Nieuws
13-09-2019
... en u kunt hem hier lezen!   ...
lees verder
12-09-2019
Op vrijdag 1 november 2019 organiseert Flanderijn, het incassobureau waar Geldvoorelkaar...
lees verder
10-09-2019
Erkend MKB Financier- keurmerk bevestigt professionalisering financieringsmarkt Om kwaliteit, p...
lees verder
09-09-2019
Geldvoorelkaar.nl is genomineerd voor de Cashcow Award 2019 in de categorie beste crowdfundplatfor...
lees verder
03-09-2019
Investeerders en ondernemers koppelen via whitelabel crowdfundingtechnologie Verschenen op F...
lees verder
Crowdfundingplatform nu ook whitelabel
3-9-2019 08:51:55

Investeerders en ondernemers koppelen via whitelabel crowdfundingtechnologie

Verschenen op Financieel Management

Ondernemers kunnen de groei van hun bedrijf financieren met de hulp van een grote groep investeerders, via Geldvoorelkaar.nl, een crowdfundingplatform in Nederland. Sinds kort biedt het platform zijn crowdfundingtechnologie ook whitelabel aan, waarmee grotere advieskantoren investeerders en ondernemers uit hun eigen netwerk op professionele wijze kunnen koppelen.

20190903_gve_wl_2

Crowdfundingtechnologie

Grote en middelgrote advieskantoren hebben vaak voldoende investeerders in hun eigen netwerk om de kredietvraag van ondernemers te kunnen financieren. Ze beschikken echter niet over de juiste tools en mogelijkheden om de funding te faciliteren. Geldvoorelkaar biedt deze kantoren een passende oplossing: een partnerplatform in de huisstijl van het kantoor, dat gekoppeld is aan de backoffice van Geldvoorelkaar. Zo kunnen advieskantoren de techniek en diensten inzetten om in besloten setting 'crowdfunding' te verzorgen.

Dienstverlening en deskundig team

Naast de crowdfundingtechnologie stelt Geldvoorelkaar ook zijn dienstverlening beschikbaar aan whitelabelpartners. Financieringsprojecten die op een partnerplatform worden gepubliceerd, doorlopen dezelfde zorgvuldige screening als eigen projecten. Naast de beoordeling door het risk-team, verzorgt het bedrijf alle betalingen, de vestiging van zekerheden, het opstellen van contracten en de verdere administratie. Partners profiteren zo van dezelfde kennis, kunde en vergunningen.
 
Via Geldvoorelkaar zijn inmiddels meer dan 1500 projecten gefinancierd, goed voor 184 miljoen euro aan investeringen.

Wilt u meer weten over crowdfunding en onze whitelabel dienstverlening? Op 3 oktober zijn wij aanwezig op de beurs Financial Systems. We ontmoeten u graag bij onze stand!

20190903_banner_financialsystems

Terug naar overzicht