Nieuws
11-11-2019
Vastgoedbeheer op kleine schaal: 'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders' Interview met Marijn e...
lees verder
05-11-2019
APOC Aviation, dat onlangs nog 3,8 miljoen euro binnen 24 uur ophaalde bij de investeerders van Ge...
lees verder
04-11-2019
Geldvoorelkaar.nl is ook dit jaar verkozen tot één van de vijf "IEX Beste Keuzes" in de categorie ...
lees verder
01-11-2019
... en u leest hem via deze link! In de nieuwsbrief leest u onder andere over Geldvoorelkaar2...
lees verder
30-10-2019
Gisteren was Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de...
lees verder

CMENPlogo2

 

Wij zijn de vertrouwenspersoon voor de MKB-ondernemer.

Sinds 1983 ondersteunen wij ondernemers bij het realiseren van hun succesvol ondernemerschap. Dit doen wij op verschillende expertisegebieden. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar een landelijke adviesorganisatie met 80 partners verdeeld over 30 vestigingen. Kortom, altijd een adviseur bij u in de buurt. Onze 80 partners hebben kennis op uiteenlopende expertisegebieden en branches:

- Strategie: Ondersteuning bij strategische keuzes. Dit kan op verschillende manieren van managementbegeleiding tot interim-management.  Wij zorgen er samen met u voor dat de groei of de continuïteit van de onderneming wordt geborgd.
- Financiering: Wij helpen ondernemers bij het verkrijgen van de juiste (groei/her-)financiering. Op het moment dat een financiering nodig is om door een moeilijke periode heen te komen begeleiden wij u daarbij.
- Bedrijfsovername: Wij begeleiden ondernemers bij de aankoop of verkoop van ondernemingen. De aan- of verkoop van een MKB-onderneming is een precair proces. Wij hebben de expertise en de ervaring in huis om het gewenste resultaat te behalen.

Onze kernwaarden: Ondernemerschap, Professionaliteit, Betrokkenheid, Integriteit en Onafhankelijkheid.

Ons doel: De beste vertrouwenspersoon voor de MKB-ondernemer zijn

Voor meer informatie: www.cmenp.nl. Of neem direct contact op via www.cmenp.nl/succesvol-ondernemen. Ook bellen of mailen kan: Robert Claassen (06-10 45 99 87 / robert.claassen@cmenp.nl). Hij brengt u met de juiste CM&P-partner in contact.