Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
Oktober 2019

 
 
43628 

Bedrijfsreportage Geldvoorelkaar.nl bij RTLZ

 

Vorige week zond RTL Z een korte bedrijfsreportage uit over ons platform, waarin u een kijkje achter de (computer)schermen krijgt bij Geldvoorelkaar.nl:

Bekijk de video via Youtube


  
 
 
43623 

Toename crowdfunding duurzame ondernemingen

 

Van 2016 tot en met 2018 is via crowdfunding 220 miljoen euro opgehaald voor duurzame projecten, zo blijkt uit onderzoek van crowdfundingcijfers.nl en ASN Bank. Meer dan een derde van alle crowdfundleningen was bestemd voor duurzame projecten.

Duurzame projecten op Geldvoorelkaar.nl
Verduurzaming van de maatschappij is een onderwerp waar Geldvoorelkaar.nl graag een bijdrage aan levert. Wij zijn dan ook verheugd dat we volgens het onderzoek in de top 10 staan van crowdfundplatforms die de meeste funding voor duurzame projecten realiseerden. In 2018 werd via Geldvoorelkaar.nl € 3,1 miljoen opgehaald voor duurzame projecten; in 2017 € 4,4 miljoen.

Via Meer informatie vindt u een link naar het rapport.


  
 
 
43626 

Laagdrempelig beleggen in vastgoed

 

Crowdfunding biedt investeerders een interessant alternatief voor beleggen in fysiek vastgoed of in een vastgoed beleggingsfonds. Wat is het verschil?

Bij crowdfunding…
 • Kiest u zelf in welke projecten u investeert
 • Kunt u laagdrempelig investeren; al vanaf € 100
 • Biedt vastgoed een waardevolle aanvulling voor risicospreiding

  Bij Geldvoorelkaar.nl maken de meeste vastgoedprojecten gebruik van de vastgoedlening. In totaal is via Geldvoorelkaar.nl € 38,4 miljoen in vastgoed geïnvesteerd, waarvan € 12,1 miljoen (32%) sinds januari 2019.

 •   
   
   
  43604 

  'OAMKB werkt graag samen met Geldvoorelkaar.nl'

   

  De projecten van franchiseorganisatie OAMKB worden doorgaans erg snel volgeschreven op Geldvoorelkaar.nl. Een prettige samenwerking, volgens OAMKB oprichtster Pascale Petiet.

  "Toen we in 2010 startten met de franchiseformule, zochten we eerst een connectie met de banken. Maar bij de bank waren de procedures erg lang, wat veel onzekerheid gaf."

  "De samenwerking met Geldvoorelkaar.nl is erg prettig. Net als wij kijken zij kritisch naar iedere aanvraag. Maar het platform denkt ook mee met ondernemers. Dit geeft de startende franchisenemer een goede start."


    
   
   
  43624 

  Heeft u vragen over recovery? Stel ze aan Flanderijn!

   

  Op vrijdag 1 november organiseert Geldvoorelkaar.nl in samenwerking met Flanderijn, het incassobureau waar wij mee samenwerken, een investeerderssessie op het kantoor van Flanderijn in Rotterdam.

  Van 10:00 tot 12:00 uur kunt u al uw vragen stellen over de recovery van projecten bij Geldvoorelkaar.nl aan gerechtsdeurwaarders Hans Flanderijn en Jules Bhaggoe. Aansluitend wordt er een lunch georganiseerd.

  Ontmoeten we u daar?
  Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de sessie op 1 november. Alle investeerders zijn van harte uitgenodigd zich hiervoor aan te melden. Aanmelden kan via een e-mail naar info@geldvoorelkaar.nl


    
   
   
  43621 

  Twee nieuwe APOC projecten

   

  APOC Aviation groeit hard: met een groeipercentage van 1088% over de periode 2015-2018 werd APOC recent genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Award 2019!

  De snelgroeiende onderneming is nu in de gelegenheid om twee A319s aan te kopen. APOC wendt zich hiervoor opnieuw tot de investeerders van Geldvoorelkaar.nl: volgende week komen er twee nieuwe APOC projecten live op ons platform.

  Naast APOC zijn er nog meer projecten 'ready for take-off'. Houd onze website in de gaten voor mooie investeringskansen in de komende weken!


    
   
   
    
  085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

  Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving