Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Investeerdersnieuwsbrief - Oktober 2018

 
 
38514 

Volop kansen om te investeren via Geldvoorelkaar.nl

 

Op dit moment heeft Geldvoorelkaar.nl volop projecten openstaan voor investeringen. Goede gelegenheid om te spreiden en die projecten te kiezen die bij u passen. In deze oktobernieuwsbrief passeren ze de revu. Verder hangt er weer een APOCvliegtuig in de lucht - verwachte landing deze week.


  
 
 
38513 

Overall statistieken bijgewerkt

 

Deze dagen leggen we de laatste hand aan de platformstatistieken, met gemiddelden van het begin in 2011 tot 1 september 2018. Wilt u nu al uw eigen statistieken zien? Dat kan in Mijn Geldvoorelkaar. (link gaat naar uw inlogpagina)


  
 
 
38473 

Een eigen keuken ontwerpen en laten maken

 

Dat is de ambitie van MeMas. De afkorting staat voor Meubel Makerij en Spuiterij en MeMas ontwikkelt een platform zodat consumenten thuis hun keuken of -meubilair kunnen ontwerpen. Natuurlijk kan de klant ook kiezen voor een meubel of keuken die op de website wordt aangeboden. Zoekt € 384.000,- | 9,0% | 60mnd. Nog een paar investeringen en het doelbedrag is bereikt.


  
 
 
38470 

Behendigheidsspelletjes: serieuze zaak

 

Op dit moment loopt er een crowdfundingproject van EazeGames bij Geldvoorelkaar.nl. De onderneming biedt online games aan, onder eigen merk en white label. Behendigheidsspelletjes met echt geld als inzet. Kleine bedragjes en een budgetplafond per maand. Ondernemer rapporteert snelle groei in speelduur, conversie, aantal betalende spelers en speelduur. Is nu klaar voor opschalen. Vraagt €420.000 | 7,0% | 48mnd waarvan 4 aflosvrij.


  
 
 
38516 

Voor de vleeseters in Veghel: Spare Rib Express

 

Wie niet vegetarisch is loopt vast warm voor de nieuwe Spare Rib Express in Veghel. Ondernemer investeert in voorraad, nieuwe apparatuur en een verbouwing van de keuken en winkelruimte. Voor de verbouwing wordt gewerkt met een architect. €110.000,- | 8,0% | 60mnd. Loopt het water u al door de mond?


  
 
 
38471 

Happy Camper

 

Jaagt het onstuimige weer ook uw fantasie aan? Hoe heerlijk zou het zijn om nu met een camper te toeren door een paradijselijk oord met prettige nazomerzon... u zou niet de eerste zijn die in oktober alweer boekt voor het voorjaar. Happy Camper richt zich op de dromers die het ook willen gaan doen en verhuurt campers. Zoekt €158.000,- | 7,0% | 48mnd groeilening


  
 
 
38517 

Project Havendorp is kampioen netwerken

 

Afgelopen week werd de ondernemer om elf uur 's avonds gebeld. "Ik kan niet meer in jou investeren, wat is dat nou?" Het project was volgeschreven; meer dan 20 investeerders deden voor het eerst mee met een crowdfundingproject. Complimenten voor de kampioen netwerken. Goed teken voor de toekomst. Aan de nieuwe Geldvoorelkaar.nl investeerders: welkom! En wie het gemist heeft: deze ondernemer haalde zelfs de krant.


  
 
 
38468 

Waarom wij uw anonimiteit belangrijk vinden

 

U heeft een investeerdersnummer en geldnemers die met u willen communiceren, doen dat op voorhand aan de investeerdersgroep, via ons platform. Nieuwe investeerders vragen weleens waarom we zoveel moeite doen om hun anonimiteit te waarborgen. Het antwoord is veel ouder dan de AVG: het werkt gewoon beter. Lees erover in bijgaand blogartikel.


  
 
 
38485 

Is crowdfunding iets voor uw ondernemende vrienden?

 

Al deze projecten zijn ooit begonnen met een telefoontje of een bezoek aan onze website. Wij beantwoorden ieder informatieverzoek persoonlijk en kijken serieus naar iedere aanvraag. Helpt u ons groeien? Vertel uw kennissen dat wij alle geldleners persoonlijk begeleiden tijdens de aanvraag. En dat we ook hun onderneming graag willen helpen aan een passende financiering. Ook voor u is dat leuk: u kunt dan makkelijk in ze investeren.


  
 
 
  
085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving