Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Maart 2019

 
 
40798 

Nieuw project APOC Aviation

 

Na zes eerdere succesvolle crowdfunding campagnes bij Geldvoorelkaar.nl wendt APOC Aviation zich opnieuw tot de crowd. De lening zal worden aangewend voor de aankoop van een uit de vaart genomen Boeing 737, waarvan de onderdelen worden gereviseerd en doorverkocht. De pitch wordt op donderdag 7 maart voorgepubliceerd.

Bent u geïnteresseerd in dit project? Ga er dan klaar voor zitten zodra het open gaat voor investeringen; de APOC projecten verlopen doorgaans met grote vaart!

Op RTL7 verscheen vorig jaar een item over de crowdfunding van APOC projecten. Bekijk het fragment hier.


  
 
 
40811 

Binnenkort: RealTime Lead Group

 

Oude bekende RealTime Lead Group wendt zich opnieuw tot de investeerders van Geldvoorelkaar.nl. Dit keer wordt funding gezocht voor werkkapitaal en de investering in nieuwe productontwikkelingen.

RealTime Lead Group behoort tot de belangrijkste internationale business-to-business bedrijfsinformatieleveranciers in Nederland. Het bedrijf ondersteunt hun relaties bij het in kaart brengen van nieuwe afzetmarkten en het genereren van new business leads, met behulp van een internationale database.

De aanvraag wordt binnenkort voorgepubliceerd!


  
 
 
40800 

Binnenkort: Cycling World

 

Vanuit Leeuwarden bedienen ze heel Friesland: de familie Terpstra heeft één van de meest toonaangevende tweewielerwinkels in Noord-Nederland. Familiebedrijf Cycling World bestaat dit jaar 60 jaar en in het bedrijf zijn maar liefst drie generaties Terpstra's actief.

De lening wordt onder andere aangewend voor de overname van het pand waarin de rijwielspecialist gevestigd is.

Naast Cycling World, RealTime Lead Group en APOC verwachten we in maart nog meer mooie investeringsmogelijkheden.


  
 
 
40810 

Onderzoek: wat vindt u van Geldvoorelkaar.nl?

 

Bij Geldvoorelkaar.nl is het ons doel om u als investeerder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid.

Wij betrekken onze investeerders bij de ontwikkeling van ons platform door middel van een investeerdersklankbordgroep. Uiteraard vinden we ook uw feedback en aanbevelingen van groot belang.

Daarom zullen we de komende tijd een klanttevredenheidsonderzoek houden onder alle investeerders. U kunt de link naar de vragenlijst binnenkort in uw mailbox verwachten. Wij zouden het zeer waarderen als u mee wilt werken aan dit onderzoek en daarmee aan de ontwikkeling van Geldvoorelkaar.nl. Alvast hartelijk dank voor uw deelname, we zijn benieuwd naar uw mening!


  
 
 
40803 

Introductie van verzamelbetalingen

 

Op verzoek van veel investeerders introduceren wij verzamelbetalingen. De verzamelbetalingen zijn getest onder een kleine groep investeerders en zijn positief ontvangen. Daarom zullen we deze wijze van betalen de komende tijd gaan invoeren voor alle investeerders.

Bij verzamelbetalingen worden alle uitbetalingen van projecten gebundeld en eens per twee weken overgemaakt. Hierdoor wordt het betalingsproces voor veel investeerders overzichtelijker en voordeliger. Bij iedere verzamelbetaling ontvangt u namelijk een overzicht van alle betalingen die de verzameling bevat.

U ontvangt een e-mail wanneer wij ook voor u de verzamelbetalingen in gaan voeren. Via Meer informatie vindt u een uitgebreidere toelichting.


  
 
 
40801 

Investeringsalert via e-mail

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe investeringskansen? Meld u dan aan voor onze What'sapp service of voor de nieuwe Investeringsalert.

De Investeringsalert wordt via e-mail verzonden bij de (voor)publicatie van projecten. Aanmelden voor deze alert kan eenvoudig via de pagina Mijn gegevens, in uw Mijn Geldvoorelkaar-omgeving. Onderaan deze pagina vindt u de E-mail opties, waar u de Investeringsalert aan kunt vinken.

Zo mist u geen enkele investeringskans!


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving