Nieuws
15-10-2019
Vorige week was Geldvoorelkaar.nl te zien op RTL Z, met een korte bedrijfsreportage. Een leuk item...
lees verder
11-10-2019
Cowdfunding voor duurzame ondernemingen Van 2016 tot en met 2018 is via crowdfunding 220 miljoen...
lees verder
09-10-2019
In de zoektocht naar financiering voor startende franchisenemers vond franchiseketen OAMKB een g...
lees verder
03-10-2019
Een vastgoedportefeuille uitbreiden, zonder te beleggen in fysiek vastgoed of in een beleggingsfon...
lees verder
E-bike verloot onder investeerders Jan Terpstra Cycling World
5-6-2019 10:59:13

Investeerder wint e-bike met incentive Jan Terpstra Cycling World

Dat is nog eens een sportieve actie: Jan Terpstra Cycling World verlootte onder de investeerders een elektrische fiets ter waarde van € 2199,-. Investeerder Nick is de gelukkige winnaar van een e-bike naar keuze. Zijn oog viel op de sportieve Giant Elektrische ATB (all terrain bike). Nick, gefeliciteerd en veel veilige kilometers gewenst!

Investeerders die net misgrepen, blijven niet met lege handen achter: aan hen biedt Jan Terpstra Cycling World een mooie korting! Investeerders kunnen hun kortingsbon inzetten in de winkel in Leeuwarden, waar ruime keuze is uit een breed assortiment van elektrische en niet-elektrische fietsen. Voor Kids-, Stads-, sport- en racefietsen bent u bij Terpstra aan het juiste adres!

Terpstra_incentive
Investeerder Nick ontvangt de gewonnen e-bike van Tim Terpstra.Familiebedrijf Jan Terpstra Cycling World
Zestig jaar geleden opende Jan Terpstra een fietsenwinkel in Leeuwarden. De zaak wordt nu gerund door Tim Terpstra (tweede generatie), maar ook de derde generatie is actief in het familiebedrijf. Naast de verkoop van een breed assortiment A-merk fietsen richt Jan Terpstra Cycling World zich op het onderhoud van fietsen in de werkplaats.   

De crowdfunding campagne
Via Geldvoorelkaar.nl startte de familie Terpstra een crowdfunding campagne om het bedrijf te herfinancieren en om het pand, dat sinds 2000 wordt gehuurd, aan te kopen. Met de hulp van 469 kan het bedrijf zich richten op de toekomst!

Terug naar overzicht