Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Nieuwsbrief investeerders - Duurzaamheid Special

 
 
42511 

Juli - Maand van de Duurzaamheid

 

Deze maand publiceerde het Kabinet het Klimaatakkoord voor Nederland, waarin ligt vastgelegd welke maatregelen Nederland neemt om onder andere de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Wij zien de verduurzaming van de voedselindustrie, energiesector, transportsector en de financiële dienstverlening als belangrijke ontwikkelingen voor nu en voor de toekomst. We leveren daar graag een bijdrage aan via onze dienstverlening en manier van werken.

Wist u dat...

 • Geldvoorelkaar.nl is gevestigd in een duurzaam, circulair pand?
 • Onze accountmanagers overstappen naar elektrisch rijden?
 • Bij ons pand ruime gelegenheid is om elektrische auto's op te laden?
 • Wij veel werken met thuiswerkers, wat CO2-uitstoot bespaart op woon-verkeer?
 • Onze kredietbeoordelaars werken in de regio, wat eveneens CO2-uitstoot bespaart?

 •   
   
   
  42470 

  Duurzame Vastgoedlening

   

  Het Klimaatakkoord heeft ook gevolgen voor de vastgoedsector, die de komende jaren moet 'vergroenen'. Om duurzaam vastgoed te stimuleren, ontwikkelde Geldvoorelkaar.nl een nieuw product: de Duurzame Vastgoedlening.

  De Duurzame Vastgoedlening is een doorontwikkeling van de bestaande Vastgoedlening, maar dan met een nog scherper tarief voor de geldnemer. Duurzame panden hebben een energielabel A, A+ of A++ of krijgen dit na renovatie.

  Door de aankoop van en renovatie naar energiezuinige panden te stimuleren, verwachten we investeerders meer duurzame investeringskansen aan te kunnen bieden.


    
   
   
  42451 

  Europese Award voor ondernemer Finsulate

   

  Rik Breur, de ondernemer van Finsulate, heeft de European Inventor Award gewonnen. Vorig jaar werd het project van Finsulate succesvol gefund via Geldvoorelkaar.nl door 69 investeerders.

  Breur bedacht een milieuvriendelijke folie met nylonstekels, die algen, mossels, zeepokken en andere aanslag weghoudt van de onderkant van een schip. Zonder bescherming blijven die aan de romp van de boot kleven en daardoor moeten schepen tot wel 40 procent meer brandstof gebruiken om vooruit te komen.

  Wij vinden het fantastisch dat de investeerders en Geldvoorelkaar.nl een bijdrage hebben mogen leveren aan de groei van dit innovatieve bedrijf!


    
   
   
  41305 

  Subsidie eigen woning

   

  Nu het toch over duurzaamheid gaat: wist u al dat de Subisidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) weer opengaat voor eigenaar én bewoner? Dat meldt de RVO.

  De SEEH stimuleert de eigenaar én bewoner van een woning energie te besparen. Woningeigenaren kunnen de subsidie naar verwachting vanaf eind augustus 2019 aanvragen om reeds uitgevoerde energiebesparende maatregelen te vergoeden.

  Het Kabinet stelde tot en met het jaar 2020 € 84 miljoen euro beschikbaar voor de subsidies.


    
   
   
  42510 

  Interview met Flanderijn incassospecialisten

   

  In het geval van betaalachterstanden werkt Geldvoorelkaar.nl samen met de incassospecialisten van Flanderijn. We vroegen Hans Flanderijn (directie) en Jules Bhaggoe het recoverytraject van Geldvoorelkaar.nl toe te lichten.

  In het interview leggen zij hun werkzaamheden als gerechtsdeurwaarder uit en beantwoorden ze vragen die bij sommige investeerders leven.

  Via Meer informatie vindt u het interview. Hans Flanderijn nodigt investeerders graag uit voor een bijeenkomst op 1 november op het kantoor bij Flanderijn te Rotterdam. Meer informatie hierover vindt u in het interview.


    
   
   
  42474 

  Investeerder Pieter aan het woord

   

  Pieter van den Hoek (44) werkt als ICT'er voor een koepel van ziekenhuizen. Door zijn achtergrond in het belastingrecht is hij altijd al geïnteresseerd geweest in bedrijven en hun ontwikkelingen. Hij was al snel geïnteresseerd in crowdfunding toen dat zijn intrede deed op de markt.

  Pieter investeerde sinds 2015 in 16 projecten via Geldvoorelkaar.nl en behaalt een netto rendement van 7,02%. Hij heeft geen defaults in zijn portefeuille en heeft een positieve, kritische blik op Geldvoorelkaar.nl.

  U vindt het interview via Meer informatie.


    
   
   
  42487 

  Nais Brands betreedt nu ook Duitse markt

   

  Ondernemers Bas en Janneke van Nais Brands kinderkleding lieten ons weten hun eerste order in Duitsland te hebben binnengehaald! "Naast de verkooppunten in België en Nederland, kan Nais Kidswair vanaf volgend jaar de Duitse markt betreden. Een mooie stap in de verdere groei en internationalisering van Nais", schrijven ze in een bericht aan investeerders.

  Investeren in Nais Brands
  Het project van Nais Brands biedt investeerders een mooie rente van 9% en tweede hypothecaire zekerheid. De propositie staat nog open voor investeringen. U vindt de pitch via Meer informatie.


    
   
   
  42496 

  Ook tijdens de zomer volop investeringskansen

   

  Ook tijdens de zomer bieden wij u volop investeringskansen. Zo kunt u deze week onder andere investeren in nieuwe vastgoedprojecten.

  Het project Herfinanciering Bedrijfspand VoetFit Velp betreft een vastgoedlening, met eerste hypothecaire zekerheid en een LTV van 68%. Daarmee is de lening voor meer dan 100% gedekt door het hypotheekrecht; een mooie zekerheid.

  Ook op het project Aankoop beleggingspand Rotterdam hebben de investeerders recht op eerste hypotheek. Dit project gaat live op 12 juli. Tot slot kunt u ook investeren in Renovatie beleggingspand, waarbij funding wordt gezocht voor de aankoop van een beleggingsobject in Amsterdam.


    
   
   
    
  085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

  Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving