Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Nieuwsbrief Investeerders - Maart 2018

 
 
36517 

Gefeliciteerd! Mooie projecten in maart

 

Met hulp van de Geldvoorelkaar.nl-investeerders zijn mooie projecten gefund. Van taarten tot vastgoed en van huisdierenvoer tot financieel advies... Kijk welke projecten er de afgelopen maand via het grootste crowdfundingplatform van Nederland werden gefund.


  
 
 
36505 

Fotograaf ontwikkelt zich tot software specialist

 

Groeien kan in vele richtingen. Een glamourfotograaf richtte een fotoagentschap op en lijft nu zijn software-ontwikkelaar in. Investeerders krijgen de kans om in deze mooie ontwikkeling mee te groeien. We vroegen Sven Hoogerhuis zijn plannen in zijn project Doorontwikkeling Cortex toe te lichten. Lees zijn verhaal!


  
 
 
36532 

Fidesta Vissershûs sterker door steun franchisegever

 

Het doelbedrag van deze lening is verlaagd nu de franchisegever bereid is gevonden extra mee te financieren. Afloscapaciteit, zekerheidspositie van de investeerders van Geldvoorelkaar.nl en risicoclassificatie blijven gelijk. Dan ziet het plaatje er wellicht een stuk aantrekkelijker uit... én de voorwaarden van deze lening blijven gelijk. Investeer nu in het Vissershûs.


  
 
 
36548 

De parel van Breda!

 

De Geldvoorelkaar.nl mysteryshopper bezocht de Sacramentskerk in Breda. Deze evenementenlocatie werd gefund via Geldvoorelkaar.nl. Het enthousiasme spatte er vanaf: "Dit is een prachtlocatie, de parel van Breda. Er werd gedanst, gedronken en genoten", aldus onze bezoeker. En dat dankzij 254 investeerders! Ziet u ook hoe het gaat met Geldvoorelkaar.nl-projecten? Laat het ons weten!


  
 
 
36536 

Lightwell loopt lekker (licht)

 

We horen van de CFO dat de omzet van Lightwell in het eerste kwartaal van 2018 op schema ligt voor de ambitieuze doelstelling. De productie loopt lekker, en aan orders geen gebrek in 2018. Lightwell is daarnaast binnenkort standhouder op de grootste vakbeurs ter wereld. Grijp niet naast dit gave project en investeer nu.


  
 
 
36547 

Een plus van 1,0 procent

 

De rente op project 17509 (verduurzaming beleggingspanden) is door de ondernemer met 1,0% verhoogd. Het nieuwe tarief is 5,7%. De andere kenmerken (doelbedrag € 163.000, looptijd 120 maanden) blijven gelijk. Had u al een investering toegezegd? Dan geldt de hogere rente ook voor u. Nog niet geïnvesteerd? Ga naar het project!


  
 
 
36512 

Geflitst met nieuwe naamplaat

 

Gespot: de MS Absolut. Onze investeerders herkennen het schip uit ons project MS Jacob Hessel van eind 2017. In februari vond de overdracht plaats. Wijzigingen van scheepsnamen zijn normaal, zegt financieel adviseur voor de binnenvaart Henk Schoonderwoerd: 'De oude naam hoorde bij de vorige eigenaar en moest eraf. Ondernemer zocht een pakkende, nieuwe naam die nog niet bestond op een schip en zo ontstond Absolut.' Wij proosten erop. Welke ondernemer helpt u aan een flitsende start?


  
 
 
36503 

Investeringen en uw belastingaangifte

 

U geeft zelf uw geïnvesteerde gelden op in uw aangifte Inkomstenbelasting. Het bedrag dat u (op 1 januari 2017) had uitstaan als geïnvesteerd bedrag, vult u in bij Box 3 in als uitgeleend geld en andere vorderingen. Het bedrag dat u moet invullen vindt u in het jaaroverzicht van Geldvoorelkaar.nl. U vraagt de jaaropgave op met de groene knop 'Jaaropgave opvragen' onder het tabblad 'Mijn statistiek' in Mijn Geldvoorelkaar.nl.


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving