Nieuws
Nieuwsbrief investeerders (feb18) verschenen
15-02-2018
Lees de nieuwsbrief over gefunde projecten, over ondernemers die nog funding zoeken, over de netto...
lees verder
Wijzigingen tarieven
14-02-2018
Per 15 februari is de succes-fee voor investeerders aangepast. U vindt de geldende tarieven o...
lees verder
Gezocht: Commercieel talent
02-02-2018
Je bent verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe crowdfundingprojecten voor Geldvoorelkaa...
lees verder
Jaarrendement bijgewerkt tot 1 januari
02-02-2018
Benieuwd naar het rendement van uw portefeuille over het jaar 2017? In MijnGeldvoorelkaar zijn d...
lees verder
Betaalkenmerk veranderd
23-01-2018
Een wijziging bij de ING Bank maakt dat het kenmerk van onze betalingen er anders uit gaat zie...
lees verder

Wie is Geldvoorelkaar.nl?

In 2010 ontwikkelden Edwin Adams en Martijn van Schelven het idee om een crowdfunding platform te starten. Vanwege de krediet- en bankencrisis zagen zij de noodzaak in dat de markt een nieuwe impuls nodig had om zich verder te kunnen ontwikkelen. In 2011 is Geldvoorelkaar.nl live gegaan als eerste crowdfunding platform in Nederland. De missie van Geldvoorelkaar.nl is om het financiële landschap op een positieve wijze te veranderen door bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland.

Door alternatieve financiering krijgen MKB ondernemers de mogelijkheid om te kunnen groeien. Hierbij heeft de samenleving kans om geld te beleggen en zo bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Inmiddels heeft Geldvoorelkaar.nl door dit samenspel van lenen en investeren meer dan 1200 bedrijven en particulieren gefinancierd met een totale funding van meer dan 110 miljoen euro. Geldvoorelkaar.nl hanteert een gedegen kredietbeoordeling en beschikt over een vergunning van de AFM. Vandaag de dag is Geldvoorelkaar.nl het grootste crowdfunding platform in Nederland en één van de grootste van de EU.

GroepsportretGroepsportret

Ons team
Crowdfunding doe je niet alleen. Achter Geldvoorelkaar.nl zit een heel team van medewerkers. Het team is goed gediplomeerd op het gebied van alle benodigde bankopleidingen waaronder FFP, compliance, WFT, MBA, zakelijke kredietverlening, consumptief krediet, fiattering en risico inschatting. Medewerkers hebben ervaring opgedaan als financieel adviseur, senior accountmanager, business facilitator, senior kredietspecialist, rayon- of algemeen directeur, DGA, erkend hypothecair planner, Chartered Financial Analyst, docent Small Business & Retailmanagement of Preffered Banker en ze hebben een HEAO, HBO of WO opleiding bedrijfseconomie of bedrijfskunde. De meeste bemiddelaars werken naast Geldvoorelkaar.nl als zelfstandig adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overnames, groei en strategie voor MKB ondernemers. We hebben medewerkers aan boord met specifieke kennis op het gebied van verzekeringen, woningfinanciering, hypotheken, Security Awareness, Klantintegriteit Sanctiewet- en regelgeving, schuldhulpverlening, beschermingsbewindvoering en Nederlands recht. De medewerkers van Geldvoorelkaar.nl zijn opgeteld goed voor 320 jaar ervaring met financiële dienstverlening aan het MKB in de meest brede zin van het woord. De gezamenlijke werkervaring bedraagt zo'n 270 jaar bij de bank en ruim 220 jaar in de overige financiële dienstverlening. Wij stellen ons graag even voor.

Edwin
Edwin Adams, directeur en oprichter
Mijn naam is Edwin Adams. Ik ben woonachtig in Rhenen en mede oprichter van Geldvoorelkaar.nl. Ik ben opgegroeid in een echt MKB gezin en na mijn studie bedrijfskunde aan de agrarische hogeschool ben ik vrij snel als ondernemer in de financiële dienstverlening begonnen. Naast franchisenemer te zijn geweest voor ING en Aegon heb ik ook voor ABNAMRO gewerkt. Deze ervaringen zorgden voor een sterke wens de dienstverlening in de sector te veranderen. Zo zijn we in 2009 begonnen om het idee en concept van Geldvoorelkaar.nl uit te werken en in 2011 zijn we live gegaan. Het is erg mooi om te zien dat het idee is aangeslagen en dat we dankzij het team er in zijn geslaagd marktleider te worden in Nederland op het gebied van nieuwe financiering en crowdfunding. Dankzij Geldvoorelkaar.nl hebben we inmiddels meer dan 1000 ondernemers geholpen met hun business. Een goede impuls voor de werkgelegenheid en ondernemerschap in Nederland. Wij hopen dat de komende jaren nog meer ondernemers en investeerders elkaar weten te vinden via ons platform.
LinkedIn

 

Martijn

Martijn van Schelven, directeur en oprichter
Mijn naam is Martijn van Schelven, getrouwd en vader van twee prachtige kinderen. Vanuit mijn achtergrond bij de bank had ik een paar jaar geleden al het idee dat het financieringslandschap in Nederland een impuls nodig had. In 2011 resulteerde dat in Geldvoorelkaar.nl en ik ben trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Dagelijks koppelen we de dynamische en enthousiaste Nederlandse ondernemingsgeest aan de bereidheid dit financieel te ondersteunen. Samen hebben we het voor honderden ondernemers mogelijk gemaakt om te ondernemen. Crowdfunding is inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Overal om ons heen zien we mooie initiatieven, producten en diensten waarbij crowdfunding een rol heeft gespeeld. Als directeur / oprichter ben ik dagelijks bezig een verdere verantwoorde impuls te geven aan de bekendheid van crowdfunding als serieus financieringsalternatief. En ik roep ondernemend Nederland dan ook op niet alleen creatief te ondernemen maar ook creatief te financieren.
LinkedIn

 

John John van der Veld, Risk manager
Ondernemers helpen op het gebied van strategie, groei en de benodigde financiering, dat is altijd mijn passie geweest. Ik heb de laatste jaren crowdfunding ontdekt als machtig mooi financierings- en marketinginstrument en heb mijzelf ontwikkeld tot expert op dat gebied. In mijn rol als risk manager bij het grootste crowdfunding platform van Nederland mag ik een bijdrage leveren aan een verantwoorde groei van deze markt.
LinkedIn

 

Erik Erik Nieuwerth, Medior Risk manager
Mijn naam is Erik Nieuwerth. Samen met Marieke en onze drie kinderen, woon ik in het wonderschone Twente. Na mijn opleiding Bedrijfswetenschappen in Nijmegen, ben ik bij de Rabobank gaan werken. Zowel op het hoofdkantoor in Utrecht als bij verschillende lokale vestigingen in Overijssel, heb ik in de afgelopen jaren (17) veel ervaring opgedaan op het gebied van financieren en bijzonder beheer. Sinds 1 mei 2017 ben ik mijn eigen adviesbureau gestart en vervul ik bij Geldvoorelkaar.nl de functie van Medior Risk Manager. Ik vind het prachtig om vanuit die positie crowfunding te kunnen promoten als een volwaardig alternatief in het financiële landschap. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of tennissen.
LinkedIn

 

Wim
Wim Burger, Business development manager
Vanuit Geldvoorelkaar.nl werk ik met plezier aan het faciliteren van crowdfundingtrajecten. Het is mooi om een bijdrage te leveren aan de ambities van ondernemers en investeerders. Zeker als dat kan in een branche die nog volop in ontwikkeling is! Als Business development manager is het mijn taak om de linking pin te zijn tussen Geldvoorelkaar.nl en ondernemers/intermediairs. Ik verzorg presentaties, voer intakes uit en verzorg de commerciële invulling van ons beleid. Daarbij ga ik praktisch te werk en richt me op lange termijn samenwerking. Ik woon in het mooie Breda met mijn vrouw en twee dochtertjes en houd van voetbal en wielrennen.
LinkedIn

 

Berdien Berdien van Coeverden, Hoofd administratie en HR
Na mijn studie Personeel en Arbeid ben ik bij Geldvoorelkaar.nl terecht gekomen. Bij Geldvoorelkaar.nl houd ik mij bezig met alle voorkomende werkzaamheden. Het afhandelen van alle gefunde projecten is een van mijn hoofdtaken, maar daarnaast doe ik nog veel meer. De veelzijdige taken, de snelle ontwikkelingen in de markt en alle mensen die ik leer kennen door en voor Geldvoorelkaar.nl, ieder met hun eigen verhaal, maken het werken leuk en uitdagend.
LinkedIn

 

Sybren

Sybren Visser, marketing en communicatie
Slagvaardige heldere communicatie helpt bij het verbinden van ondernemers en investeerders. Als manager communicatie draag ik de mooie ondernemersverhalen uit die door Geldvoorelkaar.nl mogelijk worden gemaakt. Daarnaast onderhoud ik contact met ondernemers, investeerders, intermediairs en ben ik het eerste aanspreekpunt voor mediarelaties. Crowdfunding biedt ondernemers naast financiële ruimte, ook zichtbaarheid in het investeerdersnetwerk. Bovendien kan het contact met investeerders uitgroeien tot een waardevolle klantrelatie: wie geld in je bedrijf steekt, heeft vertrouwen in jou en je business. Dat vertrouwen is een goede voedingsbodem voor groei.

LinkedIn

 

Karin Karin Leppers, Crowdfunding consultant
Ik ben Karin Leppers en woonachtig in Rhenen. Ik ben 15 jaar werkzaam geweest als verzekeringsspecialist bij de Rabobank. De stap naar het groeiende fenomeen crowdfunden heeft mij niet alleen een totaal nieuwe uitdaging opgeleverd maar ook een enthousiaste werksfeer waarin je een positieve bijdrage kunt leveren door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Ik vind het een voorrecht bij Geldvoorelkaar.nl onderdeel te zijn van een groeiende nieuwe wereld binnen het geld verstrekken.
LinkedIn

 

Frederike Frederike Hartog, medewerker Risk
Met veel plezier werk ik sinds 2015 voor Geldvoorelkaar.nl. Ons bedrijf en de branche waarin wij een pioniersrol hebben vervuld worden steeds volwassener. Daar hoort ook een gedegen risicomanagement bij. Het aanscherpen van eisen en het vestigen van zekerheden zorgen voor een beperkter risico voor investeerders. Ik bemoei mij met de publicatie van pitches, het opstellen van contracten, het beheren en registreren van zekerheden en het optimaliseren van processen. Op naar een mooie toekomst!
LinkedIn

 

Dinekecircel

Dineke van de Pol, Commercieel Administratief Medewerker
Mijn naam is Dineke van de Pol en ik werk op de Klantenservice van Geldvoorelkaar.nl. De afgelopen 17 jaar heb ik als secretaresse op het bestuurscentrum van de Rabobank gewerkt. Bij Geldvoorelkaar.nl houd ik mij voornamelijk bezig met het beantwoorden van allerlei vragen van investeerders en geldnemers. Daarnaast behandel ik de aanvragen van kredieten die via de website bij ons binnenkomen. Als de eerste algemene toets positief is, zet ik de aanvraag door naar één van onze Crowdfunding bemiddelaars die het verdere verloop van de aanvraag met de klant bespreken. Het is leuk om te zien hoe divers de aanvragen zijn! Ik merk ook dat Geldvoorelkaar.nl inmiddels heel bekend is als crowdfundingplatform. Ik woon in Veenendaal, mijn werk is dus lekker dichtbij.

LinkedIn

 

 Esther 

Esther de Vries, Commercieel administratief medewerker / medewerker backoffice
Mijn naam is Esther de Vries, samen met mijn vriend en onze 2 kinderen wonen wij tussen de boomgaarden van de Betuwe. Ik heb 10 jaar gewerkt op de bijzonder beheer afdeling van ASR/Fortis en de laatste jaren als hypotheekacceptant bij ABN Amro. Alle ervaring die ik binnen de bankensector heb opgedaan kan ik nu gebruiken bij Geldvoorelkaar.nl. Onder andere het afhandelen van de gefunde projecten behoort tot mijn taken. De voortdurende wijzigingen op de financiële markt en de contacten met alle betrokken partijen rondom de projecten maken het werk uitdagend en erg leuk!

LinkedIn

 

Martin Martin van Alem, Crowdfunding bemiddelaar
Als Crowdfunding Consultant bij Geldvoorelkaar.nl werk ik mee om in Nederland een gezond en sterk MKB ondernemers- en financieringsklimaat te realiseren. Crowdfunding is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een begrip en is een volwaardig financieringsinstrument. Toch staan wij aan pas aan de begin en ontdekken wij iedere dag nieuwe mogelijkheden om crowdfunding in te zetten. Ik ontmoet veel MKB-adviseurs en werk als een katalysator om plannen en ideeën van hun cliënten, de MKB ondernemer in de markt neer te zetten. In persoonlijke gesprekken en tijdens mijn workshops, ga ik graag de dialoog aan over het inzetten van crowdfunding en het Geldvoorelkaar.nl platform bij de financiering.
LinkedIn

 

Paul Paul Woudenberg, Crowdfunding bemiddelaar
Met ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke kredietverlening voel ik mij als een vis in het water als kredietbeoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. In korte tijd is crowdfunding een onmisbare schakel geworden bij de financiering van het MKB en ik zie het als een uitdaging om projecten op te starten waarbij niet alleen de aanvrager zijn idee kan verwezenlijken maar waar ook de investeerder een goed rendement kan realiseren.
LinkedIn

 

Debby Debby de Kreek, Crowdfunding bemiddelaar
Ik ben Debby de Kreek, samenwonend met mijn vriend en onze twee dochters in Barendrecht. De afgelopen 20 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening bij onder andere Nationale Nederlanden en ING, met specialisatie in woningfinancieringen, particuliere kredietverlening en advisering van (startende) ondernemers. Met veel plezier probeer ik mijn kennis en kunde zo goed mogelijk in te zetten voor het crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl, om samen met de enthousiaste collega's, investeerders en aanvragers succesvol projecten tot stand te kunnen brengen. Naast mijn drukke werkzaamheden en gezin probeer ik mijn vrije tijd ook nog tijd te vinden voor een potje tennis of een uurtje hardlopen.
LinkedIn

 

Franke

Franke Twerda, Crowdfunding bemiddelaar
Ik ben afkomstig uit het zakelijk accountmanagement van de Rabobank. Sinds januari 2015 ben ik samen met nog twee compagnons een organisatieadviesbureau begonnen welke zich bezig houdt met advisering en begeleiden van financieringsvraagstukken van MKB'ers. Sinds dit jaar heb ik ook plaatsgenomen aan de andere kant van de tafel als kredietbeoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. Met mijn bancaire achtergrond vind ik het fantastisch om nauw betrokken te zijn bij de nieuwste ontwikkelingen in financieringsland, namelijk crowdfunding. De opkomst van alternatieve kanalen is naar mijn inziens erg belangrijk om de motor van de Nederlandse economie, het MBK, op gang te houden.

LinkedIn

 

Johan
Johan Westra, Crowdfunding bemiddelaar
Na een jarenlange ervaring bij verschillende Rabobanken heb ik voor het zelfstandig ondernemerschap gekozen. Ik ben bij de Rabobank 15 jaar actief geweest in het zakelijk accountmanagement. In september 2014 ben ik samen met nog twee compagnons een organisatieadviesbureau begonnen welke zich bezig houdt met advisering en begeleiden van financieringsvraagstukken van MKB'ers. Sinds dit jaar ben ik ook betrokken als kredietbeoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. Met de ervaring die ik bij de bank heb opgedaan en de kansen die crowdfunding biedt is het mooi om te zien dat je ondernemers en investeerder bijeen kunt brengen om ambities te vervullen. De opkomst van crowdfunding heeft veel successen tot gevolg gehad. Het is mooi daar aan bij te kunnen dragen.
LinkedIn

 

Jan

Jan Schellekens, Crowdfunding bemiddelaar
Als oud bankier (vnl. ABN Amro) heb ik ruim 25 jaar ervaring op het gebied van zakelijke financieringen. Sinds ca. 15 jaren werk ik als zelfstandig consultant en ondersteun ondernemers in het MKB. In antwoord op het algemeen gewijzigde financieringsbeleid bij banken zie ik crowdfunding als een zeer welkom instrument voor zowel investeerder als aanvrager. Mijn keuze om mijn bijdrage daaraan te leveren bij Geldvoorelkaar.nl werd vooral ingegeven door de zorgvuldigheid waarmee zij haar projecten niet alleen voor de aanvragers maar vooral ook in het belang van de investeerders, behandelt en toetst. Sinds kort doe ik dit vanuit mijn woonplaats in Maasbracht voor Zuid-Oost Nederland.

LinkedIn

 

Robert
Robert Hessels, Crowdfunding bemiddelaar
Ik woon met mijn vrouw en zoontjes in Haarlem. Na mijn middelbare school ben ik gestart als verkoper en zelfstandig ondernemer. In die tijd ben ik ook begonnen met beleggen. Omdat over het financiële vak veel te leren valt ben ik terug naar school gegaan en heb ik mijn diploma's Bedrijfseconomie en Chartered Financial Analyst behaald. Ondertussen werk ik alweer heel wat jaar in de financiële dienstverlening (sinds 2002) en heb ik ruime ervaring op het gebied van financiële verslaglegging en risico analyses. Sinds 2013 investeer ik privé ook in crowdfunding projecten en zie dit als een serieus en blijvend alternatief voor traditionele financiering. Veel mensen in mijn naaste kring zijn ondernemer en ik haal er altijd veel energie uit om met hen te sparren over financiële vraagstukken.
LinkedIn

 

Gerrie
Gerrie Peer, Crowdfunding bemiddelaar
Sinds december 2014 ben ik zelfstandig ondernemer en begeleid ik MKB bedrijven bij het vinden van een passende financiering. Daarvoor heb ik jarenlang bij de Rabobank gewerkt als accountmanager MKB en in deze functie dus veel ervaring opgedaan in de zakelijke kredietverlening. De laatste jaren voelde ik mij daar niet meer op mijn plaats omdat ik vond dat de kloof tussen klant en bank steeds groter werd, vandaar de keuze om voor me zelf te beginnen. Sinds kort combineer ik dit met freelance werk voor Geldvoorelkaar.nl als crowdfunding bemiddelaar. Deze organisatie past goed bij mij omdat zij ook de klant centraal stelt en denkt in oplossingen voor het MKB. Ik doe dit wek vanuit Beuningen (GLD) waar ik woon met mijn vrouw en twee (bijna) volwassen zoons.
LinkedIn

 

Stephan
Stephan Keijzers, Crowdfunding bemiddelaar
Vanaf mijn studie Bedrijfskunde ben ik werkzaam geweest in zakelijke dienstverlening. Voordat ik voor het zelfstandig ondernemen koos, ben ik 10 jaar in het bankwezen werkzaam geweest in verschillende functies binnen het segment van de bedrijfsfinancieringen. De laatste 2 jaar doe ik dat vanuit mijn eigen onderneming. Dat doe ik als een soort Financial Engineer voor de MKB'er die behoefte heeft aan richting als het gaat om zijn financiële kompas. Een regisseur die de verschillende en alternatieve financieringen bij elkaar brengt. De werkzaamheden als bemiddelaar en beoordelaar voor Geldvoorelkaar.nl passen hier perfect bij. Het geeft inzicht in deze mooie en sterk opkomende markt om zo ondernemers verder te helpen in het realiseren van hun doelstellingen.
LinkedIn

 

John_V
John van der Valk, Crowdfunding bemiddelaar
Sinds begin 2016 ben ik verbonden aan Geldvoorelkaar.nl als beoordelaar/bemiddelaar voor de regio Zuidwest Nederland. Met 30 jaar ervaring in de accountancy in met name Zeeland heb ik veel financieringstrajecten in het MKB begeleid. In de huidige veranderende markt heeft crowdfunding in korte tijd een belangrijke plaats in de markt ingenomen. De groei van crowdfunding en de kracht van deze financieringsvorm, ook als marketinginstrument, levert een belangrijke bijdrage aan het herstel van onze economie. Met het succesvolle platform Geldvoorelkaar.nl verwacht ik de komende jaren een positieve bijdrage te leveren aan de financiering van MKB bedrijven in de regio.
LinkedIn

 

Aad
Aad Verdoes, Crowdfunding bemiddelaar
Ik ben gepensioneerd bankier van ABNAMRO. Van de 40 jaar, die ik daar heb gewerkt, vormde zakelijk financieren meer dan 25 jaar de kern van mijn dagelijkse werkzaamheden. Na mijn vervroegde pensionering ben ik begin 2015 als zelfstandig consultant gaan samenwerken met FINTENZ Corporate Finance (financieel adviseurs voor het MKB) in Amstelveen. Ik vond mijn werk destijds zo inspirerend dat ik er met plezier op deze manier nog een langere periode actief mee kan blijven. Ik heb mij medio 2016 bij Geldvoorelkaar.nl aangesloten omdat ik de veelzijdigheid aantrekkelijk en onderscheidend vind. Ik zit graag bij ondernemers aan tafel en wil daarbij een goede sparring partner zijn. Ik woon samen met mijn vrouw in Hoofddorp en richt mij met name op het werkgebied Groot Amsterdam.
LinkedIn

 

Edo
Edo Broos, Crowdfunding bemiddelaar

Na twintig jaar loondienst in de financiële sector (o.a. ING Groep en Rabobank) ben ik in 2015 voor mezelf begonnen. Met mijn bedrijf 'De Financieel Deskundige' ondersteun ik o.a. ondernemers bij financieringstrajecten en risicomanagement. Dit doe ik met heel veel passie en plezier. "Sinds mei werk ik op freelancebasis ook voor Geldvoorelkaar.nl, het grootste crowdfunding platform van Nederland. Het beoordelen van financieringsaanvragen via crowdfunding ligt in het verlengde van mijn kennis en ervaring. Ik vind het leuk om zo een positieve bijdrage te leveren aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland.

LinkedIn

 

Henri_circel
Henri Kreuger, Crowdfunding bemiddelaar

Gehuwd, trotse vader van twee ondernemende dochters en woonachtig in Maarssen. Ruim dertig jaar actief in de financiele dienstverlening met Creditmanagement als specialisme. Ik werkte eerder in verschillende sales management functies voor Dun & Bradstreet, Atradius, Euler-Hermes en abcfinance Factoring. Sinds 2013 ondernemer en 'matchmaker'op gebied van Creditmanagement voor MKB ondernemingen. Sinds 2016 actief als Crowdfunding adviseur bij Geldvoorelkaar.nl. Voor Geldvoorelkaar.nl onderhoud ik de contacten met professionele MKB adviseurs, om samen als team, succesvolle projecten voor hun relaties tot stand te brengen. Mijn ambitie is nog meer MKB ondernemers, financiële dienstverleners en investeerders te interesseren voor crowdfunding. Financiering buiten de bank om stijgt met meer dan 70%. Crowdfunding wordt door experts als belangrijkste nieuwe kredietvorm genoemd.

pionier | kennis | ervaring | humor | verbinder | enthousiast | motivator | mountainbiken | tennis | voetbalpassie(f) | Zeeuwse eilanden |

LinkedIn

 


Bas_circel

Bas de Graaf, Crowdfunding bemiddelaar
Mijn naam is Bas de Graaf. Mijn vader had een scheepstimmerbedrijf in Rotterdam. Casco schepen, voorzien van aandrijving en motoren ,werden bij ons afgetimmerd en gereedgemaakt voor de vaart. Alles maatwerk en gerealiseerd door echte vaklieden. Zo leerde ik al jong dat samenwerken en specialisme 'hand in hand' 'gaan.

Bij de ABN AMRO heb ik mijn eerste stappen in het financieringslandschap gezet. Sinds 2010 heb ik mijn eigen onderneming en adviseer ik ondernemers en regel voor hen de best passende financieringsoplossing. Ik weet hoe onnodig ingewikkeld en duur het traject kan zijn van een kredietaanvraag. Om over de onzekere uitkomst nog maar te zwijgen.

Door maatwerk en specialisme van Geldvoorelkaar.nl bij elkaar te brengen, heb ik ervaren hoe uitdagende projecten worden omgezet in kansen en mogelijkheden voor ondernemers.

Kortom het bundelen van de kracht van samenwerken en creatief financieren! Dit land heeft nog 1,8 miljoen ondernemers en ik weet zeker dat een groot deel daarvan nog steeds worstelt met het verkrijgen van financiering. Externe financiering is voor het MKB essentieel om te kunnen groeien en te vernieuwen. Tegelijkertijd lopen investeerders enorme kansen mis. Ik ben ervan overtuigd dat we met nog meer innovaties de wereld van financieren helemaal op zijn kop gaan zetten.

LinkedIn

 


Waldy_circel

Waldy van de Walle, Crowdfunding bemiddelaar
Zaken helder krijgen. Scherp analytisch vermogen. Goede gesprekken. En vooral veel kennis van verschillende financieringsvormen. Ik zorg ervoor dat het MKB financierbaar blijft en dat ondernemers hun dromen waar kunnen blijven maken. Als financieringsspecialist heb ik al ruim 11 jaar ervaring met diverse financieringsvormen, zoals:
• factoring
• obligatiefinancieringen
• Fintech-financieringen
• bancaire financieringen
• private equity financieringen
• crowdfund-financieringen

Ik sta ondernemers, maar ook accountants en boekhouders, bij om de voorgenomen investering op de juiste wijze te financieren. Niet alleen begeleiding tot en met de financiering, maar juist óók daarna staat de klant centraal. Een optimale nazorg is een grote meerwaarde. Samen met diverse ondernemers in Zuidwest-Nederland heb ik vanuit Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland al veel succesvolle projecten mogen uitvoeren.

LinkedIn

 


Guido_circel

Guido Reusen, Crowdfunding bemiddelaar
In woon met mijn vrouw en twee dochters in Groenlo, gelegen in de Achterhoek. Ik heb 25 jaar ervaring met bedrijfsadvisering. Mijn werkgevers en vervolgens vanaf 2012 mijn opdrachtgevers (werkzaam als zelfstandig professional) waren SNS, Rabobank en Interpolis. Mijn specialisme is de advisering over bedrijfsfinancieringen. Daarnaast heb ik ervaring met risicomanagement. Ik heb als accountmanager bij veel bedrijven in de keuken kunnen kijken, in het MKB en de agrarische sector.

Het klantencontact bij banken nam af en ondernemers hebben daar juist behoefte aan. Daarom ben ik in 2017 gestart als zelfstandig onafhankelijk adviseur voor bedrijfsfinanciering. Ik adviseer en begeleid ondernemers met financieringsvraagstukken en zorg dat de geldstromen goed blijven lopen.  Ik ontzorg hierbij de ondernemers. De bagage uit het vorige werk neem ik mee in de gesprekken. Dit combineer ik met freelancewerk voor Geldvoorelkaar.nl als Crowdfunding bemiddelaar.

LinkedIn

 

 

 Jan_2018_200

 

Jan Snijder, Crowdfunding bemiddelaar
Na mijn studie heb ik diverse sales en marketing functies gehad bij grote multinationals zoals Abbott en Organon, maar ook bij een middelgroot Nederlands bedrijf. In 1990 ben ik gaan werken voor het Zernike Science Park. Daar hielden wij ons bezig met het opzetten van ondernemingen rond universitaire kennis. Een van de elementen was natuurlijk het financieren van deze start ups. Hiervoor hadden we een zgn Seed Capital fonds opgericht waarvan ik fondsmanager was. In deze tijd ben ik als ondernemer actief geworden. De periode daarna diverse ondernemingen gekocht, verkocht, gefinancierd, geliquideerd, uit faillissement doorgestart, enz enz. Maar ook mijn ervaring en expertise ingezet om andere ondernemers te helpen met koop verkoop van bedrijven en met financieren van de onderneming en/of de overname. En dit doe ik nog steeds met heel veel plezier!

En hierin past bijzonder mooi de rol als crowdfunding bemiddelaar voor Geldvoorelkaar.

We wonen in het mooie Drentse plaatsje Norg. Mijn grootste hobby is paardensport.

LinkedIn

Kom jij ons team versterken?

Geldvoorelkaar.nl is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Kijk voor de actuele vacatures op onze vacature pagina.


Foto's met medewerking van Christian van der Kooy Photography, www.christianvanderkooy.com