Nieuws
19-07-2019
Vorige week was er een technische storing in ons betaalsysteem, waardoor de verzamelbetalingen di...
lees verder
19-07-2019
Vandaag op Vastgoedjournaal.nl  (19-7-2019) Vastgoed financieren zonder tussenkomst van de b...
lees verder
15-07-2019
Gaat u op vakantie of op reis of is er een andere reden waardoor u het betalingsverzoek van uw inv...
lees verder
12-07-2019
... en u kunt hem lezen via deze link. ...
lees verder
11-07-2019
Hoe verloopt het incassotraject van Geldvoorelkaar.nl? Hans Flanderijn en Jules Bhaggoe van Fland...
lees verder
Voorfinanciering voorraden
Pawn De Luxe
Project:
19288 Zakelijk
Leendoel:
Voorfinanciering voorraden
Classificatie:
5
G-PD percentage:
0,05
Creditsafe score:
36
Zekerheden:
PRDRHANO
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 197.800
Geinvesteerd:
€ 197.800
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
8,5%
Looptijd:
60 maanden
100%
Algemeen
Branche: Retail
Producten en/of diensten: In- en verkoop van exclusieve merkhorloges
Social media: Facebook Instagram
Aanvullende informatie: Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie: Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19288.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
De Onderneming
Pawn De Luxe is een succesvol, winstgevend bedrijf in onlineverkoop van exclusieve gebruikte merkhorloges, dat door ons, vader Alexander (52) en zoon Glenn (25) van de Griend in april 2015 is opgericht. De onderneming is gestoeld op dertig jaar ondernemerschap van Alexander en op onze aanvankelijk hobbymatige interesse in unieke tweedehands merkhorloges. De onderneming is een schot in de roos gebleken: de omzet, winst en professionaliteit hebben de afgelopen jaren een duidelijke groei doorgemaakt. Hét bewijs voor ons dat onze aanpak de juiste was en is. 

Profiel_19288_2_115753.jpg

Pawn De Luxe verkoopt wereldwijd exclusieve merkhorloges via vier onlineplatforms: onze eigen Pawn De Luxe webshop en via Chrono24, eBay en REBELLE. 

Profiel_19288_2_121417.jpg
Profiel_19288_2_121146.jpg
Profiel_19288_2_121312.jpg
Profiel_19288_2_121329.jpg

Booming markt 
De handel in gebruikte merkhorloges is wereldwijd nog nooit zo goed geweest. Banken hebben hier positief aan meegewerkt, doordat sparen of andere bancaire producten te weinig rendement en zekerheid bieden. Het omgekeerde geldt voor de markt in gebruikte merkhorloges: hier is veel rendement te behalen en er is weinig risico. Horloges zijn allang niet meer uitsluitend bedoeld om de tijd aan af te lezen. Ook de funfactor speelt een grote rol. Een mooi merkhorloge staat in de top 5 van best-must-haves-in-life! Investeerders, beleggers, verzamelaars en liefhebbers zijn daarom nog nooit zo enthousiast geweest.

Onderscheidende kenmerken

Gevarieerd aanbod
Pawn De Luxe onderscheidt zich van andere horlogeverkopers door het grote en gevarieerde assortiment unieke merkhorloges. Het aantal geïnteresseerde kopers dat hiermee wordt bereikt is groter dan dat van de horlogeverkoper die zich toelegt op een beperkt aantal merken. 

Bekijk hier onze nieuwste brochure over de samenwerking met Chrono24. 

Afzetkanalen
Pawn De Luxe opereert wereldwijd 24 uur per dag 365 dagen per jaar via eerdergenoemde platforms. De spreiding van het aanbod over deze platforms betekent ook spreiding van risico’s. Het risico dat voortkomt uit eventuele verandering, vermindering of zelfs verdwijning van de huidige afzetkanalen is nagenoeg niet aanwezig. Zolang er vraag is – en de vraag in het hogere segment merkhorloges is groot – zullen wij ons aanbod via verschillende kanalen kunnen verkopen. Wij zijn er zeker van dat wij met de handel in tweedehands unieke merkhorloges de juiste weg zijn ingeslagen. Met onze kennis, ervaring, juiste inkoop, juiste verkoopplatforms, blijvende lage kostenbeheersing en strategie voor gestage groei zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijf nog veel groeipotentie heeft.

Profiel_19288_2_115653.jpg

Showroom
Pawn De Luxe heeft geen fysieke winkel. Een fysieke winkel kost tijd en geld en is tegenwoordig niet meer nodig. Sterker nog: het is in deze tijd van onlineverkoop bijna niet te doen om met een fysieke winkel concurrerend te zijn. Wel bestaat voor klanten de mogelijkheid om een horloge in de showroom te komen bezichtigen en direct te kopen. Dit gebeurt op afspraak op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Horloges worden hiervoor speciaal uit de opslag van een streng beveiligde externe locatie gehaald. 

Kwaliteit en scherpste prijs
Pawn De Luxe staat voor goede kwaliteit tegen de laagste prijs en biedt wekelijks keuze uit nieuwe voorraad. Kenmerkend voor de onderneming is de hoge omloopsnelheid van de horloges en daarmee samenhangend de laagsteprijsgarantie voor de klant. Doordat de horloges een uniek serienummer hebben, is de laagste concurrerende prijs eenvoudig te achterhalen. Hiermee wordt bij de inkoop (wereldwijd) dan ook al rekening gehouden. Daardoor is het mogelijk om de horloges snel en tegen de laagste prijs online door te verkopen. Is een vergelijkbaar horloge tóch elders goedkoper, dan gaat Pawn De Luxe onder deze prijs zitten.

Wij steken veel tijd in het klaarmaken en verzenden van de horloges. Elk horloge wordt op authenticiteit gecontroleerd door onze eigen horlogemaker. Ook wordt het werkende horloge gefilmd en gefotografeerd. Zo zijn de kopers ervan verzekerd dat het horloge goed werkt. Daarnaast worden alle documenten, zoals pakbonnen, facturen en verzendlabels, gefotografeerd en bewaard. De kwaliteit van de goederen en de manier van verzenden is daardoor altijd te achterhalen. Voor onderhoud of reparatie van horloges afkomstig uit de eigen collectie is de horlogemaker eveneens inzetbaar.  

Veilige en verzekerde opslag en verzending
De horloges van Pawn De Luxe zijn opgeslagen in een externe zwaar beveiligde locatie en worden, nadat ze verkocht zijn, veilig de hele wereld over gezonden. Pawn De Luxe is goed beveiligd, volledig en goed verzekerd tegen diefstal, overval, schade en brand. 

DHL Express is de betrouwbare en veilige vervoerder van de horloges van Pawn De Luxe. DHL-Express bezorgt tot in de verste uithoeken van de wereld. De vervoerder heeft in bijna alle landen een eigen kantoor met als groot voordeel: geen enkele vertraging. 

Directe verkoop
Pawn De Luxe heeft geen debiteuren. De horloges worden bij aankoop vooraf voldaan per pin- of bankbetaling. De verkoopsites waarvan Pawn De Luxe gebruikmaakt, keren het verkoopbedrag van elk horloge direct uit op de bankrekening van het bedrijf.

De organisatie
Pawn De Luxe wordt geëxploiteerd vanuit een vennootschap onder firma, met als vennoten Alexander en Glenn van de Griend. 

Profiel_19288_2_114043.jpg

AG Handelsonderneming B.V. is samen met Lexxus Holding B.V. opgericht ten behoeve van salaris, dividenden en pensioenopbouw van A.J.J. van de Griend. Verder zijn er geen andere activiteiten binnen deze beide B.V.‘s. Alexander van de Griend Holding B.V. staat volledig los van de bedrijfsactiviteiten van Pawn De Luxe V.O.F., AG Handelsonderneming B.V. of Lexxus Holding B.V. Deze B.V. heeft geen baten meer en zal in de toekomst worden opgeheven. 

Onze organisatie is zeer laagdrempelig: wij zijn 24/7 bereikbaar per telefoon, WhatsApp en e-mail, via de eigen website www.pawndeluxe.nl en internetplatforms www.chrono24.nl, www.ebay.nl en www.rebelle.de. Een webbouwer beheert onze website en met de andere platforms zijn contracten afgesloten met gunstige voorwaarden. 

Wij huren sinds 2018 een ervaren IT-specialist in, die de website onderhoudt en beheert en films van de horloges maakt voor op YouTube. De IT-specialist is in toenemende mate belangrijk voor de toekomst van ons bedrijf, in deze tijd waarin sociale media een steeds grotere rol spelen. Zijn taken binnen Pawn De Luxe worden steeds meer verfijnd om de doelstellingen voor de komende jaren te verwezenlijken. Zo is naast onze website ook Instagram een belangrijke verkoop- en communicatietool. 

Wij hebben altijd actueel inzicht in de financiële positie van ons bedrijf en kunnen daardoor steeds de beste deal halen met de in- en verkoop van een horloge. Wij werken met een online boekhoud- en factuurprogramma dat direct gekoppeld is aan ons accountantskantoor Addax Adviesgroep uit ’s-Hertogenbosch. De onlineplatforms Chrono24, eBay en REBELLE en onze eigen website hebben elk een volautomatische backoffice, waarmee online de aankoop tot en met de verzending geregeld wordt. Alle medewerkers van Pawn De Luxe hebben toegang tot een altijd up-to-date voorraadlijst, die direct wordt aangepast na een aankoop of verkoop op een van de platforms, de eigen website of in de showroom. Daardoor is waar ook ter wereld direct inzage in de prijs waarvoor het horloge is ingekocht, waarvoor het kan worden verkocht en wat het rendement is na aftrek van alle kosten.

Profiel_19288_2_163700.jpgProfiel_19288_2_163758.jpg

Profiel_19288_2_163838.jpg

Profiel_19288_2_164144.jpg
Jaarcijfers en prognoses 

Boekjaar
Omzet
Resultaat voor belasting
Vrij beschikbare cashflow
Betaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
2016
€ 1.054.000,-
€   74.000,-
€   46.000,-
 
2017
€ 1.191.000,-
€   80.000,-
€   43.000,-
 
2018 
€ 1.002.000,-
€ 125.000,-
€   41.000,-
 
Prognoses
 
 
 
 
2019
€ 1.250.000,-
€ 183.000,-
€ 114.000,-
43%
2020
€ 1.450.000,-
€ 237.000,-
€ 166.000,-
29%

De jaarcijfers zijn opgesteld door Addax Adviesbureau uit 's-Hertogenbosch en de prognose is opgesteld door SmartFunding

De Lening
Pawn De Luxe is klaar om verder te groeien. De formule werkt, het bedrijf staat en alle onnodige kosten zijn geëlimineerd. Crowdfunding is de manier om verdere groei mogelijk te maken. De lening wordt gebruikt om nieuwe voorraad in te kopen. 

De eerste jaren hebben wij het met eigen financiële middelen kunnen redden. De winst werd zoveel mogelijk in het bedrijf teruggestopt om nieuwe voorraad in te kopen. In 2018 is een rekening-courant van € 150.000,- afgesloten bij de Rabobank. Echter, er zijn meer liquide middelen nodig om nieuwe voorraad aan te kopen en dus meer kansen voor de verkoop te creëren. 

De meeste merkhorloges uit de collectie van Pawn De Luxe zijn zeldzaam, gelimiteerd en vaak gemaakt van goud, zilver, platina of andere edelmetalen. Ook zijn er horloges met diamanten. Op 31 december 2018 had de voorraad luxe merkhorloges een inkoopwaarde van € 306.000,-, met een retailwaarde per horloge tussen de € 1.000,- en € 10.000,-. De voorraad, en daarmee de kans op verkoop, gaan wij opschalen door middel van de investeringen via Geldvoorelkaar.nl.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Voorraad
€ 200.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   20.000,-
Totaal
€ 220.000,-
Af: Eigen middelen
€   20.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 200.000,-

Profiel_19288_2_115724.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire lening met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 8,5% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Bepalingen omtrent vervroegde aflossing: standaard (zie productpagina)

Geldnemer is de Vennootschap Onder Firma Pawn De Luxe (externe creditratings: Graydon 0,05% PD / Creditsafe score 36)

Medegeldnemers zijn:
  • AG Handelsonderneming B.V. (Graydon 0,36% PD / Creditsafe geen score)
  • Lexxus Holding B.V. (Graydon 0,09% PD / Creditsafe score 71)
  • de heer A.J.J. van de Griend (BKR score D - laag risico), die tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
  • de heer G.J.W. van de Griend (BKR onbekend), die tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
Toelichting op de Creditsafe scores
De score van de v.o.f. Pawn De Luxe is uitsluitend gebaseerd op de hoofdactiviteit (in- en verkoop van nieuwe en gebruikte goederen), leeftijd van het bedrijf, provincie search data (recent aantal opvragingen van het rapport) en betalingservaringen. De jaarcijfers van eenmanszaken en v.o.f.'s worden niet meegenomen in berekening van de score. De jaarverslagen van AG Handelsonderneming B.V. zijn op tijd gedeponeerd, maar nog niet verwerkt door Creditsafe. 

De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
A.J.J. van de Griend (op dit moment van morele waarde)
 
G.J.W. van de Griend (op dit moment van morele waarde)
Depotregeling
2 maandtermijnen
Pandrecht (2e rang) op
Bedrijfsinventaris van de v.o.f. Pawn De Luxe 
 
Voorraad van de v.o.f. Pawn De Luxe 
Non-Onttrekkingsverklaring
Hierin wordt vastgelegd dat privé-opnames boven de in de prognose vermelde € 85.000,- niet zijn toegestaan, tenzij de exploitatie zich boven prognose ontwikkelt, aan de betaalverplichtingen aan Geldvoorelkaar.nl wordt voldaan en de onttrekkingen uit de vrije cashflow worden gedaan.

A.J.J. van de Griend is in het verleden betrokken geweest bij een faillissement. Van de Griend Beheer B.V. (opgericht 07 maart 2007) werd failliet verklaard op 01 mei 2012. Een korte toelichting van de ondernemer hierop leest u in de bijlage bij deze pitch "Aanvullende informatie bij pitch 19288". Het faillissement is op 18-6-2014 beëindigd door de rechtbank en is volledig afgewikkeld. Uit het faillissementsverslag blijken geen onregelmatigheden of paulianeus handelen. 

#ShareYourAmbition
Het is onze ambitie om het mooie bedrijf dat we hebben opgebouwd op verantwoorde wijze te laten groeien. Met het volgen van onze passie willen wij Pawn De Luxe steeds beter en professioneler maken en ons bedrijf internationale bekendheid geven. Bovenal genieten wij dagelijks van het feit dat wij dit als vader en zoon kunnen doen en hopen we dat nog jaren vol te houden. 

Incentive
Alle investeerders krijgen in de eerste 3 jaren van de looptijd van deze lening elk jaar éénmalig een korting van 10% bij aankoop van een horloge uit onze collectie. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van alle andere klantenvoordelen, zoals de zeer voordelige inruilregeling: een horloge kan binnen twaalf maanden na aankoop (met bijbetaling) worden ingeruild voor een duurder horloge, waarbij Pawn De Luxe het volledige aankoopbedrag als inruilwaarde aanbiedt. 

Profiel_19288_2_120613.jpgTerug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 700maandag 4 februari 2019
€ 700maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 700maandag 4 februari 2019
€ 400maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 2.500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 4.000maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 400maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 5.000maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 2.500maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 300maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 200maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 2.000maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 400maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 100maandag 4 februari 2019
€ 1.000maandag 4 februari 2019
€ 500maandag 4 februari 2019
€ 500dinsdag 5 februari 2019
€ 200dinsdag 5 februari 2019
€ 500dinsdag 5 februari 2019
€ 500dinsdag 5 februari 2019
€ 1.000dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 200dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 3.000dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 1.000dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 500dinsdag 5 februari 2019
€ 500dinsdag 5 februari 2019
€ 1.000dinsdag 5 februari 2019
€ 500dinsdag 5 februari 2019
€ 200dinsdag 5 februari 2019
€ 200dinsdag 5 februari 2019
€ 1.000dinsdag 5 februari 2019
€ 100dinsdag 5 februari 2019
€ 500dinsdag 5 februari 2019
€ 200dinsdag 5 februari 2019
€ 2.000dinsdag 5 februari 2019
€ 100woensdag 6 februari 2019
€ 400woensdag 6 februari 2019
€ 300woensdag 6 februari 2019
€ 200woensdag 6 februari 2019
€ 200woensdag 6 februari 2019
€ 100woensdag 6 februari 2019
€ 100woensdag 6 februari 2019
€ 100woensdag 6 februari 2019
€ 100woensdag 6 februari 2019
€ 500woensdag 6 februari 2019
€ 200woensdag 6 februari 2019
€ 500woensdag 6 februari 2019
€ 500woensdag 6 februari 2019
€ 500woensdag 6 februari 2019
€ 200donderdag 7 februari 2019
€ 300donderdag 7 februari 2019
€ 2.000donderdag 7 februari 2019
€ 100donderdag 7 februari 2019
€ 300donderdag 7 februari 2019
€ 100donderdag 7 februari 2019
€ 100donderdag 7 februari 2019
€ 1.500donderdag 7 februari 2019
€ 200donderdag 7 februari 2019
€ 500donderdag 7 februari 2019
€ 200donderdag 7 februari 2019
€ 100vrijdag 8 februari 2019
€ 200vrijdag 8 februari 2019
€ 200vrijdag 8 februari 2019
€ 200vrijdag 8 februari 2019
€ 100vrijdag 8 februari 2019
€ 200vrijdag 8 februari 2019
€ 300vrijdag 8 februari 2019
€ 500vrijdag 8 februari 2019
€ 300vrijdag 8 februari 2019
€ 500vrijdag 8 februari 2019
€ 1.000vrijdag 8 februari 2019
€ 5.000vrijdag 8 februari 2019
€ 500vrijdag 8 februari 2019
€ 500vrijdag 8 februari 2019
€ 500vrijdag 8 februari 2019
€ 400vrijdag 8 februari 2019
€ 5.000vrijdag 8 februari 2019
€ 100vrijdag 8 februari 2019
€ 500zaterdag 9 februari 2019
€ 100zaterdag 9 februari 2019
€ 500zaterdag 9 februari 2019
€ 200zaterdag 9 februari 2019
€ 200zaterdag 9 februari 2019
€ 1.500zaterdag 9 februari 2019
€ 300zaterdag 9 februari 2019
€ 200zaterdag 9 februari 2019
€ 100zaterdag 9 februari 2019
€ 100zondag 10 februari 2019
€ 400zondag 10 februari 2019
€ 100zondag 10 februari 2019
€ 400zondag 10 februari 2019
€ 1.000zondag 10 februari 2019
€ 1.000zondag 10 februari 2019
€ 400zondag 10 februari 2019
€ 200zondag 10 februari 2019
€ 500zondag 10 februari 2019
€ 300maandag 11 februari 2019
€ 1.000maandag 11 februari 2019
€ 200maandag 11 februari 2019
€ 200maandag 11 februari 2019
€ 400maandag 11 februari 2019
€ 1.000maandag 11 februari 2019
€ 1.000dinsdag 12 februari 2019
€ 300dinsdag 12 februari 2019
€ 800dinsdag 12 februari 2019
€ 300dinsdag 12 februari 2019
€ 500dinsdag 12 februari 2019
€ 200dinsdag 12 februari 2019
€ 500dinsdag 12 februari 2019
€ 200dinsdag 12 februari 2019
€ 100dinsdag 12 februari 2019
€ 300woensdag 13 februari 2019
€ 100woensdag 13 februari 2019
€ 100woensdag 13 februari 2019
€ 1.000woensdag 13 februari 2019
€ 500woensdag 13 februari 2019
€ 1.300woensdag 13 februari 2019
€ 200woensdag 13 februari 2019
€ 500woensdag 13 februari 2019
€ 100donderdag 14 februari 2019
€ 200donderdag 14 februari 2019
€ 300donderdag 14 februari 2019
€ 500donderdag 14 februari 2019
€ 200donderdag 14 februari 2019
€ 500donderdag 14 februari 2019
€ 100donderdag 14 februari 2019
€ 1.000vrijdag 15 februari 2019
€ 100vrijdag 15 februari 2019
€ 500vrijdag 15 februari 2019
€ 200vrijdag 15 februari 2019
€ 400vrijdag 15 februari 2019
€ 500vrijdag 15 februari 2019
€ 100vrijdag 15 februari 2019
€ 100vrijdag 15 februari 2019
€ 2.500vrijdag 15 februari 2019
€ 1.000vrijdag 15 februari 2019
€ 100vrijdag 15 februari 2019
€ 500vrijdag 15 februari 2019
€ 5.000vrijdag 15 februari 2019
€ 200vrijdag 15 februari 2019
€ 500vrijdag 15 februari 2019
€ 200vrijdag 15 februari 2019
€ 500vrijdag 15 februari 2019
€ 500vrijdag 15 februari 2019
€ 300vrijdag 15 februari 2019
€ 400vrijdag 15 februari 2019
€ 5.000vrijdag 15 februari 2019
€ 1.000vrijdag 15 februari 2019
€ 400vrijdag 15 februari 2019
€ 300vrijdag 15 februari 2019
€ 1.000vrijdag 15 februari 2019
€ 200vrijdag 15 februari 2019
€ 200vrijdag 15 februari 2019
€ 100vrijdag 15 februari 2019
€ 100vrijdag 15 februari 2019
€ 400vrijdag 15 februari 2019
€ 1.500vrijdag 15 februari 2019
€ 1.000vrijdag 15 februari 2019
€ 500zaterdag 16 februari 2019
€ 1.000zaterdag 16 februari 2019
€ 500zaterdag 16 februari 2019
€ 100zaterdag 16 februari 2019
€ 100zaterdag 16 februari 2019
€ 500zaterdag 16 februari 2019
€ 100zaterdag 16 februari 2019
€ 600zaterdag 16 februari 2019
€ 1.500zaterdag 16 februari 2019
€ 500zaterdag 16 februari 2019
€ 1.500zaterdag 16 februari 2019
€ 100zaterdag 16 februari 2019
€ 100zaterdag 16 februari 2019
€ 2.000zaterdag 16 februari 2019
€ 400zaterdag 16 februari 2019
€ 100zaterdag 16 februari 2019
€ 500zaterdag 16 februari 2019
€ 200zaterdag 16 februari 2019
€ 1.000zaterdag 16 februari 2019
€ 2.000zaterdag 16 februari 2019
€ 500zaterdag 16 februari 2019
€ 500zondag 17 februari 2019
€ 500zondag 17 februari 2019
€ 100zondag 17 februari 2019
€ 200zondag 17 februari 2019
€ 200zondag 17 februari 2019
€ 300zondag 17 februari 2019
€ 300zondag 17 februari 2019
€ 100zondag 17 februari 2019
€ 100zondag 17 februari 2019
€ 300zondag 17 februari 2019
€ 700zondag 17 februari 2019
€ 1.000zondag 17 februari 2019
€ 100zondag 17 februari 2019
€ 200maandag 18 februari 2019
€ 100maandag 18 februari 2019
€ 100maandag 18 februari 2019
€ 1.000maandag 18 februari 2019
€ 1.000maandag 18 februari 2019
€ 500maandag 18 februari 2019
€ 1.000maandag 18 februari 2019
€ 100maandag 18 februari 2019
€ 200maandag 18 februari 2019
€ 300maandag 18 februari 2019
€ 100maandag 18 februari 2019
€ 500maandag 18 februari 2019
€ 100maandag 18 februari 2019
€ 100maandag 18 februari 2019
€ 1.000dinsdag 19 februari 2019
€ 500dinsdag 19 februari 2019
€ 500dinsdag 19 februari 2019
€ 500dinsdag 19 februari 2019
€ 1.000dinsdag 19 februari 2019
€ 400dinsdag 19 februari 2019
€ 200dinsdag 19 februari 2019
€ 200dinsdag 19 februari 2019
€ 200dinsdag 19 februari 2019
€ 500dinsdag 19 februari 2019
€ 200dinsdag 19 februari 2019
€ 500dinsdag 19 februari 2019
€ 2.000dinsdag 19 februari 2019
€ 500dinsdag 19 februari 2019
€ 200woensdag 20 februari 2019
€ 1.000woensdag 20 februari 2019
€ 200woensdag 20 februari 2019
€ 1.500woensdag 20 februari 2019
€ 1.000woensdag 20 februari 2019
€ 2.000woensdag 20 februari 2019
€ 100woensdag 20 februari 2019
€ 500woensdag 20 februari 2019
€ 1.000woensdag 20 februari 2019
€ 1.000woensdag 20 februari 2019
€ 100woensdag 20 februari 2019
€ 100woensdag 20 februari 2019
€ 100woensdag 20 februari 2019
€ 3.000woensdag 20 februari 2019
€ 500donderdag 21 februari 2019
€ 500donderdag 21 februari 2019
€ 200donderdag 21 februari 2019
€ 1.000donderdag 21 februari 2019
€ 200donderdag 21 februari 2019
€ 1.000donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 1.500donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 300donderdag 21 februari 2019
€ 200donderdag 21 februari 2019
€ 200donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 500donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 200donderdag 21 februari 2019
€ 100donderdag 21 februari 2019
€ 500maandag 25 februari 2019
€ 300maandag 25 februari 2019
€ 600maandag 25 februari 2019
€ 500donderdag 28 februari 2019
€ 100donderdag 28 februari 2019
€ 400donderdag 28 februari 2019