Nieuws
19-07-2019
Update 20-7-2019, 21:50 uur Het herstellen van de database heeft geruime tijd in beslag genomen ...
lees verder
19-07-2019
Vandaag op Vastgoedjournaal.nl  (19-7-2019) Vastgoed financieren zonder tussenkomst van de b...
lees verder
15-07-2019
Gaat u op vakantie of op reis of is er een andere reden waardoor u het betalingsverzoek van uw inv...
lees verder
12-07-2019
... en u kunt hem lezen via deze link. ...
lees verder
11-07-2019
Hoe verloopt het incassotraject van Geldvoorelkaar.nl? Hans Flanderijn en Jules Bhaggoe van Fland...
lees verder

middenduinlogo

 

Middenduin Corporate FinanceDe adviseurs van Middenduin begeleiden ondernemingen bij het aantrekken van financiering en hebben veel succesvolle crowdfunding campagnes begeleidt. Daarnaast biedt Middenduin advies aan ondernemers als (financieel) sparringpartner. Wij geloven dat u succesvoller kunt ondernemen door een sparringpartner aan uw zijde, die u bij behoefte kunt benaderen maar die tevens proactief handelt en adviseert. Vanuit onze rol als sparringpartner begeleiden wij ook regelmatig ondernemingen in financieel zwaar weer bij herfinancieringen en herstructureringen. Onze CFO op afstand diensten bieden wij aan tegen een vast tarief per maand. Ook kan Middenduin u en uw onderneming assisteren op het gebied van administratie, fiscaal advies en HR.

Tevens is Middenduin initiatiefnemer van het informatieplatform Fundwijzer.nl dat informatie verstrekt over crowdfunding projecten en waarmee wij het bereik van uw crowdfunding campagne kunnen vergroten en uw project bij de duizenden bezoekers en geregistreerde investeerders van Fundwijzer extra onder de aandacht kunnen brengen. 


De overige partners voor Ondernemers Support:

Meer info?
Neem contact op met Wim Burger (Business Development Manager) of Edwin Adams (directeur) via telefoonnummer: 085 - 2733 465 of w.burger@geldvoorelkaar.nl / e.adams@geldvoorelkaar.nl. Wij helpen u graag verder!