Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Nieuwsbrief crowdfundingpartners - november 2019

 
 
43842 

Ontvangst keurmerk Erkend MKB Financier

 

Dinsdag 29 oktober was Geldvoorelkaar.nl bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de turbulente financieringsmarkt, dat werd georganiseerd door Stichting MKB Financiering.

Tijdens het evenement nam Edwin Adams namens Geldvoorelkaar.nl het keurmerk Erkend MKB Financier in ontvangst. Daarmee behoort Geldvoorelkaar.nl tot de eerste elf financiers die over keurmerk beschikken.

Het was mooi om te zien dat bij het evenement veel financieringsadviseurs aanwezig waren, die zich inzetten voor de ontwikkeling en professionalisering van de financieringsmarkt.


  
 
 
43848 

Wij werken graag met u samen!

 

Bij Geldvoorelkaar.nl hechten we veel belang aan de samenwerking met onze crowdfundingpartners. In onze optiek staat u aan de basis van een passende financiering voor uw relaties en hun succes tijdens de looptijd van de lening.

De voordelen voor onze partners
 • Wij bieden scherpe tarieven, educatie en maatwerk financiering
 • Vertrouwd contact met een vaste beoordelaar
 • Publicatie op het grootste crowdfund platform van Nederland

  Onlangs profiteerde BDO van een week lang exposure op 'ons' led-scherm langs de A12. Ook adverteren op ons led-paneel? Bij een succesvolle campagne van € 250.000 of meer krijgt u een week lang reclame langs de snelweg! Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 •   
   
   
  43845 

  Geldvoorelkaar24

   

  In de vorige nieuwsbrief kondigden we het al aan: binnenkort starten wij met Geldvoorelkaar24, een versnelde dienstverlening voor partners waarmee wij daarvoor geschikte aanvragen binnen 24 uur kunnen beoordelen.

  Vanaf maandag 18 november kunt u gebruik maken van Geldvoorelkaar24. De dienst is ontwikkeld voor aanvragen:
 • Van € 25.000 tot € 125.000
 • Van bestaande ondernemingen met min. 2 afgesloten boekjaren
 • Waarbij geen zekerheden worden gevestigd

  Geldvoorelkaar24 staat zeer scherp in de markt, met tarief van € 750,- upfront fee + 0,1% doorloopfee per maand. Binnenkort ontvangt u per e-mail uitgebreidere informatie over deze nieuwe dienst!

 •   
   
   
  43859 

  Vrijblijvend vooroverleg

   

  Wilt u snel en direct weten of wij iets voor uw relatie kunnen betekenen? Bel ons dan eens voor een vrijblijvend vooroverleg, waarmee u een specifieke casus voor kunt leggen aan één van onze accountmanagers en onze Risk-manager.

  Onderaan onze contactbrochure vindt u onze contactgegevens. Zo schakelt u direct met de juiste persoon. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via ons algemene nummer 085 - 27 33 465.

  Wij helpen u graag!


    
   
   
  43858 

  Najaarsactie bij Geldvoorelkaar.nl

   

  In de maanden november en december kunt u gebruik maken van onze najaarsactie! Alle aanvragen die in deze maanden worden ingediend door crowdfundingpartners en worden gefund vóór 1 januari krijgen:

  25% korting op de publicatiekosten!

  Met de najaarsactie van Geldvoorelkaar.nl biedt u een mooie korting aan uw relatie!


    
   
   
  43844 

  Achter de schermen bij Geldvoorelkaar.nl

   

  Bent u benieuwd hoe het eraan toegaat bij het grootste crowdfundingplatform van Nederland? Onze korte bedrijfsreportage geeft een goede indruk:

  Bekijk de video via Youtube


    
   
   
    
  085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

  Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving