Coeverden-Berdien

Berdien van Coeverden

Manager Klantenservice

Belt of mailt u naar Geldvoorelkaar.nl, dan zijn mijn collega’s van de klantenservice of ik uw eerste aanspreekpunt. Ons doel is om al uw vragen naar tevredenheid te behandelen. Daarnaast zorg ik er, samen met mijn collega’s, voor dat u als investeerder op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen omtrent de projecten waarin u heeft geïnvesteerd.

In mijn vrije tijd hou ik er van om actief bezig te zijn. Ik ben dan ook niet vaak op de bank te vinden. Naast mijn hardlooptrainingen fiets ik graag een rondje op de racefiets of de mountainbike, vind je me af en toe in de sportschool en doe ik mee aan triathlons (1/8, het moet wel leuk blijven) in de buurt. Ook spreek ik graag af met vrienden, hou ik van lekker eten en op (ski)vakantie gaan.

Een paar vragen aan Berdien


Waar kom je vandaan?
Ik kom uit het Oosten (Overijssel).

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Na mijn opleiding Personeel en Arbeid ben ik, als eerste medewerker, begonnen bij Geldvoorelkaar.nl. Sindsdien heb ik me met heel veel onderdelen van de organisatie beziggehouden maar op het moment richt ik mij vooral op de klantenservice, het financiële deel van de organisatie en de HR zaken.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
De afwisseling van alle werkzaamheden, de snelle marktontwikkelingen en de leuke collega’s. Niet voor niets gebruiken we bij sollicitatiegesprekken wel eens de opmerking ‘Never a dull moment’ want er gebeurt altijd wel iets.