Bas-Hansma

Bas Hansma

Crowdfundingbeoordelaar

Ik vind het een uitdaging om investeerders en geldnemers bij elkaar te brengen. Hierdoor worden dromen werkelijkheid tegen een aantrekkelijk rendement. In mijn rol als Crowdfundingbeoordelaar lever ik daar mijn bijdrage aan, met oog voor alle belangen.

Tussen het werk door mag ik graag tuinieren (we hebben nogal een grote tuin) en voor onze dieren zorgen. Dat geeft mij de nodige ontspanning om telkens weer klaar te staan voor mijn klanten.

Een paar vragen aan Bas

Waar kom je vandaan?
Geboren in Ruinen, getogen in Hoogeveen en na vele verhuizingen via Dronten, Harderwijk, Staphorst en Hoogeveen nu woonachtig in het buitengebied van Hollandscheveld.

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Ik heb een agrarische lerarenopleiding afgerond. Na diverse functies in onderwijs en makelaardij heb ik daarna meer dan 25 jaar bancaire ervaring opgedaan in de zakelijke kredietverlening, zowel in loondienst als zelfstandig interim manager.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Actief zijn met de mooiste en meest oorspronkelijke vorm van financiering: Crowdfunding

Wat doe je in je vrije tijd?
We hebben verschillende huisdieren, een grote tuin en een klein weitje met shetlandpony’s en kippen. Die vragen de nodige tijd en aandacht. Voor mij een ontspannende manier om scherp te blijven.