Bert-Hof
Hof-Bert

Bert Hof

Crowdfundingbeoordelaar

Na ruim 25 jaar actief te zijn geweest in diverse zakelijke adviesfuncties bij één van de grootbanken heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar zelfstandig adviseur en intermediair in de bedrijfsfinanciering. Het is goed om te zien dat de ontwikkelingen in het financieringslandschap steeds meer mogelijkheden biedt voor de MKB ondernemer om zijn ambities waar te maken. Crowdfunding neemt daarin een sterke positie in en ik vind het mooi dat ik vanaf medio 2019 in mijn rol als beoordelaar daarin een bijdrage mag leveren.

Een paar vragen aan Bert


Waar kom je vandaan?

Uit het land van Bartje. Echter al weer 30 jaar woonachtig in de Betuwe tussen de steden Arnhem en Nijmegen.

Wat is je achtergrond/werkervaring?

Ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij 1 van de grootbanken en inmiddels al weer vele jaren actief als zelfstandig adviseur/intermediair in de bedrijfsfinancieringen in de regio Anrhem-Nijmegen.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

De diversiteit van de klantvragen. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en droom. Het is mooi om in het snel veranderende financieringslandschap in de rol van crowdfundbeoordelaar daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Wat doe je in je vrije tijd?

Belangrijkste is het hardlopen. Daarbij dan af en toe je eigen grenzen goed verkennen tijdens de diverse hardloop evenementen.