Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Nieuwsbrief investeerders - april 2018

 
 
36907 

Wij feliciteren...

 

... alle ondernemers van wie de afgelopen maand een project succesvol is gefund. Inmiddels is er via Geldvoorelkaar.nl meer dan 130 miljoen euro gefund in ruim 1300 projecten! Een succesvolle projectfunding markeert voor de geldnemers een belangrijke stap in de ontwikkeling van hun bedrijf. Naast geluk wensen wij deze ondernemers dan ook veel succes!

Welke projecten werden sinds de maartnieuwsbrief gefund? Klik hier voor een impressie.


  
 
 
36890 

Stap in Snap Landgraaf!

 

Investeringskans: Internationale franchise-organisatie Snap Fitness groeit verder! Ervaren fitness ondernemers openen in Landgraaf het 6e Snap Fitness filiaal van Nederland. De manager is ervaren als fitnessclub manager en brengt leden mee naar deze formule. Aardig weetje: voor Snap sporters is overwerk geen smoes om niet te trainen: Snap is 24/7 open!

Dit is een aanvraag met een aanzienlijke materiële borgstelling door gerenommeerde investeringsmaatschappij. Stap in deze investeringskans:


  
 
 
36154 

Kwaliteit op Geldvoorelkaar.nl

 

Wij presenteren projecten aan onze investeerders na een grondige screening. Deze voldoen aan risico kwalificaties die variëren van defensief tot zeer speculatief. Voor deze screening werkt Geldvoorelkaar.nl met goed geschoolde beoordelaars.

Daarnaast geven we cursussen aan financieel adviseurs, zodat zij de ondernemers met geschikte projecten met ons in contact kunnen brengen. Deze opleidingen voldoen aan de eisen van permanente educatie voor accountants. Zodat ieder weet: Geldvoorelkaar gaat verantwoord om met ondernemers en investeerders! Lees meer over onze werkwijze.


  
 
 
36903 

Zakelijk investeren in particuliere box 3 projecten

 

Heeft u een zakelijk investeerders-account en wilt u investeren in box-3 vastgoedprojecten van particulieren? Dat kan nu ook. De projecten waar het om gaat krijgen in de presentatie de toevoeging (box 3). Goed nieuws, want deze projecten zijn interessant voor zakelijke investeerders, en voor de geldvragers wordt crowdfunding nog interessanter.

Kijk op onze startpagina welke projecten er nu open staan voor investeringen!


  
 
 
36896 

Gefund en gezien: active Ants

 

Het zal u steeds vaker gebeuren: dat u in het nieuws verhalen ziet langskomen over projecten die bij Geldvoorelkaar.nl zijn gefund. Deze maand wees een vrolijke investeerder ons op Active Ants, dat het magazijnproces verregaand automatiseert. Hij zag zijn lievelingsproject op RTLZ, en herkende de fotogenieke hal al eerder in tv-commercials. Ziet u ook een geldnemer met de wind in de zeilen? Laat het ons weten via s.visser@geldvoorelkaar.nl


  
 
 
36930 

Mogen wij u een tip geven?

 

Meld u aan bij onze whatsapp dienst. U krijgt dan een seintje bij ieder project dat in voorpublicatie komt en dat opengaat voor investeringen. Mis geen enkele investeringskans, en kijk rustig welke projecten mooi passen in uw portefeuille!

Ook aanmelden? stuur een bericht "AAN" naar 06-15187472


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving