Corné Kleijer

Financieringsspecialist

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in het kleine dorp Achterberg (ons kent ons). Op dit moment woon ik samen met mijn vriendin en zoontje van twee jaar oud. Binnenkort staat er een verhuizing op de planning en zullen we gaan verhuizen naar onze nieuwbouwwoning in Ede.

Wat is je werkervaring?

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij ABN Amro. Deze stage beviel zo goed dat ik kon blijven werken in de weekenden en vakantieperiodes. Ik heb op meerdere bankkantoren gewerkt. Na het afronden van mijn studie Financial Services Management (2015) ben ik in vaste dienst gegaan bij ABN Amro. Ik ben begonnen op de afdeling Medische- en vrije beroepen. Vervolgens heb ik ruim zes jaar gewerkt als hypotheekadviseur bij een onafhankelijk advieskantoor. 

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

Iedere onderneming in haar sector is uniek en het leuke is dat er heel veel verschillende type ondernemers zijn met eigen plannen. Hier lever ik graag mijn bijdrage aan. Dit doe ik door mee te denken in de diverse mogelijkheden die zowel voor de ondernemer als de investeerders kansen bieden. Een win-winsituatie, want samen bereiken we meer.  

Wat doe je in je vrije tijd?

Met mijn gezin ga ik er graag op uit. Naar de dierentuin, pretpark of gewoon naar de speeltuin om de hoek. Ik ga ook graag op reis naar zonnige vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Verder luister ik naar muziek en kijk ik graag naar een leuke serie.