Ada-Hoenderdal-Geldvoorelkaar

Ada van 't Hoenderdal

Crowdfundingbeoordelaar

Bij Geldvoorelkaar.nl ben ik actief als kredietbeoordelaar. In deze rol heb ik direct contact met de ondernemer en zijn of haar adviseur. Het doel is om samen tot een mooie propositie voor investeerders te komen. Een geslaagde campagne zorgt er voor dat ondernemers hun plannen kunnen realiseren. Naast de werkzaamheden voor Geldvoorelkaar.nl ben ik actief als zelfstandig professional op het gebied van financieringen en bedrijfsorganisatorische vraagstukken.

Een paar vragen aan Ada

Waar kom je vandaan?
Met veel plezier woon ik in Zuidhorn, op negen treinminuten afstand van de mooie stad Groningen

Wat is je achtergrond/werkervaring?
De rode draad in mijn werkervaring is kredietverlening, zowel zakelijk als particulier. Ik ben actief geweest in diverse functies bij banken en in de zakelijke dienstverlening.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Het allermooist vind ik dat dankzij Geldvoorelkaar.nl ondernemers hun ambities kunnen waarmaken. Ik vind het motiverend en krachtig dat Geldvoorelkaar.nl werkt met beoordelaars die persoonlijk contact hebben met de ondernemers en hun adviseur.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd wandel ik graag. Verder houd ik van goed gezelschap, koken, lezen en muziek. Daarnaast besteed ik tijd aan vrijwillige maatschappelijke activiteiten.