Nieuws
19-07-2019
Update 20-7-2019, 21:50 uur Het herstellen van de database heeft geruime tijd in beslag genomen ...
lees verder
19-07-2019
Vandaag op Vastgoedjournaal.nl  (19-7-2019) Vastgoed financieren zonder tussenkomst van de b...
lees verder
15-07-2019
Gaat u op vakantie of op reis of is er een andere reden waardoor u het betalingsverzoek van uw inv...
lees verder
12-07-2019
... en u kunt hem lezen via deze link. ...
lees verder
11-07-2019
Hoe verloopt het incassotraject van Geldvoorelkaar.nl? Hans Flanderijn en Jules Bhaggoe van Fland...
lees verder
Franchiseondernemers Curves bloggen enthousiast over crowdfunding bij Geldvoorelkaar.nl
15-6-2017 11:21:34

Curves-Franchise-logo-groot


'Binnen vijf kwartier was de financiering voor mijn Curves club binnen' 

Wie franchisenemer wordt van Curves heeft daarmee het recht gekocht om een club te openen met dit merk. Behalve het instapgeld is er natuurlijk meer benodigd om de club ook daadwerkelijk te kunnen openen: de verbouwing, inrichting, marketing en aanloopverliezen zijn allemaal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Dit kan een flinke investering zijn, waarbij niet iedereen de mogelijkheid heeft om dit volledig uit eigen middelen te financieren. De 'ouderwetse' bank is vaak het eerste waar men aan denkt voor de financieringsaanvraag, maar steeds vaker vinden franchisenemers de weg naar crowdfunding. Diverse Curves franchisenemers gingen al voor en vertellen over hun ervaringen met het crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl.

Drie franchiseondernemers vertellen enthousiast over hun ervaringen met crowdfunding bij Geldvoorelkaar.nl. Een greep uit hun uitspraken:

'Een persoonlijke aanspreekpunt met korte lijnen wordt door alle drie de franchisenemers als eerste genoemd als het gaat om de samenwerking met Geldvoorelkaar.nl. Ingrid benoemt daarnaast het vertrouwen en de laagdrempeligheid voor investeerders'.

'Dat je aanvraag compleet wordt doorgelicht, bleek ook voor Fabian en Christel een fijne bevestiging te zijn. Nadat je je aanvraag hebt ingediend, volgen beoordelingen op diverse onderdelen waaraan een score wordt toegekend. Dit wordt eerst aan je teruggekoppeld zodat je zinvol kunt besluiten of je wilt doorzetten'.

'Binnen twee uur was onze aanvraag 'volgeschreven' zoals dat heet. En met dat geld hebben we nu onze derde Curves club geopend die in een jaar al het break-even punt heeft bereikt,  we hebben 4 mensen aan werk geholpen en het is een aanwinst voor het lokale fitnessaanbod van de stad waarin we ons hebben gevestigd. Kortom, een succesverhaal met grote dank aan alle investeerders en de ondersteuning van Geldvoorelkaar.nl'.

Lees het hele Curves blog hier.

Bekijk de pitch van Ingrid Luteijn, eigenaresse van Curves Veenendaal Zuid
Bekijk de pitch van Fabian Verheij, eigenaar van Curves Rijssen en Curves Hengelo Noord en Zuid
Bekijk de pitch van Machteld van Laanen, eigenaresse van Curves Purmerend

Terug naar overzicht