Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Februari 2020

In de tweede helft van februari verwachten we veel nieuwe investeringskansen op Geldvoorelkaar.nl! In deze nieuwsbrief leest u er meer over. Verder in de nieuwsbrief:

  • Reportage Nieuwsuur over crowdfunding investeren;
  • De jaaropgaaf 2019 staat voor u klaar;
  • Project Le Salonard uit Maastricht op tv!

We hopen u ook de komende weken weer te mogen verwelkomen op ons platform!

Crowdfunding in het nieuws

Crowdfunding als financieringsvorm voor bedrijven zit flink in de lift. Particuliere beleggers zoeken manieren om rendement te maken, gezien de lage rentestand. Tegelijkertijd regelen steeds meer mkb-bedrijven en vastgoedbeleggers hun financiering buiten de bank om. Bij crowdfunding komen ze samen.

Nieuwsuur maakte hier een interessante reportage over. Daarin wordt stilgestaan bij crowdfunding als investeringsmogelijkheid. Bekijk de aflevering (scroll naar beneden).

Vastgoedfonds Berlage C.V. II

Het eerste project van Berlage C.V. was een groot succes: dankzij het enthousiasme en de snelle funding eindigde dit project in december 2019 als nummer 1 in de Nederlandse Crowdfunding Top 40! 

Ook bij dit tweede project werkt Vastgoedfonds Berlage C.V. graag samen met de investeerders. Het project betreft de uitbreiding van de vastgoedportefeuille met een beleggingspand in Amsterdam Buitenveldert nabij de Zuidas.

De kenmerken:

  • Eerste hypotheekrecht voor investeerders
  • 36 maanden looptijd
  • 5,5% rente
  • Loan-to-value 78%

Inschrijven kan nog, het project is reeds voor 76% volgeschreven!

Bekijk het project
De jaaropgaaf van 2019 staat voor u klaar

De jaaropgaaf van 2019 van Geldvoorelkaar.nl is beschikbaar. In Mijn Geldvoorelkaar vindt u onder het kopje Mijn statistieken een groene knop, waarmee u de jaaropgaaf kunt opvragen (scroll naar beneden).

De jaaropgaaf heeft u nodig voor uw aangifte Inkomstenbelasting 2019. De stand van uw investeringen per 1/1/2019 dient u aan te geven onder "Andere bezittingen - Uitgeleend geld (vorderingen)".

Reportage over crowdfundingproject Le Salonard uit Maastricht

Een leuke reportage van 1Limburg: onderneemster Monique Houbiers vertelt over haar crowdfundingproject bij Geldvoorelkaar.nl. Met de financiering maakte ze haar ambitie waar en startte ze een winkel in Maastricht. Haar project werd binnen twee minuten gefund!

Van binnenvaart tot pindakaas: gevarieerde investeringskansen

Er zijn weer veel nieuwe projecten op Geldvoorelkaar.nl! We bieden 'voor ieder wat wils' met zeer gevarieerde projecten. Zo kunt u investeren in:

Verder verwachten we deze week een binnenvaartschip en nog enkele andere projecten te presenteren aan de investeerders. Volop nieuwe investeringskansen met voldoende mogelijkheden om uw investeringsportefeuille goed te spreiden.

Naar projecten
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf uitzetten in uw eigen omgeving bij ‘Mijn gegevens’