Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
April 2019

 
 
41433 

Resultaat Klanttevredenheidsonderzoek

 

In maart en april hielden wij een klanttevredenheidsonderzoek onder investeerders. Maar liefst 1222 investeerders deelden hun mening en aanbevelingen met ons. Gemiddeld gaven zij Geldvoorelkaar.nl het rapportcijfer 7.

Wij willen alle investeerders die deelnamen hartelijk bedanken. De komende periode gaan wij met uw aanbevelingen aan de slag. Het is onze ambitie om in de toekomst minimaal een 8 te halen voor onze klanttevredenheid.

Via Meer informatie vindt u de top 5 van meest genoemde aanbevelingen. Wij nodigen u van harte uit om uw mening met ons te blijven delen!


  
 
 
41436 

Samenwerking met Achtergrondonderzoek.nl

 

Voordat een propositie op Geldvoorelkaar.nl wordt gepubliceerd, wordt een aanvraag uitgebreid en zorgvuldig beoordeeld. Binnenkort zal deze screening worden uitgebreid met een persoonsrapport door Achtergrondonderzoek.nl

Achtergrondonderzoek.nl biedt een applicatie die alle openbare informatie over een persoon verzamelt en in een rapport publiceert. Door veel verschillende bronnen te combineren, geeft Achtergrondonderzoek.nl een gewogen beeld van een ondernemer en zijn kredietwaardigheid.

Wij verwachten dat de samenwerking met Achtergrondonderzoek.nl zal bijdragen aan de kwaliteit van onze beoordeling.


  
 
 
39363 

Veel investeringen in eerste kwartaal 2019

 

Het jaar 2019 is goed begonnen voor Geldvoorelkaar.nl: vanaf januari is er ruim € 20 miljoen geïnvesteerd in projecten via ons platform.

De maand maart was een topmaand met ruim € 7,7 miljoen aan investeringen. Uiteraard speelde het APOC project op 9 maart, goed voor € 2.6 miljoen, daarbij een grote rol.

Met dank aan de investeerders!


  
 
 
41299 

VG Groep zakelijk vastgoed

 

De nieuwe Vastgoedlening van Geldvoorelkaar.nl is inmiddels volop in gebruik. Het project VG Groep zakelijk vastgoed, dat op dit moment openstaat voor investeringen, is daar een mooi voorbeeld van.

Kenmerkend voor de Vastgoedlening is dat de zekerheid van Eerste Hypotheekrecht geboden wordt aan de investeerders. De lening van € 600.000,- wordt aangewend voor de aankoop en herontwikkeling van een bedrijfspand in Bussum, met een looptijd van 24 maanden en 5% rente.

Het is nu nog mogelijk om te investeren in dit project. Door een verkorte inschrijfperiode is het project nog maar één dag open.Via de link komt u direct bij de pitch.


  
 
 
41435 

Rolloos Industries

 

De offshore-industrie voorziet de wereld van energie, communicatie en transport. Deze sector ontwikkelt zich snel op het gebied van veiligheid en efficiëntie.

Rolloos draagt hieraan bij door innovatie systemen te ontwikkelen op het gebied van video-analyse, slimme communicatie en geavanceerde machine-learing. Een voorbeeld zijn de explosieveilige camera's van Rolloos, die de positie van personen op een boorplatform kunnen meten. Komt iemand in de 'Red Zone', dan wordt die automatisch gealarmeerd.

Het project van Rolloos is sinds drie dagen open voor investeringen. Via Meer informatie komt u bij de pitch.


  
 
 
41444 

Kaak Event Rent verlengt contract met Zwarte Cross

 

De materialen van Kaak Event Rent zijn niet alleen op bruiloften en bedrijfsfeesten te vinden, maar ook op festivals en grote evenementen. Zo tekende Kaak vorige week het contract met de Zwarte Cross bij voor de komende drie jaar.

Het is nog mogelijk om te investeren in Kaak Event Rent. De lening wordt aangewend voor de overname van aandelen, tegen een rente van 8% en een looptijd van 60 maanden.

Bij Meer informatie vindt u de link naar de pitch.


  
 
 
41453 

Hoe gaat het nu met.... Key West Beachhouse?

 

In 2014 begon Jos van der Lee Key West Beachhouse, met de hulp van investeerders. Hoe gaat het nu gaat? 'Key West draait best!'

'We richten ons op liefhebbers van slow food, ontspannen sfeer en kwaliteit', vertelt Van der Lee. 'En dat gaat goed; dagelijks bedienen we tegen de duizend gasten.'

Van der Lee komt zijn investeerders nog regelmatig tegen: 'Soms komen er nog steeds mensen vragen of hun persoonlijke kortingpas (de incentive) van toen nog geldig is. Met sommige investeerders heb ik af en toe een vriendschappelijk contact. Voor hen is het ook leuk dat de zaak zo lekker loopt.'

U vindt het volledige interview via Meer informatie.


  
 
 
41451 

Openingstijden en betalingsverkeer rondom Pasen

 

Rondom de paasdagen hebben wij aangepaste openingstijden:

Op vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) zijn we geopend volgens reguliere openingstijden. Op tweede paasdag zijn wij gesloten.

Door de paasdagen en aangepaste openingstijden kunnen betalingen enige vertraging oplopen. We doen ons best om alle betalingen zo snel mogelijk te verwerken.

Fijne paasdagen!


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving