Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Februari 2019

 
 
40485 

Nieuwe leenvorm: de Vastgoedlening

 

Vanaf deze maand kunnen ondernemers en vastgoedbeleggers hem officieel indienen: de Vastgoedlening. Aan investeerders biedt deze nieuwe leenvorm een aantal interessante voordelen:

 • Investeerders verkrijgen 1e hypotheekrecht op onroerend goed objecten.

 • Uw succesfee wordt gespreid over de looptijd ingehouden en wordt verlaagd bij (deel)aflossing.

 • De Vastgoedlening biedt een extra mogelijkheid om spreiding aan te brengen in uw investeringsportefeuille, waarmee u het risicoprofiel van uw portefeuille kunt verlagen.

  Meer weten? Bekijk onze productpagina of de digitale brochure.

 •   
   
   
  39419 

  Verbetering informatievoorziening investeerders

   

  Vanaf 1 maart 2019 verbeteren wij onze manier van berichtgeving over lopende projecten. Wij stappen na die datum volledig over op het gebruik van de pagina Mijn updates in uw persoonlijke Mijn Geldvoorelkaar. U ontvangt dan niet langer een e-mail bij iedere nieuwe update.

  In Mijn updates kunt u alle berichtgeving over lopende projecten in één overzicht vinden. Het is ook mogelijk om alle berichtgeving per project te bekijken.

  Op vrijdag 15 februari versturen wij een bericht hierover naar alle investeerders. U kunt deze brief alvast lezen via Meer informatie.


    
   
   
  40527 

  6 Praktische tips voor crowdfunding investeerders

   

  Zoekt u wel eens op Google naar een ondernemer en de onderneming, wanneer u een pitch leest? En heeft u wel eens gebruik gemaakt van de 48-uur durende voorpublicatie van een project, om aan Geldvoorelkaar.nl een vraag over het project te stellen?

  Om onze investeerders in het zadel te helpen, hebben wij zes tips opgesteld, die u als crowdfunding investeerder kunnen helpen. Lees de tips via Meer informatie!


    
   
   
  40539 

  Geldvoorelkaar groeit - Welkom bij Sales, Gertjan!

   

  Sinds februari hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen op onze Sales-afdeling! Gertjan Tienkamp heeft veel ervaring opgedaan in de bankierswereld en had altijd al interesse in alternatieve financieringsvormen.

  'Ik word enthousiast van innovatieve businessplannen, mooie bedrijven en bevlogen ondernemers. Crowdfunding vind ik een van de mooiste instrumenten voor MKB-ondernemers in de zoektocht naar kapitaal.'


    
   
   
  40538 

  Geldvoorelkaar groeit - Welkom bij Risk, Anita!

   

  Ook Anita Buijs versterkt sinds februari het team van Geldvoorelkaar.nl! Na haar jarenlange ervaring bij ABN AMRO Bank en bij autobedrijf Brochane, werkt ze nu met veel plezier op de Risk-afdeling van Geldvoorelkaar.nl.

  Anita weet alles van zekerheden, contracten en pitches. Daarnaast houdt ze zich bezig met de algemene ondersteuning van de afdeling Risk. Hoe Anita haarzelf omschrijft? 'Zet mij maar aan het werk!'


    
   
   
  40507 

  Interview: investeerder Karolijne Bol

   

  Wat zoeken investeerders in een crowdfundingpitch? Wat willen ze bereiken met hun investeringen? Geldvoorelkaar.nl zoekt het uit.

  Karolijne (51) zet haar wekker als een project open gaat: 'Ik zorg dat ik klaar zit om te investeren'.

  'In het begin wilde ik dat het project me aansprak of de mensen erachter. Inmiddels let ik ook op andere dingen.'

  Welke tactiek Karolijne nu gebruikt bij het investeren in projecten? U kunt het lezen in het interview, via Meer informatie


    
   
   
  40524 

  'Handel is mijn passie' - Alexander van de Griend

   

  Nu open voor investering: Pawn De Luxe.

  'De passie voor vintage merkhorloges zat er bij mij al vroeg in' - Alexander van de Griend (52) runt samen met zijn zoon Glenn (25) het succesvolle Pawn De Luxe, dat handelt in de online verkoop van exclusieve gebruikte merkhorloges.

  'Handel is mijn passie. Het maken van een deal, voor welk product dan ook, vind ik prachtig. Ik neem mijn dertig jaar ondernemerservaring mee in Pawn De Luxe.'

  Investeerders die gebruik maken van de incentive, maken op twee manieren rendement! Hoe dat werkt? Lees het interview via Meer informatie.


    
   
   
  40558 

  Oude bekenden, nieuwe investeringskansen

   

  De komende tijd komt er weer een aantal nieuwe projecten open voor investeringen, waaronder een enkele oude bekenden!

  Brasserie-Tearoom-Restaurant De Drie Wijzen uit Sluis serveert investeerders voor de derde keer een aantrekkelijke propositie. Den Haag Property bouwt zelfs voor de vijfde keer op de crowd! Ook open voor investering staan Pawn De Luxe en Fidesta It Hofke.

  Bent u al geabonneerd op onze What's App Service? Daarmee ontvangt u een melding wanneer een project wordt voorgepubliceerd of live gaat.


    
   
   
  40553 

  Doneeractie Rudi Lubbers

   

  U heeft het misschien wel voorbij zien komen: de doneeractie voor oud-bokser Rudi Lubbers. De aanleiding voor de actie was een aflevering van Andere Tijden Sport, waarin te zien was hoe Lubbers samen met zijn vrouw in armoede leefde in Bulgarije.

  Als bijdrage aan de doneeractie stelden wij bij uitzondering ons platform beschikbaar om de donaties te faciliteren.

  Aan de hulpactie werd onder meer aandacht besteed in DWDD.


    
   
   
    
  085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

  Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving