Nieuws
11-11-2019
Vastgoedbeheer op kleine schaal: 'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders' Interview met Marijn e...
lees verder
05-11-2019
APOC Aviation, dat onlangs nog 3,8 miljoen euro binnen 24 uur ophaalde bij de investeerders van Ge...
lees verder
04-11-2019
Geldvoorelkaar.nl is ook dit jaar verkozen tot één van de vijf "IEX Beste Keuzes" in de categorie ...
lees verder
01-11-2019
... en u leest hem via deze link! In de nieuwsbrief leest u onder andere over Geldvoorelkaar2...
lees verder
30-10-2019
Gisteren was Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de...
lees verder

middenduinlogo

 

Middenduin Corporate FinanceDe adviseurs van Middenduin begeleiden ondernemingen bij het aantrekken van financiering en hebben veel succesvolle crowdfunding campagnes begeleidt. Daarnaast biedt Middenduin advies aan ondernemers als (financieel) sparringpartner. Wij geloven dat u succesvoller kunt ondernemen door een sparringpartner aan uw zijde, die u bij behoefte kunt benaderen maar die tevens proactief handelt en adviseert. Vanuit onze rol als sparringpartner begeleiden wij ook regelmatig ondernemingen in financieel zwaar weer bij herfinancieringen en herstructureringen. Onze CFO op afstand diensten bieden wij aan tegen een vast tarief per maand. Ook kan Middenduin u en uw onderneming assisteren op het gebied van administratie, fiscaal advies en HR.

Tevens is Middenduin initiatiefnemer van het informatieplatform Fundwijzer.nl dat informatie verstrekt over crowdfunding projecten en waarmee wij het bereik van uw crowdfunding campagne kunnen vergroten en uw project bij de duizenden bezoekers en geregistreerde investeerders van Fundwijzer extra onder de aandacht kunnen brengen. 


De overige partners voor Ondernemers Support:

Meer info?
Neem contact op met Wim Burger (Business Development Manager) of Edwin Adams (directeur) via telefoonnummer: 085 - 2733 465 of w.burger@geldvoorelkaar.nl / e.adams@geldvoorelkaar.nl. Wij helpen u graag verder!