Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Januari 2019

 
 
39667 

Crowdfunding Award voor Grootste Platform 2018

 

Geldvoorelkaar.nl heeft de Crowdfunding Award 2018 gewonnen in de categorie Grootste Platform! De award werd uitgereikt door CrowdfundingCijfers.nl.

In totaal is er meer dan 154 miljoen euro geïnvesteerd via Geldvoorelkaar.nl. Wij willen u als investeerder bedanken voor het mede mogelijk maken hiervan!

Benieuwd naar onze productie in 2018? Bekijk onze productiecijfers.


  
 
 
39668 

Investeerdersinterview: Jan Fransen

 

Wat zoeken investeerders in een crowdfundingpitch? Wat willen ze bereiken met hun investeringen? Geldvoorelkaar.nl zoekt het uit.

Deze keer is investeerder Jan Fransen aan het woord. Hij inspireert ook anderen tot investeren. “Ik ben warm pleitbezorger voor crowdfunding. Ik maak mensen enthousiast.”

Ook vertelt hij over zijn investeringstactiek."Ik ben blij met de mogelijkheid om investeringen te spreiden. Ik zit inmiddels in tachtig projecten. Dat enkele het niet gaan redden, dat accepteer ik. Daar staat tegenover dat er ook heel wat vervroegd zijn afgelost."

Bekijk het interview via 'Meer informatie'.


  
 
 
39669 

Update Cruise Travel

 

Op basis van vragen van investeerders heeft Credion & Valor Corporate Finance samen met het management van Cruise Travel Nederland een aanvullend informatiepakket opgesteld, dat meer inzicht geeft in:

 • de aard van de financieringsaanvraag;
 • de financiële situatie van Cruise Travel Nederland;
 • de zekerheidspositie voor de investeerders van Geldvoorelkaar.nl. Deze bleek onvoldoende duidelijk en komt neer op een bedrag van € 1.750k.

  Het aanvullend informatiepakket is te vinden als bijlage bij de pitch. Klik op 'Meer informatie' om de pitch direct te bekijken.

 •   
   
   
  39671 

  Hoogkamer Assurantiën: waarom twee leendelen?

   

  Op Geldvoorelkaar.nl staan momenteel twee projecten van Hoogkamer Assurantiën. Waarom zijn dat er twee? De ondernemer heeft hier bewust voor gekozen. De verschillende looptijden zorgen voor een verantwoorde liquiditeitsdruk. Daarnaast zijn de zekerheden (materiële waarde) afgestemd op de rentepercentages en looptijd per project.

  Investeert u in beide projecten? Dan biedt de ondernemer u graag een gratis halfjaarabonnement voor uw verzekeringsadvies aan! Lees verder over de zekerheden en kenmerken per project bij 'Meer informatie'.


    
   
   
  39406 

  abbi insights: groei klantenbestand

   

  "Hoe werkt abbi insights en waardoor trok het al snel een aantal grote klanten aan? Oprichter Marco Wolters legt het uit in een interview.

  'Als je vanuit de smartphone marktonderzoek kunt doen, op een manier die dicht bij de consument staat, dan help je organisaties echt om beter op de wensen van hun klanten in te spelen.'

  abbi insights heeft recent werkgeversorganisatie VNO-NCW en Waterschap Brabantse Delta mogen verwelkomen als nieuwe klanten. Wist u trouwens dat bij dit project borgstellingen worden aangeboden van in totaal € 275.000? Bekijk de pitch via 'Meer informatie'."


    
   
   
  39670 

  In the picture: Happix

   

  Deze lening heeft een doelbedrag van € 175.000,-, met een looptijd van 60 maanden en een geboden rente van 8%. Aan investeerders wordt hypothecaire zekerheid op onroerend goed geboden in de vorm van een tweede hypotheek. De waarde van het onroerend goed bedraagt € 920.000,-. Rekening houdend met de in de pitch genoemde restschuld van € 478.000,- biedt deze een gedegen dekking voor de lening.

  Investeert u in Happix? U ontvangt in ieder geval 10% korting op een Nationaal Fotokado. Investeert u € 1.500 of meer? Dan maakt u kans op een Nationaal Fotokado waardebon à € 500,-!


    
   
   
  39704 

  Statistiekpagina geactualiseerd

   

  Onze statistiekpagina is weer geactualiseerd. Op deze pagina leest u onder andere:

 • Het gemiddeld rendement dat investeerders behalen;
 • Het totaalbedrag dat via Geldvoorelkaar.nl is geïnvesteerd;
 • De maandproductiecijfers van Geldvoorelkaar.nl in 2018.

  U kunt de Statistiekpagina hier bekijken.


  Wat betreft uw persoonlijke portefeuille: eind januari ontvangt u de jaaropgaaf.

 •   
   
   
  39690 

  Grote regionale verschillen crowdfunding in Nederland

   

  Crowdfunding in Nederland groeit. Maar niet overal even hard: er zijn grote verschillen in het aantal investeringen dat via crowdfunding is gedaan in 2018 per provincie.

  Noord-Holland is het hardst gestegen in 2018: er werd zo'n 66 miljoen euro geïnvesteerd; een groei van +92% ten opzichte van 2017.

  Op nummer 2 van stijgingen in crowdfunding staat de provincie Groningen, met een groei van +75%. In totaal werd daar in 2018 7 miljoen euro geïnvesteerd.

  Benieuwd hoe crowdfunding er in uw omgeving voorstaat? Klik op de link voor meer informatie!


    
   
   
  38514 

  Nieuwe projecten met hypothecaire zekerheid

   

  In januari zijn er veel investeringsmogelijkheden bij Geldvoorelkaar.nl. Voor Pasta2Go (70%) komt de eindstreep in zicht. Dit project wordt gevolgd door Hoogkamer Assurantiën deel 2 (51%) en Orange BOB Klantenbinder.app (50%).

  In januari komen er weer nieuwe projecten bij op onze website, met mooie zekerheden. Zo kunt u binnenkort investeren in een binnenvaartschip en een nieuw vastgoedproject, beide met eerste hypotheekrecht.

  Op de hoogte blijven van alle nieuwe investeringsmogelijkheden? Abonneer u op onze WhatsApp Service !


    
   
   
  39703 

  De voordelen van Geldvoorelkaar.nl

   

 • Grootste crowdfundingplatform in Nederland (erkend door onafhankelijk vergelijkingsplatform);

 • Hoog netto rendement (4,44%) en een hoog aflossingspercentage van bestaande projecten (>51%)

 • Grondlegger van de huidige crowfundmarkt, actief sinds 2011

 • AFM-vergunning en -ontheffing

 • Aangesloten bij Kifid en BKR

 •   
   
   
    
  085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

  Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving