Nieuws
12-12-2018
De dagen tussen kerst en oud & nieuw zijn we geopend op onze reguliere openingstijden....
lees verder
10-12-2018
De economie zit weer in de lift; goed voor ondernemend Nederland. Alleen kampen snelgroeiende MK...
lees verder
04-12-2018
Podcast: Edwin Adams over mijlpaal €150 miljoen Geldvoorelkaar.nl tikte op 3 december 2018 d...
lees verder
30-11-2018
De investeerdersnieuwsbrief van december is verstuurd. U kunt hem ook hier lezen. Voor het ee...
lees verder
29-11-2018
De franchiser Fit20 biedt High-Intensity fitnesstraining aan in steeds meer landen. Oprichter en...
lees verder
In de pers - Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl zet volgende stap in groeiambitie
3-7-2017 12:12:07

Informalinvestors1

'Met deze groep investeerders hebben wij een partner gevonden die veel ondernemerservaring en -kennis met zich meebrengt

Geldvoorelkaar.nl, het grootste crowdfundingplatform van Nederland, gaat verder groeien met een groep ervaren Nederlandse ondernemers als nieuwe investeerders in het crowdfundingplatform. 'Wij waren op zoek naar een partner of aandeelhouder waarmee wij samen onze groei- en professionaliseringsambities sneller waar kunnen maken' aldus Edwin Adams, directeur Geldvoorelkaar.nl. 'Met deze groep investeerders hebben wij een partner gevonden die veel ondernemerservaring en -kennis met zich meebrengt. Dit sluit goed aan bij onze ambitie MKB ondernemers te helpen groeien door crowdfunding in te zetten als financieringsvorm en marketinginstrument'. Onze doelstelling is om binnen enkele jaren als eerste platform 500 miljoen euro aan funding voor het MKB en particulieren te hebben gerealiseerd.

Edwin Adams en Martijn van Schelven als oprichters en directeuren blijven met het team van Geldvoorelkaar.nl de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. De investeerders gaan actief meedenken en adviseren over de te nemen stappen op het gebied van doorontwikkeling van het platform en verbreding van het productportfolio om de groeidoelstelling te bereiken. Hiermee is een belangrijke stap gezet voor de verdere groei en professionalisering van Geldvoorelkaar.nl en de crowdfundingmarkt van Nederland.

Geldvoorelkaar.nl is grondlegger van crowdfunding in Nederland en op basis van het totaal aantal gefunde projecten (> 1.190) en volume (> 110 mio) marktleider. Haar doel is om een positief verschil te maken op het gebied van financiering voor het MKB. Het platform helpt ondernemers te groeien. Onlangs heeft Geldvoorelkaar.nl als eerste in de branche de grens van € 110 miljoen euro aan crowdfunding gepasseerd. Dit is een belangrijke mijlpaal. De focus ligt op het bieden van financieringsoplossingen aan het MKB, een helder en toegankelijk platform te bieden voor samenwerkingspartners (intermediairs, accountants, adviseurs en banken) en (particuliere) investeerders. Geldvoorelkaar.nl beschikt over een vergunning van de AFM en heeft als eerste crowdfundingplatform een samenwerking gesloten met de Stichting Crowdfundersbelangen.

Lees ook het interview hierover van Investeerders.nl met Edwin Adams, directeur Geldvoorelkaar.nl.

Terug naar overzicht