Nieuws
11-11-2019
Vastgoedbeheer op kleine schaal: 'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders' Interview met Marijn e...
lees verder
05-11-2019
APOC Aviation, dat onlangs nog 3,8 miljoen euro binnen 24 uur ophaalde bij de investeerders van Ge...
lees verder
04-11-2019
Geldvoorelkaar.nl is ook dit jaar verkozen tot één van de vijf "IEX Beste Keuzes" in de categorie ...
lees verder
01-11-2019
... en u leest hem via deze link! In de nieuwsbrief leest u onder andere over Geldvoorelkaar2...
lees verder
30-10-2019
Gisteren was Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de...
lees verder

mkbkredietcoach


MKB-kredietcoach is een landelijk werkende organisatie van 30 gecertificeerde MKB-kredietcoaches. Zij weten alles van ondernemerschap, financiering en groei. Onze aanpak is holistisch doordat we bij onze ondersteuning aandacht hebben voor de jou als ondernemer, jouw onderneming en jouw financiële situatie. Zodoende houden we altijd rekening met al jouw belangen.

Als ondernemer heb je soms behoefte hebt aan een luisterend oor, aan iemand die je met raad en daad bij kan staan bij lastige ondernemersvraagstukken of je feedback geeft als je daar behoefte aan hebt. Met de persoonlijke ondernemerssupport van MKB-kredietcoach heb je altijd iemand waar je een beroep op kunt doen.

Als ondernemer kun je te maken krijgen met lastige vraagstukken. Het gaat niet meer zo goed met je onderneming. Je hebt te maken met prive-problemen die jouw onderneming raken. Je hebt een zakelijke conflict. Het geduld van jouw financier is op. Ook dan zorgt het ondernemerssupport van de MKB-kredietcoach voor licht aan de horizon. Samen met jou brengen we jouw vraagstuk in kaart en ondersteunen we je bij het vinden van de juiste antwoorden en het nemen van goede beslissingen. Daarmee halen we druk van de ketel. Wel zo plezierig voor iedereen.

Wil je gebruik maken van onze ondernemerssuport? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel 038 - 4671588 en vraag naar Age Douma of Jan Wietsma. Mailen mag ook: info@mkbkredietcoach.nl  Wij helpen je graag verder.


De overige partners voor Ondernemers Support:

Meer info?
Neem contact op met Wim Burger (Business Development Manager) of Edwin Adams (directeur) via telefoonnummer: 085 - 2733 465 of w.burger@geldvoorelkaar.nl / e.adams@geldvoorelkaar.nl. Wij helpen u graag verder!