Nieuws
18-12-2018
De tweede investeerdersnieuwsbrief van december is verstuurd! U kunt hem hier lezen. In...
lees verder
12-12-2018
De dagen tussen kerst en oud & nieuw zijn we geopend op onze reguliere openingstijden....
lees verder
10-12-2018
De economie zit weer in de lift; goed voor ondernemend Nederland. Alleen kampen snelgroeiende MK...
lees verder
04-12-2018
Podcast: Edwin Adams over mijlpaal €150 miljoen Geldvoorelkaar.nl tikte op 3 december 2018 d...
lees verder
29-11-2018
De franchiser Fit20 biedt High-Intensity fitnesstraining aan in steeds meer landen. Oprichter en...
lees verder
Veel aanmeldingen voor cursus Doelgericht adviseren over Crowdfunding
4-5-2018 11:40:50

Veel accountants en financieel adviseurs hebben zich al aangemeld voor de cursus Doelgericht adviseren over Crowdfunding voor het MKB, die door Geldvoorelkaar.nl wordt georganiseerd. De ingeplande cursussen in mei zijn overtekend en daarom plant Geldvoorelkaar.nl nu extra cursusdagen in.

Edwin Adams, directeur Geldvoorelkaar.nl: "Goed dat veel accountants en adviseurs zich willen verdiepen in eigentijdse financieringsvormen. Wij zijn overtuigd dat zij hun klanten van dienst kunnen zijn met goede scholing op het gebied van crowdfunding. Er gebeurt veel in de markt van financieringen en het is van belang dat financieel adviseurs zich hierover kwalitatief laten informeren. Bij zowel klanten als professionals is het toepassingsgebied van crowdfunding nog te weinig bekend, en onbekend maakt onbemind."

Geldvoorelkaar.nl had in eerste instanties accountants en adviseurs uit het eigen netwerk uitgenodigd, maar stelt de cursus nu ook open voor partijen met wie nog niet eerder is samengewerkt. "Deze cursus voorziet duidelijk in een behoefte."

 PE-punten

Deelnemers aan de cursus krijgen 2 Permanente Educatie-punten. Jaarlijks moeten accountants PE- punten verzamelen om hun beroep te kunnen uitoefenen. Deze cursus is echter niet exclusief gericht op  accountants, maar is ook interessant voor financieel adviseurs en intermediairs. Voor de extra cursusdagen zijn nog plaatsen beschikbaar. "De aanmeldingen stromen snel binnen", zegt Adams. "Wij willen niemand teleurstellen maar het aantal plekken is beperkt. Daarom raden we belangstellenden aan om zich snel aan te melden."

Accountants, adviseurs en intermediairs spelen voor veel MKB-ondernemers een sleutelrol als ze financieringsmogelijkheden overwegen. "Ondernemers kennen de alternatieven voor bancaire financiering meestal niet. Hun adviseurs moeten weten welke mogelijkheden er zijn en wat past op hun plannen."

201802_NBR_Cursus

Ook aanmelden?

Aanmelden kan via de mail: d.vandepol@geldvoorelkaar.nl.

Terug naar overzicht