nieuws
Project Beroepsonderwijs voor jongeren in Guatemala is succesvol afgerond! MDF blikt terug op het afgelopen jaar
21-09-2017
Het project Beroepsonderwijs voor jongeren in Guatemala is een van de eerste aflossingsvrije len...
lees verder
Crowdfunding in beweging: groei en regulering moeten samengaan
14-09-2017
Met name kritiek moet gekoesterd en benut worden om de branche verder te ontwikkelen. Op versc...
lees verder
Ons nieuwe pand in Ondernemend Nederland op RTL7
11-09-2017
Ondernemend Nederland RTL7 Afgelopen zondag 10 september was ons nieuwe pand VONK360 in Veenend...
lees verder
Wij groeiden uit ons jasje en zijn verhuisd! (1)
07-09-2017
Nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? U bent van harte welkom voor een kop koffie! Geldvoorelk...
lees verder
Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl onderzoekt mogelijkheden overname portefeuille Regiofund.
01-09-2017
 'Als grootste crowdfundingplatform van Nederland hechten wij veel waarde aan de belangen v...
lees verder
Vier de zomer! Kortingen en aanbiedingen voor de investeerders
14-7-2017 15:18:29

zomeractie_crowdfunding

Wij vieren de zomer mét onze ondernemers vóór onze investeerders!

De afgelopen jaren hebben wij heel wat ondernemers gefund die iets met zomer hebben! Een bungalowpark met verhuur van sloepjes, drinken en eten in een beachhouse, fietsverhuur, tentverhuur, bbq's en noem het maar op. Wat is er nu leuker om crowfundinvesteerders te ontvangen en te bedienen? Vandaar dat een aantal ondernemers u als investeerder bij Geldvoorelkaar.nl een aanbieding doen. Bekijk alle zomeracties hieronder!

De zomeractie loopt van 15 juli t/m 31 augustus 2017. U ontvangt ook een e-mail over deze zomeracties. Met een print van deze e-mail (waarop uw naam en investeerdersnummer of klantnummer staan) ontvangt u uw korting. Het is ook prima als u de e-mail op uw mobiel kan laten zien. Wel zo gemakkelijk!

Vier de zomer!

KWdef     

Key West Beachhouse viert de zomer met een tropische cocktail van het huis!

In de buurt van Utrecht? Reserveer nu voor een diner en trouwe investeerders ontvangen als aperitief een tropische zomer cocktail van het huis.

Vermeld bij 'opmerkingen' uw investeerdersnummer bij Geldvoorelkaar.nl.

 

    

Recreamax.nl viert de zomer met 10% korting op een luxe bungalow en een win-actie!

 
Boek nu met 10% korting een heerlijk verblijf op een van onze bungalowparken It Wiid of Emslandermeer. Dit kan telefonisch op nummer 038-3856300

Recreamaxdef
    

Doe mee en win

Beantwoord de vraag en win een weekend of midweek in een luxe wellness bungalow op It Wiid in Friesland of op Emslandermeer in Groningen voor max. 6 pers. (niet in schoolvakanties en feestdagen).

Wat is de vermenigvuldiging van het aantal sloepen dat op It Wiid in combinatie met een bungalow verhuurd wordt en het aantal investeerders in het crowdfundingproject It Wiid? Inzendingen aan [email protected] ovv uw investeerdersnummer bij Geldvoorelkaar.nl. Inzenden kan tot 31 augustus!

 

oisdef     


Overnachten in Stijl viert de zomer met een gratis nachtje!

Er gaat niets boven Groningen! Misschien heb je er zelfs wel gestudeerd of wil je gewoon eens naar het mooie Noorden. Twijfel niet langer! Heerlijk erop uit voor een lang weekend of juist een midweek. De vier appartementen in de binnenstad zijn ruim en je voelt je er heerlijk thuis. Verblijf in één van onze appartementen voor minimaal 3 nachten en ontvang 1 nachtje gratis! Gebruik maken van deze aanbieding? Neem contact op met mevr. Diet Daleman op +31651884416 (ook Whatsapp)

Gewoon nieuwsgierig naar wat er in Groningen te doen is op dit moment en wat leuk is om te doen als je even geen idee hebt? Bezoek dan onze Facebookpagina.

 

    

Daisy's ice, coffee & more viert de zomer met een coole actie!

In de buurt van Eibergen? Kies een 2de bakje ijs gratis of ga voor een heerlijk verse smoothie voor € 1,75 ipv € 3,50.

Tot ziens bij Daisy's Eibergen!

 

Daisydef

 

Amablebeeld2    

Restaurant Amable viert de zomer met een gratis fles Pinot Blanc Riesling!

Na inlevering van een print van de mail of een print van de voucher krijgt u een gratis fles Pinot Blanc Riesling bij aankoop van een mosselmenu (t.w.v. € 28,50).

Tot snel in Kamperland, Zeeland!

    

 

   


The Good Smoke Company viert de zomer met 20% korting op het hele assortiment!

De zomer is genieten van een barbecue op een mooie lange zomeravond. In de net gelanceerde webshop IKWILEENBARBECUE kun je echt alles kopen wat maar te maken heeft met barbecueën. En The Good Smoke Company geeft maar liefst 20% korting op het hele assortiment! Dus niet alleen op de barbecues maar ook op alle houtskool en sauzen. En onder de kopers van een barbecue wordt ook nog een workshop verloot voor 10 personen bij u thuis of op locatie. Vermeld uw investeerdersnummer in het veld 'Bestelnotities'.

     smokers1

 

Nata     

Nata Lisboa viert de zomer met korting op alle ontbijt en lunch menu's!

Dagje Amsterdam? Ga dan voor een heerlijke lunch of ontbijt bij Nata Lisboa voor slechts € 5,- (normaal € 7,- of € 11,-)! Alle menu's zijn inclusief de Nata Lisboa's top specialiteit: de Pastel Nata. Een heerlijk krokant gebakje met een zoete roomvulling. Print de e-mail of de pdf en eet smakelijk! Bezoek Nata Lisboa ook op Facebook

    

 

    

Zeeuwse Evenementen.nl viert de zomer met 10% korting op een dagje Citymobiel!


Bekijk Zeeland vanuit een electrische golfkar! Fluisterstil, milieuvriendelijk en vooral ontspannend. Lekker genieten van de mooie omgeving die Zeeuws Vlaanderen biedt en ook van de vele bezienswaardigheden die onze streek rijk is. Kortom, een ontspannen uitje waar u met veel plezier op zult terugkijken. U vertrekt vanuit Cadzand, Nieuwvliet, Breskens of vanuit welke plaats in Zeeuws Vlaanderen u maar wilt.

Bij boeking van een electrische golfkar voor max. vier personen ontvangt u 10% korting.

Reserveer uw Citymobiel via [email protected], de website of 06-23732494.

     golfkar

 

busjedef     

 

Busjehuren.nl viert de zomer met 10% korting op de huur van een busje!

Eindelijk, de zomer is er! Voor velen hét moment om op vakantie te gaan, maar ook eindelijk tijd voor die ene grote klus, die verhuizing of tijd om de tuin of schuur op te ruimen. Een ieder die aan het klussen gaat kan bij Busjehuren.nl terecht. 

Boek nu met 10% factuurkorting een bestelbusje op Busjehuren.nl. De korting wordt verrekend zodra je na de ontvangstbevestiging antwoord met 'zomeractie Geldvoorelkaar.nl'.

Deze zomeractie is geldig voor reserveringen die aanvangen vóór 21 september 2017.    
Terug naar overzicht