Nieuws
18-12-2018
De tweede investeerdersnieuwsbrief van december is verstuurd! U kunt hem hier lezen. In...
lees verder
12-12-2018
De dagen tussen kerst en oud & nieuw zijn we geopend op onze reguliere openingstijden....
lees verder
10-12-2018
De economie zit weer in de lift; goed voor ondernemend Nederland. Alleen kampen snelgroeiende MK...
lees verder
04-12-2018
Podcast: Edwin Adams over mijlpaal €150 miljoen Geldvoorelkaar.nl tikte op 3 december 2018 d...
lees verder
29-11-2018
De franchiser Fit20 biedt High-Intensity fitnesstraining aan in steeds meer landen. Oprichter en...
lees verder

Wie is Geldvoorelkaar.nl?

Crowdfunding doe je niet alleen. Achter Geldvoorelkaar.nl zit een heel team van medewerkers. Het team is goed gediplomeerd op het gebied van alle benodigde bankopleidingen waaronder FFP, compliance, WFT, MBA, zakelijke kredietverlening, consumptief krediet, fiattering en risico inschatting. Medewerkers hebben ervaring opgedaan als financieel adviseur, senior accountmanager, business facilitator, senior kredietspecialist, rayon- of algemeen directeur, DGA, erkend hypothecair planner, Chartered Financial Analyst, docent Small Business & Retailmanagement of Preffered Banker en ze hebben een HEAO, HBO of WO opleiding bedrijfseconomie of bedrijfskunde. De meeste crowdfunding beoordelaars werken naast Geldvoorelkaar.nl als zelfstandig adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overnames, groei en strategie voor MKB ondernemers. We hebben medewerkers aan boord met specifieke kennis op het gebied van verzekeringen, woningfinanciering, hypotheken, Security Awareness, Klantintegriteit Sanctiewet- en regelgeving, schuldhulpverlening, beschermingsbewindvoering en Nederlands recht. De medewerkers van Geldvoorelkaar.nl zijn opgeteld goed voor 320 jaar ervaring met financiële dienstverlening aan het MKB in de meest brede zin van het woord. De gezamenlijke werkervaring bedraagt zo'n 270 jaar bij de bank en ruim 220 jaar in de overige financiële dienstverlening.

In 2011 ging Geldvoorelkaar.nl live als eerste crowdfunding platform in Nederland. In reactie op de krediet- en bankencrisis had de markt behoefte aan alternatieve routes voor financiering. De missie van Geldvoorelkaar.nl is om het financiële landschap op een positieve wijze te veranderen door bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland.

Door alternatieve financiering krijgen MKB ondernemers de mogelijkheid om te kunnen groeien. Hierbij heeft de samenleving kans om geld te beleggen en zo bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Inmiddels heeft Geldvoorelkaar.nl door dit samenspel van lenen en investeren meer dan 1300 bedrijven en particulieren gefinancierd met een totale funding van meer dan 136 miljoen euro. Geldvoorelkaar.nl hanteert een gedegen kredietbeoordeling en beschikt over een vergunning van de AFM. Vandaag de dag is Geldvoorelkaar.nl het grootste crowdfunding platform in Nederland en één van de grootste van de EU.

Ons team

Wij stellen ons graag aan u voor.

Edwin
Edwin Adams, directeur en oprichter
Mijn naam is Edwin Adams. Ik ben woonachtig in Rhenen en mede oprichter van Geldvoorelkaar.nl. Ik ben opgegroeid in een echt MKB gezin en na mijn studie bedrijfskunde aan de agrarische hogeschool ben ik vrij snel als ondernemer in de financiële dienstverlening begonnen. Naast franchisenemer te zijn geweest voor ING en Aegon heb ik ook voor ABNAMRO gewerkt. Deze ervaringen zorgden voor een sterke wens de dienstverlening in de sector te veranderen. Zo zijn we in 2009 begonnen om het idee en concept van Geldvoorelkaar.nl uit te werken en in 2011 zijn we live gegaan. Het is erg mooi om te zien dat het idee is aangeslagen en dat we dankzij het team er in zijn geslaagd marktleider te worden in Nederland op het gebied van nieuwe financiering en crowdfunding. Dankzij Geldvoorelkaar.nl hebben we inmiddels meer dan 1000 ondernemers geholpen met hun business. Een goede impuls voor de werkgelegenheid en ondernemerschap in Nederland. Wij hopen dat de komende jaren nog meer ondernemers en investeerders elkaar weten te vinden via ons platform.
LinkedIn

  

John John van der Veld, Manager risk & intensief beheer
Na een loopbaan van 24 jaar in verschillende directiefuncties bij twee Amerikaanse multinationals, ben ik mij gaan inzetten om ondernemers te helpen op het gebied van strategie, groei en de daarvoor benodigde financiering. Dat deed ik als zelfstandig adviseur o.a. voor klanten van een accountantskantoor. In 2012 ontdekte ik crowdfunding als machtig mooi financierings- en marketinginstrument om ondernemers te helpen, en ik heb mijzelf destijds ontwikkeld tot expert op dat gebied. In mijn rol als manager risk & intensief beheer bij het grootste crowdfunding platform van Nederland mag ik iedere dag weer een bijdrage leveren aan het verantwoord helpen van ondernemers én investeerders.
LinkedIn

 

Erik Erik Nieuwerth, Medior Risk manager
Mijn naam is Erik Nieuwerth. Samen met Marieke en onze drie kinderen, woon ik in het wonderschone Twente. Na mijn opleiding Bedrijfswetenschappen in Nijmegen, ben ik bij de Rabobank gaan werken. Zowel op het hoofdkantoor in Utrecht als bij verschillende lokale vestigingen in Overijssel, heb ik in de afgelopen jaren (17) veel ervaring opgedaan op het gebied van financieren en bijzonder beheer. Sinds 1 mei 2017 ben ik mijn eigen adviesbureau gestart en vervul ik bij Geldvoorelkaar.nl de functie van Medior Risk Manager. Ik vind het prachtig om vanuit die positie crowfunding te kunnen promoten als een volwaardig alternatief in het financiële landschap. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of tennissen.
LinkedIn

 

Wim
Wim Burger, Business development manager
Vanuit Geldvoorelkaar.nl werk ik met plezier aan het faciliteren van crowdfundingtrajecten. Het is mooi om een bijdrage te leveren aan de ambities van ondernemers en investeerders. Zeker als dat kan in een branche die nog volop in ontwikkeling is! Als Business development manager is het mijn taak om de linking pin te zijn tussen Geldvoorelkaar.nl en ondernemers/intermediairs. Ik verzorg presentaties, voer intakes uit en verzorg de commerciële invulling van ons beleid. Daarbij ga ik praktisch te werk en richt me op lange termijn samenwerking.
LinkedIn

 

Berdien Berdien van Coeverden, Hoofd administratie en HR
Na mijn studie Personeel en Arbeid ben ik bij Geldvoorelkaar.nl terecht gekomen. Bij Geldvoorelkaar.nl houd ik mij bezig met alle voorkomende werkzaamheden. Het afhandelen van alle gefunde projecten is een van mijn hoofdtaken, maar daarnaast doe ik nog veel meer. De veelzijdige taken, de snelle ontwikkelingen in de markt en alle mensen die ik leer kennen door en voor Geldvoorelkaar.nl, ieder met hun eigen verhaal, maken het werken leuk en uitdagend.
LinkedIn

 

Elske

Elske Schonewille, medewerker marketing en communicatie
Na mijn studie Nederlands ben ik bij Geldvoorelkaar.nl werkzaam als marketing- en communicatiemedewerker. Op ons kantoor in Veenendaal zet ik mij dagelijks in voor open en heldere communicatie, die ondernemers en investeerders dichter bij elkaar brengt. Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat ik veel verschillende, stuk voor stuk inspirerende ondernemersverhalen uit mag dragen. En die naamsbekendheid helpt de ondernemers bij de groei van hun bedrijf!

LinkedIn

 

Karin Karin Leppers, Crowdfunding consultant
Ik ben Karin Leppers en woonachtig in Rhenen. Ik ben 15 jaar werkzaam geweest als verzekeringsspecialist bij de Rabobank. De stap naar het groeiende fenomeen crowdfunden heeft mij niet alleen een totaal nieuwe uitdaging opgeleverd maar ook een enthousiaste werksfeer waarin je een positieve bijdrage kunt leveren door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Ik vind het een voorrecht bij Geldvoorelkaar.nl onderdeel te zijn van een groeiende nieuwe wereld binnen het geld verstrekken.
LinkedIn

 

Frederike Frederike Hartog, medewerker Risk
Met veel plezier werk ik sinds 2015 voor Geldvoorelkaar.nl. Ons bedrijf en de branche waarin wij een pioniersrol hebben vervuld worden steeds volwassener. Daar hoort ook een gedegen risicomanagement bij. Het aanscherpen van eisen en het vestigen van zekerheden zorgen voor een beperkter risico voor investeerders. Ik bemoei mij met de publicatie van pitches, het opstellen van contracten, het beheren en registreren van zekerheden en het optimaliseren van processen. Op naar een mooie toekomst!
LinkedIn

 

Dinekecircel

Dineke van de Pol, Commercieel Administratief Medewerker
Mijn naam is Dineke van de Pol en ik werk op de Klantenservice van Geldvoorelkaar.nl. De afgelopen 17 jaar heb ik als secretaresse op het bestuurscentrum van de Rabobank gewerkt. Bij Geldvoorelkaar.nl houd ik mij voornamelijk bezig met het beantwoorden van allerlei vragen van investeerders en geldnemers. Daarnaast behandel ik de aanvragen van kredieten die via de website bij ons binnenkomen. Als de eerste algemene toets positief is, zet ik de aanvraag door naar één van onze Crowdfunding beoordelaars die het verdere verloop van de aanvraag met de klant bespreken. Het is leuk om te zien hoe divers de aanvragen zijn! Ik merk ook dat Geldvoorelkaar.nl inmiddels heel bekend is als crowdfundingplatform. Ik woon in Veenendaal, mijn werk is dus lekker dichtbij.

LinkedIn

 

 Esther 

Esther de Vries, Commercieel administratief medewerker / medewerker klantenservice
Mijn naam is Esther de Vries, samen met mijn vriend en onze 2 kinderen wonen wij tussen de boomgaarden van de Betuwe. Ik heb 10 jaar gewerkt op de bijzonder beheer afdeling van ASR/Fortis en de laatste jaren als hypotheekacceptant bij ABN Amro. Alle ervaring die ik binnen de bankensector heb opgedaan kan ik nu gebruiken bij Geldvoorelkaar.nl. Onder andere het afhandelen van de gefunde projecten behoort tot mijn taken. De voortdurende wijzigingen op de financiële markt en de contacten met alle betrokken partijen rondom de projecten maken het werk uitdagend en erg leuk!

LinkedIn

 

Martin Martin van Alem, Crowdfundingbemiddelaar
Als Crowdfundingbemiddelaar bij Geldvoorelkaar.nl werk ik mee om in Nederland een gezond en sterk MKB ondernemers- en financieringsklimaat te realiseren. Crowdfunding is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een begrip en is een volwaardig financieringsinstrument. Toch staan wij aan pas aan de begin en ontdekken wij iedere dag nieuwe mogelijkheden om crowdfunding in te zetten. Ik ontmoet veel MKB-adviseurs en werk als een katalysator om plannen en ideeën van hun cliënten, de MKB ondernemer in de markt neer te zetten. In persoonlijke gesprekken en tijdens mijn workshops, ga ik graag de dialoog aan over het inzetten van crowdfunding en het Geldvoorelkaar.nl platform bij de financiering.
LinkedIn

 

Paul Paul Woudenberg, Crowdfundingbeoordelaar
Met ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke kredietverlening voel ik mij als een vis in het water als crowdfundingbeoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. In korte tijd is crowdfunding een onmisbare schakel geworden bij de financiering van het MKB en ik zie het als een uitdaging om projecten op te starten waarbij niet alleen de aanvrager zijn idee kan verwezenlijken maar waar ook de investeerder een goed rendement kan realiseren.
LinkedIn

 

Debby Debby de Kreek, Crowdfundingbeoordelaar
Ik ben Debby de Kreek, samenwonend met mijn vriend en onze twee dochters in Barendrecht. De afgelopen 20 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening bij onder andere Nationale Nederlanden en ING, met specialisatie in woningfinancieringen, particuliere kredietverlening en advisering van (startende) ondernemers. Met veel plezier probeer ik mijn kennis en kunde zo goed mogelijk in te zetten voor het crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl, om samen met de enthousiaste collega's, investeerders en aanvragers succesvol projecten tot stand te kunnen brengen. Naast mijn drukke werkzaamheden en gezin probeer ik mijn vrije tijd ook nog tijd te vinden voor een potje tennis of een uurtje hardlopen.
LinkedIn

 

Franke

Franke Twerda, Crowdfundingbeoordelaar
Ik ben afkomstig uit het zakelijk accountmanagement van de Rabobank. Sinds januari 2015 ben ik samen met nog twee compagnons een organisatieadviesbureau begonnen welke zich bezig houdt met advisering en begeleiden van financieringsvraagstukken van MKB'ers. Sinds dit jaar heb ik ook plaatsgenomen aan de andere kant van de tafel als kredietbeoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. Met mijn bancaire achtergrond vind ik het fantastisch om nauw betrokken te zijn bij de nieuwste ontwikkelingen in financieringsland, namelijk crowdfunding. De opkomst van alternatieve kanalen is naar mijn inziens erg belangrijk om de motor van de Nederlandse economie, het MBK, op gang te houden.

LinkedIn

 

Johan
Johan Westra, Crowdfundingbeoordelaar
Na een jarenlange ervaring bij verschillende Rabobanken heb ik voor het zelfstandig ondernemerschap gekozen. Ik ben bij de Rabobank 15 jaar actief geweest in het zakelijk accountmanagement. In september 2014 ben ik samen met nog twee compagnons een organisatieadviesbureau begonnen dat zich bezig houdt met advisering en begeleiden van financieringsvraagstukken van MKB'ers. Sinds dit jaar ben ik ook betrokken als kredietbeoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. Met de ervaring die ik bij de bank heb opgedaan en de kansen die crowdfunding biedt is het mooi om te zien dat je ondernemers en investeerder bijeen kunt brengen om ambities te vervullen. De opkomst van crowdfunding heeft veel successen tot gevolg gehad. Het is mooi daar aan bij te kunnen dragen.
LinkedIn

 

Jan

Jan Schellekens, Crowdfundingbeoordelaar
Als oud bankier (vnl. ABN Amro) heb ik ruim 25 jaar ervaring op het gebied van zakelijke financieringen. Sinds ca. 15 jaren werk ik als zelfstandig consultant en ondersteun ondernemers in het MKB. In antwoord op het algemeen gewijzigde financieringsbeleid bij banken zie ik crowdfunding als een zeer welkom instrument voor zowel investeerder als aanvrager. Mijn keuze om mijn bijdrage daaraan te leveren bij Geldvoorelkaar.nl werd vooral ingegeven door de zorgvuldigheid waarmee zij haar projecten niet alleen voor de aanvragers maar vooral ook in het belang van de investeerders, behandelt en toetst. Sinds kort doe ik dit vanuit mijn woonplaats in Maasbracht voor Zuid-Oost Nederland.

LinkedIn

 

Robert
Robert Hessels, Crowdfundingbeoordelaar
Ik woon met mijn vrouw en zoontjes in Haarlem. Na mijn middelbare school ben ik gestart als verkoper en zelfstandig ondernemer. In die tijd ben ik ook begonnen met beleggen. Omdat over het financiële vak veel te leren valt ben ik terug naar school gegaan en heb ik mijn diploma's Bedrijfseconomie en Chartered Financial Analyst behaald. Ondertussen werk ik alweer heel wat jaar in de financiële dienstverlening (sinds 2002) en heb ik ruime ervaring op het gebied van financiële verslaglegging en risico analyses. Sinds 2013 investeer ik privé ook in crowdfunding projecten en zie dit als een serieus en blijvend alternatief voor traditionele financiering. Veel mensen in mijn naaste kring zijn ondernemer en ik haal er altijd veel energie uit om met hen te sparren over financiële vraagstukken.
LinkedIn

 

Stephan
Stephan Keijzers, Crowdfundingbemiddelaar
Vanaf mijn studie Bedrijfskunde ben ik werkzaam geweest in zakelijke dienstverlening. Voordat ik voor het zelfstandig ondernemen koos, ben ik 10 jaar in het bankwezen werkzaam geweest in verschillende functies binnen het segment van de bedrijfsfinancieringen. De laatste 2 jaar doe ik dat vanuit mijn eigen onderneming. Dat doe ik als een soort Financial Engineer voor de MKB'er die behoefte heeft aan richting als het gaat om zijn financiële kompas. Een regisseur die de verschillende en alternatieve financieringen bij elkaar brengt. De werkzaamheden als bemiddelaar en beoordelaar voor Geldvoorelkaar.nl passen hier perfect bij. Het geeft inzicht in deze mooie en sterk opkomende markt om zo ondernemers verder te helpen in het realiseren van hun doelstellingen.
LinkedIn

 

John_V
John van der Valk, Crowdfundingbeoordelaar
Sinds begin 2016 ben ik verbonden aan Geldvoorelkaar.nl als crowdfunding bemiddelaar voor de regio Zuidwest Nederland. Met 30 jaar ervaring in de accountancy in met name Zeeland heb ik veel financieringstrajecten in het MKB begeleid. In de huidige veranderende markt heeft crowdfunding in korte tijd een belangrijke plaats in de markt ingenomen. De groei van crowdfunding en de kracht van deze financieringsvorm, ook als marketinginstrument, levert een belangrijke bijdrage aan het herstel van onze economie. Met het succesvolle platform Geldvoorelkaar.nl verwacht ik de komende jaren een positieve bijdrage te leveren aan de financiering van MKB bedrijven in de regio.
LinkedIn

 

Aad
Aad Verdoes, Crowdfundingbeoordelaar
Ik ben gepensioneerd bankier van ABNAMRO. Van de 40 jaar, die ik daar heb gewerkt, vormde zakelijk financieren meer dan 25 jaar de kern van mijn dagelijkse werkzaamheden. Na mijn vervroegde pensionering ben ik begin 2015 als zelfstandig consultant gaan samenwerken met FINTENZ Corporate Finance (financieel adviseurs voor het MKB) in Amstelveen. Ik vond mijn werk destijds zo inspirerend dat ik er met plezier op deze manier nog een langere periode actief mee kan blijven. Ik heb mij medio 2016 bij Geldvoorelkaar.nl aangesloten omdat ik de veelzijdigheid aantrekkelijk en onderscheidend vind. Ik zit graag bij ondernemers aan tafel en wil daarbij een goede sparring partner zijn. Ik woon samen met mijn vrouw in Hoofddorp en richt mij met name op het werkgebied Groot Amsterdam.
LinkedIn

 

Edo
Edo Broos, Crowdfundingbeoordelaar

Na twintig jaar loondienst in de financiële sector (o.a. ING Groep en Rabobank) ben ik in 2015 voor mezelf begonnen. Met mijn bedrijf 'De Financieel Deskundige' ondersteun ik o.a. ondernemers bij financieringstrajecten en risicomanagement. Dit doe ik met heel veel passie en plezier. Op freelancebasis werk ik ook voor Geldvoorelkaar.nl, het grootste crowdfunding platform van Nederland. Het beoordelen van financieringsaanvragen via crowdfunding ligt in het verlengde van mijn kennis en ervaring. Ik vind het leuk om zo een positieve bijdrage te leveren aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland.

LinkedIn

 

Henri_circel
Henri Kreuger, Crowdfundingbemiddelaar

Gehuwd, trotse vader van twee ondernemende dochters en woonachtig in Maarssen. Ruim dertig jaar actief in de financiele dienstverlening met Creditmanagement als specialisme. Ik werkte eerder in verschillende sales management functies voor Dun & Bradstreet, Atradius, Euler-Hermes en abcfinance Factoring. Sinds 2013 ondernemer en 'matchmaker'op gebied van Creditmanagement voor MKB ondernemingen. Sinds 2016 actief als Crowdfunding adviseur bij Geldvoorelkaar.nl. Voor Geldvoorelkaar.nl onderhoud ik de contacten met professionele MKB adviseurs, om samen als team, succesvolle projecten voor hun relaties tot stand te brengen. Mijn ambitie is nog meer MKB ondernemers, financiële dienstverleners en investeerders te interesseren voor crowdfunding. Financiering buiten de bank om stijgt met meer dan 70%. Crowdfunding wordt door experts als belangrijkste nieuwe kredietvorm genoemd.

LinkedIn

 


Bas_circel

Bas de Graaf, Crowdfundingbemiddelaar
Mijn vader had een scheepstimmerbedrijf in Rotterdam. Casco schepen, voorzien van aandrijving en motoren ,werden bij ons afgetimmerd en gereedgemaakt voor de vaart. Alles maatwerk en gerealiseerd door echte vaklieden. Zo leerde ik al jong dat samenwerken en specialisme 'hand in hand' 'gaan.

Bij de ABN AMRO heb ik mijn eerste stappen in het financieringslandschap gezet. Sinds 2010 heb ik mijn eigen onderneming en adviseer ik ondernemers en regel voor hen de best passende financieringsoplossing. Ik weet hoe onnodig ingewikkeld en duur het traject kan zijn van een kredietaanvraag. Om over de onzekere uitkomst nog maar te zwijgen.

Door maatwerk en specialisme van Geldvoorelkaar.nl bij elkaar te brengen, heb ik ervaren hoe uitdagende projecten worden omgezet in kansen en mogelijkheden voor ondernemers.

Kortom het bundelen van de kracht van samenwerken en creatief financieren! Dit land heeft nog 1,8 miljoen ondernemers en ik weet zeker dat een groot deel daarvan nog steeds worstelt met het verkrijgen van financiering. Externe financiering is voor het MKB essentieel om te kunnen groeien en te vernieuwen. Tegelijkertijd lopen investeerders enorme kansen mis. Ik ben ervan overtuigd dat we met nog meer innovaties de wereld van financieren helemaal op zijn kop gaan zetten.

LinkedIn

 


Waldy_circel

Waldy van de Walle, Crowdfundingbemiddelaar
Zaken helder krijgen. Scherp analytisch vermogen. Goede gesprekken. En vooral veel kennis van verschillende financieringsvormen. Ik zorg ervoor dat het MKB financierbaar blijft en dat ondernemers hun dromen waar kunnen blijven maken. Als financieringsspecialist heb ik al ruim 11 jaar ervaring met diverse financieringsvormen, zoals factoring, obligatiefinancieringen, fintech-financieringen, bancaire financieringen, private equity financieringen en crowdfunding-financieringen.

Ik sta ondernemers, maar ook accountants en boekhouders, bij om de voorgenomen investering op de juiste wijze te financieren. Niet alleen begeleiding tot en met de financiering, maar juist óók daarna staat de klant centraal. Een optimale nazorg is een grote meerwaarde. Samen met diverse ondernemers in Zuidwest-Nederland heb ik vanuit Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland al veel succesvolle projecten mogen uitvoeren.

LinkedIn

 

Sybren

Sybren Visser, interviewer
Inspirerende interviews dragen bij aan bij het verbinden van ondernemers en investeerders. Als interviewer haal ik de ondernemersverhalen op die (mede) door Geldvoorelkaar.nl mogelijk worden gemaakt. Daartoe onderhoud ik contact met ondernemers, investeerders en crowdfundingpartners. De interviews worden onder meer geplaatst op de nieuwspagina.

LinkedIn

 

 

Kom jij ons team versterken?

Geldvoorelkaar.nl is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Kijk voor de actuele vacatures op onze vacature pagina.

Hoe werkt Geldvoorelkaar.nl?

Toezicht, gedragscodes en transparantie - Geldvoorelkaar.nl opereert met een vergunning, en staat onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Tevens zijn we  aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverleners (Kifid) en bij BKR. Geldvoorelkaar.nl neemt de Gedragscodes in acht van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Ook De Nederlandsche Bank kent de activiteiten van Geldvoorelkaar.nl.

Verantwoorde financiering - Geldvoorelkaar.nl gaat uit van een verantwoorde vorm van financiering. We hanteren duidelijke spelregels op zowel het vlak van financieren als op het vlak van lenen. Over onze kosten zijn we transparant. Investeerders kunnen natuurlijke personen en rechtspersonen zijn. Te investeren bedragen moeten traceerbaar zijn.

Stichting Klantengelden en Stichting Zekerheden - Het betalingsverkeer tussen investeerders en geldnemers loopt via de Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl. De gelden van investeerders en geldnemers maken dus geen deel uit van de onderneming Geldvoorelkaar.nl.

Zekerheden ten behoeve van investeerders leggen we vast en registreren we via de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl. Het betreft de zekerheden - zoals pandrechten en hypothecaire rechten - die zijn verbonden aan uitstaande geldleningen via Geldvoorelkaar.nl.

Continuïteit - In het onverhoopte en niet te verwachten geval dat de onderneming Geldvoorelkaar.nl niet kan voortbestaan, gaan de lopende afbetalingen van ondernemers aan investeerders wel gewoon door. Wij hebben hiervoor in overleg met onze juridisch adviseur maatregelen genomen. Deze zijn omschreven in de Continuïteitsstrategie Geldvoorelkaar.nl (download pdf).

Klachten handelen we zo zorgvuldig mogelijk af. De procedures die we hierbij doorlopen zijn beschreven in onze klachtenprocedure.