nieuws
Bijzonder nieuws PSYTREC
26-04-2017
PSYTREC Bilthoven draait op volle capaciteit en de voorbereidingen voor Weert zijn in volle gang. ...
lees verder
Crowdfunding met duurzame gevolgen – Interview met Rob Wieggers, Sportief Opgewekt
25-04-2017
Sportief Opgewekt realiseert weer 16 duurzame sportaccomodaties door crowdfunding 'Het echt rea...
lees verder
Crowdfunding voor crematorium in het nieuws
25-04-2017
Jolande Verhulst, directeur Crematie Centrum Westerhout Via crowdfunding de verbouwing van je c...
lees verder
De eerste vijf geslaagde trainees voor de Nationale Notaris Academy
24-04-2017
Dat ziet er geslaagd uit! De Nationale Notaris startte een eigen Academy, gefund via ons platfo...
lees verder
Personal Fitness Nederland stuurt alle investeerders een leuk bericht
21-04-2017
Jos en Petra Vermeer en Giel Verberne, Personal Fitness Nederland Beste investeerders, Wát een...
lees verder
Personal Fitness Nederland stuurt alle investeerders een leuk bericht
21-4-2017 15:22:38

PFNNB

Jos en Petra Vermeer en Giel Verberne, Personal Fitness Nederland

Beste investeerders,

Wát een ongelooflijk jaar hebben wij achter de rug sinds de start van onze franchiseorganisatie Personal Fitness Nederland. En dat vooral dankzij jullie: de investeerders van het crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl. Jullie verrasten ons keer op keer. Meerdere malen werden de crowdfundingprojecten van onze nieuwe studio eigenaren in slechts 30 minuten volgeschreven. Fantastisch! In deze nieuwsbrief willen wij onze dank uitspreken voor jullie support en het vertrouwen.

In 12 maanden van 5 naar 26 studio's dankzij jullie
Via ons werving- en selectiebureau Koelewijn & Partners kwamen wij ruim 1 jaar geleden in contact met Geldvoorelkaar.nl een platform dat crowdfunding faciliteert. Mede door de inzet van het platform groeide Personal Fitness Nederland in 1 jaar van 5 naar 26 studio's. Maar liefst 11 studio's werden succesvol gefinancierd. We zijn jullie daar ongelooflijk dankbaar voor. Zonder de hulp van alle investeerders hadden we dit nooit zó snel kunnen realiseren.

'Binnen een half uur wist ik dat ik kon gaan starten'
Dankzij jullie investeringen én Geldvoorelkaar.nl konden verschillende franchisenemers hun droom om een eigen studio te beginnen verwezenlijken. Sommige studio eigenaren zijn zelfs zó enthousiast geworden dat ze hun ambitie om een 2de, 3de of 4de studio te openen hebben uitgesproken. Zij willen blijven groeien, en zij zijn niet de enige.

Personal Fitness Nederland zet groei door
Ons doel is om in de komende 3 jaar een totaal van 100 Personal Fitness Nederland studio's te realiseren. We willen een grote naam opbouwen, ons in de markt zetten als een betrouwbare partner die 100% resultaatgericht te werk gaat en geassocieerd wordt met kwaliteit. Maar dit kunnen wij niet alleen. Ook in de toekomst doen we graag weer een beroep op jullie. Binnenkort komen er weer diverse pitches online van potentiële studio eigenaren die de stap om hun droom na te jagen hebben durven zetten. Wij hopen dat we ook dan weer op jullie kunnen rekenen en dat jullie je vertrouwen in ons blijven uitspreken.

Ken jij iemand die droomt van een eigen personal fitness studio?
Meer studio's openen betekent automatisch dat wij op zoek zijn naar meer enthousiaste en energieke ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen. Ken jij iemand binnen jouw netwerk die het liefst iedere dag bezig is met beweging, voeding en het motiveren van mensen? Die samen met ons Nederland Fit for Life wil maken? Informeer hen over onze groei ambitie en laat hem/haar contact met ons opnemen via mail.


Jos en Petra Vermeer
Personal Fitness Nederland


#ShareYourAmbition

 

Terug naar overzicht