Nieuws
Geldvoorelkaar.nl introduceert 48-uurs termijn
01-11-2017
Vanaf 1 november 2017 zullen crowdfundingprojecten op Geldvoorelkaar.nl gepubliceerd worden met in...
lees verder
Aanpassing Algemene Voorwaarden
06-10-2017
Per 6 oktober 2017 zijn de Algemene Voorwaarden aangepast. De wijzigingen betreffen artikelen 15...
lees verder
Project Beroepsonderwijs voor jongeren in Guatemala is succesvol afgerond! MDF blikt terug op het afgelopen jaar
21-09-2017
Het project Beroepsonderwijs voor jongeren in Guatemala is een van de eerste aflossingsvrije...
lees verder
Crowdfunding in beweging: groei en regulering moeten samengaan
14-09-2017
Met name kritiek moet gekoesterd en benut worden om de branche verder te ontwikkelen. ...
lees verder
Ons nieuwe pand in Ondernemend Nederland op RTL7
11-09-2017
Ondernemend Nederland RTL7 Afgelopen zondag 10 september was ons nieuwe pand VONK360 in ...
lees verder

Geldvoorelkaar.nl - het grootste crowdfundingplatform van Nederland - heeft sterke groei ambities en is daarom op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken. Hieronder vind je de vacatures die op dit moment open staan.

**************************************************************************************************************************************************

Commercieel Administratief medewerker / Medewerker Backoffice (m/v)

Als Commercieel Administratief Medewerker / Medewerker Backoffice ben je het eerste aanspreekpunt voor onze relaties en mede verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Wij bieden jou de kans om te werken op een informele werkplek met leuke collega's. In eerste instantie kun je aan de slag voor maximaal 32 uur per week. Je standplaats is Veenendaal.

Wij bieden je een functie met een grote mate van zelfstandigheid, uitdaging en de ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook om mee te denken aan de ontwikkeling van de organisatie zelf. Je zult je met name met de wat zwaardere administratieve taken gaan bezighouden. Daarom vragen wij van jou ook MBO+ of HBO niveau. Ervaring is niet direct belangrijk, enthousiasme daarentegen wel. Een behaald diploma WFT basis en kennis van de financiele markt heeft de voorkeur.

De volgende dingen zullen in ieder geval in jouw takenpakket zitten:
• Behandelen van binnenkomende e-mail en telefoon;
• Verrichten van administratieve werkzaamheden op alle niveau's van de organiatie;
• Onderhouden van klantcontacten;
• Mede verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en optimalisering van zowel de administratieve, als de commerciële organisatie;
• Meedenken over de ontwikkeling van de organisatie;
• Ondersteunen van de directie.

Wij bieden je een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Geldvoorelkaar.nl, het grootste crowdfundingplatform van Nederland. Geldvoorelkaar.nl is een jonge, snel groeiende onderneming en marktleider in Crowdfunding in Nederland. We zijn een serieus alternatief voor kredietverlening enerzijds en beleggingsmogelijkheden anderzijds en bemiddelen tussen kredietnemers en kredietgevers. Hierbij staat de klant centraal. Bij Geldvoorelkaar.nl krijg je de kans om te werken in een snel veranderende omgeving waarbij je jezelf kunt ontplooien. Je bent een essentiële schakel binnen de onderneming en kunt daadwerkelijk bijdragen in de verdere professionalisering en ontwikkeling van het bedrijf.

 Interesse?
Zie jij jezelf in onderstaande team? Indien de functie je aanspreekt, dan komen wij graag met jou in contact. Wij ontvangen graag jouw uitgebreide motivatie en CV. Deze mag je mailen naar b.vancoeverden@geldvoorelkaar.nl. Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de functie kun je contact met ons opnemen via 085-27 33 465 en vragen naar Berdien van Coeverden. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**************************************************************************************************************************************************

Crowdfundbemiddelaars / commercieel

Regio's: Drenthe, Flevoland, Friesland, Limburg en Noord-Holland

ZZP

Je bent verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe crowdfundingprojecten ter publicatie op Geldvoorelkaar.nl. Als crowdfundbemiddelaar adviseer je MKB ondernemers en hun intermediairs (accountants, financieringsspecialisten, corporate finance adviseurs) over de mogelijkheden die crowdfunding biedt en de verschillende leenvormen. Gezamenlijk met de Business Development Manager behaal je verkoopdoelstellingen en leg je een stevig fundament onder de verdere groei van Geldvoorelkaar.nl. Je draagt bij aan de verdere groei van crowdfunding als financieringsinstrument voor het MKB.

Activiteiten crowdfundbemiddelaar / commercieel:

 • Je legt, ontwikkelt en onderhoudt contacten met potentiële klanten in jouw werkgebied.
 • Je adviseert MKB ondernemers en intermediairs over crowdfunding en de verschillende leenvormen.
 • Je realiseert succesvolle publicaties van hoogwaardige crowdfundingprojecten op Geldvoorelkaar.nl.
 • Je verzorgt presentaties en neemt deel aan beurzen vanuit je rol als ambassadeur van Geldvoorelkaar.nl.
 • Je realiseert verkoopdoelstellingen in samenwerking met de Business Development Manager.

Als crowdfundbemiddelaar werk je op zelfstandige basis als ZZP-er. De werkzaamheden worden met name vanuit huis en op locatie van de klant verricht.

Functie-eisen

 • Minimaal 10 jaar commerciële ervaring in de financiële/zakelijke dienstverlening.
 • Een passende HBO of WO opleiding.
 • Commerciële drive / resultaatgericht.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Ruime ervaring als sparringpartner van de MKB ondernemer gericht op financiering.
 • Sterk in het herkennen van commerciële kansen.
 • Commercieel netwerk.
 • Up-to-date kennis van (alternatieve) financiering.

Wat bieden we?
Geldvoorelkaar.nl staat aan de wieg van crowdfunding in Nederland. Als snelgroeiende organisatie bieden wij een serieus alternatief voor kredietverlening enerzijds en beleggingsmogelijkheden anderzijds. Inmiddels zijn meer 1.100 ondernemingen en particulieren via Geldvoorelkaar.nl gefinancierd voor een totaalbedrag van meer dan 110 miljoen euro. Bij Geldvoorelkaar.nl krijg je de kans om je commerciële en adviesvaardigheden in te zetten en ondernemers daadwerkelijk te ondersteunen bij hun ambities. Dit doen we vanuit een jong en gedreven team!

Vergoeding: op basis van commissie.

#ShareYourAmbition

Interesse?
Reageer dan per e-mail met motivatie, minimaal beschikbare uren per week en link naar je LinkedIn profiel naar Berdien van Coeverden (Hoofd Administratie en HR). b.vancoeverden@geldvoorelkaar.nl.

Wil je meer weten over de functie dan kun je bellen met Wim Burger, Business development manager, op 085-2733465.

**************************************************************************************************************************************************