'It giet oan'! Investeer nu in de Elfstedentocht

12-11-2021

In een twee uur durende voorstelling wordt de bezoeker meegenomen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: “Als 'De Tocht' ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit”. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het befaamde kruisje.

De cast bestaat uit meer dan vijftig topacteurs en -actrices die na een intensief castingproces zijn geselecteerd uit ruim zevenhonderd auditanten. Zij vertellen tezamen een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht is als een metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

State-of-the-Art techniek
Wat deze musical zo bijzonder maakt is onder andere de techniek. In de voorstelling wordt gewerkt met revolutionaire theatertechnieken (onder andere 3D-hologrammen en immersive projection), meteorologische effecten (onder andere wind, sneeuw en kou) en een immense 360° ijsvloer van 2.000m2. Bekijk hierhier en hier hoe de techniek voor deze musical ingezet gaat worden.

De Tocht is in goede handen
De regie van ‘De Tocht’ is in handen van award-winning regisseur Eddy Habbema. Hij regisseerde grote producties van Joop van den Ende en is de enige Nederlandse regisseur die op Broadway geregisseerd heeft. Bekend van onder andere Aïda in Concert, PIAF, Titanic, Elisabeth, Cyrano, West Side Story, Sonneveld, Ja Zuster Nee Zuster. Aan De Tocht werken meerdere internationaal bekroonde producers mee.

U kunt nu 'De Tocht' mede mogelijk maken door te investeren in dit mooie project. Want alleen samen halen we de finish! Het benodigde leenbedrag is 2,5 miljoen euro. U ontvangt 7% rente en 1,5% bonus bij voldoende bezoekers. De looptijd is 20 maanden. Investeren kan al vanaf € 100,-. Bekijk hier de kenmerken van het project.