Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
November 2019

 
 
44224 

Ondernemer Finsulate op bezoek bij Koningshuis

 

Een aantal jaren geleden bezochten (toen nog Prinses) Máxima en Hans Biesheuvel (ONL) de stand van Geldvoorelkaar.nl op de Week van de Ondernemer. In het bijzijn van Máxima publiceerden we toen een mkb-project voor investeerders.

Ondernemer Rik Breur, van het gecrowdfunde project Finsulate, ontmoette de Koningin onlangs in een wel heel bijzondere setting. Hij was één van de zesentwintig landgenoten die werden uitgenodigd voor de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde wegens een bijzondere prestatie.

Breur won dit jaar een Europese uitvindersprijs voor zijn duurzame anti-algenfolie voor de scheepvaart. Bijzonder om als platform en investeerders een bijdrage te hebben geleverd aan de innovatie en groei van deze onderneming!


  
 
 
44211 

Crowdfunding in het nieuws

 

De markt van financiering via crowdfunding groeit nog altijd stevig door. Dit jaar is al meer dan 275 miljoen euro opgehaald via crowdfundingplatforms. Dat is al meer dan in heel 2018, waarin 265 miljoen euro werd gefund.
Bron: Telegraaf.nl.

Geldvoorelkaar.nl groeit mee met markt
Ook bij Geldvoorelkaar.nl is een sterke groei waarneembaar. Tot op heden is in 2019 ruim € 42 miljoen gefund. Met nog een maand te gaan verwachten we dit jaar nog de magische grens van € 200 miljoen aan financieringen te behalen. Daarmee is Geldvoorelkaar.nl marktleider op het gebied van crowfunding in Nederland.


  
 
 
44216 

Geldvoorelkaar24

 

Binnenkort verwachten wij de eerste Geldvoorelkaar24 projecten te publiceren. Geldvoorelkaar24 is een versnelde dienstverlening, waarmee aanvragers binnen 24 uur te horen krijgen of ze in aanmerking komen voor een lening.

Wat moeten investeerders weten over Geldvoorelkaar24 projecten?

 • Voor aanvragen tot € 125.000
 • Alleen voor bestaande ondernemingen met track record
 • Ondernemers tekenen altijd voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
 • De screening is even zorgvuldig, maar het proces is versneld.
 • Er worden geen aanvullende zekerheden gevestigd.

  Via Meer informatie vindt u de Productpagina voor uitgebreidere informatie.

 •   
   
   
  43624 

  Geslaagde investeerderssessie bij Flanderijn

   

  Op vrijdag 1 november organiseerde Geldvoorelkaar.nl een investeerderssessie op het kantoor van Flanderijn. Tijdens de sessie gaf directeur Hans Flanderijn een toelichting op het recoveryproces van projecten bij Geldvoorelkaar.nl en kregen de aanwezigen de ruimte om vragen te stellen over specifieke cases.

  De bijeenkomst werd positief ontvangen door de aanwezige investeerders:

  'Wat ik goed vond aan de sessie was de ruimte voor eigen vragen en casussen. De betrokkenen hadden een informele houding en er was ruimte voor diepgang.'

  Via Meer informatie vindt u nog meer reacties op de sessie.


    
   
   
  44210 

  Interview met Marijn en Chantalle Noordermeer

   

  Inmiddels kennen de investeerders van Geldvoorelkaar.nl ze wel: Marijn en Chantalle Noordermeer. Met hun onderneming Noordermeer Vastgoed hebben zij inmiddels vijf succesvolle crowdfunding campagnes gehad.

  In een artikel op Vastgoedjournaal.nl vertellen 'de Noordermeertjes' over hun vastgoedbeheerbedrijf en hun visie op beheer.

  'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders. Ons vastgoedbedrijf is kleinschalig, waardoor we altijd bereikbaar zijn en snel kunnen handelen als er iets mis is. Kwaliteit staat bij ons voorop.'

  Via Meer informatie treft u het volledige artikel. Leuke leesstof, voor wie geïnteresseerd is in het ondernemersverhaal van deze bekende crowdfunders!


    
   
   
  44231 

  Nieuw project APOC Project S

   

  De projecten van APOC Aviation hebben al meerdere 'crowdfundingrecords' verbroken. Dat geldt ook voor de vorige twee projecten, APOC V en W, die binnen 24 uur voor een bedrag van € 3,8 miljoen werden volgeschreven door de investeerders. Uniek in crowdfunding!

  APOC Project S live op zaterdag 30 november vanaf 15:00 uur
  Ook het twaalfde crowdfundingproject van APOC Aviation is gelanceerd: op zaterdag 30 november om 15:00 uur gaat Project S open voor investeringen!
  Het project staat nu in voorpublicatie op onze website. Meer informatie vindt u in de pitch van APOC Project S.

  Naast het plaatsen van nieuwe projecten wordt er ook afgelost; in december lost APOC Project L voor € 1,65 miljoen af.


    
   
   
  44232 

  Verwacht in december: beste Ierse pub ter wereld

   

  Wist u dat de beste Ierse pub ter wereld niet in Ierland, maar in Nederland te vinden is? De pub O'Casey's uit Den Haag won in oktober 2019 de award Best Irish Pub in the World, waarmee het zo'n 16.000 andere pubs versloeg.

  In december start O'Casey's een crowdfundingproject op Geldvoorelkaar.nl. Een mooie kans om te investeren in deze spraakmakende onderneming!

  Wilt u O'Casey's vast leren kennen? Via Meer informatie vindt u een korte videoreportage van het AD over de beste Ierse pub ter wereld.


    
   
   
    
  085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

  Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving