Nieuws
Continuïteitsstrategie Geldvoorelkaar.nl
01-12-2017
Geldvoorelkaar.nl hecht zeer grote waarde aan de belangen van geldnemers en investeerders die ...
lees verder
Geldvoorelkaar.nl introduceert 48-uurs termijn
01-11-2017
Vanaf 1 november 2017 zullen crowdfundingprojecten op Geldvoorelkaar.nl gepubliceerd worden met ...
lees verder
Aanpassing Algemene Voorwaarden
06-10-2017
Per 6 oktober 2017 zijn de Algemene Voorwaarden aangepast. De wijzigingen betreffen artikelen 15...
lees verder
Project Beroepsonderwijs voor jongeren in Guatemala is succesvol afgerond! MDF blikt terug op het afgelopen jaar
21-09-2017
Het project Beroepsonderwijs voor jongeren in Guatemala is een van de eerste aflossingsvrije...
lees verder
Crowdfunding in beweging: groei en regulering moeten samengaan
14-09-2017
Met name kritiek moet gekoesterd en benut worden om de branche verder te ontwikkelen. ...
lees verder

Privacy statement

Geldvoorelkaar.nl Privacy Statement

Geldvoorelkaar.nl treedt via een online platform voor crowdfunding op als bemiddelaar tussen investeerders en geldnemers ter zake van vraag en aanbod in financiering. In het kader van haar dienstverlening verwerkt Geldvoorelkaar.nl bedrijfs- en persoonsgegevens van gebruikers en (communicatie)materiaal dat de gebruiker via het online platform beschikbaar stelt.

Geldvoorelkaar.nl verzamelt en verwerkt deze persoonsgegevens om haar dienstverlening naar en overeenkomsten tussen investeerders en geldnemers uit te voeren binnen de kaders die daar door wetgever en toezichthouders aan worden gesteld. Het verwerken van deze persoonsgegevens vindt plaats in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en daaruit voortvloeiende wet- en regelgeving.

Wat is een cookie?
Wij maken op Geldvoorelkaar.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kan uw browser zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van Geldvoorelkaar.nl
Tracking cookies kunnen worden opgevraagd zodra u ons platform bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u op onze website bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel dient om onze advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo relevant mogelijk voor u zijn.

U kunt uw browser zo instellen dat hij geen cookies ontvangt. Mogelijk leidt dat ertoe dat bepaalde functionaliteiten van ons online platform minder goed of niet werken.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens
U heeft het recht op inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Neem hiervoor contact op via info@geldvoorelkaar.nl. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, moet u een kopie van het cookie meesturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.

Geldvoorelkaar.nl is verplicht te corrigeren als de gegevens: • feitelijk onjuist zijn; • onvolledig of niet ter zake dienend zijn voor het doel waarvoor u ze verwerkt; of • op andere wijze in strijd met een voorschrift van de Wbp of een andere wet zijn verwerkt.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Beveiliging, bewaring en verstrekking aan derden
Geldvoorelkaar.nl gaat uiterst zorgvuldig om met de persoonsgegevens van gebruikers en heeft passende maatregelen getroffen om de veiligheid en geheimhouding daarvan te waarborgen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt, behoudens als u daartoe uitdrukkelijk toestemming hebt verleend, als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst (externe ID-check) en de daaruit voortvloeiende verplichtingen tussen de investeerder en de geldnemer of als hiertoe een wettelijke noodzaak of verplichting bestaat.

Geldvoorlkaar.nl bewaart persoonsgegevens conform de kaders voor bewaring en verantwoording die door wetgever en toezichthouders worden gesteld, zo is één van de vereisten van de AFM dat Geldvoorelkaar.nl haar informatie / documentatie minimaal vijf jaar bewaart.

Als u vragen heeft over het privacybeleid van Geldvoorelkaar.nl kunt op contact met ons opnemen.