrijf wordt door Cruise Travel afgehandeld, waardoor Travel-IT bijdraagt aan het resultaat van Cruise Travel Nederland B.V.  

Na deze teleurstellende en onvoorziene wending zijn wij in overleg gegaan met onze adviseur Credion & Valor Corporate Finance en Geldvoorelkaar.nl en zijn de gesprekken gestart met het SGR om tot een goede structuur en toezegging op papier te komen. De volgende acties hebben wij laten uitvoeren:
 • BDO heeft de prognose 2018 gecontroleerd en geaccordeerd, en input geleverd voor het opstellen van de prognose voor 2019
 • BDO heeft de door onze adviseur voorgestelde nieuwe structuur voorgesteld bij SGR en een berekening gemaakt van de te stellen bankgarantie. 
 • Wij hebben een gesprek gehad met de directie van SGR en op schrift de toezegging gekregen dat op basis van de prognose 2018 en de inbreng van kapitaal de garantie aan SGR verlaagd kan worden tot circa € 650.000,-.
Dit heeft geleid tot het feit dat wij de net opgehaalde financieringen moeten herfinancieren, zodat de gestelde zekerheden door Cruise Travel Nederland B.V. weer vrijkomen. Met de nieuwe financiering hebben wij voldoende werkkapitaal en een heldere structuur, die ons de komende jaren vooruit zal helpen.

Profiel_19047_2_152357.jpg

Wij hebben ons investeringsverzoek gebaseerd op een basisscenario en een gewenst scenario. Het gewenste scenario leidt tot een grotere kasgeldbuffer in BMB Beheer B.V. en meer vrij beschikbare cashflow bij Cruise Travel Nederland B.V.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Basisscenario
Gewenst scenario
Aflossing lening 18368
€    650.000,-
€    650.000,-
Aflossing lening 18263
€    400.000,-
€    400.000,-
Kosten aflossing en herfinanciering
€    100.000,-
€    100.000,-
Bijstorting agio door BMB in CTN
€    750.000,-
€    900.000,-
Aflossing schuld BMB aan CTN
€    200.000,-
€    200.000,-
Benodigd kasgeld BMB
€      50.000,-
€    150.000,-
Totaal
€ 2.150.000,-
€ 2.400.000,-
Af: Vrijval bankgarantie***
€    650.000,-
€    650.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 1.500.000,-
€ 1.750.000,-
 
*   Bij investering van € 1.5 mio (basisscenario) zal de bankgarantie richting SGR met € 150.000,- stijgen naar € 800.000,- en houdt BMB Beheer B.V. een kaspositie over van € 50.000,- 
**  Bij de gewenste investering van € 1.75 mio (gewenst scenario) zal de bankgarantie richting SGR op een kleine € 650.000,- uitkomen en houdt BMB Beheer B.V. een kaspositie van € 150.000,- 
*** Dit heeft betrekking op de aflossing van lening 18368, die zal geschieden uit de gelden die vrijkomen bij het inroepen van de bestaande bankgarantie. 
 
Wij kiezen voor crowdfunding, omdat dit goed past bij een online georiënteerd bedrijf als Cruise Travel. Crowdfunding is een gelijkwaardig alternatief voor een bancaire financiering, met het grote voordeel dat wij hiermee nieuwe ambassadeurs aan ons bedrijf kunnen verbinden. Deze vorm staat voor ons symbool voor een modern bedrijf als Cruise Travel. Daarnaast hebben wij in juli 2018 een zeer positieve eerste ervaring mogen hebben.

Profiel_19047_2_151912.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Flexlening, met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 10,0% (de effectieve rente wordt zichtbaar bij het doen van uw investering). 

Het aangevraagde bedrag wordt in twee tranches opengesteld voor investeringen. Het leenbedrag is minimaal € 1.5 mio, en kan verhoogd worden naar maximaal € 1.75 mio. De totale inschrijvingstermijn van 60 dagen blijft daarbij gehandhaafd, en het bedrag dat binnen deze termijn is geïnvesteerd, wordt het definitieve leenbedrag.

Rente en aflossing zullen als volgt worden betaald:
 • € 750.000,- van de leensom zal annuïtair afgelost worden, met een maandelijkse betaling van vast bedrag, bestaande uit een deel rente en een deel aflossing
 • Het restbedrag (€ 750.000,- tot € 1.000.000,-) zal aflossingsvrij worden verstrekt, waarbij de rente maandelijks wordt voldaan en de volledige aflossing aan het einde van de looptijd 
 • Tussentijdse gedeeltelijke aflossingen zijn niet toegestaan. Gehele vervroegde aflossing is toegestaan met bijbetaling van 10 maanden boeterente.
De Succesfee Investeerder bedraagt 0,4% per jaar looptijd. Deze succesfee wordt verdeeld over de maandelijkse uitbetalingen ingehouden (i.e. 0,0333% per maand).

Bij de totstandkoming van deze lening zullen projecten 18263 en 18368 volledig afgelost worden, inclusief de verplichte boeterente. De betaalverplichtingen van deze leningen zijn tot op heden nagekomen.

Geldnemer is BMB Beheer B.V. (Graydon 0,15% PD en Creditsafe score 53)

Medegeldnemers zijn: 
 • FB Holding B.V. (Graydon 0,28% PD en Creditsafe score 53)
 • CMCT B.V. (Graydon 0,22% PD en Creditsafe score 74)
 • Travel-IT B.V. (Graydon 0,24% PD en Creditsafe score 49)
 • Bij deze lening is geen sprake van hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. 
De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Borgstelling
Persoonlijke borgstelling van M.H.F.D. Broer ten bedrage van € 500.000,-. Deze is op basis van het eerste hypotheekrecht van materiële waarde.
Eerste hypotheek
ten bedrage van € 500.000,- op een beleggingspand te Putten, met een WOZ-waarde van € 500.000,- (peildatum 1-1-2017) en WOZ-waarde-indicatie 2018 van € 537.400,-. Een taxatierapport dat minimaal de WOZ-waarde 2017 onderbouwt dient vóór totstandkoming van de lening in bezit van Geldvoorelkaar.nl te zijn. 
Depotregeling
2 maandtermijnen
Pandrecht (1e recht) op
Bankrekeningen van BMB Beheer B.V.
 
De aandelen van BMB Beheer B.V. in Cruise Travel Nederland B.V. Dit pandrecht wordt vastgelegd in een notariële pandakte met als pandhouder namens de investeerders de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl. Uitboeking van de lening gebeurt via de derdengeldenrekening van de notaris bij het passeren van de hypotheekakte en de pandakte. 
Achterstellingsverklaring
De bestaande lening van de ANWB ten bedrage van € 1.000.000,- blijft achtergesteld ten opzichte van de lening van Geldvoorelkaar.nl. Deze lening mag vanaf 31-3-2020 in 16 vooraf vastgestelde kwartaaltermijnen worden afgelost, mits alle betaalverplichtingen jegens Geldvoorelkaar.nl tot het moment van de geplande kwartaaltermijn correct zijn nagekomen, en de betaling uitsluitend geschiedt uit de vrij beschikbare cashflow van BMB Beheer B.V.
Non-onttrekkingsverklaring
De aandeelhouders van BMB Beheer B.V. tekenen een non-onttrekkingsverklaring, waarin wordt vastgelegd dat er geen dividenden worden uitgekeerd of terugstorting van kapitaal zal plaatsvinden, voordat de lening van Geldvoorelkaar.nl geheel is afgelost.

#ShareYourAmbition
Incentive
Onder alle investeerders die minimaal € 2.500,- investeren verloten wij één volledig verzorgde 8-daagse cruisevakantie voor twee personen in de Middellandse Zee t.w.v. € 2.500,-. 

Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

Investering
Korting op uw eigen 
cruiseboeking*
Cashback bonus bij het aandragen 
van een nieuwe klant**
Vanaf €      500,-
€ 150,-
€ 75,-
Vanaf €   1.000,-
€ 250,-
€ 125,-
Vanaf €   5.000,-
€ 350,-
€ 175,-
Vanaf € 10.000,-***
€ 500,-
€ 250,-

*   De korting is uitsluitend te verzilveren op nieuw te maken boekingen. U mag de korting op 1 boeking per kalenderjaar claimen gedurende de looptijd van deze lening; deze kan maximaal 10% van de factuurwaarde bedragen.
**  Zodra u een nieuwe klant aanbrengt bij Cruise Travel en hij/zij een cruisevakantie boekt, spaart u voor een cashback bonus, die u op uw eigen cruisevakantie kunt verzilveren of aan het einde van het jaar kunt laten uitbetalen.
*** De directie en medewerkers van Cruise Travel nodigen u jaarlijks uit voor een exclusieve VIP-avond!

Profiel_19047_2_152000.jpgTerug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 200zondag 23 december 2018
€ 2.500zondag 23 december 2018
€ 400zondag 23 december 2018
€ 1.500zondag 23 december 2018
€ 7.000zondag 23 december 2018
€ 5.000zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 5.000zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 400zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 600zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 11.000zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 2.000zondag 23 december 2018
€ 10.000zondag 23 december 2018
€ 600zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 3.200zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 5.000zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 700zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 1.500zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 2.000zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 2.500zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 2.500zondag 23 december 2018
€ 8.000zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 700zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 2.500zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 2.000zondag 23 december 2018
€ 600zondag 23 december 2018
€ 2.000zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 15.000zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 2.500zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 300zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 1.000zondag 23 december 2018
€ 2.500zondag 23 december 2018
€ 2.000zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 100zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 500zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 200zondag 23 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 2.500maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 5.000maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 5.000maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 2.500maandag 24 december 2018
€ 400maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 700maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 2.000maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 4.000maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 500maandag 24 december 2018
€ 2.500maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 2.000maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 2.000maandag 24 december 2018
€ 400maandag 24 december 2018
€ 2.500maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 1.500maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 200maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 2.000maandag 24 december 2018
€ 400maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 1.000maandag 24 december 2018
€ 100maandag 24 december 2018
€ 300maandag 24 december 2018
€ 2.000dinsdag 25 december 2018
€ 200dinsdag 25 december 2018
€ 100dinsdag 25 december 2018
€ 500dinsdag 25 december 2018
€ 20.000dinsdag 25 december 2018
€ 1.000dinsdag 25 december 2018
€ 100dinsdag 25 december 2018
€ 200dinsdag 25 december 2018
€ 500dinsdag 25 december 2018
€ 5.000dinsdag 25 december 2018
€ 200dinsdag 25 december 2018
€ 200woensdag 26 december 2018
€ 1.000woensdag 26 december 2018
€ 1.000woensdag 26 december 2018
€ 300woensdag 26 december 2018
€ 500woensdag 26 december 2018
€ 200woensdag 26 december 2018
€ 100woensdag 26 december 2018
€ 200woensdag 26 december 2018
€ 1.500woensdag 26 december 2018
€ 100woensdag 26 december 2018
€ 100woensdag 26 december 2018
€ 200woensdag 26 december 2018
€ 1.500woensdag 26 december 2018
€ 100donderdag 27 december 2018
€ 300donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 500donderdag 27 december 2018
€ 100donderdag 27 december 2018
€ 1.000donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 500donderdag 27 december 2018
€ 500donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 500donderdag 27 december 2018
€ 200donderdag 27 december 2018
€ 100donderdag 27 december 2018
€ 1.000donderdag 27 december 2018
€ 100vrijdag 28 december 2018
€ 7.500vrijdag 28 december 2018
€ 500vrijdag 28 december 2018
€ 200vrijdag 28 december 2018
€ 100vrijdag 28 december 2018
€ 100vrijdag 28 december 2018
€ 100vrijdag 28 december 2018
€ 500vrijdag 28 december 2018
€ 200vrijdag 28 december 2018
€ 100vrijdag 28 december 2018
€ 100vrijdag 28 december 2018
€ 1.000vrijdag 28 december 2018
€ 1.000vrijdag 28 december 2018
€ 1.000vrijdag 28 december 2018
€ 200vrijdag 28 december 2018
€ 200vrijdag 28 december 2018
€ 200zaterdag 29 december 2018
€ 500zaterdag 29 december 2018
€ 1.000zaterdag 29 december 2018
€ 2.500zaterdag 29 december 2018
€ 500zaterdag 29 december 2018
€ 500zaterdag 29 december 2018
€ 100zaterdag 29 december 2018
€ 5.000zaterdag 29 december 2018
€ 100zaterdag 29 december 2018
€ 200zaterdag 29 december 2018
€ 200zaterdag 29 december 2018
€ 2.500zaterdag 29 december 2018
€ 10.000zaterdag 29 december 2018
€ 500zondag 30 december 2018
€ 400zondag 30 december 2018
€ 100zondag 30 december 2018
€ 1.000maandag 31 december 2018
€ 400maandag 31 december 2018
€ 100maandag 31 december 2018
€ 2.400maandag 31 december 2018
€ 500maandag 31 december 2018
€ 1.000maandag 31 december 2018
€ 5.000maandag 31 december 2018
€ 10.000maandag 31 december 2018
€ 1.000dinsdag 1 januari 2019
€ 100woensdag 2 januari 2019
€ 300woensdag 2 januari 2019
€ 2.500woensdag 2 januari 2019
€ 5.000woensdag 2 januari 2019
€ 100woensdag 2 januari 2019
€ 200woensdag 2 januari 2019
€ 200woensdag 2 januari 2019
€ 100woensdag 2 januari 2019
€ 100woensdag 2 januari 2019
€ 500woensdag 2 januari 2019
€ 200donderdag 3 januari 2019
€ 100donderdag 3 januari 2019
€ 500donderdag 3 januari 2019
€ 300donderdag 3 januari 2019
€ 1.000donderdag 3 januari 2019
€ 100donderdag 3 januari 2019
€ 200donderdag 3 januari 2019
€ 2.500donderdag 3 januari 2019
€ 2.500vrijdag 4 januari 2019
€ 3.000vrijdag 4 januari 2019
€ 100vrijdag 4 januari 2019
€ 2.500vrijdag 4 januari 2019
€ 1.000vrijdag 4 januari 2019
€ 2.500vrijdag 4 januari 2019
€ 2.500vrijdag 4 januari 2019
€ 100vrijdag 4 januari 2019
€ 500vrijdag 4 januari 2019
€ 100vrijdag 4 januari 2019
€ 1.000zaterdag 5 januari 2019
€ 400zaterdag 5 januari 2019
€ 500zaterdag 5 januari 2019
€ 200zondag 6 januari 2019
€ 200zondag 6 januari 2019
€ 500maandag 7 januari 2019
€ 200maandag 7 januari 2019
€ 500maandag 7 januari 2019
€ 100maandag 7 januari 2019
€ 200maandag 7 januari 2019
€ 100maandag 7 januari 2019
€ 300dinsdag 8 januari 2019
€ 500dinsdag 8 januari 2019
€ 2.500dinsdag 8 januari 2019
€ 300dinsdag 8 januari 2019
€ 5.000dinsdag 8 januari 2019
€ 3.000dinsdag 8 januari 2019
€ 400woensdag 9 januari 2019
€ 1.000woensdag 9 januari 2019
€ 200woensdag 9 januari 2019
€ 200woensdag 9 januari 2019
€ 400woensdag 9 januari 2019
€ 100donderdag 10 januari 2019
€ 300donderdag 10 januari 2019
€ 700donderdag 10 januari 2019
€ 300donderdag 10 januari 2019
€ 2.500donderdag 10 januari 2019
€ 2.200donderdag 10 januari 2019
€ 300donderdag 10 januari 2019
€ 1.000donderdag 10 januari 2019
€ 500donderdag 10 januari 2019
€ 600donderdag 10 januari 2019
€ 200donderdag 10 januari 2019
€ 1.000donderdag 10 januari 2019
€ 100donderdag 10 januari 2019
€ 100donderdag 10 januari 2019
€ 200donderdag 10 januari 2019
€ 200donderdag 10 januari 2019
€ 500donderdag 10 januari 2019
€ 500donderdag 10 januari 2019
€ 5.000donderdag 10 januari 2019
€ 3.000donderdag 10 januari 2019
€ 700donderdag 10 januari 2019
€ 5.000donderdag 10 januari 2019
€ 5.000donderdag 10 januari 2019
€ 2.500donderdag 10 januari 2019
€ 1.000donderdag 10 januari 2019
€ 100donderdag 10 januari 2019
€ 500donderdag 10 januari 2019
€ 10.000donderdag 10 januari 2019
€ 400donderdag 10 januari 2019
€ 100donderdag 10 januari 2019
€ 300donderdag 10 januari 2019
€ 400donderdag 10 januari 2019
€ 100donderdag 10 januari 2019
€ 1.500donderdag 10 januari 2019
€ 1.000vrijdag 11 januari 2019
€ 500vrijdag 11 januari 2019
€ 100vrijdag 11 januari 2019
€ 1.000vrijdag 11 januari 2019
€ 300vrijdag 11 januari 2019
€ 500vrijdag 11 januari 2019
€ 1.000vrijdag 11 januari 2019
€ 800vrijdag 11 januari 2019
€ 200vrijdag 11 januari 2019
€ 1.500vrijdag 11 januari 2019
€ 300vrijdag 11 januari 2019
€ 1.000vrijdag 11 januari 2019
€ 700vrijdag 11 januari 2019
€ 200vrijdag 11 januari 2019
€ 1.000vrijdag 11 januari 2019
€ 200vrijdag 11 januari 2019
€ 100vrijdag 11 januari 2019
€ 2.500zaterdag 12 januari 2019
€ 2.500zaterdag 12 januari 2019
€ 1.000zaterdag 12 januari 2019
€ 2.500zaterdag 12 januari 2019
€ 300zaterdag 12 januari 2019
€ 100zaterdag 12 januari 2019
€ 20.000zaterdag 12 januari 2019
€ 2.500zaterdag 12 januari 2019
€ 500zaterdag 12 januari 2019
€ 500zaterdag 12 januari 2019
€ 1.100zaterdag 12 januari 2019
€ 1.000zaterdag 12 januari 2019
€ 3.000zaterdag 12 januari 2019
€ 500zaterdag 12 januari 2019
€ 300zaterdag 12 januari 2019
€ 3.000zaterdag 12 januari 2019
€ 100zaterdag 12 januari 2019
€ 400zaterdag 12 januari 2019
€ 1.500zaterdag 12 januari 2019
€ 1.000zaterdag 12 januari 2019
€ 5.000zaterdag 12 januari 2019
€ 500zondag 13 januari 2019
€ 100zondag 13 januari 2019
€ 400zondag 13 januari 2019
€ 1.000zondag 13 januari 2019
€ 1.000zondag 13 januari 2019
€ 2.500zondag 13 januari 2019
€ 300zondag 13 januari 2019
€ 200maandag 14 januari 2019
€ 1.000maandag 14 januari 2019
€ 2.500maandag 14 januari 2019
€ 100maandag 14 januari 2019
€ 500maandag 14 januari 2019
€ 500dinsdag 15 januari 2019
€ 500dinsdag 15 januari 2019
€ 1.000dinsdag 15 januari 2019
€ 700dinsdag 15 januari 2019
€ 1.500dinsdag 15 januari 2019
€ 2.500dinsdag 15 januari 2019
€ 200dinsdag 15 januari 2019
€ 100dinsdag 15 januari 2019
€ 200dinsdag 15 januari 2019
€ 200dinsdag 15 januari 2019
€ 1.000dinsdag 15 januari 2019
€ 500dinsdag 15 januari 2019
€ 1.500woensdag 16 januari 2019
€ 100woensdag 16 januari 2019
€ 2.500woensdag 16 januari 2019
€ 500woensdag 16 januari 2019
€ 2.500woensdag 16 januari 2019
€ 500woensdag 16 januari 2019
€ 200woensdag 16 januari 2019
€ 3.000woensdag 16 januari 2019
€ 2.500woensdag 16 januari 2019
€ 300donderdag 17 januari 2019
€ 1.000donderdag 17 januari 2019
€ 300.000donderdag 17 januari 2019
€ 1.000donderdag 17 januari 2019
€ 4.000donderdag 17 januari 2019
€ 10.000donderdag 17 januari 2019
€ 1.500donderdag 17 januari 2019
€ 1.000donderdag 17 januari 2019
€ 1.000donderdag 17 januari 2019
€ 2.700donderdag 17 januari 2019
€ 1.500donderdag 17 januari 2019
€ 500donderdag 17 januari 2019
€ 200donderdag 17 januari 2019
€ 200donderdag 17 januari 2019
€ 2.500donderdag 17 januari 2019
€ 2.500donderdag 17 januari 2019
€ 100donderdag 17 januari 2019
€ 200donderdag 17 januari 2019
€ 500donderdag 17 januari 2019
€ 2.500donderdag 17 januari 2019
€ 10.000donderdag 17 januari 2019
€ 400donderdag 17 januari 2019
€ 100donderdag 17 januari 2019
€ 3.000donderdag 17 januari 2019
€ 200donderdag 17 januari 2019
€ 500donderdag 17 januari 2019
€ 5.000vrijdag 18 januari 2019
€ 300vrijdag 18 januari 2019
€ 1.000vrijdag 18 januari 2019
€ 3.000vrijdag 18 januari 2019
€ 300vrijdag 18 januari 2019
€ 500vrijdag 18 januari 2019
€ 100vrijdag 18 januari 2019
€ 200vrijdag 18 januari 2019
€ 500vrijdag 18 januari 2019
€ 400vrijdag 18 januari 2019
€ 200vrijdag 18 januari 2019
€ 200vrijdag 18 januari 2019
€ 500vrijdag 18 januari 2019
€ 2.500vrijdag 18 januari 2019
€ 1.000vrijdag 18 januari 2019
€ 5.000vrijdag 18 januari 2019
€ 1.000vrijdag 18 januari 2019
€ 2.000vrijdag 18 januari 2019
€ 200vrijdag 18 januari 2019
€ 3.000vrijdag 18 januari 2019
€ 600vrijdag 18 januari 2019
€ 200vrijdag 18 januari 2019
€ 1.000vrijdag 18 januari 2019
€ 300vrijdag 18 januari 2019
€ 2.500vrijdag 18 januari 2019
€ 100vrijdag 18 januari 2019
€ 500vrijdag 18 januari 2019
€ 200vrijdag 18 januari 2019
€ 300vrijdag 18 januari 2019
€ 400zaterdag 19 januari 2019
€ 2.000zaterdag 19 januari 2019
€ 10.000zaterdag 19 januari 2019
€ 200zaterdag 19 januari 2019
€ 10.000zaterdag 19 januari 2019
€ 1.000zaterdag 19 januari 2019
€ 500zaterdag 19 januari 2019
€ 2.500zaterdag 19 januari 2019
€ 2.000zaterdag 19 januari 2019
€ 40.000zaterdag 19 januari 2019
€ 500zaterdag 19 januari 2019
€ 2.100zaterdag 19 januari 2019
€ 3.000zaterdag 19 januari 2019
€ 2.500zaterdag 19 januari 2019
€ 200zaterdag 19 januari 2019
€ 1.000zaterdag 19 januari 2019
€ 500zaterdag 19 januari 2019
€ 100zaterdag 19 januari 2019
€ 1.000zaterdag 19 januari 2019
€ 500zaterdag 19 januari 2019
€ 2.500zaterdag 19 januari 2019
€ 100zaterdag 19 januari 2019
€ 12.000zaterdag 19 januari 2019
€ 4.000zaterdag 19 januari 2019
€ 2.000zaterdag 19 januari 2019
€ 500zaterdag 19 januari 2019
€ 500zaterdag 19 januari 2019
€ 100zaterdag 19 januari 2019
€ 2.500zaterdag 19 januari 2019
€ 1.000zaterdag 19 januari 2019
€ 1.000zaterdag 19 januari 2019
€ 2.500zondag 20 januari 2019
€ 10.000zondag 20 januari 2019
€ 200zondag 20 januari 2019
€ 500zondag 20 januari 2019
€ 50.000zondag 20 januari 2019
€ 1.000zondag 20 januari 2019
€ 1.000zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 500zondag 20 januari 2019
€ 2.000zondag 20 januari 2019
€ 200zondag 20 januari 2019
€ 200zondag 20 januari 2019
€ 4.000zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 400zondag 20 januari 2019
€ 200zondag 20 januari 2019
€ 2.500zondag 20 januari 2019
€ 500zondag 20 januari 2019
€ 10.000zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 1.000zondag 20 januari 2019
€ 500zondag 20 januari 2019
€ 900zondag 20 januari 2019
€ 2.400zondag 20 januari 2019
€ 300zondag 20 januari 2019
€ 1.000zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 1.000zondag 20 januari 2019
€ 1.000zondag 20 januari 2019
€ 2.500zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 500zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 100zondag 20 januari 2019
€ 500zondag 20 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 10.500maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 500maandag 21 januari 2019
€ 500maandag 21 januari 2019
€ 2.000maandag 21 januari 2019
€ 25.000maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 4.000maandag 21 januari 2019
€ 700maandag 21 januari 2019
€ 500maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 800maandag 21 januari 2019
€ 5.000maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 500maandag 21 januari 2019
€ 2.500maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 5.000maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 300maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 3.000maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 600maandag 21 januari 2019
€ 10.000maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 500maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 300maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 500maandag 21 januari 2019
€ 400maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 5.000maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 800maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 2.000maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 1.000maandag 21 januari 2019
€ 1.500maandag 21 januari 2019
€ 100maandag 21 januari 2019
€ 200maandag 21 januari 2019
€ 900dinsdag 22 januari 2019
€ 1.000dinsdag 22 januari 2019
€ 2.000dinsdag 22 januari 2019
€ 300dinsdag 22 januari 2019
€ 200dinsdag 22 januari 2019
€ 200dinsdag 22 januari 2019
€ 100dinsdag 22 januari 2019
€ 500dinsdag 22 januari 2019
€ 5.000dinsdag 22 januari 2019
€ 200dinsdag 22 januari 2019
€ 500dinsdag 22 januari 2019
€ 300dinsdag 22 januari 2019
€ 2.500dinsdag 22 januari 2019
€ 200dinsdag 22 januari 2019
€ 1.000dinsdag 22 januari 2019
€ 2.000dinsdag 22 januari 2019
€ 500dinsdag 22 januari 2019
€ 700dinsdag 22 januari 2019
€ 500dinsdag 22 januari 2019
€ 400dinsdag 22 januari 2019
€ 300dinsdag 22 januari 2019
€ 100dinsdag 22 januari 2019
€ 1.000dinsdag 22 januari 2019
€ 2.000dinsdag 22 januari 2019
€ 100dinsdag 22 januari 2019
€ 10.000dinsdag 22 januari 2019
€ 100dinsdag 22 januari 2019
€ 1.000dinsdag 22 januari 2019
€ 500dinsdag 22 januari 2019
€ 400dinsdag 22 januari 2019
€ 1.000dinsdag 22 januari 2019
€ 4.000dinsdag 22 januari 2019
€ 3.000dinsdag 22 januari 2019
€ 100dinsdag 22 januari 2019
€ 500dinsdag 22 januari 2019
€ 100dinsdag 22 januari 2019
€ 200dinsdag 22 januari 2019
€ 10.000dinsdag 22 januari 2019
€ 300dinsdag 22 januari 2019
€ 500dinsdag 22 januari 2019
€ 4.000dinsdag 22 januari 2019
€ 400woensdag 23 januari 2019
€ 100woensdag 23 januari 2019
€ 2.000woensdag 23 januari 2019
€ 500woensdag 23 januari 2019
€ 300woensdag 23 januari 2019
€ 2.000woensdag 23 januari 2019
€ 3.000woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 1.400woensdag 23 januari 2019
€ 500woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 100woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 10.000woensdag 23 januari 2019
€ 3.000woensdag 23 januari 2019
€ 100woensdag 23 januari 2019
€ 400woensdag 23 januari 2019
€ 500woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 100woensdag 23 januari 2019
€ 100woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 500woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 2.500woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 2.500woensdag 23 januari 2019
€ 500woensdag 23 januari 2019
€ 1.100woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 1.500woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 800woensdag 23 januari 2019
€ 800woensdag 23 januari 2019
€ 200woensdag 23 januari 2019
€ 500woensdag 23 januari 2019
€ 100woensdag 23 januari 2019
€ 100woensdag 23 januari 2019
€ 1.000woensdag 23 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 2.500donderdag 24 januari 2019
€ 3.500donderdag 24 januari 2019
€ 200donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 5.000donderdag 24 januari 2019
€ 2.000donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 1.500donderdag 24 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 2.500donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 5.000donderdag 24 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 10.000donderdag 24 januari 2019
€ 2.000donderdag 24 januari 2019
€ 1.500donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 5.000donderdag 24 januari 2019
€ 400donderdag 24 januari 2019
€ 200donderdag 24 januari 2019
€ 1.500donderdag 24 januari 2019
€ 5.000donderdag 24 januari 2019
€ 2.000donderdag 24 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 800donderdag 24 januari 2019
€ 2.000donderdag 24 januari 2019
€ 2.400donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 200donderdag 24 januari 2019
€ 300donderdag 24 januari 2019
€ 800donderdag 24 januari 2019
€ 2.600donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 1.500donderdag 24 januari 2019
€ 400donderdag 24 januari 2019
€ 300donderdag 24 januari 2019
€ 300donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 2.500donderdag 24 januari 2019
€ 200donderdag 24 januari 2019
€ 6.000donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 1.300donderdag 24 januari 2019
€ 100donderdag 24 januari 2019
€ 500donderdag 24 januari 2019
€ 5.000donderdag 24 januari 2019
€ 1.000donderdag 24 januari 2019
€ 5.000vrijdag 25 januari 2019
€ 800vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 3.500vrijdag 25 januari 2019
€ 3.000vrijdag 25 januari 2019
€ 300vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 5.000vrijdag 25 januari 2019
€ 1.300vrijdag 25 januari 2019
€ 2.900vrijdag 25 januari 2019
€ 2.900vrijdag 25 januari 2019
€ 200vrijdag 25 januari 2019
€ 4.200vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 2.000vrijdag 25 januari 2019
€ 2.500vrijdag 25 januari 2019
€ 500vrijdag 25 januari 2019
€ 2.500vrijdag 25 januari 2019
€ 2.500vrijdag 25 januari 2019
€ 200vrijdag 25 januari 2019
€ 5.000vrijdag 25 januari 2019
€ 3.000vrijdag 25 januari 2019
€ 2.500vrijdag 25 januari 2019
€ 5.000vrijdag 25 januari 2019
€ 200vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 1.500vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 500vrijdag 25 januari 2019
€ 500vrijdag 25 januari 2019
€ 4.500vrijdag 25 januari 2019
€ 500vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 1.500vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 3.000vrijdag 25 januari 2019
€ 1.100vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 10.000vrijdag 25 januari 2019
€ 200vrijdag 25 januari 2019
€ 2.500vrijdag 25 januari 2019
€ 2.000vrijdag 25 januari 2019
€ 2.500vrijdag 25 januari 2019
€ 500vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 100vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 500vrijdag 25 januari 2019
€ 1.000vrijdag 25 januari 2019
€ 3.700maandag 28 januari 2019
€ 100maandag 28 januari 2019
€ 100maandag 28 januari 2019
€ 5.000maandag 28 januari 2019
€ 100maandag 28 januari 2019
€ 500maandag 28 januari 2019
€ 4.000maandag 28 januari 2019
€ 100maandag 28 januari 2019
€ 5.000maandag 28 januari 2019
€ 400maandag 28 januari 2019
€ 1.200maandag 28 januari 2019
€ 3.000maandag 28 januari 2019
€ 2.000maandag 28 januari 2019
€ 300maandag 28 januari 2019
€ 500maandag 28 januari 2019
€ 1.500maandag 28 januari 2019
€ 7.200dinsdag 29 januari 2019
€ 2.500woensdag 13 februari 2019
€ 2.500zaterdag 16 februari 2019
€ 5.000zaterdag 16 februari 2019
€ 5.300maandag 18 februari 2019