Esther de Vries

Medewerker Klantenservice & debiteurenbeheer

Na mijn studie MER in Groningen ben ik in Utrecht gaan wonen. Na de afronding van mijn studie heb ik eerst ervaring opgedaan bij een gemeente om vervolgens op de bijzonder beheer afdeling bij, toen nog, Fortis ASR te starten. Na verschillende reorganisaties en op verschillende afdelingen binnen, uiteindelijk ABN Amro, te hebben gewerkt was het tijd voor iets nieuws. Met mijn ervaringen vanuit de financiële dienstverlening ben ik in 2018 begonnen bij Geldvoorelkaar.nl. Hier is ieder project anders waardoor er met het gehele team maatwerk kan worden geleverd.

Een paar vragen aan Esther

Waar kom je vandaan?
Ik ben opgegroeid in Groningen waar ik ook mijn studie MER heb afgerond. Vervolgens heb ik 10 jaar in Utrecht gewoond en samen met onze kinderen wonen we nu al 8 jaar in de Betuwe.

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Na mijn studie Management Economie en Rechten heb ik op de juridische afdeling van een gemeente gewerkt. Daarna ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest op de bijzonder beheer afdeling en vervolgens de hypotheek afdeling van o.a. ABN Amro

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Onder andere het afhandelen van de gefunde projecten behoort tot mijn taken. De voortdurende wijzigingen op de financiële markt en de contacten met alle betrokken partijen rondom de projecten maken het werk uitdagend en erg leuk.

Wat doe je in je vrije tijd?
Naast activiteiten ondernemen met onze kinderen ben ik actief op hun school. In de tijd die nog overblijft loop ik graag een rondje hard, lees een boek of genieten we tussen de  boomgaarden van ons mooie plekje in de Betuwe.