• Wie is Geldvoorelkaar.nl?

  Wie is Geldvoorelkaar.nl?

  Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfundingplatform in Nederland en zet zich in voor de financiering van MKB Nederland en particulieren.

  Via Geldvoorelkaar.nl ondersteunen investeerders en geldleners elkaar bij het waarmaken van hun ambities.

 • Geld lenen?

  Geld lenen?

  Heeft u financiering nodig voor de opstart of uitbreiding van uw onderneming? Of bijvoorbeeld voor een verbouwing of zonnepanelen?

  Via Geldvoorelkaar.nl bepaalt u zelf de hoogte van het geldbedrag, de looptijd en de rente.

  Wij behandelen uw aanvraag. Na goedkeuring wordt uw project gepubliceerd.

 • Geld investeren?

  Geld investeren?

  Investeren in crowdfundingprojecten via Geldvoorelkaar.nl levert u het volgende op:

  • Aantrekkelijk rendement
  • Door ondernemers aangeboden incentives
  • Investeren in door u geselecteerde projecten
  • Laagdrempelig investeren tegen lage kosten

Waarom Geldvoorelkaar.nl?

Onze missie is om positief bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland. Met crowdfunding faciliteren we financiering voor ondernemers en particulieren. Dit wordt mogelijk gemaakt door duizenden investeerders. Hiermee wordt de 'echte' economie ondersteund, profiteren investeerders van een hoog rendement en maken ondernemers hun ambities waar.

Slimmer investeren

Via ons kunt u slimmer geld investeren. Het bij ons mogelijk om met meerdere investeerders te investeren in projecten van particulieren en bedrijven.

 

Een groot voordeel dat we bieden is het hoge rendement in combinatie met de hoge mate van transparantie. Per project is duidelijk te zien wat de jaarrente, de looptijd, het doel en de classificatie is. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

 

Het gemiddelde rente percentage per crowdfunding project ligt rond de 8,5% per jaar. Deze rente wordt vastgelegd in een overeenkomt voor de looptijd van het project. Als investeerder ziet u precies waar uw geld voor wordt gebruikt en wanneer uw investering met rente wordt terugbetaald.

 

Als particulier investeerder kunt u crowdfunding optimaal inzetten om uw beleggingsresultaat te optimaliseren. Investeer in het MKB of in andere particulieren. Meer de sociale kant ondersteunen? Investeer in verenigingen of wellicht in starters. 

 

reeds  € 184.695.600 geïnvesteerd

Investeer met meer rente & minder kosten

 • Vergunning en toezicht AFM

 • Aangeboden rendementen liggen tussen de 4% en 12,5%.

 • Ieder crowdfundingproject is voorzien van een risicoclassificatie.

 • Externe screening door Graydon (ISO 10674 gecertificeerd), Creditsafe, BKR en Focum.

 • Beoordeling door ervaren crowdfunding bemiddelaars.

 • Met uw investering ondersteunt u MKB ondernemingen en particulieren.

 • Naast rente profiteert u van aangeboden incentives.

 • Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl

Ervaringen

man, 25 jaar, ondernemer
Met geld investeren in projecten op geldvoorelkaar.nl krijg ik meer dan 2x zoveel rente dan op mijn spaarrekening.
man, 67 jaar, gepensioneerd
Eindelijk kan ik ook eens iemand helpen met het geld dat ik niet direct nodig heb en ik word er nog voor beloond ook. Geld investeren was nog nooit zo leuk!
man, 47 jaar, ex-belegger
Ik hoef niet elke dag meer te kijken naar mijn aandelen, want ik weet precies waar ik aan toe ben.

Classificatie

Voorafgaand aan de publicatie van een crowdfundingproject op Geldvoorelkaar.nl, wordt eerst de haalbaarheid van het project beoordeeld. De haalbaarheid van een project wordt geanalyseerd door één van onze crowdfundingbemiddelaars en definitief vastgesteld na beoordeling door onze riskmanager. Het crowdfundingproject wordt bij publicatie voorzien van een risicoclassificatie. De risicoclassificatie loopt uiteen van 1 (defensief) tot en met 5s (speculatief, starter). De achtergestelde converteerbare lening krijgt een classificatie 6 of 6s (starter). Zo ziet u direct het risico van uw investering.

Voorbeeld: een ondernemer vraagt een lening aan groot € 200.000,-. De aflossing -en renteverplichting van de lening is € 4.000,- per maand. De kredietnemer kan echter op basis van zijn bestaande (vrije) cashflow per maand € 8.000,- aflossen. De kredietnemer verbruikt dus 50% van zijn maximale afloscapaciteit. Het crowdfundingproject wordt gepubliceerd met risicoclassificatie 2.

Op het moment dat een aanvraag niet verantwoord wordt geacht, wordt het crowdfundingproject niet op Geldvoorelkaar.nl geplaatst.

Voorkom onnodig risico bij het investeren in crowdfundingprojecten en lees de pagina Risico. Spreid uw te investeren geld over meerdere projecten en investeer slechts een verantwoord deel van uw totaal vermogen via dit platform.

Annuïtaire leningen

Amazing Toys
Project:
16715 Zakelijk
Leendoel:
Voorfinanciering voorraden
Classificatie:
2
G-PD percentage:
0,05
Creditsafe score:
67
Zekerheden:
PRDRHA
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 15.000
Geinvesteerd:
€ 15.000
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
6,0%
Looptijd:
36 maanden

 

Geld investeren in alle beschikbare crowdfunding projecten die via ons platform nu worden aangeboden. Gebruik onderstaande button.

 

nuinvesteren[1]

Social Media

Met crowdfunding worden ambities van investeerders en ondernemers/particulieren waargemaakt. Financiering wordt mogelijk gemaakt door "The Crowd". Kortom: mensen helpen mensen. Deel daarom uw project via social media met relaties, familie, vrienden en collega's. En stimuleer hiermee dat nog meer mensen elkaar gaan helpen. Share your ambition!