Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Nieuwsbrief Investeerders - Februari 2018

 
 
36133 

Wij feliciteren...

 

... de ondernemers die hun projecten zagen vollopen. En de Geldvoorelkaar-investeerders die deze ondernemers ondersteunen. De variëteit is groot. Klik op de link en zie welke projecten de afgelopen tijd werden gefund!


  
 
 
36132 

Netto-rendement 2017: 4,94% (365d) of 4,38% (90d)

 

Komende week verschijnt de bijgewerkte overall jaarrendement-infographic. De eerste cijfers zijn er al. Op 1 januari had Geldvoorelkaar.nl een nettorendement van 4,94% bij 365d en 4,38% bij 90d. Dit is na verrekening van kosten en volledige afboeking van de defaultposten na respectievelijk 365 dagen en 90 dagen achterstand. Geldvoorelkaar.nl streeft naar een gemiddeld nettorendement van 4,5% voor de investeerders. Uw rendement vergelijken met het overall rendement van Geldvoorelkaar.nl? Op MijnGeldvoorelkaar.nl vindt u het jaarrendement van uw investeringen.


  
 
 
36123 

Investeerders, dank!

 

Wij houden contact met ondernemers van gefunde projecten. Zo hoorden we dat het spannende tijden zijn voor de ondernemers van fietsenmerk Mokumono (project 016644). Hun frame ondergaat deze weken spectaculaire tests. En daarna wachten de beurzen. “We kunnen niet wachten om de markt te bestormen!” Lees hun verhaal.


  
 
 
36130 

Dieper in Fidesta `t Vissershûs

 

De ondernemers achter Fidesta `t Vissershûs Leeuwarden staan in de startblokken om de zorg voor dementerende bejaarden op zich te nemen. Ze zijn ervaren in de geestelijke gezondheidszorg. Hoe gaan zij zich onderscheiden van het andere zorgaanbod? Lees het interview met de enthousiaste Friezen.


  
 
 
36090 

Wat deze schipper drijft

 

Voor de Geldvoorelkaar.nl-investeerders spraken we Rutger Hellingh, de ondernemer achter project “Mira Maris”. De schipper stapt van de rondvaartboot terug op de kleine binnenvaart. "Dan ben ik veel beter te genieten." Wat drijft deze man?


  
 
 
35809 

Wat er verandert aan het tarief

 

Per 15 februari wijzigen de tarieven voor investeerders van Geldvoorelkaar.nl. Hierover kwamen vragen bij ons binnen. Lees wat er precies gaat veranderen aan de tarieven


  
 
 
36154 

Scholing voor duurzame kwaliteit

 

Scholing verhoogt de kwaliteit van Geldvoorelkaar.nl. Daarom organiseren we regelmatig verdiepingscursussen voor het team. Hier ging het om het, in het kader van de beoordeling van zakelijke kredietaanvragen, kunnen benoemen en inschatten van processen, aandachtspunten en bijzondere risico`s van overnames en participaties. Wordt zeker vervolgd. Dat is in het voordeel van investeerders en geldnemers. En u? Kent u de antwoorden op onze veel gestelde vragen? Check het bij de FAQ!


  
 
 
36143 

Esther de Vries: Bijzonder behendig op Klantenservice

 

Geldvoorelkaar.nl verwelkomt Esther op de Klantenservice. Haar werkervaring op Bijzonder Beheer afdelingen van grote banken en verzekeraars is van meerwaarde bij Geldvoorelkaar.nl. Haar strategie: "Laat mij maar bellen!" Welkom!


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving