Femke Hansen

Marketing & Communicatie

Mijn naam is Femke Hansen en per 2 augustus 2021 werk bij de afdeling Marketing & Communicatie. Ik hou van content, fotografie en design. Een van mijn taken is dan ook om de online pitches verzorgd op te maken. Dit doe ik in samenwerking met mijn collega’s van Sales en marketing.

Een paar vragen aan Femke:

Waar kom je vandaan?

Oorspronkelijk ben ik in Vianen opgegroeid, maar inmiddels woon ik al jaren in de mooie stad Utrecht.

Wat is je werkervaring?

Na de opleiding Communicatie en Multimedia Design te hebben afgerond heb ik ervaring op gedaan in fotografie en communicatie. Voordat ik bij Geldvoorelkaar.nl kwam, heb ik bij Rabobank gewerkt.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

Ik ben gek op het maken van content voor verschillende projecten, in variatie en maten. Het brede takenpakket van het maken van de online pitches, stukjes schrijven voor verschillende websites en social media en hierbij het juiste beeld erbij zoeken en opmaken.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik het liefste buiten aan het fietsen, wandelen of hardlopen. Ik vind het leuk om met vriendinnen te lunchen, koffie te drinken of te borrelen. Concerten of festivals bezoek ik ook graag maar wanneer het weer of Corona dit niet toelaat, dan vind ik het ook leuk om thuis lekker een serie of film te kijken.