Chantal Dunselman

Medewerker marketing & communicatie

Heeft u onze nieuwsbrief al eens gelezen? Samen met mijn Sales-collega's werk ik iedere maand aan een interessante, nieuwe editie. Daarnaast schrijf ik nieuwsberichten, artikelen, social media-posts en werk ik samen met onze online marketeers. Als marketing- en communicatiemedewerker probeer ik ons enthousiasme over crowdfunding over te brengen op zoveel mogelijk ondernemers en investeerders.

Een paar vragen aan Chantal

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Veenendaal. Een centrale stad en zodoende kan ik met de fiets naar Geldvoorelkaar.nl.

Wat is je werkervaring?

Vanuit mijn HBO in Communicatie en Media in Amsterdam, ben ik verder gaan studeren voor een master in Strategic Communication aan de Wageningen University & Research. Ik ben erna aan de slag gegaan als Change consultant op het gebied van Office 365. Na deze baan heb ik gekozen om mij te focussen op het marketing en communicatie vak. Zo ben ik nu terecht gekomen bij Geldvoorelkaar.nl.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

Naast mijn leuke werkzaamheden, waarin ik veel creativiteit kwijt kan, heb ik erg leuke collega's. Achter Geldvoorelkaar.nl schuilt een jong en gedreven team, met veel ambitie en gezelligheid!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik vind tennis, hardlopen en fitness erg leuk om te doen in mijn vrije tijd. Daarnaast fotografeer ik graag, voornamelijk portretfotografie en spreek ik regelmatig af met vrienden en familie.