Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Investeerdersnieuwsbrief Maart 2018 - VASTGOEDSPECIAL

 
 
42534 

Vastgoedmarkt is hot

 

Wij sturen u een speciale nieuwsbrief over de vastgoedmarkt, want die biedt veel mogelijkheden voor crowdfunding. Edwin Adams, directeur Geldvoorelkaar.nl: "Wij groeien in het beleggingsvastgoed en verwachten die groei de komende jaren te versterken." Door de nieuwe Basel-IV akkoorden zullen banken minder geld kunnen uitlenen, en zo ontstaat meer ruimte voor alternatieven zoals crowdfunding. Lees de antwoorden op vier vragen aan Edwin Adams.


  
 
 
42534 

Het recht van hypotheek: zekerheid voor investeerders

 

Sinds eind 2016 kan Geldvoorelkaar.nl een recht van hypotheek vestigen bij een lening. Volgens Risk Manager John van der Veld van Geldvoorelkaar.nl wordt nu zichtbaar hoe aantrekkelijk dat is. "90 tot 95% van de particuliere aanvragen zijn aanvragen voor vastgoedbeleggingen." Wat betekent dat eigenlijk, een recht van hypotheek? We vroegen het Van der Veld zelf.


  
 
 
42534 

Investeringskans in Nieuwe Nieuwstraat

 

Die Amsterdamse straatnaam klinkt flink dubbelop, en dat is de kans ook. Want u kunt nu investeren in een annuïtaire lening of in een aflossingsvrije lening. Allebei kan natuurlijk ook. De projecten staan bij ons afzonderlijk gepubliceerd, maar we hopen voor allebei voldoende investeringen te vinden. Let op de verschillende looptijden. Kijk op de projecten voor meer informatie: annuïtair, 120 maanden | aflossingsvrij, 60 maanden


  
 
 
42534 

Beleggingsvastgoed verduurzaming

 

Een van de ondernemers die kansen ziet in dit vastgoed, verhuurt beleggingspanden en vraagt kapitaal voor het verduurzamen ervan; denk aan zonnepanelen en isolatiemaatregelen. Geen halve maatregelen! Hij heeft al tien projecten lopen en wil de Geldvoorelkaar.nl-investeerders laten meeprofiteren van zijn rendement. Kijk in de projectomschrijving en draag bij aan de verduurzaming van deze woningvoorraad.


  
 
 
42534 

Klankbordgroep vergroot

 

Na onze oproep meldden zich 18 actieve investeerders voor onze klankbordgroep. Directeur Edwin Adams is er blij mee: "Wij vinden het van groot belang te kunnen sparren met investeerders over de ontwikkelingen bij Geldvoorelkaar.nl omdat we zo de juiste zaken met de juiste prioriteit op de agenda kunnen zetten. Geldvoorelkaar.nl is een platform met en voor investeerders en wij willen graag ontwikkelingen delen en toetsen. De klankbordgroep is een uitstekende manier om feedback te krijgen van onze klanten."


  
 
 
36630 

Zelf een project starten?

 

Zoals u in deze nieuwsbrief heeft gelezen gaat het bij beleggingsvastgoed zeker niet alleen om verhuurbare appartementen in de binnenstad. Wilt u een eigen vastgoedproject finanieren middels crowdfunding? Neem dan contact met ons op via info@geldvoorelkaar.nl. Wij helpen u graag! Of maak gebruik van onze contactpagina.


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving