Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Investeerdersnieuwsbrief - November 2018

 
 
38798 

Crowdfunding aantrekkelijk alternatief voor aandelenbeleggen

 

Als investeerder weet u dat investeren een aantrekkelijk alternatief biedt voor beleggen in aandelen. Aandelenkoersen kennen een grillig verloop en de oorzaken zijn niet altijd duidelijk. De stabiliteit van de onderliggende zekerheden bij vastgoedprojecten inspireerde tot de Vastgoedlening. Kort gezegd: Investeren in een vastgoedlening betekent investeren met een stabieler onderpand. Lees er meer over in dit interview.


  
 
 
38795 

Continuïteitsscenario borgt uw belangen

 

Van uw investering in crowdfundingprojecten verwacht u jaren lang plezier. De afhandeling van uw investeringen is in vertrouwde handen bij Geldvoorelkaar.nl. Dat vertrouwen wordt verder versterkt door ons continuïteitsscenario. Dit zorgt ervoor dat als wij worden getroffen door technische problemen of een overmacht, uw belangen zijn geborgd en alle afspraken gewoon kunnen doorgaan. Lees er meer over in bijgaand bericht.


  
 
 
38794 

Voor u een diner, voor ons een prijs

 

Erkenning voor onze professionaliteit is altijd welkom. Geldvoorelkaar.nl is sinds 2012 het grootste crowdfundingplatform van Nederland en dat wordt ook gezien door de organisatoren van publieksprijs Cashcow Award - daar zijn we doorgedrongen tot de shortlist - en de juryprijs IEX Gouden Stier Beste Keuze in de categrie Crowdfundingplatform.

Helpt ons de Cashcow award winnen en maak kans op een dinercheque. Stem voor 'Geldvoorelkaar' in bijgaand lijstje! Bij voorbaat onze dank.


  
 
 
38780 

Ontmoet Geldvoorelkaar op Beleggersfair

 

Op de Beleggersfair - 9 november in de Beurs van Berlage - zullen Wim Burger en Edwin Adams optreden namens Geldvoorelkaar.nl. Wim Burger zal een masterclass geven over investeren als alternatief voor aandelenbeleggen, en Edwin Adams spreekt in een talkshow met andere crowdfunding-experts.

Wilt u dit niet missen, meld u dan aan als onze gast. U krijgt gratis toegang als u zich aanmeldt met code BFGVE18. Klik voor het programma op de link.


  
 
 
38811 

Creditsafe verfijnt rekenmethode

 

Wij zijn recent door Creditsafe geïnformeerd dat zij haar scoremodellen heeft vervangen. Alle bedrijven in Nederland zijn opnieuw beoordeeld op basis van de meest recente scoremethodieken (statistische regressiemodellen) die gebruik maken van nog meer data. Hierdoor zijn zij, naar hun zeggen, nog beter in staat om kredietwaardige van niet-kredietwaardige bedrijven te onderscheiden. Meer informatie is te vinden op de site van Creditsafe.


  
 
 
42534 

Oproep: word voorbeeldinvesteerder

 

Kennis is macht - kennis delen is kracht. Geldvoorelkaar.nl wil graag met ervaren crowdfunding investeerders in gesprek. Hoe investeert u? Waar let u op, en welke keuzes maakt u? Hoe denkt u over risico en over rendement? Wat is voor u de fun in crowdfunding?

Wij komen graag langs, maken een investeerdersportret van u met foto en tekst of podcast. Bedoeld voor in onze social media en nieuwsbrieven. Brengt uw mede-investeerders op ideeën. Leuk? Mail naar info@geldvoorelkaar.nl


  
 
 
38514 

Fris buiten? Warm u aan deze projecten!

 

Er staan op dit moment meerdere projecten open waar u zich aan kunt warmen. Pizzabakker Papa John's liet ons vandaag weten binnenkort op meer locaties te gaan openen. U kunt investeren in franchisenemer Papa John's Rotterdam-Alexander. Ook actief is het Samsung Businesscenter - ook voor wie met Apple belt. Sprint naar de site om fietsenbedrijf Prijssnijder niet te missen. Vergeet niet het Groningse Topsportzorgcentrum of de behendigheidsspelletjes van EazeGames. Is dit allemaal niet uw cup of tea? Bij Banketbakkerij Thé Café Bos vindt u het vast wel. Investeer vandaag nog mee!


  
 
 
38485 

Geldvoorelkaar.nl groeit beter met uw hulp!

 

Alle projecten op ons platform zijn ooit begonnen met een telefoontje of een bezoek aan onze website. Wij beantwoorden informatieverzoeken persoonlijk, en kijken serieus naar elke aanvraag. Helpt u ons groeien? Vertel uw kennissen dat wij alle geldleners persoonlijk begeleiden tijdens de aanvraag. En dat wij ook hun onderneming graag willen helpen aan een passende financiering. Ook voor u is dat leuk: u kunt dan makkelijk in ze investeren.


  
 
 
36132 

Oproep: word voorbeeldinvesteerder

 

Kennis is macht - kennis delen is kracht. Geldvoorelkaar.nl wil graag met ervaren investeerders in gesprek. Hoe investeert u? Waar let u op, en welke keuzes maakt u? Hoe denkt u over risico en over rendement? Wat is voor u de fun in crowdfunding? Wij komen graag langs, maken een investeerdersportret van u met foto en tekst of podcast. Bedoeld voor in onze social media en nieuwsbrieven. Brengt uw mede-investeerders op ideeën. Leuk? Mail naar info@geldvoorelkaar.nl


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving