Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
 
September 2019

 
 
43243 

Op weg naar vernieuwing

 

De vakantieperiode is nu echt voorbij; aan alle investeerders een warm welkom terug!

Ook in de tweede helft van 2019 verwelkomen wij u graag als investeerder bij Geldvoorelkaar.nl. Bij ons profiteert u van:

 • Jarenlange ervaring als eerste en grootste platform in Nederland
 • Gemiddeld netto rendement van 4,22% (juli 2019)
 • Grote diversiteit aan projecten, van mkb-ondernemingen tot vastgoed
 • Een zorgvuldige screening van alle projecten door onze Risk-afdeling
 • AFM-vergunning en -ontheffing

  Op weg naar vernieuwing
  De komende maanden staan in het teken van vernieuwing bij Geldvoorelkaar.nl. In deze nieuwsbrief leest u meer over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons platform.

 •   
   
   
  43242 

  Geldvoorelkaar.nl is Erkend MKB Financier

   

  Deze week hebben wij het keurmerk Erkend MKB Financier in ontvangst mogen nemen van Stichting MKB Financiering! Daarmee behoort Geldvoorelkaar.nl tot de eerste 11 non-bancaire financiers die het keurmerk toegekend kregen.

  Ronald Kleverlaan, voorzitter van Stichting MKB Financiering: "Deze organisaties onderscheiden zich in de mkb financieringsmarkt en bieden een financieringsoplossing van kwaliteit, geleverd door een professionele organisatie en met transparante voorwaarden en tarieven. Hiermee leveren zij toegevoegde waarde voor het mkb. Het keurmerk biedt houvast voor ondernemers en adviseurs op zoek naar een betrouwbare financier."


    
   
   
  43207 

  Nieuwe website in aanbouw

   

  Dit najaar staat in het steken van een belangrijke ontwikkeling binnen Geldvoorelkaar.nl: de lancering van onze nieuwe website. De website is bijna gereed voor de testfase. In de tweede helft van september zal de website worden getest door dertig investeerders.

  Moderne uitstraling en nieuwe mogelijkheden
  De nieuwe website krijgt een frisse en moderne uitstraling, maar overzicht en gebruiksgemak staan tijdens de ontwikkeling voorop. De nieuwe website biedt tevens de mogelijkheid om onze dienstverlening uit te breiden met onder andere de nieuwe dienst Geldvoorelkaar24.


    
   
   
  43205 

  Binnenkort: Geldvoorelkaar24

   

  Met ingang van de nieuwe website presenteren wij Geldvoorelkaar24, een versnelde dienstverlening waarmee ondernemers binnen 24 uur uitsluitsel kunnen krijgen over onze financieringsmogelijkheden.

  Binnen 24 uur duidelijkheid over de kredietaanvraag
  Via een nieuw en efficiënt beoordelingsproces kunnen wij binnen 24 uur vaststellen of een aanvraag in aanmerking komt voor financiering via Geldvoorelkaar.nl. Om de kwaliteit van de projecten te waarborgen, is deze dienst alleen beschikbaar voor bestaande bedrijven met aanvragen tot € 125.000, die snel inzage kunnen geven in hun actuele financiële situatie.

  Met Geldvoorelkaar24 verwachten wij investeerders nog meer mooie investeringsmogelijkheden aan te kunnen bieden.


    
   
   
  43202 

  Geldvoorelkaar.nl genomineerd voor de Cashcow Award

   

  Geldvoorelkaar.nl is genomineerd voor de Cashcow Award 2019 in de categorie Beste Crowdfundingplatform. Een mooie erkenning voor ons platform!

  Helpt u ons mee de prestigieuze Cashcow Award te winnen? Via de link kunt u snel en eenvoudig stemmen op Geldvoorelkaar.nl. Bovendien maken respondenten kans op een dinercheque. Bij voorbaat dank voor uw stem!

  De Cashcow Award wordt uitgereikt op de BeleggersFair, die op 27 september wordt gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam.


    
   
   
  43237 

  In het RD: Crowdfunder helpt bedrijf verder

   

  Wat doet een 'crowdfunder'? Die vraag werd onlangs in het RD beantwoord, in de rubriek nieuwe beroepen. Aan het woord is Wim Burger, 'crowdfunder' bij Geldvoorelkaar.nl.

  Wim leerde Geldvoorelkaar.nl kennen toen hij nog werkzaam was als accountant. "Ik hield me in de accountancy bezig met financieringsaanvragen vanuit het mkb. Het werd steeds lastiger om via banken financiering te verkrijgen en dat is nog altijd zo. Voor een paar klanten heb ik toen crowdfunding besproken en ingezet. Dat kwam net op. Ik was gelijk fan."

  Via Meer informatie vindt u het hele artikel. Leuk om te lezen voor wie benieuwd is naar het mensenwerk achter Geldvoorelkaar.nl.


    
   
   
  43244 

  Wij werken graag met u samen

   

  Bij Geldvoorelkaar.nl vinden we het belangrijk om onze investeerders te betrekken bij de ontwikkeling van ons platform. Zo hebben we een klankbordgroep met ervaren investeerders - die ook onze nieuwe website zullen testen - en putten we ideeën uit ons klanttevredenheidsonderzoek. Wij werken graag met u samen!

  Wist u trouwens dat we binnenkort een sessie organiseren bij het incassobureau Flanderijn? U bent van harte uitgenodigd om mee te gaan, zodat u de kans krijgt om vragen te stellen aan 'onze' deurwaarders. De sessie wordt gehouden op 1 november.

  Via Meer informatie leest u hoe u zich aan kunt melden voor de sessie. We ontmoeten u graag!


    
   
   
    
  085 - 27 33 465 info@geldvoorelkaar.nlwww.geldvoorelkaar.nlFacebookLinkedInTwitter

  Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf instellen in uw Mijn Omgeving