Nieuws
11-11-2019
Vastgoedbeheer op kleine schaal: 'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders' Interview met Marijn e...
lees verder
05-11-2019
APOC Aviation, dat onlangs nog 3,8 miljoen euro binnen 24 uur ophaalde bij de investeerders van Ge...
lees verder
04-11-2019
Geldvoorelkaar.nl is ook dit jaar verkozen tot één van de vijf "IEX Beste Keuzes" in de categorie ...
lees verder
01-11-2019
... en u leest hem via deze link! In de nieuwsbrief leest u onder andere over Geldvoorelkaar2...
lees verder
30-10-2019
Gisteren was Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de...
lees verder

LogoExtendum

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en MKB-ondernemers. Extendum is al meer dan 20 jaar landelijk actief. Onze senior adviseurs ondersteunen MKB-ondernemers op verschillende gebieden zoals Bedrijfsfinancieringen, Bedrijfswaardering & Bedrijfsovername, Fiscaal advies, Recovery en Herstructurering, Juridisch advies, en nog veel meer. Daar waar mogelijk werken wij samen met uw accountant.

De strategie van Extendum is om MKB-ondernemers bij elk ondernemingsvraagstuk te ondersteunen.

Extendum onderscheidt zich van andere adviesorganisaties doordat elk vraagstuk standaard vanuit meerdere invalshoeken wordt geanalyseerd. Want elk ondernemersvraagstuk kent een bedrijfseconomische, juridische en fiscale kant. Deze disciplines zijn allemaal binnen Extendum beschikbaar en onderdeel van onze beoordeling.

Bedrijfsfinanciering
Wij kijken of uw plannen financieel haalbaar zijn! wanneer uw bedrijf groeit, wanneer u wilt investeren, wanneer het financieel tegen zit of wanneer u een bedrijf overneemt.
 
Recovery en Herstructurering
Zorg dat u op tijd ingrijpt - als het nog kan. Laat de knelpunten objectief in kaart brengen. Uw emotie kan ingrijpende maatregelen in de weg staan.

Bedrijfswaardering
Belangrijk wanneer u een bedrijf koopt of verkoopt, wanneer u gaat scheiden, wanneer er sprake is van aandelenparticipatie of bij ruzie tussen aandeelhouders.

Bedrijfsovername
Kloppen de prijs en voorwaarden? Wat is uw motief? Hebt u in uw businessplan alle belangrijke elementen benoemd? Bent u nog op zoek naar een geschikte koper? Laat de onderhandelingen over aan iemand die dit al jaren doet.

Deze vraagstukken komen normaliter slechts enkele malen in de loopbaan van een ondernemer voorbij maar zijn wel van grote invloed op de continuïteit van uw onderneming op de  (middel)lange termijn. Dit betekent dat het belangrijk is dat u verzekerd bent van capabele en betrouwbare adviseurs die deze vraagstukken regelmatig behandelen.

Extendum staat gelijk aan een vertrouwd en deskundig loket waarbij elk vraagstuk volledig en snel in beeld wordt gebracht. De oplossing van uw vraagstuk begint altijd met een kosteloze intake.

Neem hiervoor contact op met Ralph Vaessen (06 83 799 619) of Cor Molenaar (06 20 489 065) of bel ons kantoor op 088 55 123 00.

De adviseurs van Extendum hebben een track-record van meer dan 20 jaar als het gaat om het adviseren van ondernemers en hun onderneming. Sterker nog, de adviseurs van Extendum worden ingeschakeld door de directe adviseur van de ondernemer: de accountant.