Nieuws
19-07-2019
Update 20-7-2019, 21:50 uur Het herstellen van de database heeft geruime tijd in beslag genomen ...
lees verder
19-07-2019
Vandaag op Vastgoedjournaal.nl  (19-7-2019) Vastgoed financieren zonder tussenkomst van de b...
lees verder
15-07-2019
Gaat u op vakantie of op reis of is er een andere reden waardoor u het betalingsverzoek van uw inv...
lees verder
12-07-2019
... en u kunt hem lezen via deze link. ...
lees verder
11-07-2019
Hoe verloopt het incassotraject van Geldvoorelkaar.nl? Hans Flanderijn en Jules Bhaggoe van Fland...
lees verder

CMENPlogo2

 

Wij zijn de vertrouwenspersoon voor de MKB-ondernemer.

Sinds 1983 ondersteunen wij ondernemers bij het realiseren van hun succesvol ondernemerschap. Dit doen wij op verschillende expertisegebieden. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar een landelijke adviesorganisatie met 80 partners verdeeld over 30 vestigingen. Kortom, altijd een adviseur bij u in de buurt. Onze 80 partners hebben kennis op uiteenlopende expertisegebieden en branches:

- Strategie: Ondersteuning bij strategische keuzes. Dit kan op verschillende manieren van managementbegeleiding tot interim-management.  Wij zorgen er samen met u voor dat de groei of de continuïteit van de onderneming wordt geborgd.
- Financiering: Wij helpen ondernemers bij het verkrijgen van de juiste (groei/her-)financiering. Op het moment dat een financiering nodig is om door een moeilijke periode heen te komen begeleiden wij u daarbij.
- Bedrijfsovername: Wij begeleiden ondernemers bij de aankoop of verkoop van ondernemingen. De aan- of verkoop van een MKB-onderneming is een precair proces. Wij hebben de expertise en de ervaring in huis om het gewenste resultaat te behalen.

Onze kernwaarden: Ondernemerschap, Professionaliteit, Betrokkenheid, Integriteit en Onafhankelijkheid.

Ons doel: De beste vertrouwenspersoon voor de MKB-ondernemer zijn

Voor meer informatie: www.cmenp.nl. Of neem direct contact op via www.cmenp.nl/succesvol-ondernemen. Ook bellen of mailen kan: Robert Claassen (06-10 45 99 87 / robert.claassen@cmenp.nl). Hij brengt u met de juiste CM&P-partner in contact.