Nieuws
11-11-2019
Vastgoedbeheer op kleine schaal: 'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders' Interview met Marijn e...
lees verder
05-11-2019
APOC Aviation, dat onlangs nog 3,8 miljoen euro binnen 24 uur ophaalde bij de investeerders van Ge...
lees verder
04-11-2019
Geldvoorelkaar.nl is ook dit jaar verkozen tot één van de vijf "IEX Beste Keuzes" in de categorie ...
lees verder
01-11-2019
... en u leest hem via deze link! In de nieuwsbrief leest u onder andere over Geldvoorelkaar2...
lees verder
30-10-2019
Gisteren was Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de...
lees verder

 CREDION-logo-fc-080201

Bedrijven een goed doortimmerd en prikkelend financieel advies geven. Dat is kort gezegd de dienstverlening waarmee Credion zich op de zakelijke financieringsmarkt begeeft. Credion doorloopt samen met ondernemers het complete financieringstraject.

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich als enige in Nederland heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd en eigen vermogen voor MKB-bedrijven. Jaarlijks realiseert Credion voor ruim 2.400 MKB bedrijven een financieringsoplossing. Door haar landelijke positie (meer dan 45 vestigingen) en haar vele door haar begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen, zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Credion beschikt hierdoor over toegang tot ruim 60 bronnen van geld. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook financiers die de inkoop voorfinancieren.

Juist in situaties waarin zaken anders uitpakken dan verwacht kunnen wij u ondersteunen middels Ondernemers Support. Kijk op Credion.nl voor een adviseur in uw regio of stuur een mail naar info@credion.nl.


De overige partners voor Ondernemers Support:

Meer info?
Neem contact op met Wim Burger (Business Development Manager) of Edwin Adams (directeur) via telefoonnummer: 085 - 2733 465 of w.burger@geldvoorelkaar.nl / e.adams@geldvoorelkaar.nl. Wij helpen u graag verder!