Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
December 2018

 
 
39167 

Ondernemer vertelt: Walter Vendel van Fit20

 

Geldvoorelkaar.nl vertelt graag het verhaal van inspirerende ondernemers. Zo ook dat van Walter Vendel, die High intensity Training als fitnessoncept in Nederland introduceerde en er met Fit20 een wereldse aanpak van maakte. Een groei die mede mogelijk werd door de investeerders van Geldvoorelkaar.nl.

Benieuwd naar zijn verhaal? Beluister de podcast via de link!


  
 
 
39201 

Investeerdersinterview: Walter Tiggeloven

 

'Ik beslis in hooguit tien minuten of ik investeer: ik screen het project en ik kijk ook via Google.' Waar deze investeerder nog meer op let? U kunt het lezen in de rest van het interview, klik op 'meer informatie' .

Wekelijks plaatst Geldvoorelkaar.nl inspirerende investeerdersverhalen op de website. Houd de site en onze sociale media in de gaten voor de nieuwste interviews.


  
 
 
39193 

APOC Aviation en Geldvoorelkaar.nl op RTL 7

 

Leuk om te kijken: op zondag 2 december om 10:00 zendt RTL 7
een item uit over het crowdfundingsucces van APOC Aviation. Wim Burger van Geldvoorelkaar.nl (zweef)vliegt een rondje mee met APOC-CEO Max Lutje Wooldrik. De uitzending wordt herhaald op zaterdag 8 december om 13:00. Mooie publiciteit voor deze bevlogen ondernemer!


  
 
 
39180 

Geldvoorelkaar.nl verbetert afronding projecten

 

Wie investeert, maakt het liefst zo snel mogelijk rendement. Daarom versnelt Geldvoorelkaar.nl vanaf 1 december het afrondingsproces.
De maximale betalingstermijn voor investeerders wordt verkort, inclusief herinneringsmails. We vragen investeerders daarom zo snel mogelijk na het betaalverzoek de toegezegde gelden over te maken. Door het proces te versnellen, ontvangt de ondernemer eerder zijn geld en maakt u eerder rendement. Gunstig voor ondernemer én investeerder.

Klik op de link voor meer informatie over het vernieuwde proces.


  
 
 
39166 

Nieuwe investeringsmogelijkheden op Geldvoorelkaar.nl

 

December een drukke maand? Er gebeurt ook veel op ons platform! Zo kunt u nog investeren in Vastgoed Utrecht, Parkwoord Hotel Amsterdam en in Woningverbetering in Hoogvliet. Ook kunt u zich warmen aan het project Theehuis Mon-Chouette. Sprint naar de site voor TopsportCentrum Groningen en Snap Fitness Den Haag. Over sprinten gesproken, Max Guitar is bijna bij de finish. Investeer vandaag nog mee!


  
 
 
39199 

Kent u nog ondernemers? Stel ze aan ons voor!

 

Geldvoorelkaar.nl heeft al bijna 150 miljoen euro gefinancierd. Onze ambitie is om nog veel meer MKB-ondernemers in Nederland van passende financiering te voorzien. Kent u nog ondernemers met groeiplannen? Stel ze eens aan ons voor.

Als u een ondernemer aan ons voorstelt, die wij met de hulp van investeerders succesvol kunnen financieren, ontvangt u als dank €200,- investeringstegoed!


  
 
 
39198 

Wie zet de teller op €150 miljoen? Investeer en win!

 

Op dit moment is er ruim €149 miljoen euro via Geldvoorelkaar.nl gefinancierd. Nog even en we mogen vieren dat we -als eerste platform in Nederland - de 150 miljoen realiseren!

De investering die de teller op €150.000.000 zet, wint een voucher voor een reis voor twee personen t.w.v. €1500,-! De voucher wordt samen met Hotelkamerveiling.nl aangeboden. Hotelkamerveiling.nl is in 2016 gefund via Geldvoorelkaar.nl.


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving