Nieuws
20-05-2019
Geldvoorelkaar.nl sponsort roeiploeg uit Delft Was u dit weekend toevallig aanwezig bij de Westel...
lees verder
14-05-2019
Kom jij ons team versterken? Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de functie...
lees verder
13-05-2019
Als eerste crowdfunding platform bij € 175 miljoen De crowdfundmarkt groeit hard, met als voortr...
lees verder
09-05-2019
Gisteren verscheen een artikel in het FD, waarin werd gesteld dat crowdfundingplatformen te gunsti...
lees verder
07-05-2019
De maand mei staat bij Geldvoorelkaar.nl in het teken van vastgoedfinanciering. Zo verzorgt Edwin ...
lees verder
Franchiseondernemers Curves bloggen enthousiast over crowdfunding bij Geldvoorelkaar.nl
15-6-2017 11:21:34

Curves-Franchise-logo-groot


'Binnen vijf kwartier was de financiering voor mijn Curves club binnen' 

Wie franchisenemer wordt van Curves heeft daarmee het recht gekocht om een club te openen met dit merk. Behalve het instapgeld is er natuurlijk meer benodigd om de club ook daadwerkelijk te kunnen openen: de verbouwing, inrichting, marketing en aanloopverliezen zijn allemaal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Dit kan een flinke investering zijn, waarbij niet iedereen de mogelijkheid heeft om dit volledig uit eigen middelen te financieren. De 'ouderwetse' bank is vaak het eerste waar men aan denkt voor de financieringsaanvraag, maar steeds vaker vinden franchisenemers de weg naar crowdfunding. Diverse Curves franchisenemers gingen al voor en vertellen over hun ervaringen met het crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl.

Drie franchiseondernemers vertellen enthousiast over hun ervaringen met crowdfunding bij Geldvoorelkaar.nl. Een greep uit hun uitspraken:

'Een persoonlijke aanspreekpunt met korte lijnen wordt door alle drie de franchisenemers als eerste genoemd als het gaat om de samenwerking met Geldvoorelkaar.nl. Ingrid benoemt daarnaast het vertrouwen en de laagdrempeligheid voor investeerders'.

'Dat je aanvraag compleet wordt doorgelicht, bleek ook voor Fabian en Christel een fijne bevestiging te zijn. Nadat je je aanvraag hebt ingediend, volgen beoordelingen op diverse onderdelen waaraan een score wordt toegekend. Dit wordt eerst aan je teruggekoppeld zodat je zinvol kunt besluiten of je wilt doorzetten'.

'Binnen twee uur was onze aanvraag 'volgeschreven' zoals dat heet. En met dat geld hebben we nu onze derde Curves club geopend die in een jaar al het break-even punt heeft bereikt,  we hebben 4 mensen aan werk geholpen en het is een aanwinst voor het lokale fitnessaanbod van de stad waarin we ons hebben gevestigd. Kortom, een succesverhaal met grote dank aan alle investeerders en de ondersteuning van Geldvoorelkaar.nl'.

Lees het hele Curves blog hier.

Bekijk de pitch van Ingrid Luteijn, eigenaresse van Curves Veenendaal Zuid
Bekijk de pitch van Fabian Verheij, eigenaar van Curves Rijssen en Curves Hengelo Noord en Zuid
Bekijk de pitch van Machteld van Laanen, eigenaresse van Curves Purmerend

Terug naar overzicht