Nieuws
13-09-2019
... en u kunt hem hier lezen!   ...
lees verder
12-09-2019
Op vrijdag 1 november 2019 organiseert Flanderijn, het incassobureau waar Geldvoorelkaar...
lees verder
10-09-2019
Erkend MKB Financier- keurmerk bevestigt professionalisering financieringsmarkt Om kwaliteit, p...
lees verder
09-09-2019
Geldvoorelkaar.nl is genomineerd voor de Cashcow Award 2019 in de categorie beste crowdfundplatfor...
lees verder
03-09-2019
Investeerders en ondernemers koppelen via whitelabel crowdfundingtechnologie Verschenen op F...
lees verder
Veel aanmeldingen voor cursus Doelgericht adviseren over Crowdfunding
4-5-2018 11:40:50

Veel accountants en financieel adviseurs hebben zich al aangemeld voor de cursus Doelgericht adviseren over Crowdfunding voor het MKB, die door Geldvoorelkaar.nl wordt georganiseerd. De ingeplande cursussen in mei zijn overtekend en daarom plant Geldvoorelkaar.nl nu extra cursusdagen in.

Edwin Adams, directeur Geldvoorelkaar.nl: "Goed dat veel accountants en adviseurs zich willen verdiepen in eigentijdse financieringsvormen. Wij zijn overtuigd dat zij hun klanten van dienst kunnen zijn met goede scholing op het gebied van crowdfunding. Er gebeurt veel in de markt van financieringen en het is van belang dat financieel adviseurs zich hierover kwalitatief laten informeren. Bij zowel klanten als professionals is het toepassingsgebied van crowdfunding nog te weinig bekend, en onbekend maakt onbemind."

Geldvoorelkaar.nl had in eerste instanties accountants en adviseurs uit het eigen netwerk uitgenodigd, maar stelt de cursus nu ook open voor partijen met wie nog niet eerder is samengewerkt. "Deze cursus voorziet duidelijk in een behoefte."

 PE-punten

Deelnemers aan de cursus krijgen 2 Permanente Educatie-punten. Jaarlijks moeten accountants PE- punten verzamelen om hun beroep te kunnen uitoefenen. Deze cursus is echter niet exclusief gericht op  accountants, maar is ook interessant voor financieel adviseurs en intermediairs. Voor de extra cursusdagen zijn nog plaatsen beschikbaar. "De aanmeldingen stromen snel binnen", zegt Adams. "Wij willen niemand teleurstellen maar het aantal plekken is beperkt. Daarom raden we belangstellenden aan om zich snel aan te melden."

Accountants, adviseurs en intermediairs spelen voor veel MKB-ondernemers een sleutelrol als ze financieringsmogelijkheden overwegen. "Ondernemers kennen de alternatieven voor bancaire financiering meestal niet. Hun adviseurs moeten weten welke mogelijkheden er zijn en wat past op hun plannen."

201802_NBR_Cursus

Ook aanmelden?

Aanmelden kan via de mail: d.vandepol@geldvoorelkaar.nl.

Terug naar overzicht