Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Investeerdersnieuwsbrief - Augustus 2018

 
 
38137 

Staatssecretaris steunt initiatief nieuwe financiers

 

Recent in het FD: Bedrijven die geld nodig hebben, hoeven daarvoor allang niet meer naar de bank. Maar de meesten doen dat nog wel. "Samenwerking aan de kant van verstrekkers kan helpen. Nieuwe financiers werken aan een overkoepelende organisatie die voorlichting moet geven en moet komen tot afspraken over de kwaliteit van de leningen. Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken heeft haar steun al aan dit initiatief toegezegd, dat naar verluidt deze herfst wordt gelanceerd", aldus het FD. "Belangrijk is dat nieuwe financiers goed worden vertegenwoordigd in de markt," zegt Edwin Adams van Geldvoorelkaar.nl, "Daarom zijn wij een van de initiatiefnemers voor de oprichting van deze vereniging." Het hele artikel lezen:


  
 
 
38155 

Verwacht: Apoc Aviation, Take-off met nieuwe propositie

 

In de week van 27 augustus verschijnt op Geldvoorelkaar.nl een nieuw project van APOC Aviation ter inzage. APOC Aviation heeft reeds vier vliegtuigen aangekocht met hulp van Geldvoorelkaar.nl investeerders. Nu breidt APOC Aviation de dienstverlening uit, waarmee haar concurrentiepositie aanzienlijk verbeterd kan worden. Vliegt u mee? Houd onze website in de gaten of meld u aan voor onze Whatsapp service.


  
 
 
38154 

Kijk bij onze actuele projecten

 

Ook op dit moment staan er projecten open voor uw investeringen. Of u nu houdt van meubelmakerij, van rooiboscosmetica, of van de wereldkeuken in Zaandam, voor elke smaak hebben we een aanbod. Ga nu kijken bij onze actuele projecten!


  
 
 
38158 

Geldvoorelkaar.nl zoekt stagiairs

 

Geldvoorelkaar.nl zoekt stagiairs (m/v). Kent u een geschikte student (HBO/WO) die wil meewerken aan onze marketing en communicatie? We komen graag met kandidaten in contact! Betreft een meewerkstage (geen onderzoeksstage) voor student in commerciële of communicatie/media-HBO- of WO opleiding. Verzoek: Stuur de vacature ook door binnen uw netwerk! En houd onze vacaturepagina in de gaten voor andere actuele vacatures.


  
 
 
37750 

Dat verzin je niet!

 

Laatst belden we de investeerder die de tweepersoonscruise - de incentive uit de pitch van Cruise Travel - had gewonnen. De winnaar was blij en verrast, en vroeg: 'zal ik u nu vertellen wat ik zelf voor werk doe?' Dat wilden wij wel weten. De man die als prijswinnaar lekker gaat ontspannen op een groot schip is beroepshalve kapitein op de grote vaart. Dat verzin je toch niet! Wij wensen hem een prachtige ontspannende zeereis!
Kijk welke incentives er nu in de pitches staan...


  
 
 
38156 

Wij feliciteren...

 

… de ondernemers die succesvol hun project financierden via crowdfunding op Geldvoorelkaar.nl. We horen vaak van ondernemers dat ze nieuwe kansen en contacten danken aan hun publicatie. Kent u groeiende bedrijven voor wie dit interessant kan zijn? Breng ze in contact met ons, en wie weet kunt u binnenkort investeren in het project van uw eigen vrienden! Klik op de link voor een greep uit van recente projecten.


  
 
 
37262 

Spread the word!

 

"Oh, doen jullie ook vastgoed?" Nog lang niet elke ondernemer en elke potentiële investeerder weet dat Geldvoorelkaar.nl als enige crowdfundingplatform in Nederland ook leningen verstrekt aan particulieren, bijvoorbeeld voor box-3 vastgoedbeleggingen. Wij willen graag dat meer mensen kennismaken met onze dienstverlening. Helpt u mee? Deel onze nieuwsbrief, of like onze uitingen op social media! (LinkedIn, Facebook, Twitter) Alvast onze grote dank.


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving