Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
December: veel investeringskansen

Ook in deze bijzondere tijden blijven we vanuit Geldvoorelkaar.nl actief om MKB Nederland te financieren. Uiteraard verantwoord en met de focus op levensvatbare ondernemingen en rendement voor investeerders. Dankzij duizenden investeerders worden vele projecten gefund. Crowdfunding investeerders vervullen hiermee een belangrijke rol bij het in stand houden van economische activiteit. Wij danken u daarom hartelijk voor het vertrouwen en uw betrokkenheid!

De komende twee weken worden veel projecten gepubliceerd, dus houd u onze website in de gaten voor de investeringskansen. In de tussentijd delen we alvast vier interessante projecten met u.
Bij vragen over onderstaande projecten horen we uiteraard graag van u. We helpen u graag verder. 

Wij wensen u veel leesplezier!

 

Spectator Healthcare Technology

Graag maken wij u attent op deze investeringskans met maatschappelijke impact en hypothecaire dekking. De rente voor dit project is onlangs verhoogd van 8,5% naar 9% en het project is voor 70% hypothecair gedekt.

Spectator Healthcare is een technologisch bedrijf dat wereldwijd digitale oplossingen aanbiedt op het gebied van gezondheidszorg, met name voor zorg-op-afstand toepassingen. Algemeen Directeur Frans Hermes, die in 2005 Spectator Video Technology oprichtte, en Wim Kraaijeveld (sinds 2012 financieel directeur), begonnen in 2016 de gezondheidstak van het IT-bedrijf te ontwikkelen en in diverse landen te implementeren. Dit heeft geleid tot een wereldwijd netwerk en getekende contracten voor de uitrol van e-health oplossingen. Spectator Healthcare streeft naar een verbeterde toegang tot essentiële zorg en het verhogen van de kwaliteit van leven voor iedereen, ongeacht geslacht, ras, religie, sociale status of geografische locatie. Het bedrijf sluit daarmee aan bij de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie.

 • Spectator Healthcare Technology
  Rente: 9% | € 895.000,- | 48 mnd | 38% gefund | 387 investeerders.

  Interessant voor u? Bekijk het promofilmpje of de pitch.
Bekijk de pitch
Verbouwing vastgoed Horst

Het project verbouwing Vastgoed Horst maakt het mogelijk voor de heer Verschuren om het bedrijfspand te verbouwen en in compartimenten te verdelen. Hiermee wordt de verhuurbaarheid verder verbeterd. De LTV gekoppeld aan het project bedraagt 39% (na verbouwing). De aanwezigheid van voldoende kantoorruimte maakt dat het pand voor meerdere bedrijfstoepassingen geschikt is. Zowel handel, industrie als diverse soorten dienstverlening zijn denkbaar. Tussen Nijmegen en Venlo zijn relatief weinig bedrijfshallen van deze omvang te huur, vooral niet voor industriële toepassingen zoals een productieonderneming. Omdat het pand ook beschikt over een eigen, afsluitbaar buitenterrein is de verhuurbaarheid erg goed. Interessant voor u?

 • Verbouwing vastgoed Horst
  Rente: 6,2% | € 350.000,- | 60 mnd | 77% gefund | 306 investeerders

  Interessant voor u? Bekijk de pitch.
Bekijk de pitch
Voorpublicatie River Aanhangwagens

River Aanhangwagens speelt in op de vraag naar aanhangwagens door trailers aan te bieden voor specifieke doelgroepen. Vanuit de handel in auto’s en boten, alsmede de bouwsector is er veel vraag naar aanhangwagens. De River Aanhangwagens gaan door hun stevige bouwkwaliteit bovengemiddeld lang mee. De ondernemer wil doorgroeien en zoekt financiering voor uitbreiding van de voorraad.

 • River Aanhangwagens
  Live op 18 december 10:00 uur
  Rente: 7,5% | € 55.000,- | 60 mnd 
  Interessant voor u? Bekijk de pitch.
Bekijk de pitch
Voorpublicatie Bed & Breakfast Huize De Worp

Deze Bed & Breakfast ontvangt al decennia gasten van over de hele wereld en is de oudste B&B van Deventer. Bij investeren ontvangt u naast rente een korting van 25% op een overnachting in deze bijzondere B&B.

 • Bed & Breakfast Huize de Worp
  Live op 18 december 12:00 uur
  Rente: 6% | € 66.000,- | 72 mnd 
  Interessant voor u? Bekijk de pitch.

 

Bekijk de pitch
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier om uit te schrijven